Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

ΚΟΡΊΤΣΙΑ!?!?!?!? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

Γεια σου marirene!! Εγώ καλά είμαι !! Χθες εφτιαξα τα ρουχα καλοκαιρινα/χειμωνιατικα κ κουραστηκα πολύ!! Τωρα μέσα στο τριημερο πρεπει να γινουν και του ανδρα μου..αν κ ο καιρος δεν λεει να χειμωνιασει.. Εσείς πώς είστε; Απο κρυώματα,μπουκώματα όλα καλά;; Πότε εχετε επισκεψη στο γιατρο να δειτε τα μπεμπακια σας; Εγω πριν τις 17/11 θα κανονισω..καπου εκει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα Sweetalecia! εγω τα ρουχα τα εχω φτιαξει, ευτυχως, αλλα οπως λες, ο χειμωνας δεν εχει κανει την εμφανιση του! βεβαια, στο σπιτι επικρατει ενας ψιλος χαμος...κ θα ειναι ετσι μεχρι να ερθουν τα καινουρια επιπλα (για το δωματιο της κορης μου και μια συρταριερα για το δικο μας) ωστε να μπορεσουμε να συμμαζευτουμε...

με το γιατρο εχω ραντεβου την επομενη βδομαδα...ευτυχως περνανε οι μερες! θελω να δω το μπεμπακι μου!!!!

oi6Ip3.png

καλησπερα Sweetalecia! εγω τα ρουχα τα εχω φτιαξει, ευτυχως, αλλα οπως λες, ο χειμωνας δεν εχει κανει την εμφανιση του! βεβαια, στο σπιτι επικρατει ενας ψιλος χαμος...κ θα ειναι ετσι μεχρι να ερθουν τα καινουρια επιπλα (για το δωματιο της κορης μου και μια συρταριερα για το δικο μας) ωστε να μπορεσουμε να συμμαζευτουμε...

με το γιατρο εχω ραντεβου την επομενη βδομαδα...ευτυχως περνανε οι μερες! θελω να δω το μπεμπακι μου!!!![/QUO

Καλημέρα κορίτσια ! Κι εγώ εδώ είμαι! Μπαίνω διαβάζω νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Όλα καλά. Προχωράμε, φουσκώνουμε. Η κοιλιά μου είναι πιο μεγάλη από την προηγούμενη εγκυμοσύνη νομίζω. Έχετε κι εσείς την ίδια αίσθηση, όσες είναι το 2ο ή 3ο παιδάκι; Από κιλά, έχω βάλει 8 μέχρι στιγμής, όχι και λίγα. Η αλήθεια είναι ότι με πιάνουν κάτι λιγούρες για γλυκό το βράδυ, αργά, την ώρα που ξυπνά κάποιες φορές η κόρη μου , εκεί στις 2 ή στις 4 το πρωί.. Δεν ξέρω πώς θα κόψω αυτές τις ατασταλίες..

Η καμπύλη βγήκε καλή από ό,τι είδα τις τιμές που δίνει το εργαστήριο.

Τώρα μπαίνουμε σιγά σιγά στους μεγάλους μήνες .. πώς νιώθετε το σώμα σας; εγώ καλά, σε γενικές γραμμές . Μόνο που με πιάνει κάτι ώρες μια δυσφορία, δυσπεψια και δυσπνοια, αν φάω πολύ. Αλλά αν δεν φάω πολύ μια χαρά.

καλημερα Aura!

κ εγω εχω την ιδια αισθηση με εσενα...μεγαλυτερη κοιλια, πιο πεταχτη κ ως αποτελεσμα δυσκολια στα σκυψιματα (που λογω της μικρης μου που πεταει τα παντα κατω δεν λειπουν απο την καθημερινοτητα μου). νομιζω επισης οτι με δυσκολευει κ στο φαγητο...τρωω λιγο, ειδικα τα βραδια. τις περισσοτερες μερες βεβαια τρωω το απογευμα για να προλαβω να χωνεψω. απο την αρχη ειχα θεμα με ξινιλες, ανακατοσουρες, που μετα εγιναν εντονες καουρες κ τωρα εχω απιστευτα φουσκωματα. χθες το απογευμα πχ (ειχα να φαω απο τις 1.30 το μεσημερι) εφαγα μια χουφτα φυστικια αιγινης κ μετα δεν μπορουσα να φαω για βραδυ....

σε σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη ομως κουραζομαι πιο δυσκολα στο γραφειο που καθομαι ωρες ολοκληρες χωρις να κουνηθω...δεν ξερω, ισως το σωμα μου να εχει συνιθισει απο την πρωτη κ τωρα δεν ταλαιπωρειται τοσο. γενικα δλδ αν εξαιρεσεις τα στομαχικα θεματα ειμαι καλα! κ καταφερνω να κοιμαμαι ακομα πολυ καλα το βραδυ.

κ μια αλλη διαφορα που παρατηρω ειναι στο περπατημα...στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν αεικινητη...τωρα, λιγο περπαταω κ κουραζομαι. εχω κ πολυ συχνα την αισθηση βαρους χαμηλα στην κοιλια μου...

oi6Ip3.png

Γειά σας και από μένα κορίτσια! Εγώ σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη κουράζομαι πιο πολύ (λόγω του μικρού), δεν μπορώ να βολευτώ στον ύπνο και κυρίως λαχανιάζω πάρα πολύ, ακόμα και όταν μιλάω για πολύ ώρα!

Κατά τα άλλα περιμένω πώς και πώς να περάσουν οι μέρες να σταματήσω τη δουλειά (έχω περίπου 20 μέρες ακόμα) για να βάλω σε μια τάξη το σπίτι μου και κυρίως να αρχίσω να πλένω και να σιδερώνω για την μπεμπούλα! Τώρα ίσα που κάνω τις δουλειές της εβδομάδας! Εύχομαι να περάσετε ένα τέλειο τριήμερο!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια ! Εμενα ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη μου κ εδω κ 2 βδομαδες περιπου ( τωρα ειμαι στην 28 βδομαδα ) νιωθω φουσκωμα αν φαω πολύ ειδικά το βραδυ !! Η κοιλια εχει φουσκωσει λιγακι αλλα ειναι μικρουλα νομιζω σε σχεση με τις βδομαδες..νομιζω ειναι θεμα σωματοτυπου λογω ανοιχτης περιφερειας.. Γενικα απο την αρχη δεν ειχα κανενα θεμα με την εγκυμοσυνη ( ουτε καουρες τπτ ) απλα τώρα αν φαω πολυ βαραινω πολυ ευκολα. Το βραδυ πια τρωω πολυ ελαφρυα κ νωρις για να προλαβω να χωνεψω. Σε σχεση με λαχάνιασμα αν περπατάω κ μιλάω ταυτόχρονα αμεσως λαχανιάζω !! Πρεπει να σταματησω για να βρω τις αναπνοες μου !! Με το θεμα του υπνου κοιμαμαι ακομα καλά!!

το λαχανιασμα το εχω και εγω κοριτσια! 10 σκαλια ανεβαινω κ θελω να σταματησω...

Lidisa κ εγω περιμενω να σταματησω για να κανω ο,τι ψωνια χρειαζονται κ να ετοιμαστουμε σιγα σιγα.

οσο για την κοιλια Sweetalecia σιγουρα ο σωματοτυπος παιζει ρολο (υψος, βαρος), οπως κ το μεγεθος του μωρου κ μπορω να πω και το φυλλο...στην πρωτη εγκυμοσυνη η κοιλιτσα μου ηταν μινιον ακομα κ στον 9ο! τωρα με βλεπω να φτανω στο τελος κ να μην μπορω να κουνηθω! χεχε

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

mamachita1978 ΠΗΤ 06/01- it's a boy! (2ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

elena87 ΠΗΤ 10/01 - it's a girl! (1ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01 (Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

behitze ΠΗΤ 13/01 - it's a girl! (2ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

Sweetalecia ΠΗΤ 25/01 - it's a girl! (1ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl! (2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

το λαχανιασμα το εχω και εγω κοριτσια! 10 σκαλια ανεβαινω κ θελω να σταματησω...

Lidisa κ εγω περιμενω να σταματησω για να κανω ο,τι ψωνια χρειαζονται κ να ετοιμαστουμε σιγα σιγα.

οσο για την κοιλια Sweetalecia σιγουρα ο σωματοτυπος παιζει ρολο (υψος, βαρος), οπως κ το μεγεθος του μωρου κ μπορω να πω και το φυλλο...στην πρωτη εγκυμοσυνη η κοιλιτσα μου ηταν μινιον ακομα κ στον 9ο! τωρα με βλεπω να φτανω στο τελος κ να μην μπορω να κουνηθω! χεχε

Λογικα ολα παιζουν το ρολο τους..εγω ειμαι 1.73 κ ξεκινησα την εγκυμοσυνη στα 70 κιλα κ πιστευα οτι εχει να κανει με το σωματοτυπο αλλα ισως κ με το φυλο του μωρου..μαλλον τα κοριτσακια ειναι πιο μινιον !! Αλλα στη τελευταια μετρηση ειχε ηδη φτασει το 1 κιλο..αναρωτιεμαι πού κρύβεται συτο το μωρακι..:P καλο τριημερο σε ολες ;)

κοριτσια καλημερα, πως πατε? εμεις φουσκωνουμε κ κλωτσαμε πλεον ολη μερα σε 6μερες μαπινουμε στο 7ο!!! στην δουλεια συνεχιζω κανονικα, σενα μηνα ξεκιναει η αδεια μου. ελπιζω να αντεξω μεχρι τοτε. ηδη κουραζομαι παρα πολυ.. πολλες ωρες ορθοστασια κ πηγαινε ελα!!! εχουμε καμια μανουλα στη παρεα απο θεσσαλονικη?

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μένα!! Είμαι η Ναταλία, είμαι 32 χρονών, έχω ήδη 3 παιδάκια και περιμένω το 4ο -κοριτσάκι, που θα γεννηθεί, πρώτα ο Θεός, το Φλεβάρη!

έγραψα ήδη στις μανούλες Φεβρουαρίου, γιατί έχω ΠΗΤ αρχές Φλεβάρη, αλλά λόγω καισαρικής, με βλέπω να γεννάω Ιανουάριο, οπότε το χω δίπορτο :tongue:

Ζηλεύω τα τικεράκια σας, δεν έχω χώρο να βάλω 4ο!!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

γεια σας κι απο μένα!! Είμαι η Ναταλία, είμαι 32 χρονών, έχω ήδη 3 παιδάκια και περιμένω το 4ο -κοριτσάκι, που θα γεννηθεί, πρώτα ο Θεός, το Φλεβάρη!

έγραψα ήδη στις μανούλες Φεβρουαρίου, γιατί έχω ΠΗΤ αρχές Φλεβάρη, αλλά λόγω καισαρικής, με βλέπω να γεννάω Ιανουάριο, οπότε το χω δίπορτο :tongue:

Γεια σου Ναταλια !! καλως ηρθες !! πωπω 3 κοριτσια κ με το καλο το 4!! τέλεια !!! πες μας και σε εμας που περιμενουμε το πρωτο παιδακι κ κοριτσακι..τι ιδιαιτεροτητες εχουν,πώς ειναι..με βαση την πολυετη εμπειρια σου στα κοριτσια !!! 😊😊😊😊

Γεια σου Ναταλια !! καλως ηρθες !! πωπω 3 κοριτσια κ με το καλο το 4!! τέλεια !!! πες μας και σε εμας που περιμενουμε το πρωτο παιδακι κ κοριτσακι..τι ιδιαιτεροτητες εχουν,πώς ειναι..με βαση την πολυετη εμπειρια σου στα κοριτσια !!! 😊😊😊😊

χαχαχα...κοίτα, δε νομίζω ότι τα κορίτσια έχουν έναν ''τύπο''. Και οι 3 μας οι τσούπρες είναι τόσο διαφορετικά χαριτωμένες!!! Η μεγάλη μας, η Μελίτα, είναι ντροπαλό παιδί, ήσυχο, καλοσυνάτο, είναι τελειομανής και φοβερά υπεύθυνη και είναι και πολύ ευαισθητούλα! Η δεύτερη, η Αλκμήνη, είναι το ακριβώς, ακριβώς, όμως, αντίθετο...είναι τσαούσα :tongue: , πολύ δυναμική και διεκδικητική, πολύ κοινωνική -έχει περί τους 10 κολλητές και κολλητούς :-P - και τρελαίνεται για παιχνίδια κινητικά και σπορ! Η μικρούλα μας, η Σεραφίνα, είναι ένα χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο ζουζούνι, είναι πολύ γλυκιά και είναι κι αυτή κοινωνικό παιδί..

Νομίζω ότι γενικά τα κοριτσάκια έχουν πολύ γούστο, έχουν τη χάρη τους...βέβαια, δεν έχω πείρα από αγοράκια...

α, ετοιμάσου, βέβαια, για τη φάση που περνάν κόλλημα με το μπαμπά...:rolleyes:

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Γεια σας κοριτσια! πως τα περασατε το 3μερο? εμεις πηγαμε αρκετες βολτουλες, καταφεραμε ομως και να ξεκουραστουμε. σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι!

Λογικα ολα παιζουν το ρολο τους..εγω ειμαι 1.73 κ ξεκινησα την εγκυμοσυνη στα 70 κιλα κ πιστευα οτι εχει να κανει με το σωματοτυπο αλλα ισως κ με το φυλο του μωρου..μαλλον τα κοριτσακια ειναι πιο μινιον !! Αλλα στη τελευταια μετρηση ειχε ηδη φτασει το 1 κιλο..αναρωτιεμαι πού κρύβεται συτο το μωρακι..:P καλο τριημερο σε ολες ;)

νομιζω οτι ισχυει οτι στα κοριτσια ανοιγεις στο πλαι κ στα αγορια πεταγεται η κοιλια προς τα εμπρος... εμενα ολοι μου λενε οτι δεν εχω παρει καθολου βαρος τωρα, ενω ειμαι τα ιδια κιλα στις ιδιες ακριβως εβφομαδες με την πρωτη εγκυμοσυνη. βεβαια το υψος βοηθαει να κρυφτουν η οποια προσληψη βαρους... χεχε, οποτε λεω απλα ευχαριστω!

κοριτσια καλημερα, πως πατε? εμεις φουσκωνουμε κ κλωτσαμε πλεον ολη μερα σε 6μερες μαπινουμε στο 7ο!!! στην δουλεια συνεχιζω κανονικα, σενα μηνα ξεκιναει η αδεια μου. ελπιζω να αντεξω μεχρι τοτε. ηδη κουραζομαι παρα πολυ.. πολλες ωρες ορθοστασια κ πηγαινε ελα!!! εχουμε καμια μανουλα στη παρεα απο θεσσαλονικη?

eleniart ευτυχως εχω υπολοιπο κανονικης αδειας κ πρεπει να την παρω αναγκαστικα πριν την αδεια της εγκυμοσυνης... οχι οτι εχω καποια αντιρρηση :) οποτε μου μενουν 20 μερουλες....κ μετα αδεια!

γεια σου nataliag! με το καλο το 4ο κοριτσακι! θα ειναι δλδ η 4η καισαρικη σου?

oi6Ip3.png

γεια σου nataliag! με το καλο το 4ο κοριτσακι! θα ειναι δλδ η 4η καισαρικη σου?

ναιι!! η 4η...έχω υψηλή μιωπία και μετά από βυθοσκόπηση οι γιατροι -οφθαλμίατρος και γυναικολόγος- έκριναν ότι είναι επικίνδυνος ο φτ.

βέβαια, η 1η εχει μεγαλη απόσταση από τις υπόλοιπες, 5,5 χρόνια

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...