Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελιτσα βοιθεια!Με εχει πιασει μια τρελλη πεινα!Οχι ορεξεις,μιλαμε τρωω το φαγυτουλη μου και σε μια ωρα πιναω ξανα!Αμα δεν τρωω(το εχω προσπαθεισει)με πιανει πονοκεφαλο!Οωφ ,θα με παρουν για πορτα αμα συνεχειζω ετσει.Πρεπει να βρω επειγοντος μια λυση,αλλιως καεικα!:confused:

Δοκιμασε κριτσινια και κρακερς και πιες μπολικο νερο. Θα φουσκωσεις και δεν θα πεινας.

Με τα νερα που πεινω εχω σχεδον καταλιξει να καθωμαι περισσοτερο στην τουαλετα απο τον κρεβατη μου!

Ακομη και την νηχτα με εχουν παρει χαμπαρι κατι γατια που κοπροσκιλιαζουν και οποτε αναβω το φως στο μπανιο αρχειζουν τα μιαουρισματα!:confused:;)

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες! Πως ειστε?

Καλησπερα και απο εμενα!

Σημερα πειγα το δοπλερ πισω στο καταστημα και εκανα μερεικα ωρεα ψωνια σε ανταλαγμα το ποσο!

Εδωσα και αιμα για μια γενικη αιματος(την θελει ο γιατρος οταν θα παω)και μια μετριση μαγνεισιου(με εχουν πισαει παλι η κραμπες).

Εσυ τι κανεις?

Εγώ καλά ειμαι. Κουρασμενη μονιμα. Ευτυχως βγηκαμε αρκετες βολτες. Τι ψωνισες?

Ενα μπλουζακι,ενα μπλουζοφορεμα και ενα δωρακη για το μπεμπουλη μιας φιλης μου.

Τωρα ,μεχρη να ισιωσεις ,το κεφαλη μεσα.Ασε που χαλασε και ο καιρος.

Ο Βασιλακης εχει καταλαβει οτι θα εχει αδελφουλα?

Με γεια τα πραγματακια.

Οχι που να το καταλάβει... καλυτερα.

Ασε εχω αγχωθει πως θα τον αφησω και να παω να γεννησω. Ουτε να το σκεφτομαι. Θαμε ξεχασει το παιδακι μου,,,,

Με γεια τα πραγματακια.

Οχι που να το καταλάβει... καλυτερα.

Ασε εχω αγχωθει πως θα τον αφησω και να παω να γεννησω. Ουτε να το σκεφτομαι. Θαμε ξεχασει το παιδακι μου,,,,

Ευχαριστω !

Τι ειναι αυτα που λες κορητση μου?Δεν γεινεται να σε ξεξασει ο Βσιλακης μεσα σε τρεις μερες!Κοιταξε μην σου παρει τα μιαλα η Αργηρουλα και μας ξεχασεις ολους!:D

Διαφημίσεις

Mπα δε νομιζω. Προς το παρον μονο αυτο ειναι το αγχος μου,

Εσυ πως εισαι? Πονας?

Κραμπες στα ποδια εχω. Περνω τροφοκαρδ 3 την ημερα αλλα βλεπω να τα παω 4 την ημερα.Περειμενω και τα αποτελεσματα αυριο,αμα μπωρει ο αντρας μου να παει να τα παρει!Να δω εχω εχω ελλιψει μγ.η απο που προερχονται η κραμπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...