Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Καλη χρονια και πολλα γερα μωρα!

Πριν απο λιγο γυρεισα απο τον γιτρο και μαθαμε οτι ολα πανε καλαν και εχουμε ΚΟΡΗΤΣΑΚΗ!Ολα τα ακρα και οργανα εξελισσονται σωστα και επειδη ειχα φαει ενα ωρεο σοκολατακη τιναζε τα ποδια της και εκανε κολοτουμπες!200 γραμμαρια πειγε!Δαρδανα θα μας βγει.

Αααα!Και να μην ξεχνιωμαστε εμαθα και κατι που με ετρωγε καιρο.Οτι υπαρχει πιθανοτιτα να γεννηω φισιολογικα,ασχετα με της υπαρινες που κανω!Υπαρχει ελπειδα λοιπον για φυσιολγικο τοκετο και αυτο μου αρκει προς το παρον!:D

Στελιτσα περαστικουλια και πολλα φιλακια στα μπεμπακια σου!

Εχω ενε πονοκεφαλο και θα παω να χτυπεισω ενα δεπον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι να γεννησεις φυσιολογικα. Φανταστικη εμπειρια!

Θελω τοσα πολλα να πω για την εγκυμοσυνη μου αλλα στο αλλοκαφε δεν αισθανομαι καλά να τα λέω. Θα γινουν καλές φιλες οι κορες μας. Θα ειναι και συμμαθητριες!

Μπηκα στον 7ο..... Περναει ο καιρος.

Μακαρι να γεννησεις φυσιολογικα. Φανταστικη εμπειρια!

Θελω τοσα πολλα να πω για την εγκυμοσυνη μου αλλα στο αλλοκαφε δεν αισθανομαι καλά να τα λέω. Θα γινουν καλές φιλες οι κορες μας. Θα ειναι και συμμαθητριες!

Μπηκα στον 7ο..... Περναει ο καιρος.

Την εχω περασει μια φορα αυτη την εμπειρια και δεν με φοβιζει ο φυσιολογικος τοκετος(χωρεις επισκλιριδιο ενωειται).

Ναι ,η τσουπρες μας θα περνανε τελεια.Οπως και η μαμαδες τους !χι χι χι :D

Σ'αυτο το καφε γιατι δεν τα λες?Με αφινεις να τα πω μονο εγω?

Ειμαι περιεργη να δω την κοιλουμπα σου!:DΘα ειναι τεραστια!Ποτε εχεις γιατρο?

Γιατρο εχω στις 20. Αργώ ακομα. Η κοιλια ειναι μεγαλη αλλα εχω πάρει 3 κιλα.

Εχω βαρυνει και κουραζομαι πολύ. Δουλειες με το ζόρι κάνω. Ασε τουαλετα 3 φορες τη νυχτα.

Κλωτσιες να δεις.... Αφου ξαπλώνει στην κοιλια μου ο Βασιλάκης τρομαζει και πεταγιεται...

Εσυ εισαι καλά?

Γιατρο εχω στις 20. Αργώ ακομα. Η κοιλια ειναι μεγαλη αλλα εχω πάρει 3 κιλα.

Εχω βαρυνει και κουραζομαι πολύ. Δουλειες με το ζόρι κάνω. Ασε τουαλετα 3 φορες τη νυχτα.

Κλωτσιες να δεις.... Αφου ξαπλώνει στην κοιλια μου ο Βασιλάκης τρομαζει και πεταγιεται...

Εσυ εισαι καλά?

Εισαι πολυ σουπερ αφου πειρες μονο 3 κιλα!Εμενα θα με ζυγεισουν παλη στην Β-επειπεδου και δεν νωμειζω να εχω παρει πολλα!Το μαγνισιο(4 χαπια την ημερα) μου κοβει και την ορεξη.

Δεν σου ειπα οτι το πρωτο κοτσο της μπεμπας το καταλαβα την περασμενη ευδομαδα και ειταναι στην πλατη.Τα βραδακια δεινω ρντεβου με την μπεμπα και καμια φορα οταν ξαπλωνω να ξεκουραστω!

Εσυ πως να μην βαρυνεις!Ολοκλιρο κοριτσαρο ειναι η Αργιρουλα!:DΕδω περα εγω εχω αρχισει και νιωθω βαρια που ειναι μονο 200 γρ.!Ασε της δουλεις να περειμενουν,δεν θα κερδισεις και κανενα μεδαλιο(εκτος απο το ,εδαλιο του κοροιδου που το εχουμε παρει ολες η νοικοιρες).

Δεν σε ρωταει ο Βασιλακης τι εχεις μεσα στην κοιλιτσα?:DΦανταζωμαι τι φατσα θα κανει οταν τρωει καμια αδεσποτη απο την Αργυρουλα!χι χιχ ι!

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαινει. Μωρο ειναι ακομα. Νομιζει μαλλον οτι εγώ το κάνω. Βραβειο μουτζας θα πάρω, το ξερω. Το μπαλκονι ειναι χαλια. 1 κουρτινα θελει πλυσιμο, τα ντουλάπια επισης. Δεν εχ το κουραγιο να τα κανω.... Ελπιζω να μπορεσουμε οικονομικα μολις μπω στον μηνα μου να πάρω μια γυναικα να με βοηθησει.

Θελω το κοριτσακι μου να μπει σε παντακαθαρο σπιτι.

Δεν καταλαβαινει. Μωρο ειναι ακομα. Νομιζει μαλλον οτι εγώ το κάνω. Βραβειο μουτζας θα πάρω, το ξερω. Το μπαλκονι ειναι χαλια. 1 κουρτινα θελει πλυσιμο, τα ντουλάπια επισης. Δεν εχ το κουραγιο να τα κανω.... Ελπιζω να μπορεσουμε οικονομικα μολις μπω στον μηνα μου να πάρω μια γυναικα να με βοηθησει.

Θελω το κοριτσακι μου να μπει σε παντακαθαρο σπιτι.

Εγω ιδοι εφερα μια φορα κοπελα και οποτε μαζευονται πολλα δεν θα σκασω κι'ολας!

Ετσι επρεπε να κάνω. Δεν εχω σκοπο να κανω ουτε μπαλκονι ουτε πατζουρια με την κοιλια τουρλα. Θα φερω μαλλον νωριτερα κοπελα.

Ειδικα για τα μπατζουρια,λιωνω!!!Τα εκανε η κοπελα και θα περειμενουν γαι πολυ ακομη!

Ναι αυτο μας ελειπε τωρα. μηπως να κανουμε και γενικη???

Σημερα τακτοποιησα κατι ροζ ρουχαλάκια και φορμακια που μου πηραν. Αγορασα και ροζ κρεμαστρες απο το τζαμπο. Ο Βασιλακης εχει τις ιδιες σε γαλάζιο. Ειναι πολύ βολικες. Με εχει τρελάνει στις κλωτσιες...

Τελικα όλα καλά με την άδεια του ΙΚΑ. 1/2 βγαινω σε άδεια τοκετου και η αδεια του ΙΚΑ τελειωνει 31/1...

Διαφημίσεις

Ναι αυτο μας ελειπε τωρα. μηπως να κανουμε και γενικη???

Σημερα τακτοποιησα κατι ροζ ρουχαλάκια και φορμακια που μου πηραν. Αγορασα και ροζ κρεμαστρες απο το τζαμπο. Ο Βασιλακης εχει τις ιδιες σε γαλάζιο. Ειναι πολύ βολικες. Με εχει τρελάνει στις κλωτσιες...

Τελικα όλα καλά με την άδεια του ΙΚΑ. 1/2 βγαινω σε άδεια τοκετου και η αδεια του ΙΚΑ τελειωνει 31/1...

Με την αδεια πολυ καλα τα κανονισες!

Εχει ωρεα πραγματακια στο Τζαμπο και πολυ καλες τιμες!Περειμενω ομως να κλεισω τον ευδομο και θα δω τι μου λειπε για να κοψω μια βολτα απο εκει.Ηθελα αλιθεια να παρω κατι για το σπιτη απο το Τζαμπο αλλα δεν πειγα λογο τον μωρουδιακον που εχει και δεν θα εδεχα να μην ψωνεισω!

Αργυρουλα σου περνει το δοικιο της για τοσα γυρεισματα που εκανες στους δρομους.Προσεχε λιγο παραπανω γιατι τα αστεια τελειωσαν.Και οποτε το ξεχνας θα φας και απο ενα κλοτσακη! χι χι χι χι:D

Πολλα κλωτσακια τρωω. Ολο τιναζομαι. Και ειμαι στον 7ο ακομα. Ωχ θα τραβηξω.....

Να πας Τζαμπο να πάρεις πραγματακια. Καλα θα κάνεις να πάς μετα τον 7ο για ψωνια.

Πολλα κλωτσακια τρωω. Ολο τιναζομαι. Και ειμαι στον 7ο ακομα. Ωχ θα τραβηξω.....

Να πας Τζαμπο να πάρεις πραγματακια. Καλα θα κάνεις να πάς μετα τον 7ο για ψωνια.

Τωρα σχετεικα εχεις φαει το γαιδαρο!Λιγες μηνουλες σου εχουν μεινει!Γριγορα θα περασουν!

Δικιο εχεις. Πως περναει ο καιρος? Ποτε μιλουσαμε για ενεσεις και χοριακες και ποτε μιλάμε για κρεβατακια και καροτσια.... Σε λιγο θα έρθουν και οι πάνες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...