Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κατ αρχην εισαι αθηνα; επειτα για οτι αποτια εχεις για το θηλασμο περνεις στα τηλεφωνα του μητρικου θηλασμου και της αλκυονης. Τωρα αν θες να σου δειξει ναι καποιες απ αυτες ερχονται και σπιτι.

Διαφημίσεις

κοριτσια οσον αφορα το θηλασμο, απο προσωπικη εμπειρια κ εμπειριες γνωστων/φιλων, ενα εχω να προτεινω... ενημερωση!

ενημερωθειτε οσο καλυτερα μπορειτε, διαβαστε ο,τι σχετικο βρειτε στο ιντερνετ, μπειτε σε ομαδες θηλασμου στο facebook (οσες εχετε).... η μη σωστη και εγκαιρη ενημερωση των νεων μαμαδων για θεματα θηλασμου δινει πατημα στον οποιονδηποτε - μαμα, πεθερα, γιαγια, θεια, γιατρο, μαια, φιλη κτλ - να σας επιβαλει τη γνωμη του... μη θηλασεις γιατι δεν εχεις γαλα, μην θηλασεις για να ξεκουραζεσαι, μη θηλασεις γιατι εχει ικτερο το μωρο, μη...μη...μη. ειναι ομως το μεγαλυτερο δωρο προς τα μωρα μας κ προς τον ιδιο μας τον εαυτο!

επισης, το νο 1 'μυστικο' ειναι: οσο υπαρχει ερεθισμα, υπαρχει κ παραγωγη. αρα το μωρο συνεχεια στο στηθος. καλο θα ειναι επισης να ψαχτειτε στο κατα ποσο εχετε επιπεδες θηλες ωστε να μην σας βρει κατι τετοιο απροετοιμαστες στο μαιευτηριο.

oi6Ip3.png

Λοιπον αλεσια παρε στο μητρικο θηλασμο η στην αλκυονη παρε τηλ και ρωτα ποιο ειναι κοντα σου εγω ξερω νασου πω πολλα απ δυτικα προαστια αλλα πεφτει μακρια. Μπειμπι μπλου για σενα το ξερω αλλα ισχυει το ιδιο πρεπει α υπαρχουν ομαδες θηλασμου στη κρητη αρε στο μητρικοθηλασμο και ρωτα. Και οπως το λεει το βικακι ενημερωθειτε πιστεψτε το και κλειστε τα αυτια σας τις πρωτες μερες ρωτατε εδω και στα τηλ του μητρικου θηλασμου οτιδηποτε

Δεν τα παρατατε υπαρχει ενα ενα τις εκατο που αληθειαδε θα μπορουσε να θηλασει ολα τα αλλα γινονται μια κοπελια σε αλλο φορουμ σαρανταφευγα χρονων γεννησε διδυμα με καισαρικη πως σα φαινεται; λοιπον τα θηλασε εξι μηνες αποκλειστικα και συνεχιζει.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?? Κάποιες κοπέλες ρώτησαν για μαθήματα θηλασμού. Εγω έχω ξεκινήσει ήδη. Μπορώ να πω οτι με έχουν βοηθήσει (προς το παρόν στη θεωρία) σε οτι απορίες είχα κ έχω ενημερωθεί αρκετά. Για μένα η ενημερωςη παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.Επίσης έρχονται στο σπίτι σου σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν αργότερα. Για όσες ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν απο την σελίδα τους ¨la leche league greece¨.Υπαρχουν σελίδες κ στο fb για την κάθε πόλη. Υπάρχουν συμβούλοι θηλασμού σε αρκετά μέρη στη Ελλάδα κ όχι μόνο.

κοριτσια καλημερα! το εψαξα χθες λιγο και τελικα βρηκα συμβουλο θηλασμου στην περιοχη μας οποτε θα κανουμε την πρωτη συναντηση μας την Δευτερα με ενημερωσε επισης οτι στην σελιδα της la leche league greece μπορομε να ενημερωθουμε για σεμιναρια που γινονται σε διαφορες πολεις

καλημερα :P

βλεπω κινητοποιηση και ψαξιμο γυρω απο το θεμα του θηλασμου! μπραβο κοριτσια!

σημερα ζυγιστηκα... :(:(:(

τα κιλα αυξανονται με γρηγορους ρυθμους :(

τι αλλα εσεις? τα δωματια τα εχετε ετοιμα? ρουχαλακια, κουβερτακια κτλ?

oi6Ip3.png

καλημερα! λογικο το βλεπω με τα κιλα στον 7 δεν περνουμε αλλωστε τα περοσσοτερα? εμεις τα εχουμε ολα σχεδον ετοιμα, μου μενει ακομα να παρω 1-2 σεντονακια για λικνο, γιατι δεν μπορω να βρω φανελενια εχω δει και κατι πανεμορφα κουβερτακια αγκαλιας nef nef γουνινα και λεω να παρω 2 και δεν ξερω αν πρεπει να παρω και κανενα φορμακι βαμβακερο εχω παρει μονο πολυ χοντρα μεχρι στιγμης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...