Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο σας εφάκι. Τώρα όσο περπατάει τόσο καλύτερα θα κοιμάται αφού θα ξεπατώνεται όλη μέρα. Αλήθεια έφτιαξε καμμία σας περπατόπιτα?

Σήμερα πήρα να δοκιμάσουμε τα pasta kids της melissa μαζί με μοσχαράκι. Για να δούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μελιτα στάνταρ και η δικιά μου στον ένατο μήνα που έβγαζε ένα δύσκολο δοντάκι το πρώτο που έκοβε ήταν μεσημεριανό, τα υπόλοιπα γεύματα τα κουτσοέτρωγε.

Καλά με τους mazoo έχει πολύ γέλιο, πήραμε ένα λούτρινο παπαγάλο από τα goody΄s και κάνουμε ολόκληρη παράσταση με αυτόν και το ομώνυμο τραγούδι!

Σήμερα η δικιά μου ακόμα συναχωμένη και με βήχα, και έκανε και εμετό :-( για πρώτη φορά στη ζωή της μετά από το μαιευτήριο. Εμ άρρωστη, εμ ήθελε να φάει και όλο το φαί της το μεσημέρι :-D Τη νύχτα ωχ πολύ κλάμα μας περιμένει πάλι ...

Μεθαύριο έχουμε γενέθλια αλλά δεν το κόβω να έχουμε καλεσμένους, γιατί και αυτοί μωρά έχουν και θα τους κολλήσουμε :-(

Ευχαριστούμε oikat για τα περαστικά! Είναι όντως πολύ ωραία τα μωράκια που κουνιούνται και χορεύουν με τη μουσική!

καλησπερα κοριτσια!!

περαστικα για την μικρουλα σου ελπιζω να ειναι ηδη καλυτερα!

εμεις επιβιωσαμε απο το παρτυ γενεθλιων (50 ατομα ηρθαν!!!!!!!!!!!!!!!!!) ειχε τοσο κοσμο το σπιτι που δεν μπορω να το περιγραψω, ειχα αγχωθει πολυ στην αρχη για την μελινα να μην κολλησει τιποτα, να μην τρομαξει απο τον πολυ κοσμο,να μην θελουν ολοι να την παρουν αγκαλια, κλπ κλπ και αλλα μαμαδιστικα αγχη και η καλη μου μολις ηρθε ο κοσμος επεσε για υπνο και την ξυπνησα οταν αρχισαν τα πιτσιρικια να διαμαρτυρονται και επρεπε να κοψουμε την τουρτα, ετσι ηταν ελαχιστη η επαφη με τον κοσμο που ηρθε να μας ευχηθει.ετσι ημουν και εγω ησυχη, ηπια ποτακι, εφαγα τι να πω?? ουτε καλεσμενη να ημουν!! βεβαια την επομενη μερα μου πηρε 3 ωρες να φερω το σπιτι στα ισα του αλλα χαλαλι για το μωρακι μου!! εχουμε και μεις λιγη γρινια αλλα εσκασε μυτη το τριτο μας δοντακι επιτελους!!:lol::lol::lol::wink:

an1cCE-0g411210Mjg5ZHwyMzM0NGxkYXxpIHByaWdpcGVuaWEgbW91ICBlaW5haQ.gif

Μπράβο σας εφάκι. Τώρα όσο περπατάει τόσο καλύτερα θα κοιμάται αφού θα ξεπατώνεται όλη μέρα. Αλήθεια έφτιαξε καμμία σας περπατόπιτα?

Ευχαριστούμε πολύ!!!:D

Τι είναι η περπατόπιτα?:?:

Πότε λέμε ότι περπάτησε το μωρό μας? Η δικιά μου σήμερα κάνει 5-6 βηματάκια μόνη της και μετά πέφτει. Εσείς θα λέγατε οτι περπατάει? Ας μου απαντήσει κάποιος αυτήν την απορία?!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πότε λέμε ότι περπάτησε το μωρό μας? Η δικιά μου σήμερα κάνει 5-6 βηματάκια μόνη της και μετά πέφτει. Εσείς θα λέγατε οτι περπατάει? Ας μου απαντήσει κάποιος αυτήν την απορία?!!!!!!!!

E NAI!! ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ!!! αλλο το ενα δυο αλλο το πεντε εξι...μεσα σε μια εβδομαδα δεν θα την προλαβαινεις...:D:D:D:D ετσι ξεκινησε και εμας και τωρα ποιος την πιανει την κυρία:lol::lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κι εμείς περπαταμε!!!!!!!!!!!!!

Τα πρώτα 2-3 βηματάκια τα εκανε 20 Δεκεμβρίου την ημέρα των γενεθλίων του και την ημέρα των Χριστουγέννων κάναμε καμια δεκαριά σερί..............

βεβαια πέφτει συνέχεια αλλά δεν πτοείτε!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Την είχα κάνει χωρίς να το ξέρω! Καλό?

Έτυχε να έχουμε στο σπίτι γλυκό ταψιού και κέρασα αρκετούς (όχι για αυτόν τον λόγο, απλά συμπλήρωνα ότι η μικρή μας περπάτησε)!

Είδες? Κρατάω τα έθιμα και δεν το ξέρω!!!:oops:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κι εμείς περπαταμε!!!!!!!!!!!!!

Τα πρώτα 2-3 βηματάκια τα εκανε 20 Δεκεμβρίου την ημέρα των γενεθλίων του και την ημέρα των Χριστουγέννων κάναμε καμια δεκαριά σερί..............

βεβαια πέφτει συνέχεια αλλά δεν πτοείτε!!!!

Τί ωραία!

Την ημέρα των γενεθλίων της στις 23 κι η Δήμητρα έκανε 2 βήματα και σήμερα 4 βηματάκια 2 φορές! Περπατήσαμε δηλαδή???

Α, αφορμή για γλυκό!!! Λες και μας λείπανε αυτές τις μέρες :-)

Ευτυχώς είμαστε καλύτερα αλλά υπάρχει ακόμα λίγος βήχας και συναχάκι και γκρινίτσα :-(

...και αφαγία!

sACYp2.png

Καλημερα!!! χρονια πολλα δεν ειπαμε!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Ευχομαι να περασατε ολες πολυ ωραια!!!

το μελινακι ειναι μια χαρα πια (περασαμε μεγαλα ζορια με την ιωση αλλα ευτυχως παει!!).

ειμαι μες στην τρελη χαρα γιατι η μικρη αρχισε να λεει παρα πολλα πραγματα!!! επαναλαμβανει σχεδον οτι και να της πουμε, λεει γαλα (Γαγια γαγια!!), καίει, παει γεια νανι μαμα μπαμπα κακα μαμ ναι οχι ( με το οχι εχει πολυ γελιο γιατι κουναει και το δαχτυλο οπως της κανω εγω..χιχι..) και πολλα αλλα!! εχουμε ξετρελαθει..μεγαλωσε το παιδακι μου.. περπαταει πολυ καλυτερα πια και ειναι μες στην τρελη χαρα...μεθαυριο χρονιζουμε και εμεις και θα της κανω μικρα γενεθλια τελικα.. παραγγειλαμε και τούρτα (ρε ΠΟΣΟ κανουν οι παιδικές τουρτες??? 75 ευρω εσκασα!!! απαπαπαπαπα!!!)

Διαφημίσεις

Και ναι όντως περπατάει, όχι για πολύ αλλά κάνει αρκετά βηματάκια. Μήπως την βασιλόπιτα να την ονομάσω περπατόπιτα?!!

Από φαγητό βέβαια γιόκ, γιαλια και πάλι γιάλια, όπως λέει και η ίδια, από την μαμά.

Βέβαια όταν είμαστε σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν φάει, αλλά το πρόβλημα είναι όταν πρέπει να φάει για να χορτάσει ώστε να βγούμε έξω είτε για δουλειές είτε για βόλτα. Σε αυτήν την περίπτωση της παίρνω 1-2 μπισκότα μαζί και την θηλάζω λίγο πριν φύγουμε. Τι αλλο να της παίρνω όταν βγαίνουμε έξω να σκοτώνει την πείνα της?

Σήμερα της έδωσα να δοκιμάσει και τις νηπιακές κρέμες της nutricia, αυτή με τα μήλα. Αλλά δεν της άρεσε καθόλου. Λέω να δοκιμάσω και κανένα έτοιμο γευματάκι μήπως το φάει.

Χρόνια σας πολλά! Ελπίζω να περνάτε καλά στις γιορτές! Τι βλέπω; Περπατάτε; Όλοι μαζί καλέ παρέα και μας μας αφήσατε; Περιμέντε και μας!!!! Που θα πάει; Θα περπατήσουμε και μεις σε λίγο!

Δέσποινα name είναι η τούρτα βρε ή απλά τεράστια;;;; Άντε με το καλό και τα γενέθλια!

Μελίτα έξω μπορείς να παίρνεις καμιά μπανάνα, μπισκότο, γιαουρτάκι, τοστάκι, ψωμάκι, αυγό σφικτό, κεκ, τυροπιτάκι.....

Αχ κορίτσια δοκίμασα να κόψω το πρωινό γάλα και απέτυχα παταγωδώς! 2 φρέσκα, 1 κατσικίσιο και 1 εβαπορέ απέρριψε η κυρία! Αποφάσισα να συνεχίσω το θηλασμό μέχρις ότου ν'αποφασίσει η ίδια να το κόψει. Απλά τα πρωινά θα τη θηλάζω πριν να φύγω. Πάντως περίμενα πολύ πιο εύκολα τα πράγματα!

Της έχω πάρει μια οδοντόβουρτσα κι έχει πολλή πλάκα. Με βλέπει τι κάνω εγώ κι όταν παίρνω τη δικιά της, χαμογελάει κι ανοίγει στοματάκι. Μετά από λίγο την παίρνει στα χέρια της και την αφήνω να συνεχίσει και να παίξει μέχρι να την αφήσει μόνη της. Επίσης έχει αρχίσει και δίνει πράγματα πως λέμε ορίστε - ευχαριστώ.

7nKAp2.png

Καλημερα!!!Χρονια πολλα!!!Ευτυχισμενη η Καινουρια Χρονια!!!Ολες οι επιθυμιες που εχουμε να γινουν πραγματικοτητα!!!Λιγο αργοπορημενα αλλα despina100 να μας ζησουν τα ζουζουνια μας!!!Εμας σημερα γιορταζι και ο μικρος

Καλημερα!!!Χρονια πολλα!!!Ευτυχισμενη η Καινουρια Χρονια!!!Ολες οι επιθυμιες που εχουμε να γινουν πραγματικοτητα!!!Λιγο αργοπορημενα αλλα despina100 να μας ζησουν τα ζουζουνια μας!!!Εμας σημερα γιορταζι και ο μικρος

Καλη χρονια κορίτισια!!!! με υγεια και ευτυχια!!! να χαιρομαστε τα παιδακια μας!

κατια να σου ζησει ο μικρός!!! τελευταιες εμεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...