Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Apapa ευχαριστούμε για την συνταγή! 29 και εσύ ε; Βάσανο. Στο μυαλό μου έχω συνεχώς την Σοκολάτα που έφτασε 27 και έκανε μετάγγιση. Την καταλαβαίνω απίστευτα που δεν θελει να κάνει την εξέταση αιματοκρίτη γιατί φοβάται.

Σοκολατα πηγές τελικά; έχει ανεβεί καθόλου ;

Αχχχχχ το τρενάρω όσο μπορώ αλλα πρέπει να παω αυριο γτ την παρασκευη εχω γιατρο κ πρέπει να εχω αποτελέσματα στα χερια μου!!! Δεν αντέχω αλλο! Απλα ειμαι σε άρνηση! Δεν θελω να ξανά βάλω αιμα αλλα το νιωθω οτι μαλλον θα χρειαστω ξανά! Ειμαι εξαντλημένη οληηηη μερα οποτε μαλλον κατέβηκε! :-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγω πήγα σήμερα στο γιατρο γτ το μωρο παλι δεν έδινε σημάδια κίνησης! Πήγα άρων άρων το πρωί κ ευτυχώς ολα καλα! Κανονική εξέταση την παρασκευη λοιπόν με περισσότερα νέα!!!

Κοριτσακια εσεις με το χαμηλο αιματοκριτη ειχατε απο πριν την εγκυμοσυνη..ή σας προέκυψε στη πορεία; Οντως το αισθημα κουρασης/λαχανιασματος ειναι ορατό..

Κοριτσακια εσεις με το χαμηλο αιματοκριτη ειχατε απο πριν την εγκυμοσυνη..ή σας προέκυψε στη πορεία; �� Οντως το αισθημα κουρασης/λαχανιασματος ειναι ορατό..

Εγώ sweetalecia γενικά λόγο στίγματος εχω χαμηλό γυρω στο 29 με 30 αλλα δεν ειχα κ ιδιαίτερα θέματα απο κούραση κ ζαλάδες! Εντάξει ειναι τρόπος ζωής, μαθαίνεις να ζεις ετσι. Γενικά όλη μερα με κατι καταπιανομουν δεν καθόμουνα καθολου! Τωρα ομως στην εγκυμοσυνη ειναι αισθητή η διάφορα! Με το παραμικρό κουράζομαι αλλα δεν κάθομαι παλι, ολο κατι θα πρέπει να κανω. Βέβαια το μεσημέρι αν δεν κοιμηθώ μετα ειμαι κινούμενο πτώμα κ με ενα 3 χρόνο στο σπίτι ειναι δύσκολα... Κ δουλειά, κ σπίτι, κ παιδί, κ διάφορες υποχρεώσεις! Πφφφφ παλι καλα που εχουμε την υγεια μας !!! Και ευχαριστω να λέμε κ δόξα το θεο!!!

Και εγώ στίγμα έχω οπότε από πάντα ήταν πολύ χαμηλός ο αιματοκρίτης μου... κάθε μέρα έπαιρνα και πριν την εγκυμοσύνη φυλλικό οξύ και είχαμε καταφέρει με τον γιατρό μου να το έχουμε περίπου στο 32. Τώρα πάνω από 29 δεν έχει πάει... αλλά πραγματικά το να αισθάνεσαι τα χέρια σου ασήκωτα όλη μέρα είναι δύσκολο!:cry:

Διαφημίσεις

Και εγώ στίγμα έχω οπότε από πάντα ήταν πολύ χαμηλός ο αιματοκρίτης μου... κάθε μέρα έπαιρνα και πριν την εγκυμοσύνη φυλλικό οξύ και είχαμε καταφέρει με τον γιατρό μου να το έχουμε περίπου στο 32. Τώρα πάνω από 29 δεν έχει πάει... αλλά πραγματικά το να αισθάνεσαι τα χέρια σου ασήκωτα όλη μέρα είναι δύσκολο!:cry:

Καλημερουδια apapa όντως ειναι δύσκολο!! Μια χαρά ησουν με 32!! Θεά!!! Μόλις έκανα την επανεξέταση κ σε μια ωρα θα ξερω! Αντε να δούμε, θα την γλίτωσω;;

καλημερα!!! :):)

καλα αποτελεσματα sokolata! ελπιζω να ειναι σταθερος ο αιματοκριτης σου!

χθες πηγα μια βολτα στα μαγαζια...πηγα h&m μηπως εβρισκα κανενα ρουχο εγκυμοσυνης, κανενα φορεμα εψαχνα, αλλα ειχε λιγα καθημερινα σχεδιακια κ ηθελα κατι αλλο... εχω να παω καπου το Σαββατο κ οπως φαινεται θα στριμωχτώ στα φορέματα που έχω... δεν ξερω και τι καιρο θα έχει...

oi6Ip3.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανουν οι κοιλιτσες σας??? Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! Καλως ηρθαν κ οι καινουριες μανουλες! Εμεις ειμαστε στην 25w κ πριν λιγες μερες καναμε καμπυλη ζαχαρου με αποτελεσματα 73-102-72. Την δευτερα εχουμε γιατρο να μας δει!! Ο μικρος μας ειναι λιγο ζωηρουλης τις τελευταιες μερες, ολο κλωτσαει, κουνιεται, βαραει.. δεν τον χορταινουμε!! Κ εμεις σιγα σιγα πρεπει να αρχισουμε να ψωνιζουμε, δεν εχουμε αγορασει τιποτα ακομα, περα απο πανες. Θα χρησιμοποιήσουμε υφασματινες πανες,οποτε απο την αρχη ειχα αρχισει να τις αγοραζω. Οσο για μαθηματα τοκετο σημερα γραφτηκα στο νοσοκομειο κ ξεκινουν στην 28w, ενω στο ικα ξεκινουν στην 33w για οποια ενδιαφερεται! Πριν ενα μηνα ξεκινησαμε κ μαθηματα θηλασμου!!

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα σοκολάτα! Είμαστε αρκετές με χαμηλό αιματοκρίτη βλέπω! Εγώ πριν την κύηση δεν είχα πρόβλημα, να φανταστείτε ήμουν και αιμοδοτρια! Κατά τα λοιπά Eleniart τέλεια η καμπύλη σου! Στη θέση σου θα έτρωγα μια τούρτα σοκολάτα! Η την μηλόπιτα που φαγώθηκαν εδώ μέσα και μένα μου έτρεχαν τα σάλια. Κάτι άλλο θελω να σε ρωτήσω, μαθήματα θηλασμού κανεις στο νοσοκομείο;

Marirene η υπόθεση καλο φόρεμα στην εγκυμοσύνη ειναι πονεμένη υποθεση

Ευχαριστω πολυ κορίτσια!!! Μόλις πήρα τα αποτελέσματα κ ο παλιό αιματοκρίτης πηγε 28,2. Δεν πήρα τηλ τον γιατρο θα περιμένω να του δείξω τα αποτελέσματα αυριο απο κοντα. Δεν ξερω μαλλον δεν θα την γλίτωσω. Εχω αλλες 3 εβδομαδες μπροστά μου για να σταματήσει να κατεβαίνει η τιμη υποτίθεται!

Και εγω σε ενα μηνα εχω γαμοβαφτιση και ελπίζω να ειμαι όπως τωρα για να μπορέσω να βάλω κατι απο τα ρουχα μου κ να μην χρειαστεί να αγοράσω γτ ούτε σε εμενα αρέσουν τα ρουχα εγκυμοσυνης!

Διαφημίσεις

γεια σου eleniart! μια χαρα η καμπυλη σου...μπραβο!

πανες πως κ κατεληξες σε υφασματινες? εχω ακουσει οτι δεν ειναι καθολου βολικες...

καλη αρχη στα μαθηματα!

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα σοκολάτα! Είμαστε αρκετές με χαμηλό αιματοκρίτη βλέπω! Εγώ πριν την κύηση δεν είχα πρόβλημα, να φανταστείτε ήμουν και αιμοδοτρια! Κατά τα λοιπά Eleniart τέλεια η καμπύλη σου! Στη θέση σου θα έτρωγα μια τούρτα σοκολάτα! Η την μηλόπιτα που φαγώθηκαν εδώ μέσα και μένα μου έτρεχαν τα σάλια. Κάτι άλλο θελω να σε ρωτήσω, μαθήματα θηλασμού κανεις στο νοσοκομείο;

Marirene η υπόθεση καλο φόρεμα στην εγκυμοσύνη ειναι πονεμένη υποθεση

Yota δεν ειναι οτι εψαχνα κατι πολυ βραδινο, περισσοτερο ηθελα ενα κομψο φορεματακι γιατι σκεφτηκα οτι πεφτουν και γιορτες κ ολο και καπου θα θελω να ντυθω λιγο πιο ευπρεπως. εχω κατι φορεματα κανονικα που μου κανουν αλλα οσο να πεις, τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι πολυ πιο ανετα.

sokolata ισως σταθεροποιηθει ο αιματοκριτης εφοσον σου λενε οτι δεν πεφτει μετα απο ενα διαστημα... ισως ομως κ η μεταγγιση σε βοηθησει αυτο το διαστημα να εισαι καλυτερα. σαν διαδικασια πως ειναι? ποναει ή κατι τετοιο?

oi6Ip3.png

γεια σου eleniart! μια χαρα η καμπυλη σου...μπραβο!

πανες πως κ κατεληξες σε υφασματινες? εχω ακουσει οτι δεν ειναι καθολου βολικες...

καλη αρχη στα μαθηματα!

Yota δεν ειναι οτι εψαχνα κατι πολυ βραδινο, περισσοτερο ηθελα ενα κομψο φορεματακι γιατι σκεφτηκα οτι πεφτουν και γιορτες κ ολο και καπου θα θελω να ντυθω λιγο πιο ευπρεπως. εχω κατι φορεματα κανονικα που μου κανουν αλλα οσο να πεις, τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι πολυ πιο ανετα.

sokolata ισως σταθεροποιηθει ο αιματοκριτης εφοσον σου λενε οτι δεν πεφτει μετα απο ενα διαστημα... ισως ομως κ η μεταγγιση σε βοηθησει αυτο το διαστημα να εισαι καλυτερα. σαν διαδικασια πως ειναι? ποναει ή κατι τετοιο?

Σαν διαδικαςια οχι δεν πονάει! Σαν να βάζεις όρο ειναι. Η ταλαιπωρία ειναι το θεμα και η σκέψη μην πάθεις κανενα αλλεργικο σοκ εκείνη την ωρα. Εγω την πρωτη φορά ειχα μαζι μου μια γυναικολόγο καθόλη την διάρκεια και συχνές επισκέψεις απο αναισθησιολόγο! Θελει να εχεις το χερι σταθερό κάπου για να μην κανει θρόμβους το αιμα. Αυτά! Το θεμα ειναι οτι πρέπει να παω κ να μείνω ενα βράδυ εκει! Λες θα πας κ Θα ξεκουραστείς αλλα στην τελική με ολα αυτά που βλέπεις μονο άγχος κ άσχημες σκέψεις εχεις!

καλημερα! που ειστε ολες σημερα?!?!?!

Εγω απο χθες ειμαι άρρωστη! Τρελλη καταρροη, φτέρνισμα σε σημείο να πονάνε τα πλευρά μου κ πονος στο λαιμο!! Μεσα σε ενα βράδυ με ισοπέδωσε κ εμενα κ τον άντρα μου! Το απόγευμα εχω ραντεβού!!!

Σαν διαδικαςια οχι δεν πονάει! Σαν να βάζεις όρο ειναι. Η ταλαιπωρία ειναι το θεμα και η σκέψη μην πάθεις κανενα αλλεργικο σοκ εκείνη την ωρα. Εγω την πρωτη φορά ειχα μαζι μου μια γυναικολόγο καθόλη την διάρκεια και συχνές επισκέψεις απο αναισθησιολόγο! Θελει να εχεις το χερι σταθερό κάπου για να μην κανει θρόμβους το αιμα. Αυτά! Το θεμα ειναι οτι πρέπει να παω κ να μείνω ενα βράδυ εκει! Λες θα πας κ Θα ξεκουραστείς αλλα στην τελική με ολα αυτά που βλέπεις μονο άγχος κ άσχημες σκέψεις εχεις!
Εγω απο χθες ειμαι άρρωστη! Τρελλη καταρροη, φτέρνισμα σε σημείο να πονάνε τα πλευρά μου κ πονος στο λαιμο!! Μεσα σε ενα βράδυ με ισοπέδωσε κ εμενα κ τον άντρα μου! Το απόγευμα εχω ραντεβού!!!

δεν τη λες κ απλη διαδικασια, ετσι οπως το περιγραφεις....

περαστικα σου! κ εγω καπως νιωθω σημερα...εχω πονοκεφαλο κ ελαφρυα καταρροη...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...