Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

ναιι!! η 4η...έχω υψηλή μιωπία και μετά από βυθοσκόπηση οι γιατροι -οφθαλμίατρος και γυναικολόγος- έκριναν ότι είναι επικίνδυνος ο φτ.

βέβαια, η 1η εχει μεγαλη απόσταση από τις υπόλοιπες, 5,5 χρόνια

εμενα τωρα ειναι η 2η εγκυμοσυνη και ολοι μου λενε να κανω παλι καισαρικη... δεν ξερω ομως τι με τρομαζει περισσοτερο...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα τωρα ειναι η 2η εγκυμοσυνη και ολοι μου λενε να κανω παλι καισαρικη... δεν ξερω ομως τι με τρομαζει περισσοτερο...

marirene, ο γιατρός σου τι λέει?

Νομίζω ότι τελευταία αρκετοί στηρίζουν τον vbac...αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο, ίσως να το προσπαθούσες! ;)

VBSEp3.pngtvCAp3.png

δεν το εχουμε συζητησει ακομα. μου φαινεται πολυ νωρις. στο μυαλο μου εχω ενα ιδανικο σεναριο, στο οποιο σπανε τα νερα κ εχω ενα γρηγορο τοκετο...οποτε 'ξεφευγω' απο την καισαρικη. χαχα

ο συζυγος μου βεβαια κ το στενο περιβαλλον μου διαφωνει, αλλα αυτο το ραντεβου για καισαρικη δεν μου αρεσει καθολου! ξερω βεβαια οτι για να κανεις ΦΤ μετα απο καισαρικη, ειναι αρκετα τα σημεια που πρεπει να προσεξεις ωστε να εισαι καλη υποψηφια. δεν ειμαι φαντασμενη ουτε προκειται να φερω αντιρρηση στο γιατρο αν πιστευει οτι πρεπει να κανουμε καισαρικη.

oi6Ip3.png

δεν το εχουμε συζητησει ακομα. μου φαινεται πολυ νωρις. στο μυαλο μου εχω ενα ιδανικο σεναριο, στο οποιο σπανε τα νερα κ εχω ενα γρηγορο τοκετο...οποτε 'ξεφευγω' απο την καισαρικη. χαχα

ο συζυγος μου βεβαια κ το στενο περιβαλλον μου διαφωνει, αλλα αυτο το ραντεβου για καισαρικη δεν μου αρεσει καθολου! ξερω βεβαια οτι για να κανεις ΦΤ μετα απο καισαρικη, ειναι αρκετα τα σημεια που πρεπει να προσεξεις ωστε να εισαι καλη υποψηφια. δεν ειμαι φαντασμενη ουτε προκειται να φερω αντιρρηση στο γιατρο αν πιστευει οτι πρεπει να κανουμε καισαρικη.

μωρέ, συζήτησέ το με το γιατρό σου, ποτέ δεν ξέρεις...όσο νωρίς κι αν είναι, να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου! Κι εγώ έτσι όπως το σκέφτομαι, πάρα πολύ θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του να σπάσουν τα νερά -αν και θα αγχωνόμουν μην τύχει και είναι μπροστά η μεγάλη, που καταλαβαίνει και τρομάξει- , αλλά δε το έχω ζήσει ποτέ... :(

Σίγουρα, αν σου πει ο γιατρός σου ότι δε γίνεται, θα τον ακούσεις, εννοείται, αλλά δε χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις τι να δεις τι σκέφτεται...

VBSEp3.pngtvCAp3.png

νομιζω θα τον ρωτησει ο συζυγος! χαχα

μου ξεκαθαρισε να ειμαι ετοιμη για τετοια συζητηση στο αυριανο μας ραντεβου με το γιατρο!

εγω απλα δεν θελω να αγχωνομαι απο τωρα...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

νομιζω θα τον ρωτησει ο συζυγος! χαχα

μου ξεκαθαρισε να ειμαι ετοιμη για τετοια συζητηση στο αυριανο μας ραντεβου με το γιατρο!

εγω απλα δεν θελω να αγχωνομαι απο τωρα...

αααα καλούλης! Τυχερή είσαι, σε βγάζει από τη δύσκολη θέση! :D

Μην αγχώνεσαι μωρέ!! Το μωράκι σου θα το έχεις είτε με φτ είτε με κτ και να σου πω είναι το μόνο που μετράει!

Τι περιμένεις? Αγοράκι ή κοριτσάκι?

VBSEp3.pngtvCAp3.png

ναι αγορακι! κ για να ειμαι ειλικρινης, μου φαινεται πολυ περιεργο που ειναι αγορακι...λογω της κορης μου. νομιζα οτι μονο κοριτσια θα κανω! χεχε

xaxaxa...σε νιώθω απόλυτα! Κι εμάς στην αρχή μας είπαν αγοράκι στη μικρή και έπαθα ένα κάτι, αλλα πιο πολύ ο άντρας μου,ο οποίος είναι πορωμένος με τις θυγατέρες του! :tongue:

πάντως, νομίζω ότι και τα αγοράκια έχουν τη γλύκα τους...και είναι και κολλημένα στη μαμά! :lol::lol::lol::lol:

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα Sweetalecia! εσυ? σημερα εχω γιατρο κ ανυπομονω! :):):)

Με το καλό να δεις το μπέμπη σου !!! 😊😊😊 Μια χαρά κ εγω..Εμένα αργεί η επίσκεψη στο γιατρό μου..σε 2 βδομάδες θα πάω..

Σήμερα ξεκίνησαν και οι ενδιαμεσες εκπτωσεις 1-10 Νοεμβριου σε περιπτωση που θελετε να ψωνισετε-παραγγειλετε κατι για τα μπεμπάκια σας..

Καλό μήνα κιόλας σε όλες !!

κοριτσια καλημερα, πως πατε? εμεις φουσκωνουμε κ κλωτσαμε πλεον ολη μερα σε 6μερες μαπινουμε στο 7ο!!! στην δουλεια συνεχιζω κανονικα, σενα μηνα ξεκιναει η αδεια μου. ελπιζω να αντεξω μεχρι τοτε. ηδη κουραζομαι παρα πολυ.. πολλες ωρες ορθοστασια κ πηγαινε ελα!!! εχουμε καμια μανουλα στη παρεα απο θεσσαλονικη?

Γεια σου eleniart εγω ειμαι απο Ρόδο αλλα μένω Μουδανιά. Υπομονή λιγο έμεινε για την αδεια σου!!!

Γεια σας κορίτσια και απο μένα!! Τι κανετε; Εγω σήμερα έκανα την καμπύλη σακχάρου και να σας πω την αληθεια κουραστικαααααα!!!! Μου πήραν 5 φορές αιμα γτ ο γιατρός μου έγραψε ανα μισάωρο εξέταση. Το λόγο δεν τον ξερω... Επισης ειχα κάποιες συσπασεις μετα την μετάγγιση που έκανα και ήμουν λιγο προσεκτική αλλα τις τελευταίες 2 μερες ειμαι καλα!!! Αντε φτάσαμε στο τρίτο τρίμηνο!!! Σε λιγο θα εχουμε τα μπέμπακια μας αγκαλιά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...