Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Λιντισα μεγια το κρεβατι ο ανωδυνος τοκετος δεν ειναι μονο για αυτο σου μαθαινει για το λιγο πιο πριν αλλα κυριως για μετα την επιλοχειο το θηλασμο τις αλλαγες στο σωμα τις πρωτες μερες μετα κλπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα εγω καμπυλη ζαχαρου εκανα μονο στον πρωτο μετα με 72 ζαχαρο ο γιατρος απαξιει να ασχοληθει χαχαχα.

τυχερουλα!κ εγω συνηθως χαμηλο ζαχαρο εχω αλλα την κανω την καμπυλη...

Γειά σας κορίτσια! Εγώ από κιλά κοντεύω τα 10!!!!!:-( Βέβαια κ την πρώτη φορά που είχα πάρει 18 τα έχασα άνετα με το θηλασμό!

Για ανώδυνο τοκετό και μαία δεν έκανα τίποτα γιατί ο γιατρός έλεγε ότι θα είναι δίπλα μου αυτός και δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο όπως κ ήταν 18 ώρες!

Για δωμάτιο της μπέμπας δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα...απλά πήρα κρεββάτι στον μεγάλο και άδειασε η κούνια που θα έρθει στο δωμάτιό μου όταν γεννήσω με το καλό!

Κατά τ' άλλα αυτός ο μήνας αυτός είχε πολύ άγχος (χαζές σκέψεις αν είναι καλά το μωρό κ αν θα φτάσουμε στο τέλος)! Προσπαθώ να τα αποβάλλω αφού όλα είναι καλά!

με γεια το κρεβατι σας! παιδικο του πηρες ή κανονικο?

τι αγχος ειναι αυτο? ειχες καποιο προβλημα μεχρι τωρα? απο εμενα να το καταλαβω...αλλα αν ολα μεχρι τωρα ειναι καλα, γιατι να ζοριζεις το μυαλουδακι σου με αχαρες σκεψεις?

oi6Ip3.png

Καλά το άγχος ειναι άγχος οτι κ να κανεις κ καλα να εισαι παντα θα σε αγχώνει κατι! Εγω χθες πήγα στο ικεα και μετα cosmos και το βράδυ που γύρισα συνειδητοποιήσα οτι όλη μερα δεν καταλαβα το μωρο και πανικοβλήθηκα! Μεχρι κ σοκολατα έφαγα μπας κ κουνηθεί λιγο με κίνδυνο να κανω παλι εμετους λόγο της σοκολάτας αλλα αυτο τπτ!!! Ούτε ίχνος κίνησης! Με το που γύρισα μπρουμυτα στο κρεβατι ενοχλήθηκε το έμβρυο κ αποφάσισε να κουνηθεί! Κόντεψα να παθω εγκεφαλικό! Θα με σκάσει!

Σήμερα ηταν να παω για τον αιματοκρίτη αλλα δεν πήγα τελικα! Το τρενάρω όσο μπορώ γτ δεν θελω να δώ τα αποτελέσματα. Σάκχαρο ούτε εγω εχω αλλα θα κανω την καμπύλη! Τυχερή εισαι Sangreluna!

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια? Πως ειναι η βροχερη μερα σας μεχρι στιγμης? πολυ περιεργος ο καιρος..εγω βγηκα εξω για κατι δουλειες και ενω το πρωι κρυωνα..μετα ιδρωσα και φοβηθηκα μην την αρπαξω !! Να προσεχετε με το τρελλοκαιρο !!! Θα κανει καμια απο εσας ή εχει κανει το εμβολιο για τη γριπη?

Τι κανετε κοριτσια? Πως ειναι η βροχερη μερα σας μεχρι στιγμης? πολυ περιεργος ο καιρος..εγω βγηκα εξω για κατι δουλειες και ενω το πρωι κρυωνα..μετα ιδρωσα και φοβηθηκα μην την αρπαξω !! Να προσεχετε με το τρελλοκαιρο !!! Θα κανει καμια απο εσας ή εχει κανει το εμβολιο για τη γριπη?

Καλησπέρα! Κάνει να κάνουμε το εμβόλιο για την γρίπη..; Γιατί θα ήταν ιδανικό για εμένα που γενικά όλο τον χειμώνα είμαι άρρωστη. Τώρα που μου έβαλες την ιδέα θα ρωτήσω και τον γιατρό μου για αυτό! Πότε το κάνουνε συνήθως;

Ήδη έχω 3 εβδομάδες με καταρροή και βήχα και την πάτησα έτσι όπως λες! Γιατί την μια σκάω και ιδρώνω και μετά -τσουπ- να το κρύωμα! Ας κάνει επιτέλους λίγο κρυο να ηρεμήσουμε!!!!!!!

Sweetalecia οχι, εγω δεν θα κανω το εμβολιο της γριπης. κ δεν ξερω αν επιτρεπεται, αλλα γενικα αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος, ειμαι κατα των προαιρετικων εμβολιων. την προηγουμενη βδομαδα αν θυμαμαι, τσιμπησαμε μια ιωση οικογενειακως, αλλα ευτυχως και οι 3 μας την περασαμε ελαφρυα, χωρις πυρετο.

η παιδιατρος μου ειχε πει αν παει η μικρη παιδικο να της καναμε το εμβολιο της γριπης, αλλα κ να πηγαινε, δεν θα το εκανα.

τωρα για τον καιρο, μεσα στο γραφειο φαντασου, μια ειμαι με τιραντακι κ μια βαζω ζακετα... εχουμε κ τις ορμονες κ τα φουντωματα!

apapa κ εγω θελω να χειμωνιασει!!

oi6Ip3.png

Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα στο forum.Περιμενω το δεύτερο παιδάκι με πητ 13/01.Το πρωί ήμουν στον γυναικολόγο και όλα πάνε καλά.ο γιός μου είναι τεσσάρων και το δεύτερο είναι κορίτσι με σημερινή μέτρηση είναι 940γραμ.Έχω πάρει 5.5 κιλά ελπίζω να είναι καλά

Διαφημίσεις

Benitez καλωσόρισες στο καφέ μας να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλο το δεύτερο! Βάλε και σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις για να σε βάλει η marirene στο πινακακι.

Σιγά σιγά γινόμαστε πολλές!

Κορίτσια μια χαρά με τα κιλά είστε. Εγώ 4 μέχρι τώρα. Έκανα και καμπύλη σακχάρου και το σερί των καλών αποτελεσμάτων χάλασε. Στην τριτη λήψη στο Θεό το σάκχαρο. Παίρνω το γιατρό μου ο οποίος θορυβημένος με έστειλε σε διαβητολόγο. Όλα αυτά την μέρα του πολιτικού. Κλάμα εγώ όλη μέρα. Το απόγευμα πήγα στο δημαρχείο σε πλήρη κατάθλιψη. Τέλος πάντων την άλλη μέρα που πήγα στην διαβητολογο με καθησύχασε οτι μάλλον δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί πριν την Τρίτη αιμοληψία έφυγα απο το διαγνωστικό, περπάτησα μέχρι το αυτοκίνητο, ήρθα σπίτι, πήρα τον σίδηρο (για να μην περιμένω άλλη μια ωρα μετά την αιμοληψία για να φάω ) και επέστρεψα στο διαγνωστικό για την Τρίτη λήψη! Όλα αυτά επηρέασαν την τιμή μου είπε. Παρόλα αυτά για τον φόβο των Ιουδαίων μου έδωσε διατροφή για μια βδομάδα και να επαναλάβω την εξέταση μετά χωρίς γλυκόζη αλλά με φαγητό.

Αυτά! Και ενώ μέχρι τώρα είχα φάει ελάχιστα γλυκά και δεν τα λιγουρευα τώρα έχω φρικάρει και σκέφτομαι συνέχεια σοκολατοειδη!

Όταν κάνετε λοιπόν καμπύλη να μην κουνηθείτε απο τον καναπέ του διαγνωςτικου και να μην πιείτε τίποτα εκτός απο νερό.

Κατα τα λοιπά εξακολουθώ να μην έχω τίποτα ετοιμάσει και που σας διαβάζω να τα έχετε όλα προγραμματισμένα αγχώνομαι λίγο. Όμως περιμένω να δω και τι θα μου δώσουν για να δω τι θα λείπει. Εκεί θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Συμβουλές δηλαδή κυρίως απο τις δεύτερομανουλες. Πείτε μου και τι κρέμα βάζετε για τις ραγάδες διότι η κοιλιά μου προβλέπεται να φτάνει δυσθεώρητα μεγέθη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...