Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχομαι να εχεις τελειομηνη εγκυμοσυνη με λιγοτερο αγχος πια!!!!

Εισαι στο κρεβατι?

Ευχαριστω,και απο το στωμα σου του Θεου το αυτι!

Ναι ειμαι καλο κορητσι καθομαι στο κρεβατι και κανενα μαγειρεματακι,πλυνω κανενα πιατο και ψυλοπραγαματα γενεικα.Οτι εκανα και πριν.

Εσυ πως εισαι?

Εγω ειμαι μια χαρα απο υγεια. Κουραζομαι αλλα τι να κανω. Αφηνω δουλειες. Ας μην ειναι τελειο το σπιτι.

Η Αργυρώ μου κλωτσαει ολη μερα σχεδον.. Εχω συχνοουρια τρελη. Ευτυχως ειμαι καλά ακομα. Δεν εχω βαρυνει. Καμια βολτιτσα με τον αντρα σου μπορεις να πας?

Εγω ειμαι μια χαρα απο υγεια. Κουραζομαι αλλα τι να κανω. Αφηνω δουλειες. Ας μην ειναι τελειο το σπιτι.

Η Αργυρώ μου κλωτσαει ολη μερα σχεδον.. Εχω συχνοουρια τρελη. Ευτυχως ειμαι καλά ακομα. Δεν εχω βαρυνει. Καμια βολτιτσα με τον αντρα σου μπορεις να πας?

Θα κανω ,αλλα τωρα δεν το βλεπω.

Στελιτσα υγρα εχεις?Τι χρωμα και ποσο?Τα δοικα μου αρχεισαν μετα δυο μερες απο την περειδεση,ειναι λευκο-κιτρηνα ,δεν μυρειζουν και δεν ειναι σε μεγαλη ποσοτιτα!

Διαφημίσεις

Ειχα και εγω ακριβως το ιδιο πριν 1 μηνα. Θα φυγουν μονα τους. Τι σου εδωσε να πλενεσαι?

Τοιποτα.Εντομεταξι περνω αντιβιοση ακομι για 4 μερες.Μπωρει να ειναι και απο αυτο η μονο απο εγκυμοσινη?

Εγώ που δεν επερνα φαρμακα τα ειχα. Αν δεις οτι περασουν οι μερες παρες τον γιατρο. Εγώ πλενομαι με το Anfo 7. Ρωτα τον γιατρο να πλενεσαι με κάτι και θα φυγουν πιο γρηγορα.

Εγώ που δεν επερνα φαρμακα τα ειχα. Αν δεις οτι περασουν οι μερες παρες τον γιατρο. Εγώ πλενομαι με το Anfo 7. Ρωτα τον γιατρο να πλενεσαι με κάτι και θα φυγουν πιο γρηγορα.

Περειμενω να τελειωσει η αντιβιοση και λιγες μερες μετα αφου δεν εχω φαγουρα η μιρωδια και αμα δεν περασει θα παρω τηλ.τον γιατρο.

Αυτο με το οποιο πλενεσαι ειναι για'υτο συγκεκριμενο λογο?

Διαφημίσεις

Οχι. Μου το εδωσε μετα την πρωτη σπερματεγχυση. Ειναι καλό και δεν εχει αρωμα.

Ποσο κανει?

Βρεικα δοπλερ στο Λιτω με 87 ευρο.Δουλεβει με ρευμα ,που με συμφερει και πιο πολυ!Εκανα τηλεφονικος κρατιση και θα παει ο αντρς μου αυριο να το παρει.

Καλημερα Στελιτσα και σε ολες της μανουλες!

Εστειλα τον αντρα μου και πειρε το δοπλερ.Πανω στο κουτι και μεσα στης οδιγιες γραφει οτι ακουγεται απο την 12 ευδομαδα και μετα?Σε'μενα γιατι δεν ακουγετε,δεν ξερω.Ειναι πιο μικρο απο αυτο που ειχα δοκιμασει απο την κοπελλα στο Αρεταιειο και μιση τιμη(87 ευρο).Ασε που ολη μερα εχτες και το βραδη με ποναγε η κοιλια μου και η μεση μου και δεν μιλιομουν καθολου.Το πρωι πειγα και ξελαφροσα καο σχεδον μου περασε ο εντονος πονος στην κοιλια.Απο την δυσκοιλιοτιτα ειταναι μαλλον.Αν και το βραδη ειχα πολυ λιγα καφε υγρα και το πρωι στο σκουπισμα λιγο ροζ βλενες.Μπωρει να ειναι απο την περειδεση,δεν ξερω?Τα βαρεθεικα ολα τα αγχη που δεν με αφεινουν να ηρεμεισω.

Καλημερα Ιονελιτα. Το βαζεις εκει που πρεπει για να ακουσεις. Βαζεις και ζελε?

Τα υγρα θα ειναι απο την επεμβαση. Σου εχει δωσει κατι για την δυσκοιλιοτητα?

Καλημερα Ιονελιτα. Το βαζεις εκει που πρεπει για να ακουσεις. Βαζεις και ζελε?

Τα υγρα θα ειναι απο την επεμβαση. Σου εχει δωσει κατι για την δυσκοιλιοτητα?

Το εβαλα εκει που το ειχα ξανακουσει αλλα δεν...Και ζελε εβαλα.Εχω περειθωριο 15 μερες για να το επειστρεψω.Θα στειλω καπιον να μου παρει ενα μπουκαλακι ζελε απο το φαρμακειο για να μην το χαλασω ολο αυτο που ειχε η συσκεβασια και θα ξαναδοκειμασω το βραδι.

Περνω γαλα μαγνισιας.Ειχα κανει το λαθος να το παρω 1 φορα την ημερα γιατι ειχα ευκοιλια οταν βγεικα απο νοσοκμειο.Τωρα ,απο'χτες ξαναμπεικα στην σωστη δοσολογια:2 φορες την ημερα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...