Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!💖

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιονελιτα πως εισαι??????

Για σου Στελιτσα!Σημερα συνειλθα!Για να φτειξω ακομι περισσοτερο την διαθεση μου,εφθειαξα κουλουρακια αλμυρα,με τριμενο κιτρηνο τυρι!Δεν βγεικαν πολυ αλμυρα γιατι και το τυρι δεν ειταναι ιδιετερα αλμυρο.Αφου δεν κανει και το πολυ αλατι,ακομι καλυτερα!

Εσυ τι εκανες σημερα?

Διαφημίσεις

Ναι πριν λίγο γυρισα... Εγώ και ο Βασιλάκης πηγαμε. Ωραια ειναι πουδεν εχει ηλιο.

Μραβοοοο!

Να σε ρωτεισω κατι:Αρεα και που και κατοπιν προιγουνται πονακια χαμηλα,αυτα που λεμε οτι μεγαλωνει η μητρα,Βλεπω στο χαρτι πολυ μικρες βλενες καφετιες και μια φορα ειταναι μια σχεδον μαυρη.Να ανυσειχω?

Aν δεν ειναι καθαρο αιμα δεν υπάρχει φοβος. Αν γινετε καιρο όμως πες το στον γιατρό.

Πως εισαι σημερα?

Οχι,ποτε δεν ειχα καθαρο αιμα!Πειρα μια φορα την βοιθο του και μου ειπαι οτι δεν υπαρχει λογος να ανυσειχω.Απλος αν η πονοι ειναι λιγο παραπανω εντονοι να παρω μπουσκοπαν.

Ειμαι πιο καλα απο θεμα ανακατοσουρας και συσπασεις της μητρας!Ασε που αρχειζει και μου ανοιγεται και η ορεξη.Και αφου μου επειτρεπεται να μαγειρβω,το βλεπω να γεινω μπαουλο!

Μεταυριο παω για αυκενικη!

Εσυ πως εισαι?

Εγώ καλά ειμαι. Πηρα ανατομικες παντοφλες και δεν ποναει η μεση μου. Κλωτσαει πολύ η μικρη τ βραδυ,,,

Ευτυχως εχω 2 ποδια. Ενω εσυ θα τρελαθεις με 4 ποδαρακια. χιχιχι

Αντε να δειτε και φυλα.

1 αγορακι και 1 κοριτσακι.

Διαφημίσεις

Εγώ καλά ειμαι. Πηρα ανατομικες παντοφλες και δεν ποναει η μεση μου. Κλωτσαει πολύ η μικρη τ βραδυ,,,

Ευτυχως εχω 2 ποδια. Ενω εσυ θα τρελαθεις με 4 ποδαρακια. χιχιχι

Αντε να δειτε και φυλα.

1 αγορακι και 1 κοριτσακι.

Γερα να ειναι πρωτα απ'ολα και ας ειναι οτι θελει ο Θεος!

Η Αργυρουλα κανει εστειτη την παρουσια της εεεε?:DΚαλα εκανες που τα αγορασες.Τωρα ομως το χειμονα τι θα φορεσεις εξω,μια και περπατας αρκετα καθυμερηνα?

Ας φτασει και σε'μενα η στιγμη να τα νιωθω να κλοτσανε για να ηρεμεισωπερισσοτερο!

Καλημερα μανουλες και καλό μηνα.

Εξω φοραω αθλητικά με αεροσολες και φορμα για να μην με σφιγγει.

Οταν νιωσεις τα παιδακια σου θα ηρεμησεις θα το δεις.

Πως εισαι σημερα?

Καλημερα μανουλες και καλό μηνα.

Εξω φοραω αθλητικά με αεροσολες και φορμα για να μην με σφιγγει.

Οταν νιωσεις τα παιδακια σου θα ηρεμησεις θα το δεις.

Πως εισαι σημερα?

Καλα μηνα και απο εμενα!

Καλα ειμαι!Ρειχνω κατι υπνους ξεγυρειστους!Χαρεικα πολυ με τα νεα της Τουρτιτσα!Γερα να ειναι να μωρακια της!

Ειμαι πιο εσειοδοξη για αυριο ,για την αυκενικη!:)

Τι κανει ο Βασιλακης μας και η Αργυρουλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...