Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Mανούλες Σπερματέγχυσης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 637
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξυπνησε ο Βασιλακης μετα απο 4 ώρες υπνο. Αυτη ειναι ζωη.....

Αφου ψιλοβγαινεις αν εχει καμια καφετερια κοντα σου, στη γειτονια σου, μπορώ να ερθω αν θελεις να τα πουμε. Να μην κουραστες καθολου δηλαδη.

Ξυπνησε ο Βασιλακης μετα απο 4 ώρες υπνο. Αυτη ειναι ζωη.....

Αφου ψιλοβγαινεις αν εχει καμια καφετερια κοντα σου, στη γειτονια σου, μπορώ να ερθω αν θελεις να τα πουμε. Να μην κουραστες καθολου δηλαδη.

Βγαινω μια φορα την ευδομαδα και το μονο που πρπαταω ειναι οταν κανω 2 μετρα να μπω στο αμαξι.Δεν ειμαι πολυ κοντα στο σταθμο του Μετρο και χρειαζεται οπωσδιποτε να παρεις λεοφοριο.Και η καφετεριες μονο αν ειταναι στην πορτα μου,η το πολυ 20-30 μετρα θα πειγενα με τα ποδια!Εισαι πολυ καλη και προθυμη να κουραζεσε για μενα και σε'υχαριστω ελικρινα!Σε αγαπω πολυ!Ας πανε ολα καλα και στην πορεια (ενωο πριν τον τοκετο)μπωρει να κανονισουμε να ειμαστε και με τους αντρουλιδες μας!Στειλε μου με π.μ το τηλεφονο σου!Αμα θες σου στελνω και'γω το δοικο μου!:D

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα !:D

Στελιτσα βολτουλα?

Τουρτιτσα ,εισαι μες στο μυαλο μου!Σου ευκομαι να εισαι δυνατη μεχρη τελος!Πολλα φιλακια για σενα και τα τουρτακια σου!:)

Καλησπερα σε όλες. Ιονελιτα σημερα δεν ξεκολουσε ο Βασιλάκης απο τις κουνιες. Δεν τον εχω ξαναδει να κλαει ετσι... Αλλη μια φορα που ειχαμε συναντηθει όλες και εκλαιγε που φευγαμε. Θυμασαι?

Πως εισαι σημερα?

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Ιονελιτα σημερα δεν ξεκολουσε ο Βασιλάκης απο τις κουνιες. Δεν τον εχω ξαναδει να κλαει ετσι... Αλλη μια φορα που ειχαμε συναντηθει όλες και εκλαιγε που φευγαμε. Θυμασαι?

Πως εισαι σημερα?

Καλα ειμαι Στελιτσα!Λιγα τραβιγματα πιο δυνατα και η απο αναγουλες λιγο καλυτερα!

Γεινεται να ξεχασω που εκελγαι ο Βασιλακης?Αφου ειναι αγαπουλιτσας!:D

Οι αναγουλες θα ειναι όλο και καλυτερα καθε μερα.

Πηγαινε στα παιδακια και τους έλεγε γεια! Αντε με το καλό να πηγαινουμε και τα 4 στις κουνιες... Θα γεννησεις καλή εποχη. Μολις σαραντησετε, καθε μερα βολτα να τα πηγαινεις. Δεν θα σου αρρωστησουν καθολου!

Οι αναγουλες θα ειναι όλο και καλυτερα καθε μερα.

Πηγαινε στα παιδακια και τους έλεγε γεια! Αντε με το καλό να πηγαινουμε και τα 4 στις κουνιες... Θα γεννησεις καλή εποχη. Μολις σαραντησετε, καθε μερα βολτα να τα πηγαινεις. Δεν θα σου αρρωστησουν καθολου!

Μακαρι και παλι μακαρι να φτασει εκεινει η μερα που θα παμε και τα μικρα μου στης κουνιες!:)Το καθαρο αερα ειναι πολυ καλο γαι τα μικρα!Τωρα που ειμαι συνεχεια κλειστη στο σπιτη νιωθω σαν αρωστη!:(Ας ειναι,και να πανε ολα καλα!:)

Kαλημερα,ολη μερα|!

Εχω ενα πονοκεφαλο που δεν βλεπω μπροστα μου!Οχι ολο το κεφαλη ,μονο η δεξια εμπρος πλευρα.Καινουρια φρουτο,δεν ξερω?Μιπως επειδη εκενα εχτες το βραδι μπανακι και κοιμιθεικα με σχτικα νωπα μαλλια?Την πατεισα παντος!Θ ρειξω κανενα υπνακο,μπας και συνελθω!?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...