Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Βρε οπελια στα χιονια θα το κοιμιζεις το παιδι; ενα φανελακι κι ενα φορμακι απο πανω αντε κι ενα ζακετακι πλεχτο στη χειροτερη και σκεπασμα μια κουβερτουλα η ενα λεπτο παπλωματακι. Μην υπερβαλεις... Θερμανση δεν εχετε; ειναι καλτερα ολα να ναι βαμβακερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε οπελια στα χιονια θα το κοιμιζεις το παιδι; ενα φανελακι κι ενα φορμακι απο πανω αντε κι ενα ζακετακι πλεχτο στη χειροτερη και σκεπασμα μια κουβερτουλα η ενα λεπτο παπλωματακι. Μην υπερβαλεις... Θερμανση δεν εχετε; ειναι καλτερα ολα να ναι βαμβακερα.

μα σε ολα τα μαγαζια στην πλειοψηφια τα φορμακια ειναι βελουδινα η τετοιου τυπου εκτος τα ρουχακια για τον υπνο που ειναι τυπου μακο. δεν εννοω για τον υπνο για ολη μερα στο σπιτι με καλοριφερ τι φοραμε? δεν κανουν δηλαδη αυτα που εχω παρει? τι αλλο πρεπει να παρω?

Ασε ολα τα μαγαζια εσυ το παιδι σου κοιτα καταρχην τα βελουτε ειναι πολυεστερικα δες ετικετα τοβρεφακι θελει εκατο τοις εκατο βαμβακι αντε μαλακι βρεφικο τιποτα αλλο. Επισηςωτι για τον υπνο το βρεφη ξυπναει και κοιμαται καθε τρεις ωρες αυτη τη δουλεια θα κανεις μολις ξυπνησει το τυλιγεις με μια κοβερτουλα και μετα ενα ζακετακι πλεχτο κι εισαι ενταξει θερμοκρασια ξυπνιου 22το πολυ υπνου 19 με 20 τοελεγχεις συνεχεια το τηθακι και την πλατουλα οχι χερια ποδια αυτα ειναι εξορθσμου παγωμενα γιατι το κυκλοφορικο τους δεν εχει αναπτυχθει. Οποιος σου πει παγωμενα τα χερακια του λεπτα το χεις ντυμενο να τσιριχτει παρ αυτα χιχιχι.

τα βελουδινα γραφουν εσωτερικη μερια 100% βαμβακι και εξωτερικη 20 πολυεστερ και 80% βαμβακι. οποτε αυτα που εχω παρει για τον υπνο αν και πιο λεπτα ειναι τα καλυτερα θα παρω 2 εχω κ 4 φτανουν?

Διαφημίσεις

Αναλογως καθε ποτε θες να βαζες πλυντηριο χιχιχι λοιπον κοιτα περαν του ποσα θα παρεις πρεπει να δεις πρωτα ποσο θα γεννηθει δηλ στον πρωτο ειχα φορμακια 0-3 βγηκε ντερεκι δε τα φορεσε ποτε τα δωσα πισω το δευτερο βγηκε πιο μικρουλι εγω ειχα τα 3-6 και εψαχνα φορμακια γιατι του ητν τεραστια το πρωτο χρονο υπολογισε δυο με τρεις αλαξιες τη μερα. Λερωνονται για πλακα αλλα παρτα μετα καλυτερα ουτως η αλλως τα 0-3θα ναι για καναδυο μηνες το πολυ.

babyblue και εγω θα σου ελεγα να ειναι ολα 100% βαμβακι... κουβερτες, ρουχαλακια, σεντονακια, μπουρνουζακια κτλ... δυστυχως πολλα ομορφα πραγματακια ειναι συνθετικα. εγω οσο κ αν μ' αρεσουν, δεν τα αγοραζω...

τωρα μεσα στο σπιτι, λογικα ο,τι φορμακι του φορας στο ξυπνιο, με αυτο θα κοιμαται κιολας. τουλαχιστον την ημερα.... μου φαινεται υπερβολικο να το αλλαζεις 3-4 φορες οσο εισαι μεσα στο σπιτι. κ τα φορμακια 'υπνου' ειναι πολυ ομορφα και μπορεις να τον εχεις με αυτα κ μεσα στο σπιτι. τα υπολοιπα κρατα τα για τις βολτες σας!

oi6Ip3.png

Sangreluna εγώ θα κάνω εκεί που έκανα αυχενική και β επιπέδου. Σε έναν πιστοποιημένο στην Πλατεία Μαβιλη. Ειναι εμβρυογεννετιστης. Για το Doppler θα μου πάρει 120 χωρίς. Ειναι σου θυμίζω δίδυμα. Για ένα μωράκι ειναι πιο λίγο. Αν θες απόδειξη πληρώνεις και τον ΦΠΑ. Ειναι όμως άψογος. Κοιτάζει τα πάντα, για κοντά μια ωρα. Αν θες σου στέλνω πμ

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

πως ειστε κοριτσια? πως περασατε το σκ?

εγω αποφασισα να βγαλω τα μωρουδιακα απο την αποθηκη για να δω τι μπορω να χρησιμοποιησω και τι πρεπει να αγορασω... τελικα εχω αρκετα πραγματακια, ειδικα για την καλαθουνα.

oi6Ip3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα!

πως ειστε κοριτσια? πως περασατε το σκ?

εγω αποφασισα να βγαλω τα μωρουδιακα απο την αποθηκη για να δω τι μπορω να χρησιμοποιησω και τι πρεπει να αγορασω... τελικα εχω αρκετα πραγματακια, ειδικα για την καλαθουνα.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!! Τί κάνετε; Αρχίζει κ χειμωνιάζει σιγα σιγα.. Εγω χθες πηγα στο γιατρο μου κ ειδαμε τη μικρη μπουμπου μας που εχει φτασει τα 1700γρ!! Ειμαι τωρα στην 30η βδομαδα αλλα η αναπτυξη της ειναι μεγαλυτερη..μου ειπε οτι ειναι πάνω απο το μέσο όρο σε ανάπτυξη κ παμε πολυ καλα! Κατα τα αλλα εχω αρχισει κ βαραινω σιγα σιγα κ δεν μπορω να φαω πολυ φαγητο..τρωω μικρα κ συχνα γευματα. Αναρωτιεμαι τα Χριστουγεννα πως θα είμαστε !!

καλημερα Sweetalecia! τελεια η μικρη σου! μεγαλωνει πολυ καλα!

κ εγω (29 εβδομ.) εχω αρχισει να βαραινω...λογικο ομως... εχω και μια κοιλουμπα, αστα να πανε!

τα χριστουγεννα εμενα με αγχωνουν γιατι αν πεσουμε με τα μουτρα στα φαγητα/γλυκα, θα γινουμε τεραστιες! χεχε

κατα τ' αλλα, χθες ειχα πάει να δω για κουρτινες! πηρα και κατι φορμακια στο μπεμπε απο το next!

να ρωτησω κατι? επειδη η πρωτη μου κορη γεννηθηκε μικρουλα το πρωτο νουμερο (56 εκ) το χρησιμοποιησα για 2 μηνες... τωρα ομως σκεφτομαι οτι αν ο μικρος εχει κανονικη αναπτυξη (που μεχρι τωρα δειχνει να ειναι κ πανω απο το μεσο ορο) αν αξιζει να το παρω σαν νουμερο ή να περασω κατευθειαν στα 63 εκατοστα? τι λετε?

oi6Ip3.png

καλημερα Sweetalecia! τελεια η μικρη σου! μεγαλωνει πολυ καλα!

κ εγω (29 εβδομ.) εχω αρχισει να βαραινω...λογικο ομως... εχω και μια κοιλουμπα, αστα να πανε!

τα χριστουγεννα εμενα με αγχωνουν γιατι αν πεσουμε με τα μουτρα στα φαγητα/γλυκα, θα γινουμε τεραστιες! χεχε

κατα τ' αλλα, χθες ειχα πάει να δω για κουρτινες! πηρα και κατι φορμακια στο μπεμπε απο το next!

να ρωτησω κατι? επειδη η πρωτη μου κορη γεννηθηκε μικρουλα το πρωτο νουμερο (56 εκ) το χρησιμοποιησα για 2 μηνες... τωρα ομως σκεφτομαι οτι αν ο μικρος εχει κανονικη αναπτυξη (που μεχρι τωρα δειχνει να ειναι κ πανω απο το μεσο ορο) αν αξιζει να το παρω σαν νουμερο ή να περασω κατευθειαν στα 63 εκατοστα? τι λετε?

Φορμάκια απο το next τα πήρες απο φυσικό κατάστημα ή απο το online eshop? Υπαρχει φυσικό κατάστημα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...