Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

καλημερα babyblue! καλημερα Sweetalecia!

σημερα περασα μια βολτα απο το ΠΕΔΥ κ μου δωσαν βεβαιωση για την ΠΗΤ... περιμενω πως κ πως να βγω σε αδεια! :P

Sweetalecia εμενα με ενοχλει - ελαχιστα βεβαια - αλλα υπαρχει ενοχληση οταν ακουμπαει κατι εκει...αλλες φορες ειναι πιο πεταχτος κ αλλες πιο χαλαρος. στην πρωτη εγκυμοσυνη παντως ο αφαλος μου απλα ισοπεδοθηκε!

χρονια πολλα και στις Αγγελικες! αν θυμαμαι εχουμε καποιες στην παρεα...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσαρες εκανα βλακεια εσβησα το φορουμ και μετα αναρωιομουν γιατι δε γραφετε αχ λοιπν αρχισα μαθηματα ανωδυνου να σας πω για ντοπλερ ποιες θα πατε που και σε ποια βδομαδα 34ειναι αργα λετε;

Καλησπερα κοριτσια !! marirene και εμενα..το παρατηρουσα χθες..ειναι στο οριο του να πεταχτει προς τα εξω.. την αλλη βδομαδα που θα παω στο γιατρο μου θα τον ρωτησω..δεν νομιζω παντως να ειναι κατι το ανησυχητικο. φυσιολογικο μου φαινεται.

Ναι βρε κοπελια φυσιολογικο ειναι αλα εκνευριστικο πραγματικα

Γειά σας κορίτσια! Κι εγώ δεν αντέχω άλλο... περιμένω πώς και πώς να σταματήσω τη δουλειά...Κουράστηκα πολύ και ευτυχώς έχω λίγη άδεια να χρησιμοποιήσω πριν αρχίσει η άδεια τοκετού.εμένα ο γιατρός μου έγραψε την ΠΗΤ οπότε απέφυγα την ταλαιπωρία. Κατά τα άλλα καούρες στο φούλ κ απίστευτο λαχάνιασμα!

Διαφημίσεις

Και αναρωτιομουν που χαθηκες sangreluna!

εμενα το ντοπλερ το κανει ο γιατρος μου, ειναι εμβυομητρικος...δεν ξερω ποτε θα το κανουμε. νομιζω καθε φορα τα ελεγχει.. τωρα εχω ξανα ραντεβου σε 2 εβδομαδες.

εσυ ποτε εκλεισες για ντοπλερ?

Lidisa κανονικα χρειαζεται επιβεβαιωση απο γιατρο δημοσιου νοσοκομειου ή του ΠΕΔΥ. δεν ξερω βεβαια μηπως στη δουλεια που εισαι δεχονται κ απο ιδιωτη... ή πας σε γιατρο δημοσιου? οπως κ να 'χει, αντε να βγουμε σε αδεια! :P

oi6Ip3.png

marirene ο γιατρός μου είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ οπότε το χαρτί τους έκανε.

εμένα ντόπλερ πάντως μου κάνει κάθε φορά που πάω επίσκεψη ο γιατρός. έτσι κι αλλιώς και αυχενική και β επιπέδου σε αυτόν τα έκανα .

Καλημέρα κούκλες!

Εγώ Doppler 16/11 πριν μια βδομάδα στο γιατρό ήταν 1 κιλό η καθεμία. Παλεύω με το διαβήτη, φουλ μετρήσεις και διατροφή αυστηρή, πονάνε κλασικά τα πλευρά μου και, κερασάκι στην τούρτα, μια ίωση που έφερε ο σύζυγος σπίτι με δέκατα, λαιμό και ισχυρό βήχα. Κοντεύω δέκα μέρες τώρα. Βήχω τόσο δυνατά που φοβάμαι μήπως σπάσουν τα νερά. Επιπλέον ο αιματοκρίτης ακόμα χαμηλός. Θελω να βρω όλες αυτές που μου έλεγαν οτι η εγκυμοσύνη ειναι η ομορφότερη περίοδος στη γυναίκα και να τις χτυπήσω!

Χαχαχα και μετά την απαραίτητη γκρίνια ας περάσουμε σε πιο ευχάριστα. Nataliag εμένα μου αρέσει το Μαγια. Σοκολάτα πως ειναι η καμπύλη; ανέβηκε ο αιματοκρίτης; Aura να σου στείλω π.μ. για κάτι πληροφορίες που θελω σχετικά με το Αλεξάνδρα;

Άντε να πάρετε άδεια και οι τελευταίες να ξεκουραστείτε.

Εσείς που είστε ήδη μανούλες ειναι μαγικό αυτο που συμβαίνει με τα αδερφάκια. Marirene και γενικά όσες κάνατε καισαρική βάλατε ζώνη μετά;

Και κάτι τελευταίο έχει αγοράσει καμία κάθισμα αυτοκινήτου; ποια να πάρω; κάθε συμβουλή δεκτή!

Γιώτα μου καλησπέρα. Τώρα είδα το μνμ σου. Ναι φυσικά να μου στείλεις π.μ. Καλό βράδυ σε όλες τις μανούλες.

Γεια σας κοριτσαρες εκανα βλακεια εσβησα το φορουμ και μετα αναρωιομουν γιατι δε γραφετε αχ λοιπν αρχισα μαθηματα ανωδυνου να σας πω για ντοπλερ ποιες θα πατε που και σε ποια βδομαδα 34ειναι αργα λετε;

Καλημερα σε όλες !! Εμενα ο γιατρος μου για doppler μου εχει πει περιπου στην 33 βδομαδα να κανω..στις αρχες Δεκεμβρη 5-6/12..Sangreluna πού ξεκίνησες μαθηματα ανωδυνου τοκετου αν επιτρεπεται; 😊😊

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! κ εγω σκεφτομαι για τα μαθηματα αλλα εχω και την δυνατοτητα να κανω απλα 2-3 συναντησεις με την μαια του γιατρου μου και δεν ξερω εν τελη τι να επιλεξω. περισσοτερο με ενδιαφερει η ενημερωση στο θεμα του θηλασμου. εχω και την απορια ειναι αραγε ολες οι μαιες σωστα ενημερωμενες στο σχετικα με τον θηλασμο η θα πρεπει να βρω καποια συμβουλο θηλασμου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...