Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καμπυλη ζαχαρου δεν εχω κανει εγω ακομα αλλα αναμενεται να την κανω μεσα στον μηνα... 2 ενεσεις κορτιζονης μου εκανε σημερα ο γιατρος προληπτικα και θα κανω αλλες 2 την πεμπτη..εχει κανει καμια σας βρε κοριτσια; γιατι σε οποιον το εχω πει με κοιταει παραξενα και αγχωνομαι..ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα απλως τις κανει για να βοηθησει τους πνευμονες του μωρου να ωριμασουν..

zxxJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια ! απλως ρωτησα για το εμβολιο της γριπης..επειδη το ειδα στη διαφημιση κ ανηκουμε τωρα ως εγκυμονουσες στις ευπαθεις ομαδες..εγω δεννεχω ρωτησει το γιατρο μου αλλα ειμαι γενικα αρνητικη με τα εμβολια..περιπου στις 20 του μηνα θα τον επισκεφτω κ θα τον ρωτησω.. καμπυλη ζαχαρου θα κανω την Δευτερα..οποτε να ξερω να μην φαω τιποτα ωσπου να τελειωσει η διαδικασια της μετρησης..

κορτιζονη?δεν το εχω ξανακουσει..δεν εχω κανει εγω ουτε καποια γνωστη μου...

Κατα τα λοιπά εξακολουθώ να μην έχω τίποτα ετοιμάσει και που σας διαβάζω να τα έχετε όλα προγραμματισμένα αγχώνομαι λίγο. Όμως περιμένω να δω και τι θα μου δώσουν για να δω τι θα λείπει. Εκεί θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Συμβουλές δηλαδή κυρίως απο τις δεύτερομανουλες. Πείτε μου και τι κρέμα βάζετε για τις ραγάδες διότι η κοιλιά μου προβλέπεται να φτάνει δυσθεώρητα μεγέθη.

εμενα ο γιατρος μου, μου προτεινε αμυγδαλελαιο..για την ελαστικοτητα του δερματος..δεν βαζω καθε μερα αλλα συχνά..:-)

Ναι αμυγδαλέλαιο βάζω και εγώ καμία φορά αλλά δεν ήξερα αν ειναι ασφαλές, αφού στο είπε ο γιατρός θα ειναι.

Έλενα οι ενέσεις κορτιζόνης ειναι για να ωριμάσουν οι πνεύμονες ώστε σε περίπτωση προωρου τοκετού το παιδί να μπορεί να ανασαίνει. Ανησυχεί ο γιατρός σου για πρόωροτητα; αν ναι έπραξε σοφά. Εγώ που θα γεννήσω πρόωρα μάλλον θα τις κάνω τις κορτιζόνες.

γεια το κρεβατι σας! παιδικο του πηρες ή κανονικο?

τι αγχος ειναι αυτο? ειχες καποιο προβλημα μεχρι τωρα? απο εμενα να το καταλαβω...αλλα αν ολα μεχρι τωρα ειναι καλα, γιατι να ζοριζεις το μυαλουδακι σου με αχαρες σκεψεις?

Κανονικότατο ημίδιπλο!!! έχει πολύ γέλιο...χάνεται πάνω το τρίχρονο!! τώρα στο γάμο του καινούριο κρεββάτι.

Καμπύλη θα κάνω σε λίγες μέρες κ ανατριχιάζω με τη σκέψη της γλυκόζης!!

Όσο για το άγχος νομίζω ότι είναι από το κεφάλι μου...είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής και τώρα που βαραίνω έχω αρχίσει να κουράζομαι και να φοβάμαι.

Διαφημίσεις

καλημερα στις κοιλιτσες! πως ειστε?

behitze καλως ηρθες στην παρεα μας! με το καλο το κοριτσακι σου!

Yota 4 κιλα με δυδιμακια?! μπραβο σου!!

απορω πως σε αφησαν να φυγεις απο το μικροβιολογικο...κ απορω που εισαι τοσο συνεπης με τα φαρμακα σου! εγω σιδηρο παιρνω το απογευμα γυρνωντας απο τη δουλεια και ασβεστιο εχω παρει 2-3 φορες μονο, γιατι ειναι μασωμενο και με αηδιαζει.

οσο για τις ραγαδες, και στην πρωτη εγκυμοσυνη και τωρα βαζω αμυγδαλελαιο (οχι χυμα, της απιβιτα παιρνω) και αλοιφομαι παντου, κοιλια, στηθος, πωπω, μεση... δεν εχω ραγαδες στο σωμα και σιγουρα εχει να κανει με το δερμα της καθε γυναικας αλλα και τα κιλα που θα παρει. πιστευω ομως οτι κ την προδιαθεση να εχεις για ραγαδες η καλη ενυδατωση βοηθαει την κατασταση!

elena οπως σου ειπαν οι ενεσεις αυτες ειναι σε περιπτωση προωρου τοκετου. ποσο βδομαδων εισαι τωρα? μηπως ηταν πολυ νωρις γι αυτες τις ενεσεις? παντως προληπτικα δεν γινονται σε καμια περιπτωση...

Lidisa αυτη ηταν κ η δικη μας αρχικη σκεψη, για ημιδιπλο. μετα ομως πηγα να δω κατι βιβλιοθηκες κ ξετρελαθηκε ο αντρας μου με ενα παιδικο κρεβατι κ αποφασισαμε να παρουμε αυτο στο τελος. ταιριαζει κ στις διαστασεις καλυτερα του δωματιου....

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

elena87 ΠΗΤ 10/01 - it's a girl! (1ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

behitze ΠΗΤ 13/01 - it's a girl! (2ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

Sweetalecia ΠΗΤ 25/01 - it's a girl! (1ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl! (2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ για τις ραγάδες έφτιαξα κεραλοιφή :D Δεν είχα καμία σχέση πριν την εγκυμοσύνη αλλά είναι ότι καλύτερο, πραγματικά! Μέσα, εκτός από κερί φυσικά, έβαλα ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και λίγες σταγόνες βιταμίνη Ε. Πρωί-βράδυ βάζω γιατί έχω ήδη προδιάθεση για ραγάδες και με την κοιλιά που έχω κάνει με ανακουφίζει πολύ και από το τέντωμα...

Καλημερα σας!!Marirene, yota και sweetalecia ευχαριστω για τις απαντησεις! Ειμαι στην 27 εβδομαδα και δεν υπαρχει φοβος για προωρο...ολα ειναι φυσιολογικα! Γι αυτο και παραξενευομαι.. :/

zxxJp3.png

Διαφημίσεις

Δεν τον ρωτησες γιατι σου προτεινε να τις κανεις? πολυ περιεργο ολο αυτο... κριμα παντως που με το ετσι θελω, στις εκανε, χωρις να σου δωσει χρονο να το σκεφτεις....

oi6Ip3.png

Καλημερα! Κεραλοιφη ε; θα ψάξω στο Ίντερνετ για τρόπο φταιξίματος. Marirene μην νομίζεις οτι κάνω κανένα επίτευμα με τα κιλά. Έχω όλη μέρα ταχυκαρδία λόγω των 2 επιπλέον καρδιων που έχω να υποστηρίξω αλλά και λόγω της αναιμίας (29 αιματοκρίτης) εξού και η αφοσίωση μου στον σίδηρο! Ε με τέτοια ταχυπαλμία ειναι σαν να κάνω τζόκινγκ όλη μέρα. Πως να παχυνω μετά; Ας μην είχα όλη μέρα ταχυκαρδία και ας έπαιρνα και αλλά κιλά. Κουράζομαι πολύ εύκολα και νιώθω σαν να είμαι αγχωμένη χωρίς να θυμάμαι την αιτία !

Yota1 και εγώ με 29 αιματοκρίτη πορεύομαι... το καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι αυτό το αίσθημα μόνιμης κούρασης που περιγράφεις!

Η κεραλοιφή είναι πολύ εύκολη! Και εγώ πρώτη φορά έφτιαξα για την εγκυμοσύνη... έβαλα 5 μέρη έλαια και ένα μέρος κερί αλλά μου βγήκε πιο σφιχτή από ότι θα ήθελα. Πρέπει να το "δουλέψεις" λίγο στα χέρια για να μαλακώσει περισσότερο. Την επόμενη δόση θα την κάνω 6 προς 1 και θα δω... Κατά τα άλλα η διαδικασία είναι σαν να φτιάχνεις γλάσο... μπεν μαρι και ανακάτεμα :D

Στο εμπόριο έβρισκα διάφορες, αλλά είχαν όλες αιθέραια έλαια και δεν ήθελα. Σημαντικό είναι να βρείτε καλό αγνό κερί! Μυρίζει σαν μέλι, θα το καταλάβετε!

marirene, το διάβασα και εγώ ότι κάνει για και για το μωρό! Θα φτιάξω όμως μια μόνο με κερί και ελαιόλαδο για να είμαι σίγουρη. Είναι φανταστική και για τα καψιματάκια που κάνουμε την καθημερινότητα μας... ούτε φουσκάλες ούτε πόνος... το δοκίμασα!:oops:

Apapa ευχαριστούμε για την συνταγή! 29 και εσύ ε; Βάσανο. Στο μυαλό μου έχω συνεχώς την Σοκολάτα που έφτασε 27 και έκανε μετάγγιση. Την καταλαβαίνω απίστευτα που δεν θελει να κάνει την εξέταση αιματοκρίτη γιατί φοβάται.

Σοκολατα πηγές τελικά; έχει ανεβεί καθόλου ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...