Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα! :D

Εμείς το Σαββατο κάναμε Doppler... όλα μια χαρά! Γρήγορη είναι σαν εξέταση... νομίζω ένα τεταρτάκι ήμασταν μέσα, αλλά ήταν τόόόσο ωραία! Ειδικά όταν μας είπε ο γιατρός ότι όλα είναι καλά και μας άφησε να την δούμε με τον 3D υπέρηχο!!! Την ένιωθα να κλωτσάει και την έβλεπα ταυτόχρονα!!! :P:p:p

Καλή συνέχεια σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια! χθες πηγαμε και εμεις στο γιατρο και ειδαμε το μωρακι μας! ιδιος η αδερφη του! εχω μεινει με την ομοιοτητα! ειναι σα να βλεπω την κορη μου σε υπερηχο! τωρα ξανα σε 3 εβδομαδες! :P

βαρος 1100 κ υψος 36 εκατοστα!

μιλησαμε και για τον τοκετο nataliag... μου ψιλοαπεκλεισε οτι θα γεννησω φυσιολογικα, οχι οτι δεν πρεπει λογω καισαρικης, αλλα δεν πιστευει οτι θα ξεκινησει φυσιολογικος τοκετος στηριζομενος στην πρωτη εγκυμοσυνη...θα δουμε ομως.

Γεια σας κορίτσια και απο μένα!! Τι κανετε; Εγω σήμερα έκανα την καμπύλη σακχάρου και να σας πω την αληθεια κουραστικαααααα!!!! Μου πήραν 5 φορές αιμα γτ ο γιατρός μου έγραψε ανα μισάωρο εξέταση. Το λόγο δεν τον ξερω... Επισης ειχα κάποιες συσπασεις μετα την μετάγγιση που έκανα και ήμουν λιγο προσεκτική αλλα τις τελευταίες 2 μερες ειμαι καλα!!! Αντε φτάσαμε στο τρίτο τρίμηνο!!! Σε λιγο θα εχουμε τα μπέμπακια μας αγκαλιά!!!!

5 φορες...σε ταλαιπωρησαν! ο αιματοκριτης ανεβηκε ή δεν τον εχεις ελεγξει ακομα?

Καλημέρα και από εμένα! :D

Εμείς το Σαββατο κάναμε Doppler... όλα μια χαρά! Γρήγορη είναι σαν εξέταση... νομίζω ένα τεταρτάκι ήμασταν μέσα, αλλά ήταν τόόόσο ωραία! Ειδικά όταν μας είπε ο γιατρός ότι όλα είναι καλά και μας άφησε να την δούμε με τον 3D υπέρηχο!!! Την ένιωθα να κλωτσάει και την έβλεπα ταυτόχρονα!!! :P:p:p

Καλή συνέχεια σε όλες!

γεια σου apapa! δεν ειναι τελειος ο 3D υπερηχος!?!?!? δεν χορταινω να τον βλεπω τον μικρουλη μου!

oi6Ip3.png

καλημερα!

nataliag πως πηγε χθες το ραντεβου σας? η κορη σου ενθουσιαστηκε?

γεια σας!!! εμείς είμαστε 34 εκ. και 800 γρ., όλα πάνε μια χαρά και η μπέμπα είναι μια κούκλα, έχει ψηλά ποδαράκια και στο πρόσωπο είναι ίδια ο μπαμπάς της, για μια ακόμη φορά, αλλά χαλάλι του! :P

Η Μελίτα περιττό να πω ότι ενθουσιάστηκε με το όλο σκηνικό, τρελάθηκε με το μωρό, θέλει να το βάλουμε να κοιμάται στο δωμάτιό της και να το φροντίζει μόνο αυτή...α, και αποφάσισε ότι θα γίνει γυναικολόγος :D

Κατ' αλλά στο σπίτι βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις για το όνομα της μικρής! :-P

εσείς τι νέα οι υπόλοιπες?

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

τι ονοματα σκεφτεστε nataliag?

σκεφτομουν κ εγω οτι θα ηθελα να την παρω καποια στιγμη στο γιατρο, αν κ ειναι πιο μικρη, αλλα σιγουρα θα μπορεσει να καταλαβει κατι... μου το ειπε κ ο γιατρος, να την παμε να τη δει...

oi6Ip3.png

τι ονοματα σκεφτεστε nataliag?

σκεφτομουν κ εγω οτι θα ηθελα να την παρω καποια στιγμη στο γιατρο, αν κ ειναι πιο μικρη, αλλα σιγουρα θα μπορεσει να καταλαβει κατι... μου το ειπε κ ο γιατρος, να την παμε να τη δει...

1) Διώνη -ο άντρας-

2) Μελωδία -εγώ-

3) Γαλήνη - η Μελίτα, ως εναλλακτική έχει το Φοίβη-

4) Αριάννα - η Αλκμήνη, έτσι λένε την κολλητή της -

5) Μάγια - η Σεραφίνα, άπό το κινούμενο σχέδιο -

Πολύ πλάκα...:tongue:

VBSEp3.pngtvCAp3.png

να την πάρεις τη μικρή οπωσδήποτε...θα ενθουσιαστεί!! κι εγώ τις μικρές σκέφτομαι μία-μία να τις πάρω τις επόμενες φορές, θα ενθουσιαστούν!

θα το οπτικοποιήσει το αδερφάκι της η μικρούλα σου και θα το έχει πιο συγκεκριμένο στο μυαλό της, όχι σαν μια αφηρημένη ιδέα!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

ναι, τι καλα, εκπτωσεις και βολτα στα μαγαζια!

κοριτσια, εχει κλεισει καμια ραντεβου με γυναικολογο του ΠΕΔΥ για την αδεια εγκυμοσυνης?

καλησπερα marirene. εαν εννοεις γυναικολογο συμβεβλημένο με (εοππυ) εγω σημερα πηγα κ μου εγραψαν την αδεια.

Γεια σου eleniart εγω ειμαι απο Ρόδο αλλα μένω Μουδανιά. Υπομονή λιγο έμεινε για την αδεια σου!!!

καλησπερα sokolata. θελω να μου πεις μεγαλα καταστηματα στη θεσσαλονικη για βρεφικα ειδη. θελω να δω για καροτσι κουνια κ.α.

θα κατεβω αυτες τις μερες κ ειναι ευκαιρια.

Διαφημίσεις

1) Διώνη -ο άντρας-

2) Μελωδία -εγώ-

3) Γαλήνη - η Μελίτα, ως εναλλακτική έχει το Φοίβη-

4) Αριάννα - η Αλκμήνη, έτσι λένε την κολλητή της -

5) Μάγια - η Σεραφίνα, άπό το κινούμενο σχέδιο -

Πολύ πλάκα...:tongue:

το Γαληνη δεν μου αρεσει καθολου... το Μελωδια σιγουρα ειναι καλυτερο! η ψηφος μου ομως παει στο Αριάννα...

να την πάρεις τη μικρή οπωσδήποτε...θα ενθουσιαστεί!! κι εγώ τις μικρές σκέφτομαι μία-μία να τις πάρω τις επόμενες φορές, θα ενθουσιαστούν!

θα το οπτικοποιήσει το αδερφάκι της η μικρούλα σου και θα το έχει πιο συγκεκριμένο στο μυαλό της, όχι σαν μια αφηρημένη ιδέα!

ασε, γιατι ηδη εδω κ ενα 10μερο εχει γινει πολυ επιθετικη! εχω φρικαρει... εννοειται οτι ειναι φουλ προσκολημενη πανω μου οσο ειμαι σπιτι, πλεον δεν παει στο κρεβατι της..αλλα η επιθετικοτητα με σκοτωνει...

χθες μπηκα στο σπιτι κ ερχοταν - νομιζα εγω για αγκαλια ως συνηθως - κ αυτη πηγε να με χτυπησει! :( κ μαλιστα προσπαθησε 2 φορες να με χτυπησει...

καλησπερα marirene. εαν εννοεις γυναικολογο συμβεβλημένο με (εοππυ) εγω σημερα πηγα κ μου εγραψαν την αδεια.

εγω νομιζα οτι μονο σε κεντρο μανας & παιδιου μπορεις να πας κ εκλεισα εκει ραντεβου για την Τριτη. ποτε αρχιζει η αδεια σου?

oi6Ip3.png

το Γαληνη δεν μου αρεσει καθολου... το Μελωδια σιγουρα ειναι καλυτερο! η ψηφος μου ομως παει στο Αριάννα...

ασε, γιατι ηδη εδω κ ενα 10μερο εχει γινει πολυ επιθετικη! εχω φρικαρει... εννοειται οτι ειναι φουλ προσκολημενη πανω μου οσο ειμαι σπιτι, πλεον δεν παει στο κρεβατι της..αλλα η επιθετικοτητα με σκοτωνει...

χθες μπηκα στο σπιτι κ ερχοταν - νομιζα εγω για αγκαλια ως συνηθως - κ αυτη πηγε να με χτυπησει! :( κ μαλιστα προσπαθησε 2 φορες να με χτυπησει...

εγω νομιζα οτι μονο σε κεντρο μανας & παιδιου μπορεις να πας κ εκλεισα εκει ραντεβου για την Τριτη. ποτε αρχιζει η αδεια σου?

την δευτερα ρωτησα στο ικα κ μου ειπαν μπορει να μου την γραψει ή γιατρος που να ειναι συμβεβλημένος με εοππυ ή στο νοσοκομειο. οποιοδήποτε κρατικο νοσοκομειο. εγω εκλεισα σε εξωτερικο συμβεβλημένο γιατρο κ μου την εγραψε σημερα. δεν πληρωσα κατι. η αδεια μου ξεκινα αν θυμαμαι καλα 29/11.

κοριτσια καλημερα!! πως ειστε? μου λειψατε!! σας διαβαζα αλλα ειχαμε πολυ τρεξιμο! εμεις ειμαστε πλεον ετοιμοι φτιαξαμε το παιδικο και το δικο μας δωματιο, στρωσαμε χαλια, καναμε καποιες αλλαγες στο σπιτι, τελειωσαμε και με τα ψωνια του μικρου!! ολα ετοιμα! ο μπεμπουλης μεγαλωνει απο κιλα εφτασα πλεον τα 5 και ολα στην κοιλια πραγμα που με δυσκολευει αρκετα! την επομενη εβδομαδα εχουμε και ραντεβουυ για doppler

Καλημέρα κούκλες!

Εγώ Doppler 16/11 πριν μια βδομάδα στο γιατρό ήταν 1 κιλό η καθεμία. Παλεύω με το διαβήτη, φουλ μετρήσεις και διατροφή αυστηρή, πονάνε κλασικά τα πλευρά μου και, κερασάκι στην τούρτα, μια ίωση που έφερε ο σύζυγος σπίτι με δέκατα, λαιμό και ισχυρό βήχα. Κοντεύω δέκα μέρες τώρα. Βήχω τόσο δυνατά που φοβάμαι μήπως σπάσουν τα νερά. Επιπλέον ο αιματοκρίτης ακόμα χαμηλός. Θελω να βρω όλες αυτές που μου έλεγαν οτι η εγκυμοσύνη ειναι η ομορφότερη περίοδος στη γυναίκα και να τις χτυπήσω!

Χαχαχα και μετά την απαραίτητη γκρίνια ας περάσουμε σε πιο ευχάριστα. Nataliag εμένα μου αρέσει το Μαγια. Σοκολάτα πως ειναι η καμπύλη; ανέβηκε ο αιματοκρίτης; Aura να σου στείλω π.μ. για κάτι πληροφορίες που θελω σχετικά με το Αλεξάνδρα;

Άντε να πάρετε άδεια και οι τελευταίες να ξεκουραστείτε.

Εσείς που είστε ήδη μανούλες ειναι μαγικό αυτο που συμβαίνει με τα αδερφάκια. Marirene και γενικά όσες κάνατε καισαρική βάλατε ζώνη μετά;

Και κάτι τελευταίο έχει αγοράσει καμία κάθισμα αυτοκινήτου; ποια να πάρω; κάθε συμβουλή δεκτή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...