Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

δεν υπαρχει λογος να τη ρωτησεις, εννοειται. απλα μου εκανε εντυπωση. γιατι αν αποδεδειγμενα ο θανατος οφειλοταν σε ενα συγκεκριμενο εμβολιο, θα ειχαν υπαρξει μεγαλες κυρωσεις στη φαρμακευτικη...

οτι σιγουρα υπαρχουν παρενεργειες σε καθε εμβολιο, υπαρχουν...

τωρα αναμφιβολο εμβολιο δεν θα χαρακτηριζα ενα εμβολιο που κυκλοφορει εγκεκριμενο απο τους διαφορους οργανισμους φαρμακων της καθε χωρας.

ουτε οτι μπορει καποιο εμβολιο που κανεις σημερα, να σε βλαψει σε 15 χρονια...

κ το οτι δεν ειναι στο προγραμμα εμβολιασμου πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα οικονομικο. νομιζω με καθε καινουριο εμβολιο γινεται αυτο. μενει καποια χρονια εκτος προγραμματος ωστε ο καθε γονιος να το αγορασει ιδιωτικα κ μετα το βαζουν με μικροτερο κοστος στο δημοσιο προγραμμα εμβολιασμου...

τωρα την αποφαση της φιλης σου να μην εμβολιασει τα παιδια της, δεν θελω να την κρινω. καταλαβαινω το ψυχολογικο σοκ... αλλα αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις τους περισσοτερους ανθρωπους εμβολιασμενους κ υγιεις...κ το οτι τα ανεμβολιαστα παιδια δεν εχουν προβλημα ειναι επειδη οι περισσοτεροι αποφασιζουμε να τα εμβολιασουμε.

το χειροτερο βεβαια ειναι οι γιατροι που δινουν σε ανεμβολιαστα παιδια τη βεβαιωση για να εγγραφουν στα σχολεια! αυτο ειναι ανευθυνο και αντιεπαγγελματικο - το λιγοτερο που μπορω να πω γι αυτους!

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω και εγω απολυτα μαζι σου. Ειναι απαραδεκτο κατα την αποψη μου που δεν εχει κανει στα μικρα της εμβολια. Και βαζει σε κινδυνο ολα τα υπολοιπα! Ασε που κ εμενα οταν στο πρωτο τριμηνο της κυησης μου ειπαν οτι περασα ερυθρα χωρις συμπτωματα και οτι δεν μπορω να κρατησω το μωρο μου, που προσπαθουσα 1 χρονο και για να το εχω, το μυαλο πηγε και οτι μπορει να αρπαξα κατι απο εκει. Αλλα και παλι και εκεινη με τη δικη της σκεψη θεωρει οτι αυτο ειναι το καλο για τα παιδια της. Τι να πω ρε κοριτσια, μακρυα απο εμας και απο ολους αν ειναι δυνατον!!!

Ασε που δεν ξερω τωρα ψυχολογικο ειναι που μιλαμε για αρρωστιες κ εμβολια... με ενοχλει ο λαιμος μου!!! Τσαι χωρις μελι...μπλιαχ

εγω δεν εκρινα την αποφαση της...αντιθετως πιστευω οτι αν κατι τοσο δραματικο εχει συμβει στο κοντινο σου περιβαλλον, το σκεφτεσαι διαφορετικα. αν κ εγω δυσκολα θα επιχειρουσα κατι τοσο ριψοκινδυνο.

τους γιατρους κρινω που δινουν ψευτικες βεβαιωσεις σε γονεις που επιλεγουν να μην ακολουθησουν τις οδηγιες υγειας, κ που με τη σειρα τους, τις καταπατουν κ αυτοι...

η ερυθρα τι προβλημα δημιουργει στο εμβρυο? ειναι η εξεταση που κανεις στις αρχες για το αν εχεις αντισωματα?

oi6Ip3.png

Δημιουργει πολλααα προβληματα, δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι γιατι περασα ζορια εκεινο το διαστημα με ολες τις εξετασεις κ την αναμονη. Αν κανεις ενα search θα δεις.. Ναι εκεινη η εξεταση ειναι στην αρχη που σου κανουν για τα αντισωματα

Κοπέιες εγω ειμαι καθετη αν ειναι ετσι επειδη ενα παιδακι πνιγηκε απο μηλο θα πρεπε κανενα να μην ξαναφαει μηλο και αν πριστηκε απο πορτοκαλι στον καιαδα τα πορτοκαλια. Μιλαμε σοβαρα ειναι απλα εγκλημα να τα αφηνουμε ανενβολιαστα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγα στο γιατρό μου κ ημαστε μια χαρα! Ενω κανονικα ειμαι στις 26 βδομαδες και 3 μερες , η αναπτυξη της μικρουλας μας ειναι περιπου 28 βδομαδων και το βαρος ειναι 1 κιλο. Σε σχεση με το εμβολιο της γριπης εμενα ο γιατρος μου , μου ειπε οτι τυπικά θα πρεπει να είμαστε στο 3 τριμηνο της εγκυμοσυμης για να το κανουμε..και δεν δημιουργει φυσικα κανενα προβλημα ουτε στο εμβρυο ουτε στη μαμα. Επειδη ο καιρος ακομα δεν εχει κρυωσει πολύ..( δεν εχει ερθει ακομα ο βαρυς χειμωνας ) μου προτεινε αν θελω να το κανω προς τα τελη Νοεμβρη..προληπτικα και μόνο. Ειναι δικη μου επιλογη. Δεν ειναι αρνητικός,ουτε θετικός. Το εγκρινουν παντως και οι γυναικολογοι και οι παιδιατροι.

Οσο αφορα το θέμα με τα εμβολια ειναι εγκλημα να μην εμβολιαζει ο κοσμος τα παιδακια του.. Εγω δεν εχω βρει ακομη παιδιατρο αλλα θελω να το ψαξω το θεμα. Ολα ειναι θεμα γιατρου,φιλοσοφιας,χαρακτηρα κ προσεγγισης που εχουν στο εκάστοτε θέμα.

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όλες για τις καμπύλες!

Εγώ δυστυχώς έχω διαβήτη κύησης! Στην καμπύλη που επανέλαβα χτες, μετά απο δίκη μου επιμονή, οι 2 στις 3 τιμές ειναι παθολογικές. Μίλησα με την διαβητολογο και ξεκινάω αυστηρή διατροφή και μετρήσεις σακχάρου 4 φορές ημερησίως. Ελπίζουμε να το ελέγξουμε με διατροφή και να μην χρειαστούν ινσουλινες. Είμαι πολύ στενοχωρημενη. Δεν το περίμενα. Κανένα ιστορικό, μια ζωή αδύνατη, καμία ατασθαλία στην εγκυμοσύνη, έχω πάρει μόνο 4 κιλά σε δίδυμη κύηση και παρόλα αυτά διαβήτης. Τέλος πάντων να μην γκρινιάζω θα μπορούσα σύμφωνα με τις στατιστικές να αντιμετωπίζω χειρότερα!

Για τα εμβόλια εγώ θα κάνω μόνο τα αναγκαία στα παιδια μου για την δημόσια υγεία και για την δικιά τους. Είμαι κατά των πολλών φαρμάκων γενικά, και φοβάμαι και τα καινούργια εμβόλια και το αντιγριπικό και ελπίζω να βρω έναν παιδίατρο που να ειναι αντίστοιχης φιλοσοφίας και να μη γεμίζει τα παιδια φάρμακα αν δεν χρειάζεται. Κατά τα λοιπά ακόμα καμία ετοιμασία! Και να σκεφτείτε οτι είμαι αυτή που θα γεννήσει πρώτη!

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα σοκολάτα! Είμαστε αρκετές με χαμηλό αιματοκρίτη βλέπω! Εγώ πριν την κύηση δεν είχα πρόβλημα, να φανταστείτε ήμουν και αιμοδοτρια! Κατά τα λοιπά Eleniart τέλεια η καμπύλη σου! Στη θέση σου θα έτρωγα μια τούρτα σοκολάτα! Η την μηλόπιτα που φαγώθηκαν εδώ μέσα και μένα μου έτρεχαν τα σάλια. Κάτι άλλο θελω να σε ρωτήσω, μαθήματα θηλασμού κανεις στο νοσοκομείο;

Marirene η υπόθεση καλο φόρεμα στην εγκυμοσύνη ειναι πονεμένη υποθεση

Χαχαχ.. να φανταστείς όσο γλυκατζου ήμουν, στην εγκυμοσύνη δεν τα θέλω καθολου!

Γωτακι ζορι αλλα θα περασει βρε κοπελια οσο για τον παιδιατρο αφηστε το γιατι ποναει εγω ειχα βρει εναν αγιο ανθρωπο ολα τελεια το κεφαλι μου ησυχο και δυστυχως τονχασαμε στενοχωρηθηκα απιστευτα. Τωρα πρεπει να βρουμε αλλο. .. Τεσπα για μενα μετραει πολυ να ειναι λογικες τιμες οχι 50και60δεν ειναι να μη δινει φαρμακα να το βρισκεις στο τηλ να ειναθι υπευθυνος να σου δινει λυση στα απλα αο το τηλ κι οχι παντα ελα απο δω για τα πενηντα να ναι φιλικος με τα παιδια συζητησιμος και υποχωρητικος οπου πρεπει να μη το παιζει αυθεντια. Να χει πειρα να μην προμοταρει προιοντα.αυτα.

Διαφημίσεις

Yota1 μου μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις, και εγω το ιδιο λουκι περναω απο τον Αυγουστο. Να ξερεις οτι δεν ειναι μονο οι τροφες αλλα και ψυχολογικο. Εμενα μια δυσκολη μερα στην δουλεια κ νυστικη να ειμαι μου το πηγε στα υψη!! Τις πρωτες μερες ισως να χρειαστει να κανεις καμμια μετρηση παραπανω ωσπου να δεις τι ενοχλει εσενα σαν τροφη και στο ανεβαζει. Εμενα πχ μπορει να με ανεβαζει μισο απαχο γιαουρτι ή λιγο τυρι μιλνερ ή 1 φρυγανια μαυρη χωρις ζαχαρη ή 3 κ.μαυρο ρυζι αλλα αν φαω μια κουταλια μερεντα ειμαι οκ!!! Απιστευτο??

Σου ευχομαι να την γλιτωσεις απο ινσουλινες και να το ρυθμισεις μονη σου.

Σου ειπαν τιποτα για το αμνιακο υγρο?? Εμενα ειναι πολυ υψηλο λογο ζαχαρου και αυτο ειναι το χειροτερο μου (για προωρο τοκετο), και μεγαλυτερο μπεμπε εννοειτε.

Επισης για παιδιατρο που λετε, sangreluna συμφωνω απολυτα. Πανω απ ολα να ειναι ανθρωπος, να τον βρισκεις παντα, να ειναι εμπειρος φυσικα και οικονομικος!! Αν μενει καμμια στα νοτια πραγματικα εχω εναν αξιολογο παιδιατρο να συστησω και με 30 ευρω επισκεψη και αν πας για επανεξεταση εννοειτε δωρεαν. Τον βρισκεις απο τα ξημερωματα μεχρι οταν ειναι εκτος Αθηνων. Και αν λειψει εξωτερικο σου συστηνει αλλον παιδιατρο να σε εξυπηρετησει.

Καλημέρα! Mamachita είχα ξεχάσει οτι ήσουν και εσύ! Σίγουρα ειναι και ψυχολογικό γιατί απο όταν το έμαθα ανέβηκε το σάκχαρο. Για το αμνιακό υγρό δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα διότι έχω 3 βδομάδες να κάνω υπέρηχο. Έχω την Τετάρτη πάλι γιατρό. Πριν 3 βδομάδες καλά ήταν τα αμνιακά υγρά. Τώρα για διατροφή μου έχει δώσει μια συγκεκριμένη και ακολουθώ η διαβητολόγος θα επισκεφτώ όμως την Τρίτη μια άλλη που μου σύστησαν και θα δω τι θα μου πει. Ως τότε μετριεμαι το πρωί νηστική και μετά τα 3 βασικά γεύματα. Τα καταγράφω και βλέπουμε. Για μερεντα με το σ;;οκ που έχω πάρει δεν με βλέπω άμεσα!

Ο παιδίατρος που λες ακούγεται τέλειος! Αν δεν βρω κάποιον αντίστοιχο στο κέντρο που μένω θα σου ζητήσω στοιχεία και ας κατεβαίνουμε νότια! Καλή δύναμη σου εύχομαι και να έχεις τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα.

Καλησπερα κοριτσια!

επεστρεψα κ εγω απο την καμπυλη ζαχαρου...μπλιαξ μπλιαξ...καταφερα με μεγαλη δυσκολια να πιω αυτη την αηδια...τα αποτελεσματα θα τα εχω αργα το απογευμα μαζι με ολες τις υπολοιπες εξετασεις.

Yota μη στενοχωριεσαι... συμβαινουν κ αυτα...ευτυχως ειναι μονο στην κυηση...η αληθεια ειναι οτι συνηθως λενε οτι τα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη κ το ιστορικο προδιαθετουν για διαβητη κυησης, αλλα ξερω πχ οτι κ η εξωσωματικη ανεβαζει το ρισκο για διαβητη κυησης. οπως κ να 'χει, ειναι κατι αντιμετωπισιμο και ειμαι σιγουρη οτι θα αποφυγεις την ινσουλινη. νομιζω ενα μικρο ποσοστο φτανει να χρειαζεται ινσουλινη στο διαβητη κυησης. δες κ τα θετικα της ιστοριας, θα παραμεινεις αδυνατη ολο αυτο το διαστημα κ δεν θα χρειαστεις διαιτα μετα... :)

Sweetalecia μεγαλο κοριτσακι θα κανεις!

mamachita ριξτο στη μερεντα! χεχε

περιεργο ολο αυτο, αλλα βλεπω το εχεις παρεις πολυ ζεστα το θεμα...

εφοσον εχεις ρυθμισμενο ζαχαρο, ο προωρος τοκετος αποτελει πιθανοτητα ακομα?

oi6Ip3.png

Να σαι καλα κοπελα μου!! Ολες μας να εχουμε μια καλη εγκυμοσυνη, μια τελεια γεννα και ενα ή και δδυο (why not!!!!) υγιεστατα μωρακια!!!

Να νιωθεις πολυ τυχερη για το αμνιακο και μην σκεφτεσαι το ζαχαρο. Με διατροφουλα θα τα πας μια χαρα ειμαι σιγουρη. Και αν δεις οτι κατι παει να ανεβει βαζε - βγαζε και κανε τις δικες σου αλλαγες στην διατροφη που σου δωσε, γιατι κ μενα ενδοκρινολογος διαβητολογος μου την εδωσε αλλα ο οργανισμος μου ειναι σε μεγαλη αναστατωση!!!! Επισης η πατατα η βραστη να ξερεις εχει πολυ υψηλο γλυκαιμικο δεικτη. Κια την ατασθαλια με την μερεντα την εκανα επειδη φαντασου μου το πε ο γυναικολογος 2 φορες και ειπα αντε μια φορα να την κανω την καλη!!! Αλλα συστηχως οσο κατω κι αν κραταω το ζαχαρο το υγρο δεν λεει να πεσει... και ειμαι στην τσιτα απο τον 5 μηνα.Τεσπα... φτασαμε στον 7 μηνα και αυτο ειναι πολυ παρηγορο!!

Οτι θελησεις εδω ημαστε...

Καλη επιτυχια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...