Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Μπεζ διαλέξαμε ήταν υπέροχο!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια ! Τι κανετε? Πως ειστε?

Δεν προλαβα να σας ανεβασω συνταγουλες αλλα θα το κανω για να σας ανοιξω την ορεξη :)

τι καροτσι πήρατε ? ( αν επιτρεπεται να γραψουμε μαρκα..δεν ξερω ) εμεις τωρα ημαστε στην αναζητηση..αλλα πιστευω απο τελη Οκτωβρη θα ξεκινησουμε κ εμεις να "δεσμευουμε" τα πραγματακια.. Αυτη τη βδομαδα με την βοηθεια του ανδρα μου αδειασαμε τα δωματιο για να το βαψουμε την ερχομενη Τριτη..

Εχει ξεκινησει καποια απο εσας σεμιναρια/μαθηματα ανωδυνου τοκετου? Ειχε παρακολουθησει καποια στο παρελθον? Σκεφτομουν οτι μολις κλεισουν οι 6 μηνες ισως θα επρεπε να ξεκινησω να το κανω κ αυτο..Εχετε εμπειρια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια ! Τι κανετε? Πως ειστε?

Δεν προλαβα να σας ανεβασω συνταγουλες αλλα θα το κανω για να σας ανοιξω την ορεξη :)

τι καροτσι πήρατε ? ( αν επιτρεπεται να γραψουμε μαρκα..δεν ξερω ) εμεις τωρα ημαστε στην αναζητηση..αλλα πιστευω απο τελη Οκτωβρη θα ξεκινησουμε κ εμεις να "δεσμευουμε" τα πραγματακια.. Αυτη τη βδομαδα με την βοηθεια του ανδρα μου αδειασαμε τα δωματιο για να το βαψουμε την ερχομενη Τριτη..

Εχει ξεκινησει καποια απο εσας σεμιναρια/μαθηματα ανωδυνου τοκετου? Ειχε παρακολουθησει καποια στο παρελθον? Σκεφτομουν οτι μολις κλεισουν οι 6 μηνες ισως θα επρεπε να ξεκινησω να το κανω κ αυτο..Εχετε εμπειρια?

Αχ ναι αντε ανεβασε καμια συνταγουλα!

Κλεισαμε το stokke xplory. οσο για τα μαθηματα ανωδυνου στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα κανει αρκετα τωρα αν εν τελη παμε για φυσιολογικο τοκετο θα κανω απλα 2-3 συναντησεις με την μαια του γιατρου! Παρα τα οσα περασα στον πρωτο τοκετο το μαθηματα με βοηθησαν να διαχειριστω τον σωματικο πονο.

Κι εω ειχα κανει στην κυρια αγγελικη στο αιγαλεω οσες ειστε κεντρο δυτικαη γυρω εκει τηλ στο δημο να κλεισετε θεση αν προλαβενεται η γυναικα ειναι αστερι.

Διαφημίσεις

Λοιπον τωρα που χω λιγο χρονο να σας πω τι να κανετε για να μη ζηλεψει το πρωτο. Αρχικα παρτε το αποφαση θα ζηλεψει και θα σας κανει νουμερα το θεμα δεν ειναι αυτοτο θεμα ειναι πως θα εκφραστει και θα διοχετευτει. Προτιμηστε α στραφει εναντιον σας κι οχι εναντια στο αδερφακι εσας αργοτερα θα σας καταλαβει. Κατ αρχην βαλτε το στο παιχνιδι εμπιστευτειτε το στη φροντιδα του βρεφους μη το απομακρυνεται και για κανενα λογω μην το φορτωσετε σε παππου γιαγια θειους κλπ. Δειξτε του ποσο το χρειαζεστε. Ασχολειθειτε μαζι του για καποια ωρα αποκλειστικα πειτε του ξεκαθαρα ποσο το αγαπατε και τηρειτε τις υποσχεσεις σας. Να ειστε υπομονετικοι οχι δε γινεται παντα συνεχιστε τη ρουτινα του οσο μπορειτε. Προσπαθειστε

Thank u sagreluna για τις συμβουλές!μεγαλη αλήθεια το οτι θα ζηλέψει ετσι κ αλλιώς,αναπόφευκτο. Το θέμα ειναι πως θα το διαχειριστούμε.να προσθέσω αυτο που μου χουν πει φίλες ,να εχουμε ετοιμάσει ενα δωράκι " από το μωρο" να το δώσουμε στο μεγάλο μας οταν με το καλο έρθουμε στο σπίτι!

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα!! Ειμαι νεα στο forum αλλα το παρακολουθω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου! Βλεπω ειμαστε αρκετες μανουλες για τον γεναρη ε;; και εγω εχω ΠΗΤ 10/1 και ανυπομονω να γνωρισω την κορουλα μου!σας ευχομαι σε ολες καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Μηπως μπορει να μου πει καμια πως μπαινει αυτο το ticker με τις εβδομαδες κυησης κατω απο τα μνμ σας;

zxxJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη βδομαδα!

babyblue διαβασα το προχωρησατε πολυ το δωματιο! καλοριζικο! με το καλο να το γεμισει το μωρακι σας!

οσο για στρωμα εγω εχω παρει της κοκο-ματ, αν θυμαμαι εναν τυπο ειχαν... απο τη μια πλευρα ειναι σκληρο για τους πρωτους μηνες και απο την αλλη πιο μαλακο (μην φανταστεις, δεν βουλιαζει το μωρο). επειδη το εχει χρησιμοποιησει ελαχιστα η κορη μου κ δεν ειχαμε καποιο ατυχημα, θα κρατησω το ιδιο. θα πλυνω μονο το καλυμμα. προσφατα διαβασα οτι οσα στρωματα ειναι στην αποθηκη καλο ειναι να τους γινεται βιολογικος καθαρισμος πριν τη χρηση... οποτε αν δεν αγορασεις καινουριο, να το εχεις στα υποψιν.

οσο για τα κιλα σου, νο κομεντ...52???? ποσα κιλα δλδ εισαι κανονικα? γιατι εγω στα κανονικα μου ειμαι 60 με 1.75 υψος...

για το μαξιλαρι που ρωτας, δεν το εχω αλλα θα μπορουσες ισως να χρησιμοποιησεις ενα κανονικο αναμεσα στα ποδια σου...δεν ξερω, δοκιμασε να δεις... ευτυχως εγω ακομα δεν εχω θεμα με τον υπνο...

Sweetalecia καροτσι εχω της bugaboo το cameleon 3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

οσο για μαθηματα ανωδυνου τοκετου δεν ειχα κανει, ουτε τωρα φανταζομαι θα κανω, αν τελικα μπορεσω να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο, θα βρω μια μαια...

elena87 με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου!

oi6Ip3.png

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα!! Ειμαι νεα στο forum αλλα το παρακολουθω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου! Βλεπω ειμαστε αρκετες μανουλες για τον γεναρη ε;; και εγω εχω ΠΗΤ 10/1 και ανυπομονω να γνωρισω την κορουλα μου!σας ευχομαι σε ολες καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Μηπως μπορει να μου πει καμια πως μπαινει αυτο το ticker με τις εβδομαδες κυησης κατω απο τα μνμ σας;

Καλως ηρθες!! Καλη κ τελιομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι!

Τι κανετε κοριτσάκια μου;;; Ολα καλα;; Έχετε κανει καμπύλη σακχάρου; Εγω θα μαθω ποτε θα την κανω την παρασκευη. Αυριο παω για έλεγχο αιματοκρίτη. Το νινακι γινεται ολο κ πιο επιθετικό ειδικά τα βραδυα η παρουσία του ειναι πιο έντονη! Βέβαια ο μεγάλος μου ηταν πολυ πιο ζωηρος σε σχέση με αυτο το μωρο. Τα κιλα ακομα ίδια ευτυχώς!!

γεια σου sokolata!

εγω μπορω να πω οτι η κορη μου 'δεν κλώτσαγε' συγκριτικα με τον μικρο...

κατα τ' αλλα, απο χθες εχω ενα βαρος χαμηλα στην κοιλια. μαλλον σηκωσα πολλες φορες τη μικρη μου! απλα μου φαινεται 'καπως' γιατι νιωθω ετσι απο χθες το βραδυ (συνηθως μου περναει αμεσως) και στην πρωτη εγκυμοσυνη, αυτα δεν υπηρχαν...

καμπυλη ζαχαρου εγω θα την κανω αυτο το διαστημα, μεχρι 1/11 που ειναι το ραντεβου μου με το γιατρο.

oi6Ip3.png

Γειά σας κορίτσια! Εγώ από κιλά κοντεύω τα 10!!!!!:-( Βέβαια κ την πρώτη φορά που είχα πάρει 18 τα έχασα άνετα με το θηλασμό!

Για ανώδυνο τοκετό και μαία δεν έκανα τίποτα γιατί ο γιατρός έλεγε ότι θα είναι δίπλα μου αυτός και δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο όπως κ ήταν 18 ώρες!

Για δωμάτιο της μπέμπας δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα...απλά πήρα κρεββάτι στον μεγάλο και άδειασε η κούνια που θα έρθει στο δωμάτιό μου όταν γεννήσω με το καλό!

Κατά τ' άλλα αυτός ο μήνας αυτός είχε πολύ άγχος (χαζές σκέψεις αν είναι καλά το μωρό κ αν θα φτάσουμε στο τέλος)! Προσπαθώ να τα αποβάλλω αφού όλα είναι καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...