Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι. Τρωω συνεχεια σοκολατες. Το ξερω οτι απο αυτο ειναι. Ακομα ειμαι στον 7ο εχω να φαω κλοτσιες....

Εσυ τι κανεις? Πως εισαι?

Καλημερα!

Σωματικα καλα ειμαι ,ψυχολογικα λιγο κατω!Αν μπορουσα να εχω ενα υπερειχο κολλιμενο στιν κοιλια μου δεν θα ελεγα οχι!Με τρωνε η αγωνιες και δεν εχω φτασει ακομη ουτε στα μισα της εγκυμοσινης!

Αφου ξερεις απο που ειναι τα κλοτσακια τα πολλα μιωσε τα λιγο!Το τικερ σου εχει ωρεα φατσουλα!

Ειναι ηδη μωρακι η κορη σου!!!!

Μωρε μην αγχωσαι. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Δεν ξερουμε τι γινεται μεσα στην κοιλια μας. Σε ποια εβδομαδα θελει ο γιατρος ν γεννησεις? Καλε εγω μπηκα στην 30η....

Ειναι ηδη μωρακι η κορη σου!!!!

Μωρε μην αγχωσαι. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Δεν ξερουμε τι γινεται μεσα στην κοιλια μας. Σε ποια εβδομαδα θελει ο γιατρος ν γεννησεις? Καλε εγω μπηκα στην 30η....

Καλησπερα σε ολες της μανουλες!

Στελιτσα για κανονικο 4α ευδομαδον εγκυμοσινη παμε.Θα μου βγαλει τα ραματα 2 ευδομαδες πριν οποτε δεν το βλεπω να παω 40 ευδομαδες.Με 38 ειμαι πολυ ευχαριστιμενη!Μακαρη να φτασω μεχρη εκει και ολα να ειναι καλα!

Την τριτη εκλεισα ραντεβου και θα κανω ενα υπερειχο στο κεντρο που ειναι κοντα στο σπιτη μου.Με ανισειχει οτι την μπεμπα δεν την νιωθω σχεδον καθολου.Το ειπα στον αιματολογο και περειμενη να τον παρω οποσδοιποτε τηλεφονο την τριτη.Εκανα σημερα και την εξεταση αιματος αντι-χα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη δοιοτι δεν μου αυξεισε την δοσολογια ηπσρινης!(περνω 10000 μοναδες).

Εσυ πως εισαι?Εκοψες καθολου τα γλυκακια?

Διαφημίσεις

Αχ θα σε επερνα τηλεφωνο. Εισαι καλά?

Ευτυχως οι αιματολογικες σου δεν αυξηθηκαν,

Εγω καλα ειμαι αλλα εχω συνεχεια νευρα. Δεν μπορω όλα μονη μου. Δεν με βοηθαει κανεις και τωρα δεν μπορω ουτε να σκυψω. Το κανω όμως. Τα γλυκα δεν τα κοβω.....

Αχ θα σε επερνα τηλεφωνο. Εισαι καλά?

Ευτυχως οι αιματολογικες σου δεν αυξηθηκαν,

Εγω καλα ειμαι αλλα εχω συνεχεια νευρα. Δεν μπορω όλα μονη μου. Δεν με βοηθαει κανεις και τωρα δεν μπορω ουτε να σκυψω. Το κανω όμως. Τα γλυκα δεν τα κοβω.....

Να κανεις μονο τα τελειος απαρετιτα και σε οποιον αρεσει!Δεν γεινεται να γεινεις χιλια κομματια και να ρισκαρεις παραπανω!Εσυ και η Αργυρουλα εισαται παρανω απ'ολα!Αφου γεννισεις βγαλε το αχτη σου με της δουλειες,οχι τωρα!

Αμα πανε ολα καλα την τριτη θα ειμαι πολυ καλυτερα!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...