Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

καλημερα! που ειστε ολες σημερα?!?!?!

γεια σας κοριτσια ! περαστικα σε ολες !! να προσεχετε με τις ιωσεις !! εγω μαλλον αυριο θα παω να κανω καμπυλη σακχαρου και εχω ανχωθει..ελπιζω να βγουν καλα τα αποτελεσματα !!

κατα τα αλλα ολα καλα..η μικρη κλωτσαει πολυ τις τελευταιες μερες..κ πιο εντονα..διαβασα οτι και σε καποια αλλη μανουλα συμβαινει αυτο..😊

αυριο επισης θα καταληξουμε και σε καροτσι..να το κλεισουμε δηλαδη..ειμαστε μεταξυ της inglesina κ peg perego..

δυσκολο πραγμα ο χαμηλος αιματοκριτης..εγω ποτέ δεν ειχα θεμα..ξεκινησα με 41 την εγκυμοσυνη κ στις τελευταιες εξετασεις πριν 3 βδομαδες ειχε παει 36.. γενικα ειναι καλά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν τη λες κ απλη διαδικασια, ετσι οπως το περιγραφεις....

περαστικα σου! κ εγω καπως νιωθω σημερα...εχω πονοκεφαλο κ ελαφρυα καταρροη...

Εντάξει στην ουσία εγω δεν κανω κατι απλα περιμένω μεχρι να μπει το αιμα. Σε ευχαριστω ελπίζω να περάσει γρήγορα γτ το σύναχι ειναι το χειρότερο μου!!! Μακάρι να μην σε πιάσει κ εσενα και καμμιά μας!!!

Λοιπόν τα νέα απο τον γιατρο!!! Το μωρο μου μεγαλωνει κανονικα!!!! Το θεμα παλι ειναι με τον αιματοκρίτη μου. Θα παω για 3 φιάλες αυτή τη φορά για να μην ξαναπάω, μεσα σε ενα μηνα κατέβηκε 4 μονάδες... Τουλαχιστον να παω να ξεμπερδεύω. Μακάρι να μην με πιάσει κανένας πυρετος λόγο ίωσης μεχρι την Δευτέρα που θα παω για να μην το αναβάλλω... Αυτά απο εμενα!!! Καμπύλη θα κανω σε 2 εβδομαδες.. Επόμενο ραντεβού 11/11

Καλησπέρα κορίτσια!

Πώς είναι μέχρι τώρα το Σαβ/κο σας; Εχει ωραία μέρα με ελαφρυά ψυχρούλα!!

Εγώ το πρωι πήγα και εκανα καμπύλη σακχάρου κ Δευτέρα απόγευμα θα βγουν τ αποτελέσματα..οπου κ θα κλείσω τη Δευτερα ραντεβού με το γιατρο μου γι αυτή τη βδομάδα που μας έρχεται..😊 Σε σχεση με τη καμπύλη εντάξει η γλυκόζη ηταν οκ..απλα μου εφερε μια ελάχιστη ανακατοσούρα..ισως επειδη ηταν κ πρωι κ ημουν κ νηστική τόσες ώρες..το μπεμπάκι μου δεν κατάλαβε τίποτα!! Απο το μεσημερι κ μετά πήρε μπροστά !!

Σήμερα κλείσαμε το καρότσι εμείς οπότε τελειωσαμε και με αυτό!! Θα κάνετε τίποτα όμορφο το βραδάκυ; καλό σ/κ σε όλες!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς χθες βάψαμε επιτέλους το δωμάτιο της μικρής και με την ευκαιρία κάναμε και το δικό μας... μετά από 1 1/2 μήνα που παιδευόμουνα να το αδειάσω, το κατάφερα επιτέλους! :D

Τώρα μένει να της το ζωγραφίσουμε και να έρθουν και τα επιπλάκια της. Μέσα Νοέμβρη τα περιμένω... :mrgreen: Εκτός από την ντουλάπα που θα την πάρω από το ικεα και θα πάμε μέσα στην εβδομάδα. Ανυπομονώ να το δω τελειωμένο και να φανταστώ την μικρή μου εκεί μέσα!

Εσείς πως είσαστε; Ελπίζω να είναι πιο ξεκούραστο το Σαββατοκύριακο σας από το δικό! ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πώς είναι μέχρι τώρα το Σαβ/κο σας; Εχει ωραία μέρα με ελαφρυά ψυχρούλα!!

Εγώ το πρωι πήγα και εκανα καμπύλη σακχάρου κ Δευτέρα απόγευμα θα βγουν τ αποτελέσματα..οπου κ θα κλείσω τη Δευτερα ραντεβού με το γιατρο μου γι αυτή τη βδομάδα που μας έρχεται..😊 Σε σχεση με τη καμπύλη εντάξει η γλυκόζη ηταν οκ..απλα μου εφερε μια ελάχιστη ανακατοσούρα..ισως επειδη ηταν κ πρωι κ ημουν κ νηστική τόσες ώρες..το μπεμπάκι μου δεν κατάλαβε τίποτα!! Απο το μεσημερι κ μετά πήρε μπροστά !!

Σήμερα κλείσαμε το καρότσι εμείς οπότε τελειωσαμε και με αυτό!! Θα κάνετε τίποτα όμορφο το βραδάκυ; καλό σ/κ σε όλες!!!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!! Και καλές βόλτες με το καρότσι!!! :cool:

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς χθες βάψαμε επιτέλους το δωμάτιο της μικρής και με την ευκαιρία κάναμε και το δικό μας... μετά από 1 1/2 μήνα που παιδευόμουνα να το αδειάσω, το κατάφερα επιτέλους! :D

Τώρα μένει να της το ζωγραφίσουμε και να έρθουν και τα επιπλάκια της. Μέσα Νοέμβρη τα περιμένω... :mrgreen: Εκτός από την ντουλάπα που θα την πάρω από το ικεα και θα πάμε μέσα στην εβδομάδα. Ανυπομονώ να το δω τελειωμένο και να φανταστώ την μικρή μου εκεί μέσα!

Εσείς πως είσαστε; Ελπίζω να είναι πιο ξεκούραστο το Σαββατοκύριακο σας από το δικό! ;)

Με το καλο να το γεμίσετε το δωμάτιο κ με το ζουζουνι σας!!! Τι ζωγραφιά θα κανεις;

Κοριτσάκια μου εγω μόλις έκανα μπανιο να χαλάρωςω λιγο!!!! Έφτιαξα κ το σακβουαγιαζ για αυριο να ειμαι έτοιμη. Το μεσημέρι θα μπω στο γενεσης για την δόση μου!! Βαμπίρ θα καταλήξω στο τελος!! Χαχαχα!! Εύχομαι να πανε ολα καλα και αυτή τη φορά και να μην ύπαρξει προβλημα! Θα σας στείλω τα νέα μου!!! Φιλακια σε όλες!! Καληνύχτα!

καλημερα και καλη εβδομαδα!

Sweetalecia καλα αποτελεσματα στην καμπυλη! γιατι ανησυχεις? εχεις καποιο ιστορικο? κ εγω αυτή ή την επομενη βδομαδα θα παω...

καλοριζικο και το καροτσι σας! καλες βολτες!

apapa εμεις σημερα εχουμε το μπογιατζη σπιτι...ελπιζω το χρωμα που διαλεξα να βγει καλο γιατι ειχαμε θεμα με το συγκεκρμενο δωματιο, ολα τα μπεζ πρασινιζαν...κ δεν ξερω αν φταιει ο φυσικος φωτισμος ή το πρασινο εξω απο το παραθυρο (εχει ψηλα δεντρα με εντονο φυλλωμα).

εσεις τελικα το κανατε γκρι?

sokolata84 με το καλο η μεταγγιση σημερα...αντε να τελειωνεις κ μ αυτο...

εμεις το Σαββατο ειχαμε ενα παιδικο παρτι, κυριακη συναντηση με φιλους για παιχνιδι τα μικρα μας, κ κατα το μεσημερακι η μικρη μου σηκωσε 39 πυρετο!!! λογικα κολησε στο παιδικο παρτι γιατι ηταν πολλα και διαφορων ηλικιων τα παιδακια.

οποτε καταλαβαινετε οτι σημερα ειμαι σχεδον αυπνη...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεερα!!!!!

προσοχη με τις ιωσουλες!!!!βεβαια οσες εχετε παιδακια ειναι δυσκολο αλλα προσεχετε οσο μπορειτε!

εμεις ειμαστε καλα!!!!εχουμε καμπυλη σακχαρου αυτην την εβδομαδα και εξετασουλες!!!!

κλεισαμε κι εμεις το καροτσι μας και βαψαμε και το δωματιο!!!!ηταν να μην παρουμε φορα λεμεεε!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!!! Ειμαι και εγω μια απο εσας...με ΠΗΤ 6/1/17!!! Περιμενω το δευτερο παιδακι μου, με μεγααααααλη διαφορα (7 χρονια) και πολλεεεεεες αναποδιες!!!! Η τελευταια μαλιστα με κανει και χανω κιλα αντι να παιρνω!! Πολυ αυξημενο αμνιακο υγρο απο την Β' επιπεδου, μεγαλητερο μωρακι και αγχος πρωορου τοκετου απο τον 5 μηνα, λογω ζαχαρου θεωρουν. Μεσα σ ολο το αγχος πεφτει και πολυυυυυυ πεινα...ολα μου ανεβαζουν το ζαχαρο ακομα αυτα που φαινομενικα δεν παει το μυαλο σου οτι μπορει να το κανουν. Αν καποια κοπελα εχει παρομοιο περιστατικο (το οποιο απευχομαι) ας μου πει την εμπειρια της...

Κατα τ αλλα...στην αναμονη!!!! Εβαλα αντρα και γιο να κανουν και το αντιγρηπικο μηπως και την γλιτωσουμε!!!! Ξεκιναμε και εμεις δειλα δειλα να βρισκουμε τα παλια προικια μας για να φτιαξουμε το δωματιο μας!!

Αληθεια ποσο ζυγιζουν τα μωρουλινια σας?? Γιατι το δικο μου χοντρουλη το ανεβαζει, χοντρουλη το κατεβαζει το doctory...1.500γρ. ειμαστε τοοοσοο πολυ μωρε???

Ευχομαι για ολες μας μια πολυ καλη υπολοιπη εγκυμοσυνη

Καλημερα σε ολες!!! Ειμαι και εγω μια απο εσας...με ΠΗΤ 6/1/17!!! Περιμενω το δευτερο παιδακι μου, με μεγααααααλη διαφορα (7 χρονια) και πολλεεεεεες αναποδιες!!!! Η τελευταια μαλιστα με κανει και χανω κιλα αντι να παιρνω!! Πολυ αυξημενο αμνιακο υγρο απο την Β' επιπεδου, μεγαλητερο μωρακι και αγχος πρωορου τοκετου απο τον 5 μηνα, λογω ζαχαρου θεωρουν. Μεσα σ ολο το αγχος πεφτει και πολυυυυυυ πεινα...ολα μου ανεβαζουν το ζαχαρο ακομα αυτα που φαινομενικα δεν παει το μυαλο σου οτι μπορει να το κανουν. Αν καποια κοπελα εχει παρομοιο περιστατικο (το οποιο απευχομαι) ας μου πει την εμπειρια της...

Κατα τ αλλα...στην αναμονη!!!! Εβαλα αντρα και γιο να κανουν και το αντιγρηπικο μηπως και την γλιτωσουμε!!!! Ξεκιναμε και εμεις δειλα δειλα να βρισκουμε τα παλια προικια μας για να φτιαξουμε το δωματιο μας!!

Αληθεια ποσο ζυγιζουν τα μωρουλινια σας?? Γιατι το δικο μου χοντρουλη το ανεβαζει, χοντρουλη το κατεβαζει το doctory...1.500γρ. ειμαστε τοοοσοο πολυ μωρε???

Ευχομαι για ολες μας μια πολυ καλη υπολοιπη εγκυμοσυνη

με το καλο το μωρακι σου! φυλλο ξερετε?

δεν εχω την παραμικρη εμπειρια απο το ζαχαρο....φαντασου την καμπυλη δεν την εχω κανει ακομα. εσυ εχεις παει σε ενδοκρινολογο?

οσο για το βαρος, στη β επιπεδου, 22 εβδομαδα ηταν 530.... μια μικρη αποκλιση την εχουν τα μωρα μας! χεχε

φανταζομαι ομως οτι ειναι προσφατη η δικη σας μετρηση, εχουμε κ αρκετες βδομαδες διαφορα στην εγκυμοσυνη.

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

mamachita1978 ΠΗΤ 06/01 - it's a boy! (2ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

elena87 ΠΗΤ 10/01 - it's a girl! (1ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

behitze ΠΗΤ 13/01 - it's a girl! (2ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

Sweetalecia ΠΗΤ 25/01 - it's a girl! (1ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl! (2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...