Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς είχαμε βελτίωση!

Λοιπόν, η μικρή μου κοιμόταν 24:00-01:00 το βράδυ και ξυπνούσε 11 το πρωί (από νεογέννητο ξυπνούσε τόσο αργά, χωρίς να ξυπνάει ενδιάμεσα. Ήμουν τυχερή σ' αυτό!!!). Το μεσημέρι κοιμόταν 2-3 ώρες.

Τώρα άρχισα και την ξυπνάω στις 09:00 το πρωί, το μεσημέρι την αφήνω να κοιμάται μιάμιση ώρα ακριβώς και το βράδυ 20:30 μπάνιο, 21:00 γάλα και μέχρι τις 21:30-22:00 έχει κοιμηθεί. Βέβαια ξυπνάει καμιά φορά αλλά για 2-3 λεπτά. μετά κοιμάται αμέσως.

Μακάρι να το διατηρήσουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδιά πήγαμε χτες παιδίατρο και η Δήμητρα έφτασε τα 75 εκ. και 8450 kg από 72,5εκ και 7200 kg που ήταν στις 5 Νοεμβρίου! Μιλάμε για φοβερή ανάπτυξη - γι αυτό πιάνεται η μέση μου τώρα τελευταία να την κουβαλάω :-) Μας έδωσε το πράσινο φως για το αυγό και σιγά σιγά και μέλι και τώρα μπορεί να τρώει σχεδόν τα πάντα :-)))

evi πλέον την ταίζω πάντα στο καρεκλάκι πλην του γάλακτος που το πίνουμε όπου βρισκόμαστε!

Το φθινόπωρο της έδινα τη φρουτόκρεμα ή κανά γιαουρτάκι εκεί που έπαιζε αλλά δεν έδινε πολλή σημασία ή την κυνηγούσα κι έτσι το σταμάτησα αυτό.

Πως τα πάτε με τον ύπνο; Καμιά βελτίωση;

oikat λέω κι εγώ να την ξανασυνηθίσω στο καρεκλάκι γιατί πολύ την κυνηγάω!

Στον ύπνο καμμία βελτίωση. Κοιμάται μετά τις 11 ή στις 12, ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές ενδιάμεσα. Χτες είχαμε επεισόδια με κλάμα απαρηγόρητο τρεις φορές στη συνέχεια από τις 3 μέχρι τις 4 και δεν δεχόταν ούτε στήθος και δεν περνούσε ούτε με το κούνημα πάνω κάτω στο δωμάτιο. Πρέπει να πονούσε το δόντι που βγαίνει. Μετά από πολλή επιμονή πήρε το ντεπόν, όχι από το κουταλάκι αλλά με το δάχτυλό μου, γουλιά-γουλιά και τέλος κοιμήθηκε με το στήθος μαζί μας στο κρεβάτι, φυσικά. :-( Άλλη μια ώρα εγώ μετά αϋπνία από την υπερένταση...:-(.

Συνήθως ξυπνάει γύρω στις εννιά. Πάνω από 11 ώρες ύπνο συνολικά (μέρα-νύχτα δεν κάνει. Είμαι όμως αποφασισμένη να βελτιώσω κάποιες καταστάσεις, και πού θα πάει!

Εμείς είχαμε βελτίωση!

Λοιπόν, η μικρή μου κοιμόταν 24:00-01:00 το βράδυ και ξυπνούσε 11 το πρωί (από νεογέννητο ξυπνούσε τόσο αργά, χωρίς να ξυπνάει ενδιάμεσα. Ήμουν τυχερή σ' αυτό!!!). Το μεσημέρι κοιμόταν 2-3 ώρες.

Τώρα άρχισα και την ξυπνάω στις 09:00 το πρωί, το μεσημέρι την αφήνω να κοιμάται μιάμιση ώρα ακριβώς και το βράδυ 20:30 μπάνιο, 21:00 γάλα και μέχρι τις 21:30-22:00 έχει κοιμηθεί. Βέβαια ξυπνάει καμιά φορά αλλά για 2-3 λεπτά. μετά κοιμάται αμέσως.

Μακάρι να το διατηρήσουμε!

Καλά μιλάμε για φοβερή τύχη! Μακάρι να συνεχίσει έτσι Εφάκι!

Despoina πώς πάτε; ακόμα να περάσει; Εγώ τη δικιά μου τη βλέπω να τρέχει η μύτη της και να βήχει λίγο σήμερα, και είχαμε σχέδια για το Σ/K...:-(

Ελπίζω να ανακάμψει μέχρι αύριο να πάμε βόλτα αύριο τουλάχιστον!

Επεξεργάστηκαν by evi155

sACYp2.png

evi χαχα σου πιάνεται η μέση με 8450; Τι να πω εγώ με 11500; :lol::lol::lol: Πούπουλο είναι βρε η δικιά σου!!!!

Πόσα δοντάκια έχετε βγάλει; Μήπως είναι τώρα πλαϊνό και πονάει περισσότερο;

Και μεις ακόμη έχουμε θέμα με τον ύπνο. Μια μέρα που την πήγα βόλτα απόγευμα και κοιμήθηκε μια ώρα στο καρότσι και λέω τώρα σιγά μην κοιμηθεί το βράδυ. σαν πουλακι κοιμήθηκε.... βρε κόριτσια νομίζω ότι της λείπει η απογευματινή βόλτα που έκοψα λόγω του ότι βραδιάζει γρήγορα! Την πάω για ύπνο και όλο άτα άτα λέει..... μόνο πρωι τη βγάζω. Θα προσπαθήσω να τη βγάζω το απόγευμα μπας και κοιμαται!!!

Εφάκι μια χαρά το προγραμματάκι σας.

7nKAp2.png

Despoina πώς πάτε; ακόμα να περάσει; Εγώ τη δικιά μου τη βλέπω να τρέχει η μύτη της και να βήχει λίγο σήμερα, και είχαμε σχέδια για το Σ/K...:-(

Ελπίζω να ανακάμψει μέχρι αύριο να πάμε βόλτα αύριο τουλάχιστον!

κοριτσια η μικρη ειναι χάλια..τεταρτη μερα σημερα με 39 πυρετο και τρομερο μπουκωμα..ξεκινησαμε αντιβιωση σημερα και ελπιζω να κανει κατι...εχει να κοιμηθει τρεις μερες και κλαει συνεχεια..τα εχω παιξει δεν ξερω τι να κανω...αν δεν περασει και σημερα θα την παω στο νοσοκομειο δεν αντεχω αλλο..

evi χαχα σου πιάνεται η μέση με 8450; Τι να πω εγώ με 11500; :lol::lol::lol: Πούπουλο είναι βρε η δικιά σου!!!!

11500!!!:eek: Ο Χριστός κι η Παναγία!!! Με πόσο ύψος?

Να σου ζήσει βρε παιδί μου! Φτου-Φτου!

Διαφημίσεις

Πόσα δοντάκια έχετε βγάλει; Μήπως είναι τώρα πλαϊνό και πονάει περισσότερο;

Και μεις ακόμη έχουμε θέμα με τον ύπνο. Μια μέρα που την πήγα βόλτα απόγευμα και κοιμήθηκε μια ώρα στο καρότσι και λέω τώρα σιγά μην κοιμηθεί το βράδυ. σαν πουλακι κοιμήθηκε.... βρε κόριτσια νομίζω ότι της λείπει η απογευματινή βόλτα που έκοψα λόγω του ότι βραδιάζει γρήγορα! Την πάω για ύπνο και όλο άτα άτα λέει..... μόνο πρωι τη βγάζω. Θα προσπαθήσω να τη βγάζω το απόγευμα μπας και κοιμαται!!!

Πραγματικά oikat πώς τα καταφέρνεις, θηρίο η δικιά σου :-)

Μετα τα πρώτα 4 έβγαλε τώρα ένα πέμπτο και πάει για το έκτο επάνω πλάγια. Ίσως ναι, πονάει και από τα δοντάκια. Είναι όμως τελικά κρυωμένη, να δούμε απόψε αν θα κάνει πυρετό, η όρεξή της έκοψε κάπως...

Όσο για τον ύπνο, διάβασα τελευταία ότι ο απογευματινός υπνάκος βοηθάει για καλύτερο νυχτερινό ύπνο!

κοριτσια η μικρη ειναι χάλια..τεταρτη μερα σημερα με 39 πυρετο και τρομερο μπουκωμα..ξεκινησαμε αντιβιωση σημερα και ελπιζω να κανει κατι...εχει να κοιμηθει τρεις μερες και κλαει συνεχεια..τα εχω παιξει δεν ξερω τι να κανω...αν δεν περασει και σημερα θα την παω στο νοσοκομειο δεν αντεχω αλλο..

Ωχ, το καημενάκι ψήνεται! :-( Ελπίζω να μη χρειαστεί τελικά νοσοκομείο και να πέσει ο πυρετός...Κουράγιο Despoina

sACYp2.png

Δεσποινάκι τι γινεται με την μπουμπού???? Εχω μέρες να μπω και τωρα το διάβασα.

Ευχομαι πολυ γρήγορα να γινει καλά!!!

Πολλά φιλιά!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Δεσποινάκι τι γινεται με την μπουμπού???? Εχω μέρες να μπω και τωρα το διάβασα.

Ευχομαι πολυ γρήγορα να γινει καλά!!!

Πολλά φιλιά!!!

που εισαι βρε ιωανναααααα!!!!

ειναι καπως καλυτερα σημερα..ξεκινησαμε αντιβιωση και ευτυχως και ο πυρετος δεν ανεβηκε πανω από 38...τα εχω φτυσει...ψυχολογικα και σωματικα...ευτυχως κοιμηθηκε από τις 9 και δεν εχει ξυπνησει καθόλου μεχρι τωρα ενω καθε βραδυ ξυπνουσε κλαιγοντας καθε μιση ωρα...αντε ρε παιδι μου πότε θα γινει καλαααααα.......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Υπομονή και θα όλα θα περάσουν!!

Κι εμένα μου έκανε 3 συνεχόμενες μέρες 38,5 περίπου, ουτε βηχα ουτε μπουκωμα μόνο πυρετό και πολλα νερουλά κακα σαν νεογεννητο!!

Τα παιξα.. φοβαμαι και με αυτη την κωλογριπη αλλά τελικά όλα καλά!!

Χθες κάναμε και τα γεννέθλια του!! Ήταν πολύ ωραία!! Θα προσπαθήσω να βάλω φώτο.

Τον κοιτουσα σήμερα και δεν πιστευα ότι είναι ενός χρονού το μωρό μου!!!

Αντε και το Μελινάκι σε λιγες μέρες χρονίζει!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Κι εμένα μου έκανε 3 συνεχόμενες μέρες 38,5 περίπου, ουτε βηχα ουτε μπουκωμα μόνο πυρετό και πολλα νερουλά κακα σαν νεογεννητο!!

Χθες κάναμε και τα γεννέθλια του!! Ήταν πολύ ωραία!! Θα προσπαθήσω να βάλω φώτο.

φιλεναδα να χαίρεστε τον αντρακλα σας!!!! δεν το πιστευω οτι χρονίσατε και εσεις..σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησαμε να μιλαμε για νεογέννητα και τωρα εχουμε παιδια και οχι μωρα :D:D:D:D...9 μερες εμειναν για να χρονισουμε και εμεις!!

ευτυχως φαινεται να υποχωρει η ιωση..σημερα ειναι απυρετη και εχει κεφια..δεν εχει σταματησει να περπαταει από το πρωι ενω τοσες μερες το ειχε ξεχασει το σπορ..

Διαφημίσεις

Να ζήσετε! ο,τι επιθυμείς για το μωρό σου.

Πιθανώς η γρίπη που πέρασες ήταν η νέα γρίπη όπως την πέρασε και η δικιά μου 3 μέρες πυρετό και μετά διάρροια.

Όσον αφορά το πως την ταίζω που ρωτήσατε την βάζω στο καρότσι, δεν έχω πάρει ειδικό καρεκλάκι, και βάζω το dvd με τους mazoo και έτσι προσπαθώ να την ταίσω. Το βασικότερο βέβαια είναι να της δίνω κάτι να επεξεργάζεται με τα χέρια π.χ. καπάκια από μπουκάλια για να ξεχνιέται αλλιώς θέλει συνέχεια κάτω. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ τρώει την φρουτόκρεμα έχει τώρα 5 ημέρες που δεν τρώει ούτε κουταλιά μεσημεριανό φαγητό, ίσως δεν της αρέσει. Οπότε την βγάζουμε σκέτο ψωμάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

περαστικά στα αρρωστούλια μωράκια!!!

Χρόνια πολλά και στα εορτάζοντα!

Η μικρή μου είναι 78,5.

Μελίνα κάποια φάση θα περνάει η μικρή. Μήπως τα δίνεις αλεσμένα και βαρέθηκε και θέλει μπουκίτσες;

Αγόρασα ένα cd με τα κάλαντα και όλο χορεύει η δικιά μου! Πολύ της αρέσει η μουσική. Γενικότερα.

7nKAp2.png

Να ζήσετε! ο,τι επιθυμείς για το μωρό σου.

Πιθανώς η γρίπη που πέρασες ήταν η νέα γρίπη όπως την πέρασε και η δικιά μου 3 μέρες πυρετό και μετά διάρροια.

Όσον αφορά το πως την ταίζω που ρωτήσατε την βάζω στο καρότσι, δεν έχω πάρει ειδικό καρεκλάκι, και βάζω το dvd με τους mazoo και έτσι προσπαθώ να την ταίσω. Το βασικότερο βέβαια είναι να της δίνω κάτι να επεξεργάζεται με τα χέρια π.χ. καπάκια από μπουκάλια για να ξεχνιέται αλλιώς θέλει συνέχεια κάτω. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ τρώει την φρουτόκρεμα έχει τώρα 5 ημέρες που δεν τρώει ούτε κουταλιά μεσημεριανό φαγητό, ίσως δεν της αρέσει. Οπότε την βγάζουμε σκέτο ψωμάκι.

Μελιτα στάνταρ και η δικιά μου στον ένατο μήνα που έβγαζε ένα δύσκολο δοντάκι το πρώτο που έκοβε ήταν μεσημεριανό, τα υπόλοιπα γεύματα τα κουτσοέτρωγε.

Καλά με τους mazoo έχει πολύ γέλιο, πήραμε ένα λούτρινο παπαγάλο από τα goody΄s και κάνουμε ολόκληρη παράσταση με αυτόν και το ομώνυμο τραγούδι!

Σήμερα η δικιά μου ακόμα συναχωμένη και με βήχα, και έκανε και εμετό :-( για πρώτη φορά στη ζωή της μετά από το μαιευτήριο. Εμ άρρωστη, εμ ήθελε να φάει και όλο το φαί της το μεσημέρι :-D Τη νύχτα ωχ πολύ κλάμα μας περιμένει πάλι ...

Μεθαύριο έχουμε γενέθλια αλλά δεν το κόβω να έχουμε καλεσμένους, γιατί και αυτοί μωρά έχουν και θα τους κολλήσουμε :-(

Ευχαριστούμε oikat για τα περαστικά! Είναι όντως πολύ ωραία τα μωράκια που κουνιούνται και χορεύουν με τη μουσική!

sACYp2.png

Με την βοήθεια του gumee bear φαγαμε σήμερα αφού ειχα το αγαπημενο της φαγητό το σπανακόρυζο. Αυριο πρεπει να φτιαξω μοσχαρι κ θα δούμε.

Κι εμεισ χορευουμε σταμάτητα κ εχουμε το μυαλό στο τρεξιμο. Γιατι η δικια μου δεν περπαταει, τρεχει! γι αυτο κ θα αργησει να περπατησει μονη της. Κανει 3-4 βηματα αλλά λογω μεγαλης φορας παρτην κατω.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Π Ε Ρ Π Α Τ Α Μ Ε !!!

Επιτέλους, είχα σκάσει. Η ζουζούνα μου περπατάει πολύ καλά και σταθερά. Βέβαια με παπουτσάκια περπατάει καλύτερα, με τις κάλτσες γλιστράει λίγο και φοβάται και δεν αφήνει τα χεράκια της. Αλλά με παπούτσια ποιος την πιάνει!

Τριγυρίζει σε όλο το σπίτι και έχει πολύ πλάκα. Αχ! πολύ χαίρομαι!

Αρχίσαμε και βγάζουμε και τα πλαϊνά δοντάκια, ένα πάνω ένα κάτω από την αριστερή μεριά και είναι λίγο ζόρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...