Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

marirene αποτελει καρα-θεματαρα για προωρο γιατι το αμνιακο υγρο δυστηχως δεν πεφτει... δε ξερω γιατι αντιδραει ετσι ο οργανισμος μου... και ανα πασα στιγμη μπορει να δωσει σημα οτι παραγεμισε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να σου πω κ εκεινος περιμενε βελτιωση, εχει αποκλεισει αλλα θεματα που σχετιζονται με το εμβρυο κ μπορει να το αυξησουν και ειχε μεινει το ζαχαρο, το οποιο ενω ηταν καλο οταν ημουν νηστικη, στην καμπυλη εδειξε αλλη συμπεριφορα. Μου εχει συστησει να συνεχισω την διατροφη μου, να ξεκουραζομαι (αυτο δεν το χω καταφερει κ τοσο, δουλευω, εχω κ τον μικρο κ τωρα προσπαθω να οργανωθω για το νεο μελος) και παρακολουθηση. Σε 10 μερες θα με ξαναδει κ βλεπουμε, αν κ μεταξυ μας δεν βλεπω βελτιωση... ολο πηγαινα και ελεγα τωρα θα χει βελτιωση και δεν , οποτε πορευομαι με αυτο και οσο ο μικρος ειναι καλα παρακαλαω να μεινει κι αλλο μεσα!!

Κοριτσιααααααααα τα νευρα μου ωραια κααμε αυχενικες και β επιπεδου και σκασαμε κατοσταρια.... Τωρα γραφονται μεσω εοππυ!!!!!!!!! Δε ξερω αν περιλαμβανεται το ντοπλερ!!!!!!

Καλημέρα!

Ευχαριστώ mamachita!

Marirene ούτε εξωσωματική έχω κάνει. Τα δίδυμα ειναι φυσιολογική σύλληψη. Διάβασα όμως οτι η δίδυμη κύηση ειναι απο μόνη της υψηλός παράγοντας κινδύνου για διαβήτη όπως και η ηλικία (άνω των 35). Τέλος πάντων εγινε τώρα. Εσύ πήρες αποτελέσματα;

Sangre εγώ 180αρια και στις 2 λόγω δίδυμων. Το θέμα ειναι όχι μόνο να γράφονται αλλά και ο γιατρός που θα τις κανεις να ειναι συμβεβλημένος με εοπυυ. Το Doppler δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται απο οτι είχα δει. Ατυχία

Διαφημίσεις

Στο εθνος δεν αναφερετε αλλα δεν τις γραφει ολες αναλυτικα μηπως περιλαμβανεται κι οσο σκεφτομαι βρε κοριτσια τι στριμωγμα εχω φαει κατι μηνες για να να τις πληρωσω... Τουλαχιστον ας αυξαναν λιγο τη συμμετοχη του εοππυ στη γεννα τωρα οχι οταν γεννησουμε.

καλημερα....... yota μου,συναδελφος κι εγω...

βγηκε κι εμενα η καμπυλη μου παθολογικη...εχω ραντεβου αυτες τις μερες με διαβητολογο για περαιτερω εξετασεις...! υπομονη κοριτσια μου!!!!ολα καλα θα πανε...απλα κι εμενα με αγχωνει το πρωορο....

καλημέρα! πως ειστε? εγω τελικα το αρπαξα το μπουκωματακι μου...:(

Κοριτσιααααααααα τα νευρα μου ωραια κααμε αυχενικες και β επιπεδου και σκασαμε κατοσταρια.... Τωρα γραφονται μεσω εοππυ!!!!!!!!! Δε ξερω αν περιλαμβανεται το ντοπλερ!!!!!!

κατι διαβασα αλλα δεν καταλαβα αν ισχυει αμεσα ή θα ισχυσει στο μελλον. οπως κ να 'χει, εμενα ο γιατρος που με παρακολουθει τις εκανε αυτες τις εξετασεις και ειναι οι μονες που πληρωνω σε ολη την εγκυμοσυνη... δεν ξερω δλδ αν θα εμπαινα σε διαδικασια να βρω συμβεβλημενο γιατρο με το εοπυυ.

Καλημέρα!

Ευχαριστώ mamachita!

Marirene ούτε εξωσωματική έχω κάνει. Τα δίδυμα ειναι φυσιολογική σύλληψη. Διάβασα όμως οτι η δίδυμη κύηση ειναι απο μόνη της υψηλός παράγοντας κινδύνου για διαβήτη όπως και η ηλικία (άνω των 35). Τέλος πάντων εγινε τώρα. Εσύ πήρες αποτελέσματα;

Sangre εγώ 180αρια και στις 2 λόγω δίδυμων. Το θέμα ειναι όχι μόνο να γράφονται αλλά και ο γιατρός που θα τις κανεις να ειναι συμβεβλημένος με εοπυυ. Το Doppler δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται απο οτι είχα δει. Ατυχία

Yota συμβαινει.... ελπιζω να καταφερεις να το ρυθμισεις και ολα να κυλισουν ηρεμα.

εγω πηρα τα δικα μου αποτελεσματα, 79 - 153 (στη 1 ωρα) -106 (στις 2 ωρες)... απ' οσο ειδα, ειναι στα φυσιολογικα ορια που δινει το εργαστηριο για την εγκυμοσυνη. θα τις δει βεβαια κ ο γιατρος μου.

καλημερα....... yota μου,συναδελφος κι εγω...

βγηκε κι εμενα η καμπυλη μου παθολογικη...εχω ραντεβου αυτες τις μερες με διαβητολογο για περαιτερω εξετασεις...! υπομονη κοριτσια μου!!!!ολα καλα θα πανε...απλα κι εμενα με αγχωνει το πρωορο....

elia ευχομαι και εσυ να καταφερεις να το ρυθμισεις αμεσα... μην σκεφτεστε τα αρνητικα...

oi6Ip3.png

Καλημερα κοριτσια κ καλη βδομαδα!!

Καλα ειστε; Εμενα ειδε τη καμπυλη μου ο γιατρος τη Πεμπτη που πηγα και ηταν οκ. Ηταν 80-145-110. Υπομονη κ κουραγιο σε οσες εχουν θεμα με το σακχαρο. Ολα ειναι θεμα θελησης για τα μπεμπακια μας !

Ευτυχως ακομα δεν εχουμε κρυωσει..και αυτος ο καιρος ειναι τρελλος! το Σαββατο εβρεχε καταρρακτωδως και τη Κυριακη ηταν σαν καλοκαιρακι !!!

Διαφημίσεις

Sweetalecia οι τιμες μας ειναι σχεδον ιδιες...

οσο για τον καιρο, ειδα οτι απο Παρασκευη χαλαει...μας το φυλαγε για το 3μερο!

ναι οντως !!! εχεις δικιο 😊 εεε θα το χαλασει στους εκδρομεις.. εσεις εχετε προγραμματισει καμια αποδραση;

Μπράβο για τις καμπύλες κορίτσια! Marirene περαστικά! Elia λυπάμαι για τον διαβήτη, θα προτιμούσα να ήμουν μόνη σε αυτο αλλά θα το παλέψουμε. Θα τον ρυθμίσεις και δεν θα βγει πρόωρο. Και εγώ αυριο διαβητολογο, διαφορετική αυτήν την φορά.

Κουράγιο στα κορίτσια με το σάκχαρο!θα δυσκολευθείτε λιγο αλλα αξίζει τον κόπο! Μια φίλη μου που είχε διαβήτη κύησης,κ έκανε μάλιστα κ ινσουλίνης κατάφερε να φτάσει πολυ καλα μεχρι το τέλος κ να γεννήσει φυσιολογικά χωρίς κανένα πρόβλημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...