Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλιτσες!

Γυρεισα μολεις πριν απο λιγο απο υπεροιχο και ειδαμε την τσουπρα μου!Κοιμοταναι του καλου καιρου ,ανασκελα!Μεγαλωσε ,227 γραμμαρια!Πολυ υπνο βρε παιδια!Εγω καιγωμουν 10 μερες που δεν την ακουγα καθολου και εκεινη χαλαρααααα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι να βγει υπναρου. Θα σωθεις!!!!

Ειχα αγωνια με τα νεα σου. Ηρεμισα τωρα. Εγω πάω την Πεμπτη. 1 μηνα πριν ηταν 1 κιλο. Για να δουμε τωρα.

Εισαι καλήτερα?

Μακαρι να βγει υπναρου. Θα σωθεις!!!!

Ειχα αγωνια με τα νεα σου. Ηρεμισα τωρα. Εγω πάω την Πεμπτη. 1 μηνα πριν ηταν 1 κιλο. Για να δουμε τωρα.

Εισαι καλήτερα?

Ε,δεν θα εχει παει 2 κιλα η Αργυρουλα μας?

Ειμαι καλυτερα βεβαια!

Αντε περειμενω εγω τα νεα σου τωρα!

Και εγω πιστευω 2 κιλακια θα ειναι. Παντως κλοτσαει συνεχεια. Τα ποδια της ειναι κατω απο το στηθος μου και με ενοχλει. Φαντασου μου κοβεται η αναπνοη.

Πως εισαι σημερα?

Και εγω πιστευω 2 κιλακια θα ειναι. Παντως κλοτσαει συνεχεια. Τα ποδια της ειναι κατω απο το στηθος μου και με ενοχλει. Φαντασου μου κοβεται η αναπνοη.

Πως εισαι σημερα?

Καλησπερα Στελιτσα!Τωρα ζωρειζονται τα πραγματα με την μπεμπουλα!Εχει παρει θεση η πουμπου.Εσυ βεβαια τα εχεις ξεπερασει και δεν σου ειναι αγνωστα.Τα πολλα μαξιλαρια την νυχτα δεν σε βοιθανε στον υπνο τουλαχιστον?

Εμενα ,απο εχτες με ποναει(οχι εντονα αλλα ενοχλιτικα)πολυ χαμηλα ,στο πουλι μου(μην γελας αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το πω).Δεν ειναι αυτα που λεμε πονους της μητρας που μεγαλωνει.Τα εχεις η τα ειχες και'συ?

Διαφημίσεις

1 μηνα περιπου. Μετα θα το νιωθεις λόγο βαρους του μωρου. Το ξερω ειναι δυσαρεστο αλλα δεν το αποφευγουμε. Πονας πολύ?

Ποναω λιγο πιο εντονα οταν πρεπει οπωσδοιποτε να παω τουαλετα να ουρισω.Μετα ξελαφρωνο.

Διαφημίσεις

Εχει κατσει η μπεμπα σου πάνω στην κυστη. Ειναι ενοχλητικο. Το βραδυ πας τουαλετα? Εγω 2-3 φορες σηκωνομαι.

Την νυχτα,τουλαχιστον 3 φορες παω σαν τον υπνοβατη!

Την νυχτα,τουλαχιστον 3 φορες παω σαν τον υπνοβατη!

Μηπως να βαζαμε καθετηρα????? Αχ παει ο υπνος μας. Υπολογισε οτι θα ξανακοιμηθεις 8 ωρες συνεχομενες μετα που θα γινει 6 μηνων η κορη σου!:mad:

Μηπως να βαζαμε καθετηρα????? Αχ παει ο υπνος μας. Υπολογισε οτι θα ξανακοιμηθεις 8 ωρες συνεχομενες μετα που θα γινει 6 μηνων η κορη σου!:mad:

Αφου και το πρωι που βαζω το ορολοι για να χτυπισει 7.30 ,μεχρη να ανοιξει το ματι μου να κανω την ενεση στης 8.00 ,καθωμαι κανενα 20 λεπτο μετα,ε ,θα εχω παει αλλες δυο φορες τουαλετα!

Αμα η μπεμπα ειναι το ιδιο υπναρου κατι θα προλαβω να κοιμιθω!χι χι χι:D

Α ναι μπορει. Φαινονται πολλα πραγματα απο την κοιλια πάντως. Εγω τρωω πολύ κλοτσιδι.... Αχ!

Σε καμια ευδομαδα,που θα εχει μεγαλωσει λιγο ακομι πειστευω θα καταλαβω πιο ευκολα την κινησεις της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...