Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

καλημερα!!

σκορπιος ο γιος? πως εχει παρει τον ερχομο του νεου μελους?

εμενα η μικρη μου εκλεισε τα 2 τον Αυγουστο.

μπραβο για τη Β επιπεδου! μια χαρα το μωρακι! κ να μην σε απασχολει καθολου το βαρος σου..εφοσον δεν παιρνεις κ μεγαλωνει το μωρο, ολα καλα!

μπραβο και για τη δικη σας Β επιπεδου! με το καλο!

και εμενα κλωτσαει πολυ εντονα, καμια σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη!

κιλα εχω βαλει 3...δυστυχως! :( στις διακοπες εγινε το κακο!

καλη επιτυχια Yota! ελπιζω να σε καθυσηχασει η εξεταση! τα κοριτσακια σου θα εχουν μεγαλωσει πολυ! κ εγω σημερα εχω ραντεβου με την καρδιολογο και εχω ενα αγχος... αυριο λοιπον θα εχουμε νεα κ οι 2 μας!

Καλημέρα!!! Ναι σκορπιός ειναι το αγορακι μου!! Δεν ξερω να σου πω ακριβώς πως το εχει πάρει! Νομιζω καλα αλλα του έτυχαν ολα μαζι! Κόψιμο θηλασμου κ πανας αλλαγή σχολείου και αλλαγή δωματίου και ισως να εχει αρχίσει να το συνδέει με τον έρχομαι του μωρου! Η αληθεια ειναι οτι ηταν αγκαλίτσας κ χάδιαρης αλλα τωρα παράγινε και επισης όλη την ωρα χαϊδεύει την κοιλια, μιλάει στην κοιλια κ τον παίρνει ο ύπνος πανω στην κοιλια! Θα φανεί οταν θα το δει απο κοντα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κανετε; Σας παρακολουθώ καθημερινά αλλα λόγο υποχρεώσεων δεν μπορώ να επικοινωνώ μαζι σας! Βλέπω γάμους!!!(να ζησετε) ετοιμασίες δωματίων κ αγορές βρεφικων(υπομονή κ καλη επιτυχία)!!! Εγω δεν θα πάρω τπτ γτ τα εχω ολα οποτε δεν αγχώνομαι! Εχω αγοράσει 3 φορμάκια ροζ ετσι για να υπάρχουν σε περίπτωση που ειναι κοριτσι να βάλει κ κατι ροζ!! Απο κιλα ακομα ειμαι καλα ειμαι στο 1,5 κιλό σχεδόν! Το μωρακι μου κουνιέται αρκετά τωρα ειδικά το βράδυ που παω για ύπνο οποτε δεν κοιμάμαι μεχρι να ηρεμήσει! Γενικά ειμαι πολυ κουρασμένη και δεν μπορώ να ξεκουραστώ! Εχθες έβγαλα τα χειμερινά του μικρού κ μετα ήμουν πτώμα δεν μπορουςα να κουνηθω! Ραντεβού εχουμε στις 14/10 και την Δευτέρα εχω επανέλεγχο αιματοκρίτη κ μαλλον θα παω παλι για μετάγγιση!

καλησπερα κοριτσια!

Καλημέρα! Μην μου θυμίζετε ότι έχουμε να κατεβάσουμε κι ρούχα... αυτό το γραφείο ακόμη το αδειάζω για να βαφτεί! Αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να σηκώσω βάρος... με εκνευρίζει που για να κάνω πλέον τέτοιες δουλειές χρειάζομαι βοήθεια! Πριν δεν με ένοιαζε τίποτα... και μετακόμιση έχω κάνει μόνη μου. Τώρα όλα γίνονται με δόσεις γιατί πρέπει να περιμένω πότε θα μπορεί και ο άντρας μου να βοηθήσει.

Άσχετο, αλλά την αναποδογυριστή μηλόπιτα της Αργυρώς την έχω κάνει και εγώ. Σε κάποια φάση μου φάνηκε σαν να έκοψε το μίγμα (πριν να ξεκινήσω να ρίχνω το αλεύρι) αλλά έγινε ΤΕΛΕΙΑ! Να την κάνετε, αξίζει!:D

Επίσης, να σας πω εγώ τα κιλά που έχω πάρει να πάρετε κουράγιο! Μέχρι τώρα 8! Και η μικρή είναι μόνο 990 γρ. Το περίεργο είναι πως αν και πολλά κιλά, δεν φαίνονται πχ στο πρόσωπο ή στα μπράτσα... η κοιλιά μου όμως όπως έχω ξαναπεί είναι τεράστια. Με έχουν ρωτήσει από το αν είμαι στις μέρες μου μέχρι αν έχω δίδυμα... η αντίδραση μου είναι ανάλογη της διάθεσης μου εκείνη την στιγμή. Κάποιες φορές γελάω και κάποιες απλά απαντάω πως πρέπει να κόψω τις μπύρες :twisted::tongue:

apapa και εγω ακομα στο ψαξιμο για το χρωμα ειμαι! πηρα καποια δειγματα την προηγουμενη βδομαδα αλλα δεν με ξετρελαναν...κ σημερα πηγα πρωι πρωι πριν ερθω στο γραφειο και πηρα μερικα ακομα. ευτυχως εχουμε καιρο μπροστα μας! εδωσα και την παραγγελια για τη συρταριερα για το δωματιο μας...τωρα θελω να διαμορφωσω τη μιση ντουλαπα εσωτερικα με συρταρια κτλ γιατι εχει μονο ραφια.

οσο για τα κιλα, νομιζω η κοιλια αποσπα το ματι απο το που εχουν κατσει τα κιλα...αλλα εγω ωρες ωρες νιωθω χοντρη! και απο τη μια εχω ορεξη για φαγητο και απο την αλλη τρωω κατι κ μετα κανω να χωνεψω 6ωρο!

Καλημέρα!!! Ναι σκορπιός ειναι το αγορακι μου!! Δεν ξερω να σου πω ακριβώς πως το εχει πάρει! Νομιζω καλα αλλα του έτυχαν ολα μαζι! Κόψιμο θηλασμου κ πανας αλλαγή σχολείου και αλλαγή δωματίου και ισως να εχει αρχίσει να το συνδέει με τον έρχομαι του μωρου! Η αληθεια ειναι οτι ηταν αγκαλίτσας κ χάδιαρης αλλα τωρα παράγινε και επισης όλη την ωρα χαϊδεύει την κοιλια, μιλάει στην κοιλια κ τον παίρνει ο ύπνος πανω στην κοιλια! Θα φανεί οταν θα το δει απο κοντα!!!

εμενα η κορη μου μερικες φορες ριχνει φιλακια στην κοιλια, αλλα τον περισσοτερο καιρο απλα την αγνοει.... προσπαθω να της μιλαω πλεον για το καινουριο αδερφακι, να ειναι προετοιμασμενη. αλλα οπως τα λες, ηταν που ηταν χαδιαρα και της αγκαλιας, τωρα απλα δεν ξεκολαει!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κανετε; Σας παρακολουθώ καθημερινά αλλα λόγο υποχρεώσεων δεν μπορώ να επικοινωνώ μαζι σας! Βλέπω γάμους!!!(να ζησετε) ετοιμασίες δωματίων κ αγορές βρεφικων(υπομονή κ καλη επιτυχία)!!! Εγω δεν θα πάρω τπτ γτ τα εχω ολα οποτε δεν αγχώνομαι! Εχω αγοράσει 3 φορμάκια ροζ ετσι για να υπάρχουν σε περίπτωση που ειναι κοριτσι να βάλει κ κατι ροζ!! Απο κιλα ακομα ειμαι καλα ειμαι στο 1,5 κιλό σχεδόν! Το μωρακι μου κουνιέται αρκετά τωρα ειδικά το βράδυ που παω για ύπνο οποτε δεν κοιμάμαι μεχρι να ηρεμήσει! Γενικά ειμαι πολυ κουρασμένη και δεν μπορώ να ξεκουραστώ! Εχθες έβγαλα τα χειμερινά του μικρού κ μετα ήμουν πτώμα δεν μπορουςα να κουνηθω! Ραντεβού εχουμε στις 14/10 και την Δευτέρα εχω επανέλεγχο αιματοκρίτη κ μαλλον θα παω παλι για μετάγγιση!

ελπιζω να μην χρειαστει κ 2η μεταγγιση...απο την αλλη βεβαια αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα... εγω σκεφτομαι 3 μερες τωρα που θα ειμαι μονη στο σπιτι, και φρικαρω! εγω περισσοτερο δυσκολευομαι στις κινησεις, σκυψιμο, σηκωμα της μικρης...

oi6Ip3.png

καλημερα κοιλιτσες μου!!!!!

τι κανετε????

αρχικα να ζησουν οι νιοπαντρες !!!!!

κοριτσια μην πιανετε το θεμα κιλα γιατι πολυ στενοχωριεμαι!!!!

εγω ειμαι στην 26 η εβδομαδα και εχω παρει 10!

αφηστε τα!!!!!τρωω βεβαια εεε??? δεν τα παιρνω με τον αερα!!!!!το ευχαριστιεμαι!!!!

απλα σκεφτομαι οτι απο δω και περα ολο και θα ανεβαινει η ζυγαρια....(μηπως να μην ξαναζυγιστω χιχιχι???)!!!!

δεν πειραζει!τα μωρα μας να ειναι καλα και τα κιλα θα φυγουν απο σιγα σιγα....

Λοιπον στα γρηγορα εχω παρει εξι κιλα πηγαμε χτες κι ειδαμε το μεμπακο μας που κοντευει το κιλο οι δεικτες του Brd fl efw κλπ ειναι ολοι πανω απο τον μεσο ορο εως αρκετα πανω και ειναι τρελα στη οσμαρα του ειχε γυρισμενη την πλατη και το κεφαλι κατω κι ουτε που σαλεψε στην εξεταση. Αυτα...αχ τ αγαπω τα αντρακια μου.

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδες!

elia σημερα ζυγιστηκα! εχω μπει στην 24η βδομαδα κ εχω παρει 5 κιλακια...:(... +1 κιλο δλδ μεσα σε σχεδον 3 βδομαδες... εμενα με εχουν σακατεψει αυτες οι επιθυμιες μου για γλυκο!!

sangreluna δλδ θα σπασει τη μπανκα ο βενιαμιν? ποσα κιλα γεννηθηκαν τα αλλα σου παιδακια? κ εμενα μου τον βγαζουν μεγαλυτερο απο το μεσο ορο... εμεις εχουμε ραντεβου σε 3 1/2 βδομαδες... αλλα τουλαχιστον κανει αισθητη την παρουσια του ολη την ωρα!

sangreluna δωσε καμια συμβουλη για το πως να προετοιμασουμε τα πρωτα μας παιδακια να υποδεχτουν το νεο μελος.... εχω αρχισει κ αγχωνομαι λιγο με το θεμα.

oi6Ip3.png

Marirene, στην πρωτη εγκυμοσύνη τους τρεις τελευταίους μήνες είχα βάλει πολυ λίγα,είχε αρχίσει ομως κ να καλοκαίριαζει ,τωρα να δούμε τι μας περιμένει,που μεσολαβούν και τα Χριστούγεννα!γι αυτο εχω λιγο αγχωθεί..τι να κάνουμε ομως,οσο μπορούμε να περπατάμε τουλάχιστον ,να μαστε σε κίνηση.

Coccinelle τα Χριστουγεννα με προβληματιζουν κ εμενα...τοσα γλυκα, θα εχω κ αδεια.... ελπιζω να ειμαι τοσο φουσκωμενη που να μην μπορω να φαω! ηδη δυσκολευομαι με την κοιλια μου....

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Μαριρενε μου πραγματικά κι εγώ όταν τρώω ζόριζομαι με την κοιλιά.... Εγώ ευτυχώς γλυκά δεν τρώω αλλά τα αλμύρα τους δίνω και καταλαβαίνουν!!!!! Δεν βαριεστε! Θα την ξετιναξω την μπανκα!!!!!

elia σε αυτη την εγκυμοσυνη νιωθω την κοιλια μου να ξεκιναει απο πιο ψηλα...βεβαια και το μωρο ειναι πιο μεγαλο...αλλα ζοριζομαι. τρωω, φουσκωνω λες κ μου βαλαν αερα με τρομπα, η κοιλια μου γινεται σκληρη, κ κανω να χωνεψω ωρες ατελειωτες! πλεον δεν τρωω βραδυ, αλλα απογευμα 6.30 με 7....

τι αλλα νεα βρε κοριτσια? το σκ τι πλανα εχετε?

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

Sweetalecia ΠΗΤ 25/01 - it's a girl! (1ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl! (2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

κοριτσια μου καλημερα πως ειστε? εμεις ειχαμε πολ τρεξιμο ολη την εβδομαδα! τελειωσαμε με το παιδικο δωματιο το βαψαμε τελικα σε ανοιχτη αποχρωση του γκρι ζωγραφισαμε ενα πανεμορφο λευκο του παγου δεντρο με φυλλα σκουρο βεραμαν και μια κουκουβαγια σε ιδιες αποχρωσεις! παραγγειλαμε και ενα σετ για την κουνια σε παρομοια χρωματα παλι, με κουκουβαγια και τωρα μενει να βρουμε χαλι! Σημερα θα καθαρισουμε και θα στησουμε τα επιπλα πηραμε και μια πολυ ομορφη πολυθρονα θηλασμου αλλα θα αργησει λιγο γιατι δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτη!! εχετε κανει ερευνα αγορας για βρεφικο στρωμα? εχω αρχισει να ψαχνω αλλα εχω μπερευτει σε καθε μαγαζι μας προτηνουν και ολα τυπο ως το καλυτερο! το στρωμα που εχουμε τωρα μας το ειχε κανει δωρο το μαγαζι που αγορασαμε την κουνια και δεν ξερω αν ειναι καλης ποιοτητας!

Αυτα για το δωματιο μας στα αλλα τωρα την δευτερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου και ολα ειναι μια χαρα! την πεμπτη επισης βγηκαν και τα αποτελεσματα της βιοψιας που καναμε στον ογκο που εβλεπε ο γιατρος και ειναι καλοηθης οποτε μαλλον καταληγουμε σιγα σιγα στο συμπερασμα ειναι τεραστια κυστη που αιμοραγουσε!! μας ειπε λοιπον οτι αν συνεχισει να μειωνεται το μαγεθος και δεν αιμοραγησει ξανα ισως να δοκιμασουμε και φυσιολογικο τοκετο οποτε καταλαβαινετε την χαρα μου!

Απο κιλα εχω φτασει πλεον στο 52 ,πηρα παλι μισο κιλο μεσα στην εβδομαδα αλλα τωρα εχει αρχισει να περνει αρκετο βαρος και ο μικρος,οποτε δικαιολογητε, αποφασισα να ζυγιζομαι καθε Σαββατο. Αφηστε τον υπνο απο εκει που ολη μερα ηθελα να κοιμαμαι τωρα κοιμαμαι στις 11 ξυπναω καθε βραδυ στις 2 και κοιμαμαι ξανα στις 5 πλεον δεν καθομαι στο κρεβατι να στριφογυριζω αλλλα σηκωνομαι χαζευω τηλεοραση και τρωω η παιγαινουμε καμια βολτα αν ξυπνησει και ο αντρουλης! το μεσημερι δεν με περνει ο υπνος και το πρωι ξυπναω τις 8 αλλα δεν νιωθω κουρασμενη αν και εχω κοιμηθει λιγο! εχει αρχισει να με δυσκολευει η κοιλια στον υπνο νιωθω περιεργα δεν μπορω να την βολεψω πουθενα,ελεγα να επερνα αυτο το μακροστενο μαξηλαρι το εχει καμια? βολευει?

sangreluna τεραστιος ο μπεμπης ο δικος μας ειναι 700 και παλι τον λεει ο γιατρος γιγαντα! πας για φυσιολογικο τοκετο δεν θυμαμαι? θα δυσκολευει το μεγαλυτερο ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...