Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα και καλη χρονια....χρονισαμε και εμεις στις 29 του μηνος...αλλα ειμασταν αρρωστοι και δεν το ευχαριστηθηκαμε :( δεν πειραζει ετσι και αλλιως θα τους κανω διπλο παρτυ την αλλη κυριακη ελπιζω μεχρι τοτε να μαθει να φυσαει για να σβησει το κερακι του ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Τι κάνουν τα μωράκια μας? Τσίμπησαν καθόλου βασιλόπιτα?

Η δικιά μου μια μπουκίτσα μόνο.

Από τότε που πήγαμε θεσ/νίκη αυθημερόν πριν μια εβδομάδα κοιμάται καλύτερα την νύχτα. Από τις 10.30 με 11.00 έως τις 9 με ένα ξύπνημα μόνο κατά τις 4 για γάλα.

Καθώς είχε πεινάσει παάρα πολύ στην θεσ/νίκη όταν καθήσαμε για φαγητό πελέκησε την σαλάτα μπρόκολο με το ψωμί. Και από τότε όποτε βλέπει μπρόκολο ορμάει!

Τώρα που περπάτησαν τα μωρά σας πως τα κάνετε μπάνιο? στην μπανιέρα ή στην λεκανίτσα?

Εμείς ακόμη στην λεκανίτσα μέσα στο υπνοδωμάτιο καθώς έχει τώρα 3-4 μήνες όποτε βλέπει ντουζ να τρέχει νερό φοβάται πάρα πολύ. Ενώ παλιά έκανα ντουζ μαζί της στο μπάνιο (εκείνη στο καρότσι φυσικά) και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Τι κάνουν τα μωράκια μας? Τσίμπησαν καθόλου βασιλόπιτα?

Η δικιά μου μια μπουκίτσα μόνο.

Από τότε που πήγαμε θεσ/νίκη αυθημερόν πριν μια εβδομάδα κοιμάται καλύτερα την νύχτα. Από τις 10.30 με 11.00 έως τις 9 με ένα ξύπνημα μόνο κατά τις 4 για γάλα.

Καθώς είχε πεινάσει παάρα πολύ στην θεσ/νίκη όταν καθήσαμε για φαγητό πελέκησε την σαλάτα μπρόκολο με το ψωμί. Και από τότε όποτε βλέπει μπρόκολο ορμάει!

Τώρα που περπάτησαν τα μωρά σας πως τα κάνετε μπάνιο? στην μπανιέρα ή στην λεκανίτσα?

Εμείς ακόμη στην λεκανίτσα μέσα στο υπνοδωμάτιο καθώς έχει τώρα 3-4 μήνες όποτε βλέπει ντουζ να τρέχει νερό φοβάται πάρα πολύ. Ενώ παλιά έκανα ντουζ μαζί της στο μπάνιο (εκείνη στο καρότσι φυσικά) και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η δικιά μου προσωπικά τίμησε όλο το μπουφέ! Έφαγε απ' όλα. Και στο ρεβεγιόν κοιμήθηκε 02:30 τα ξημερώματα η καημενούλα...

Όσο για το μπάνιο, εγώ βάζω την μπανιερίτσα της μέσα στην μεγάλη μπανιέρα και κάθεται μέσα με τις ώρες, παίζει, πλατσουρίζει, δεν θέλει να βγει! Και την ξεπλένω κανονικά με το τηλέφωνο από το νουζ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ακόμα τουλάχιστον....

Κορίτσια έχω νέα!!!

Σήμερα έκανα υπέρηχο και είδαμε ότι έχουμε κοριτσάκι!!!:D

Ανακουφίστηκα λίγο (όχι ότι θα είχα πρόβλημα αν ήταν αγοράκι, προς Θεού!) απλά για κοριτσάκι τα έχω όλα έτοιμα. Και έχω βρει και ωραίο παιδικό να πάρω στις ζουζούνες μου (από Σεπτέμβριο βέβαια, να μεγαλώσουμε λίγο).

Αυτά!!!

Αντε με το καλό εφάκι. Κι εγω έχω μια αγωνία να δω τι θα είναι το πρώτο ανιψάκι μου που θα γεννηθεί τέλη Ιουλίου. Δεν είναι κουραστικό όμως να τρέχεις πίσω από το μωρό έγκυος?

Στην μπανιέρα δοκίμασα μια φορά να βάλω την λεκάνη αλλά αποτυχία άσε που μου πιάστηκε η μέση.

Τώρα που αναφέρθηκε το θέμα του δωματίου, έχετε μεταφέρει όλες τα μωράκια σας σε ξεχωριστό δωμάτιο. Εγώ δεν το έχω φτιάξει κάν ακόμη και μιας τη θηλάζω με βολεύει να είναι ακόμα δίπλα μου στην κούνια. Σκέφτομαι πως όταν μεγαλώσει θα είναι πιο εύκολη η μεταφορά σε ξεχωριστό δωμάτιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Διαφημίσεις

εφάκι με το καλό η νέα ζουζούνα! Ο γιατρός τι σου λέει σχετικα΄ με το μωρό που ήδη έχεις δηλαδή με το να τη σήκώνεις κλπ;

Μελίτα η μικρή μου έφαγε βασιλόπιτα και όταν τρώω της δίνω λίγο. Μπάνιο της κάνω εδώ και μήνες στη μπανιέρα κανονικά όταν είδα ότι δε χωρούσε πλέον στη λεκανίτσα. Κα΄ποια στιγμή σκέφτηκα να της πάρω αυτό το καθισματάκι που δένεις το μωρό αλλά τελικά έβαλα ένα αντιολισθητικό πατάκι που με βόλεψε πάρα πολύ και αλωνίζει εκεί. Τις τελευταίες μέρες της βάζω και λίγο νεράκι και διάφορα ζωάκια, παίζει και μετά την παίρνω.

Και γω την έχω ακόμη στην κρεβ/ρα αλλά πρέπει οπωσδήποτε μέσα στο μήνα να της φτιάξω το παιδικό που το έχω σαν αποθήκη και να τη μετακομίσω!!!! Είχα σκοπό να το εκανα μέχρι να χρονίσει αλλά που χρόνος!!! ΠΕριμένω τώρα την πεθερά μου να έρθει να την κρατάει για να κάνω καμιά δουλειά γιατί δε μας βλέπω καλά!!!!

7nKAp2.png

γεια σας κοριτσια! εφακι χαρηκα παρα πολυ για τα νεα σου!! εκλπηρωσες το ονειρο μου:D:D:D:D 2 κόρες!!! (και τρεις...:D:D:D).

χρονια πολλα στην ιωαννα μας!!!!

κοριτσια τα εχω φτυσει με τη μικρη...ειναι πολυυυυ ζωηρη λεμε!!! και εχω τρελαθει με τα περπατηματα. δεν υποφερεται αυτη η κατασταση, ολη μερα πισω της τρεχω και ολο τα μουτρα της τρωει..χθες μου επεσε στις κουνιες (γιατι να μην της πω τιποτα ουτε να την κραταμε απο το χερακι δεν θελει και τρεχει με μια σιγουρια λες και περπαταει 10 χρονια το ουφο!!! το θεμα ειναι οτι επεσε διπλα μου ρε γμτ και δεν προλαβα καθολου να αντιδρασω και της ανοιξε η μυτη:(:(:(:(:(

τα εχασα και πλανταξα στο κλαμα στις κουνιες αλλα ευτυχως ουτε σημαδακι δεν αφησε και αυτη εκλαψε λιγο...εγω κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!

Κορίτσια μου έχει φύγει ο πάτος!!!

Η γιατρός μου, μου έχει πει όσο μπορώ να αποφεύγω να τη σηκώνω αλλά που? Γίνεται?

Όλη μέρα τρέχω από πίσω της. Και επειδή έχω ακόμα αναγούλες και εμετούς έχω ξεθεωθεί!!! Αφού να φανταστείτε έχω χάσει 4 κιλά αντί να βάλω.

Τελικά είναι όντως δύσκολο να είσαι έγκυος και να έχεις μικρό παιδάκι. Πολύ δύσκολο!!!

Σας το συνιστώ όταν θα πάνε παιδικό και μετά;)

Το καλό είναι ότι θα έχουν μικρή διαφορά και θα μεγαλώσουν παρέα!

melita εγώ την έχω ακόμα μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα, αλλά από καλοκαίρι που θα γεννηθεί το μωρό θα την πάω στο παιδικό (πιο πολύ για να μην την ξυπνάει τα ξημερώματα). Σεπτέμβριο σκέφτομαι να αγοράσω τα έπιπλα για το παιδικό που θέλω και από Δεκέμβριο θα πάω και το κρεβατάκι του μωρού στο παιδικό γιατί θα είναι έξι μηνών και πιστεύω ότι θα έχει σταθεροποιηθεί ο ύπνος του και θα κοιμούνται ήσυχα οι δυο τους.

Λοιπόν μπορεί να σας φανεί κάπως αλλά με τον άντρα μου αρχίσαμε ήδη να διαλέγουμε όνομα για το νινί μας και θέλω την γνώμη σας. Καθώς στο πρώτο βγάλαμε το όνομα της πεθεράς μου, στο δεύτερο διαλέγω εγώ!:D

Είμαστε ανάμεσα στο Μιράντα και στο Χριστιάννα.

Να σας εξηγήσω: Μιράντα λένε την μαμά μου, βασικά βγαίνει από το Μυροφόρα (γιορτάζει των Τριών Μυροφόρων, μία Κυριακή μετά την Κυριακή του Θωμά), αλλά Μυροφόρα δεν μ' αρέσει και αν το βγάλω τελικά θέλω να το βγάλω Μιράντα (όμως δεν θα γιορτάζει:-(). Η μαμά μου πάλι λέει ότι δεν της αρέσει καθόλου το όνομα της και να βγάλω το όνομα του μπαμπά μου, όμως ξέρω ότι αν το βγάλω Μιράντα θα χαρεί πολύ. Χώρια που - μεταξύ μας - θέλω να κοντραρίσω λίγο και την πεθερά μου:lol:

Τον μπαμπά μου από την άλλη τον λένε Χρήστο και σκεφτήκαμε να το βγάλουμε Χριστιάννα, (καθώς το Χριστίνα είναι πολύ συνηθισμένο) και θα γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Θα γιορτάζει και μαζί με τον άντρα μου (Χρήστος και αυτός!).

Αχ! τι να κάνω έχω καταμπερδευτεί!!!:confused:

Βασικά το σκεφτόμαστε από τόσο νωρίς επειδή μένουμε Φλώρινα και είναι λίγο αυστηροί οι παππάδες σε θέματα ονομάτων (δεν βγάζουν διπλά ονόματα, αρχαιοελληνικά, και καθολικά- π.χ. Ελεονώρα) οπότε όποιο και από τα δύο ονόματα να βγάλουμε θα πρέπει να ψάξουμε αρκετά για εκκλησία. Οπότε όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα.Ελπίζω...

Περιμένω την γνώμη σας!

Επεξεργάστηκαν by ΕΦΑΚΙ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...