Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν μπορεί να σας φανεί κάπως αλλά με τον άντρα μου αρχίσαμε ήδη να διαλέγουμε όνομα για το νινί μας και θέλω την γνώμη σας. Καθώς στο πρώτο βγάλαμε το όνομα της πεθεράς μου, στο δεύτερο διαλέγω εγώ!:D

Είμαστε ανάμεσα στο Μιράντα και στο Χριστιάννα.

Να σας εξηγήσω: Μιράντα λένε την μαμά μου, βασικά βγαίνει από το Μυροφόρα (γιορτάζει των Τριών Μυροφόρων, μία Κυριακή μετά την Κυριακή του Θωμά), αλλά Μυροφόρα δεν μ' αρέσει και αν το βγάλω τελικά θέλω να το βγάλω Μιράντα (όμως δεν θα γιορτάζει:-(). Η μαμά μου πάλι λέει ότι δεν της αρέσει καθόλου το όνομα της και να βγάλω το όνομα του μπαμπά μου, όμως ξέρω ότι αν το βγάλω Μιράντα θα χαρεί πολύ. Χώρια που - μεταξύ μας - θέλω να κοντραρίσω λίγο και την πεθερά μου:lol:

Τον μπαμπά μου από την άλλη τον λένε Χρήστο και σκεφτήκαμε να το βγάλουμε Χριστιάννα, (καθώς το Χριστίνα είναι πολύ συνηθισμένο) και θα γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Θα γιορτάζει και μαζί με τον άντρα μου (Χρήστος και αυτός!).

Αχ! τι να κάνω έχω καταμπερδευτεί!!!:confused:

Βασικά το σκεφτόμαστε από τόσο νωρίς επειδή μένουμε Φλώρινα και είναι λίγο αυστηροί οι παππάδες σε θέματα ονομάτων (δεν βγάζουν διπλά ονόματα, αρχαιοελληνικά, και καθολικά- π.χ. Ελεονώρα) οπότε όποιο και από τα δύο ονόματα να βγάλουμε θα πρέπει να ψάξουμε αρκετά για εκκλησία. Οπότε όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.Ελπίζω...

Περιμένω την γνώμη σας!

Ψηφιζω Χριστιαννα!!! παρα πολυ ωραιο όνομα και γιορταζει κιολας.. το μιραντα μου θυμιζει μπισκοτακια χεχε:wink:;-)

εμενα για το δευτερο (που σιγουρα θα ειναι κορη χοχοχο μου αρεσουν τα χλοη, ραλλια και αλικη...

ασχετο..ξερω μια χριστιαννα που ειναι κουκλα και σπιρτο...αρα υπαρχει καλο ιστορικο:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! εφακι χαρηκα παρα πολυ για τα νεα σου!! εκλπηρωσες το ονειρο μου:D:D:D:D 2 κόρες!!! (και τρεις...:D:D:D).

χρονια πολλα στην ιωαννα μας!!!!

κοριτσια τα εχω φτυσει με τη μικρη...ειναι πολυυυυ ζωηρη λεμε!!! και εχω τρελαθει με τα περπατηματα. δεν υποφερεται αυτη η κατασταση, ολη μερα πισω της τρεχω και ολο τα μουτρα της τρωει..χθες μου επεσε στις κουνιες (γιατι να μην της πω τιποτα ουτε να την κραταμε απο το χερακι δεν θελει και τρεχει με μια σιγουρια λες και περπαταει 10 χρονια το ουφο!!! το θεμα ειναι οτι επεσε διπλα μου ρε γμτ και δεν προλαβα καθολου να αντιδρασω και της ανοιξε η μυτη:(:(:(:(:(

τα εχασα και πλανταξα στο κλαμα στις κουνιες αλλα ευτυχως ουτε σημαδακι δεν αφησε και αυτη εκλαψε λιγο...εγω κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!

Ευχαριστώ βρε δεσποινάκι!!!!!!! Να σαι καλά για τις ευχές!!!

ασε κι εγώ με τον μικρό τρέχω και δεν φτάνω!!! Περπατάει πάρα πολύ καλά και πειράζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Θέλω και δευτερο τρομάρα μου!!!! (θελω όμως πολυυυυυυυ!!!)

Δεσποινα έχεις τρέλα με τα κορίτσια εεε???? ή ιδέα μου είναι???

Στο μπάνιο κοριτσια τον βάζω στο δαχτυλιδι-καθισματακι και είναι super!!!!

όσο για το δωμάτιο εμένα κοιμάται εδώ και κανά 2μηνο απο τότε που σταματήσαμε τον θηλασμό.. άλλες νυχτες κοιμάται σερι εκεί και άλλες κατα τις 4-5 συνήθως γκρινιάζει και τον παίρνω μαζί μας!! Όπως έρθει!!

Πάντως μόνος του στο κρεβάτι δεν κοιμάται.. κουνημα στο καρότσι κανα πεντάλεπτο και μετά στο κρεβάτι... Αυτό να δω πως θα το ξεπεράσουμε!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Δεσποινα έχεις τρέλα με τα κορίτσια εεε???? ή ιδέα μου είναι???

οχι καλε!!! γιατι το λες αυτο???:D:D:D:D:D:D:D:D οχι τρελα απλως!!! ψυχωση!!! :D:D:D

Στο μπάνιο κοριτσια τον βάζω στο δαχτυλιδι-καθισματακι και είναι super!!!!

όσο για το δωμάτιο εμένα κοιμάται εδώ και κανά 2μηνο απο τότε που σταματήσαμε τον θηλασμό.. άλλες νυχτες κοιμάται σερι εκεί και άλλες κατα τις 4-5 συνήθως γκρινιάζει και τον παίρνω μαζί μας!! Όπως έρθει!!

Πάντως μόνος του στο κρεβάτι δεν κοιμάται.. κουνημα στο καρότσι κανα πεντάλεπτο και μετά στο κρεβάτι... Αυτό να δω πως θα το ξεπεράσουμε!!!

εγω ακομα στο μπανακι την κανω αλλα δεν παει αλλο..σηκωνεται ορθια συνεχεια και πειραζει τη βρυση και τα σαμπουαν:evil::evil::evil::evil: θα παω αυτη την εβδομαδα να παρω το aqua pod γιατι φευγει και ο συζηξ για μια εβδομαδα στο εξωτερικο και μονη μου δεν νομιζω να τα καταφερω να την κανω μπανιο (παντα την κανουμε μαζι. ο ενας κραταει ο αλλος σαπουνιζει και εννοειται πως και οι δυο γινομαστε λουτσα αφου πλατσουριζει σαν παπια η σκατουλα!!)

οσο για τον υπνο κοιμαται στο παρκο της ακομα στο δωματιο μας αλλα αυριο αποφασισαμε να κανουμε την πρωτη αποπειρα να την παμε στο δωματιο της γιατι αυτες τις μερες που ηταν αρρωστη κοιμοταν μαζι μας στο κρεβατι και καλομαθε και τωρα μου ξυπναει τη νυχτα και θελει να ερθει στο κρεβατι μας και δεν μπορουμε να κοιμηθουμε γιατι πιανει το μισο κρεβατι!!! (πωπω!!! τεραστια προταση εγραψα!!! κουραστηκα να την διαβασω!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εφάκι ήμουν και είμαι σε παρόμοιο δίλημμα, καθώς πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στο Ερμιόνη - της μητέρας μου και Μιχαέλα - του πατέρα μου. Καθώς το Ερμιόνη δεν μου ακούγεται καλά και δεν θέλω να αλλάξω το όνομα σε κάτι παρόμοιο θα προτιμήσω το δεύτερο, μιας και δεν ζει και ο πατέρας μου.

Οπότε, για να μην αλλάξεις το όνομα προσωπικά θα προτιμούσα το Χριστιάννα καθώς συμφωνώ το Χριστίνα είναι πολυφορεμένο.

Όσον αφορά το ξεθέωμα δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει στην κατάστασή σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Ιωάννα χρόνια πολλά βρε! Πολύχρονη! Ο,τι επιθυμείς!

Μου'κανες την καρδιά περιβόλι που λες ότι ο μικρός δεν κοιμάται καλά μερικές φορες και κυρίως δεν κοιμάται μόνος του! Αυτά σκέφτομαι όταν αποθηλάσω και όλο το καθυστερώ ειδικά το βραδινό γάλα! Πρέπει να πέσει μελέτη τι κάνουν τ'αλλα κορίτσια!

Και μεις θέλουμε 2ο παιδάκι και θα βάλουμε μπροστά σε λίγο καιρό. Οντως θα είναι πολύ δύσκολο με μωρό και εγκυμοσύνη αλλά τα χρόνια περνάνε γρήγορα βρε κορίτσια...!!

7nKAp2.png

melita σχετικά με τη μικρή σου και το ντους σκέφτηκα τα εξής: θα μπορούσες απλά με τα ρούχα να τη βάλεις στη μπανιέρα να παίξει με παιχνιδακια να συνηθίσει το χωρο. Δώστης να παίζει και με το τηλέφωνο, να το επεξεργάζεται. Μετά από λίγες μέρες να ρίξεις με το τηλέφωνο νερό, στο χαμηλό όμως να μην πέφτει με πίεση, σε μια πλαστικη κούκλα ότι δήθεν της κάνεις μπάνιο ή απλά στο χέρι σου. Και σιγά σιγά στα δικά της χεράκια, πλατούλα κλπ. Δε ξέρω αν πιασουν αλλά ίσως να είναι μια αρχή!

7nKAp2.png

Ψηφιζω Χριστιαννα!!! παρα πολυ ωραιο όνομα και γιορταζει κιολας.. το μιραντα μου θυμιζει μπισκοτακια χεχε:wink:;-)

Και αν σου πω ότι και το επίθετό της θα είναι Παπαδοπούλου? (Παπαδόπουλος ο άντρας μου). Τι έχεις να πεις?!!!!:lol:

Είδες πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη?!!!!!

Όσον αφορά το ξεθέωμα δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει στην κατάστασή σου?

Μωρέ μένει η πεθερά μου από κάτω αλλά δεν θέλω να της πολυ-λέω επειδή μετά κάθεται μέρα-νύχτα μαζί μας και δεν είναι και ότι καλύτερο...:mad:

Άσε που δεν θέλω να υποχρεώνομαι σε κανέναν. Σιγά, τόσες γυναίκες πέρασαν δεύτερη και τρίτη εγκυμοσύνη με παιδιά στο σπίτι.

Λίγη υπομονή και περνάει ο καιρός, άσε που είναι ένας καλός τρόπος για να μην βάζω κιλά!!!:D

Διαφημίσεις

Δέσποινα σε καταλαβαίνω που είδες έτσι τη μικρή με τα αίματα. Σε παρόμοια κατάσταση βρέθηκα πριν λίγες μέρες που έπεσε και έκοψε το χαλινό του άνω χείλους της. Στην αρχή δεν είδα τα αίματα, έκλαιγε και την πήρα αγκαλιά. Μόλις τα είδα μου κόπηκαν τα πόδια και δεν κατάλαβα από την αρχή από που ήταν τα αίματα : γλώσσα, ούλα, χείλη, τι;;;; Δεν καθόταν κιόλας ούτε άνοιγε στόμα. Αφού κοιμήθηκε μετά το είδαμε με την ησυχία μας!

Εφάκη τυχερή που έχεις άτομο κοντά σου. Εχεις μια βοήθεια όταν τη χρειαστείς. Εμείς είμαστε μόνοι μας και είναι ζόρι ώρες ώρες. Πάντως έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!!! :lol: Μακριά κι αγαπημένοι που λένε ! ;)

7nKAp2.png

Και αν σου πω ότι και το επίθετό της θα είναι Παπαδοπούλου? (Παπαδόπουλος ο άντρας μου). Τι έχεις να πεις?!!!!:lol:

Είδες πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη?!!!!!

Καλό κι αυτό! Έμεινα όταν το διάβασα.

melita σχετικά με τη μικρή σου και το ντους σκέφτηκα τα εξής: θα μπορούσες απλά με τα ρούχα να τη βάλεις στη μπανιέρα να παίξει με παιχνιδακια να συνηθίσει το χωρο. Δώστης να παίζει και με το τηλέφωνο, να το επεξεργάζεται. Μετά από λίγες μέρες να ρίξεις με το τηλέφωνο νερό, στο χαμηλό όμως να μην πέφτει με πίεση, σε μια πλαστικη κούκλα ότι δήθεν της κάνεις μπάνιο ή απλά στο χέρι σου. Και σιγά σιγά στα δικά της χεράκια, πλατούλα κλπ. Δε ξέρω αν πιασουν αλλά ίσως να είναι μια αρχή!

Με το που πάω να πλησιασουμε την μπανιέρα κολλάει πάνω μου σαν βδέλλα. Δεν ξέρω γιατί την έχει πάρει από φόβο.

Σήμερα περπατούσε πολύ καλύτερα χωρίς βοήθεια. Καλά αυτά τα μικρά δεν κουράζονται συνέχεια πέρα δώθε. Τι αντοχές κι αυτές.

Γι αυτό ακόμη δεν σκέφτομαι καν για δεύτερο. Δεν ξέρω εάν ποτέ το αποφασίσω αλλά θέλει μεγάλη τόλμη. Κι εγώ έως πριν ένα μήνα ήμουν μόνη μου να φροντίζω την μικρή και το σπίτι. Τώρα όμως μπορεί και η μητέρα μου να έρχεται πότε πότε και μόλις τακτοποιηθεί στην πόλη θα προσέχει και την μικρή για να δουλεύω.

Έτσι είναι μια χαρά, αλλά εγώ δυστυχώς έχω μακριά την μανούλα μου. Εγώ μένω Φλώρινα και αυτή Θεσσαλονίκη.

Εγώ πάντως το έχω δηλώσει σε όλους, θα δουλέψω ξανά όταν πάει και το δεύτερο μωρό παιδικό σταθμό (δηλαδή σε 3-3,5 χρόνια). Θέλω τα παιδάκια μου να τα μεγαλώσω εγώ και να τα χαρώ.

Δεν γουστάρω κανείς να γυρίσει και να πει "εγώ της τα μεγάλωσα", μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω αυτή την κουβέντα - δεν ξέρω γιατί!

Οπότε δεν αγχώνομαι!

Με το που πάω να πλησιασουμε την μπανιέρα κολλάει πάνω μου σαν βδέλλα. Δεν ξέρω γιατί την έχει πάρει από φόβο.

ίσως αν σε έβλεπε να μπαίνεις μέσα και αυτή καθόταν έξω από την πόρτα ή να βάλεις κάποιο αγαπημένο παιχνίδι της, να μπείτε μαζί μέσα κάτι τ'ελος πάντων. Αλλά στην τελική δε θέλει πίεση. Όταν θα είναι έτοιμη ούτε θα κλάψει και θα γίνει ξαφνικά.

7nKAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...