Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Mamachita γεια σου οντως πολυ λουκι αυτο που τραβας λοιπον ειμαστε στην28 εβδομαδα ετσι λοιπον ομεσος ορος ειναι 1100 εμενα πριν δυο βδομαδες ομως ηταν 1000 οποτε τωρα θα χει βαλει. Καλα κουραγια εγω περιμενω το τριτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα χρώματα είναι λιλά και γκρι και την ζωγραφιά θα την κάνουμε σε κάποιο τόνο ροζ-μωβ. Δεντράκια, πεταλουδίτσες, σπιτάκια και άλλα τέτοια πρωτότυπα! :D marirene, το πως θα φαίνεται το χρώμα επηρεάζεται από πάρα πολλά!!! Ένα γκρι ανοιχτό που διαλέξαμε για το υπνοδωμάτιο μας (το βάψαμε και αυτό αφού πήραμε φόρα...) τελικά φαίνεται και αυτό σαν ανοιχτό λιλά!!! :P:D

sokolata84 ελπίζω όλα να πήγαν καλά και να μην ταλαιπωρήθηκες πολύ..!

Mamachita, όπως έγραψε και η sangreluna, και εμένα τέλος της 26ης εβδομάδας ήταν 990γρ. Τώρα είμαι στην 29η + 2 οπότε μάλλον είναι πιο μεγάλη πια. Δεν σου έχουν δώσει ειδική διατροφή λόγω ζαχάρου; Η αδελφή μου που είχε εμφανίσει στην εγκυμοσύνη, έκανε αυστηρή διατροφή που της την έφτιαξαν ο γιατρός της με ενδοκρινολόγο...

Καλημερα σε ολες και παλι και καλο χειμωνα να πω???!!! Ηρθε το κρυο σημερα, τωρα για ποσο δεν ξερω!! Χαλια εχετε στρωσει? Εγω ουτε χειμερινα δεν εχω βγαλει για μενα. Τους αντρες του σπιτιου τους εχω ετοιμους.

marirene αγορακι παλι περιμενω, ηλπιζε ο ανδρας να κανουμε την κορη αλλα την πατησε!!! Δεν ακολουθησε την συνταγη που του χαν πει... Πηγα σε ενδοκρινολογο και γι αυτο ειμαι σε αυστηρη διαιτα κ μου χει δωσει μηχανημα να μετριεμαι μετα απο οτιδηποτε τρωω για να δουμε τι με ανεβαζει. Απο την μια ειμαι τυχερη γιατι με την αυστηρη διατροφη γλιτωσα τις ινσουλινες, απο την αλλη.....πολυ στερηση...ουτε φρυγανια λεμε, ουτε μισο γιαουρτακι, τι να σας λεω κοριτσια. Παντως δεν ειχα κανενα θεμα με ζαχαρο πιο πριν, ειναι ζαχαρο κυησης καθαρα.

sangreluna ειμαι και εγω στην 28 εβδομαδα κ ηταν πριν λιγες μερες 1500 οποτε ναι , καλα το λεει χοντρουλη το αγορι...δικιο εχει!!! Περιμενεις το τριτο???Μπραβο!! Με το καλο!!! Τι εχεις και τι περιμενεις?? Χαρα στα κουραγια σου κ εσενα!! Εμενα με φαγανε στην δουλεια οταν εμαθαν για την 1 εγκυμοσυνη γι αυτο καθυστερησα κ τοσο να το παρω αποφαση... και ηδη εχω θεμα με το πολυποθητο 6μηνο.... Τεσπα καλα να ειναι το παιδακι μου και ας κοψουν τον λαιμο τους!!!!

Ενω η 1η μου εγκυμοσυνη ηταν τοσο χαλαρη κ χωρις θεματα η 2 βρε κοριτσια πολυ ταλαιπωρια..μεχρι κ ερυθρα μου λεγαν οτι εχω περασει κ δεν ξεραμε αν θα μπορεσουμε να το κρατησουμε.

Καλημερα apapa!! Τελεια χρωματα εχετε επιλεξει για το παιδικο!!!!! πωπω με το καλο!! Φτου φτου!!Γκριζακι το κανα, ετσι ενα ανοικτο που ψιλο-γαλαζουλιζει!!! Διατροφη συγκεκριμενη δεν υπαρχει, γιατι στον καθενα αλλες τροφες μπορει να τον ανεβασουν. Υποτιθεται στην διατροφη που μου δωσαν οτι θα μπορουσα να φαω με μετρο κ λιγα μακαρονια ολικης, ή καστανο ρυζι, ή απαχα γαλακτοκομικα, ή πολλα αλλα αλλα δυστηχως δεν... Αφου ο γυναικολογος μ εφτασε σε σημειο να μου λεει κανε κ καμια ατασθαλια...Αλλα εγω κιουρία!!!!!

Διαφημίσεις

Να ρωτησω μηπως γνωριζει καμια...κανει να στεγνωνω τα μωρουδιακα στο στεγνωτηριο ή οχι?? Μια φιλη μου ειπε οχι και πραγματικα σκεφτομαι απο τωρα το μαρτυριο μεσα στον Γεναρη...

καλημερα!! επιτελους κρυωσε λιγο ο καιρος!

apapa με γεια το δωματιο! για τα χρωματα, εχει σημασια απο τι χρωματα φτιαχνονται...θελει δλδ προσοχη κ δοκιμη! εμας ευτυχως το χρωμα βγηκε ωραιο! ενα κρεμ, πολυ γλυκο! βεβαια για να δειξει θελει τα επιπλα, κουρτινες κτλ... τωρα ειναι εργοταξιο εκει μεσα!

mamachita για τα χαλια που ρωτας, οχι δεν τα στρωσαμε ακομα. δεν ειχε κ καθολου κρυο.... αν συνεχισει ετσι ο καιρος, ισως απο βδομαδα.

οσο για τη διατροφη, σε καταλαβαινω...μου φαινεται πολυ ζορι να πρεπει να κανεις αυστηρη διατροφη αυτη την περιοδο. το καλο βεβαια ειναι οτι δεν θα παρεις γραμμαριο!

απ' οσο ξερω, το ζαχαρο επηρεαζει το βαρος του εμβρυου. ισως γι αυτο ειναι λιγο μεγαλουτσικος ο μπεμπης.

οι εργαζομενες ποτε βγαινετε σε αδεια? εγω εχω 1 μηνα κ λιγες μερες. εχω κ κανονικη αδεια που πρεπει να παρω. οποτε μετα θα ξεχυθω στα μαγαζια για ψωνια! :)

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

marirene η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία προτείνει μέχρι ενός έτους να μην χρησιμοποιείς κουβέρτα... βασικά να μην το σκεπάζεις με τίποτα. Για τους υπνόσακους είναι θετική ως εναλλακτική λύση.

Ένα άρθρο είναι το παρακάτω, αλλά θα προσπαθήσω να βρω και ένα που διάβασα πιο παλιά και είναι πολύ πιο αναλυτικό...

https://www.aap.org/en-us/about-the-aap/aap-press-room/pages/AAP-Expands-Guidelines-for-Infant-Sleep-Safety-and-SIDS-Risk-Reduction.aspx?nfstatus=401&nftoken=00000000-0000-0000-0000-000000000000&nfstatusdescription=ERROR:+No+local+token

Επίσης, αναφέρει ότι πρέπει να κοιμούνται στην πλατούλα τους χωρίς την χρήση σφήνας.

Εγώ πήρα έναν υπνόσακο να είμαι ειλικρινής και αναρωτιέμαι αν θα χρειαστώ και δεύτερο για να τους αλλάζω... :confused:

Για την άδεια κατάφερα τελικά τον γιατρό να μου γράψει μόνο μια εβδομάδα αργότερα ως ΠΗΤ και έτσι φεύγω 11/11...

mamachita1978 και εγώ Αγγελική είμαι! marirene, και εσύ Σκορπιός;! Και εγώ! Ωραία μαζευτήκαμε :D:p Να κανονίσουμε να κάνουμε όλες μαζί γιορτές, γενέθλια, επετείους.... ότι έχουμε!:P:p:p

Δηλαδη apapa και Αγγελικη και σταματας 11/11??? Πες μου οτι μενεις και νοτια προαστια??!!!!

Για τον υπνοσακο δεν το γνωριζα. με κουβερτουλα ειχα το πρωτο, μαλλον θα ψαχτω κι εγω να παρω.

Τελικα δεν γνωριζει καμμια για το αν επιτρεπεται στεγνωτηριο στα μωρουδιακα ρουχα εε?

Δεν μου ανοιγει το Link https://www.aap.org/en-us/about-the-...No+local+token...

Τωρα μου πε μια συναδελφος οτι η παιδιατρος δεν την αφηνει υπνοσακο...τι να πω..ολα ειναι θεμα γιατρου τελικα ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...