Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Eleniart με το καλό να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!

Τα 15 κιλά νομίζω είναι ιδανικά εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 12 τα έχασα αμέσως τώρα και μέχρι 15 να πάρω δεν έχω θέμα.

Πήγαμε σήμερα και κλείσαμε το καρότσι μας! Τελικά θα είναι δώρο από τους παππούδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεεεεεεεεερα!!!!

ελενη μου να ζησετε!!!!!!!!!!!!!

babyblue καλοριζικοοοοοοοοο!!!!!!!!! καλες βολτες !!!!!!! τι μαρκα πηρατε?3 σε 1?

εμεις λεμε σημερα μετα την δουλεια να παμε για ερευνα αγορας!!!!!

μηλοοοοοοοπιτα???????????το αγαπημενο μου!!!!!βαλτε λινκ να μυρισει το σπιτι!!!!!!!!!!!

Eleniart η ωρα η καλή! Και αν έχετε ήδη παντρευτεί να ζήσετε! Εμείς την Τετάρτη παντρευομαστε. Πρόσεχε με την δουλειά.

Sweetalecia καλωσόρισες! Με το καλο σου εύχομαι!

Marirene υπέροχα νέα! Επιτέλους να ηρεμήσεις. Όχι άλλο άγχος πλέον.

Εμείς είμαστε μια χαρά την Τετάρτη είχα πάει στο γιατρό και ειναι πολυ ευχαριστημένος. Σε 1 μήνα θα μας ξαναδεί είπε!! Παρά τις πιέσεις μου ήταν ανένδοτος οτι δεν χρειάζεται. Ξεπεράσαμε και τον κίνδυνο για το σύνδρομο μετάγγισης, θα το είχαμε πάθει αν ήταν! Είμαι πολυ χαρούμενη. Δευτέρα παω για καμπύλη σακχάρου και εξετάσεις αίματος.

Απο ψώνια τίποτα ακόμα! Λέω να ξεκινήσω τέλη Οκτώβρη.

Κιλά μέχρι στιγμής 3.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες σας και όσες ψωνίζετε θελουμε λινκ με το προϊόν και reviews (Babyblue)

Διαφημίσεις

η ωρα η καλη Yota! τελικα τι θα βαλεις?

μια χαρα και εσενα τα διδυμακια σου! κ εμενα σε ενα μηνα θα με δει...μεγαλο διαστημα, αλλα υπομονη!

και εμενα μου ειπε για την καμπυλη, λογικα θα την κανω κοντα στο ραντεβου με τον ντοκτορ.

Sangreluna πού εχεις εξαφανιστει?

oi6Ip3.png

Τρεχω βρε κοριτσακια και προσπαθω να συμβιβασω τα ασμβιβαστα πανικοβαλομαι ε τα οικονμικα δε μου φτανει ο χρονος δεν εχω αντοχες και επισης δεν εχω και κατανοηση απο κανενα πλην του αντρα μου που κι αυτος τα χει δει ολα εχω ενα σπιτι γεματο ρουχα για νιουμπορν εναμιση ετους και τριων χρονων και εξι χρονων απο τον ανηψιο μου για μετα ο καιρος ειναι καλος ο μεγαλος θελει βολτες τσιναει με τον παιδικο γιατι φυσικα με τους τρελογοβεις πιυ εχει περναει καλυτερα. Αυτα ο θεος βοηθος.

Ευχαριστούμε sangreluna! Υπομονή εύχομαι. Εγώ να δεις άγχος για τα οικονομικά.

Τελικά marirene βρήκα 1 φόρεμα στα Χοντος απο καλοκαιρινή κολεξιόν με μεγάλη έκπτωση το οποίο ειναι συμπαθητικουλι. Στα φθινοπωρινά δεν έβρισκα λευκό η έστω ανοικτόχρωμο που να μου ¨κανει. Είμαι και αδύνατη πάνω κ κάτω με μεγάλη κοιλιά. Και αυτο που πήρα ειναι κίτρινο, προτιμούσα λευκό.

Κοριτσακια σημειωστε καποια τιπς αν δεν τα ξερετε λοιπον λεκεδες απο αιμα βγαινουν με σοδα αλατι η αβα και κρυο νερο τριψιμο μαρκαδορος βγαινει με ξυδι!σας τα λεω γιατιμε εχουν σωσει

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα! πως ειστε? πως ηταν το σκ σας?

οι νιοπαντρες πως τα περασατε?

sangreluna λογικο να εισαι στο τρεξιμο με 2 παιδια κ εγκυος στο 3ο!

εμεις ημασταν βολτουλες το σκ με τετοιο καιρο, δεν μπορεις να κατσεις μεσα! το Σαββατο βεβαια εφτιαξα και τη ντουλαπα μου, κατεβασα οσα χειμωνιατικα θα μπορω να βαλω στην εγκυμοσυνη, κατεβασα και ο,τι ρουχα εγκυμοσυνης ειχα απο την πρωτη και φυσικα παπουτσια...ημουν ακομη με πεδιλα και σαγιοναρες στη ντουλαπα!

oi6Ip3.png

Χμ φαντασου να κατεβαζεις ρουχα για τρεις και μια εγω τεσσερις ο αντρας μου τα χει ολα κατω αντρας γαρ χωρανε. Τα βγαλα κουνιες και γυρθσα ναι με το λεωφορειο και ναι μονη μου. Το αλλο κλωτσαει συνεχως εχουμε ραντεβου αε τρεις μερες.

Καλημέρα! Μην μου θυμίζετε ότι έχουμε να κατεβάσουμε κι ρούχα... αυτό το γραφείο ακόμη το αδειάζω για να βαφτεί! Αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να σηκώσω βάρος... με εκνευρίζει που για να κάνω πλέον τέτοιες δουλειές χρειάζομαι βοήθεια! Πριν δεν με ένοιαζε τίποτα... και μετακόμιση έχω κάνει μόνη μου. Τώρα όλα γίνονται με δόσεις γιατί πρέπει να περιμένω πότε θα μπορεί και ο άντρας μου να βοηθήσει.

Άσχετο, αλλά την αναποδογυριστή μηλόπιτα της Αργυρώς την έχω κάνει και εγώ. Σε κάποια φάση μου φάνηκε σαν να έκοψε το μίγμα (πριν να ξεκινήσω να ρίχνω το αλεύρι) αλλά έγινε ΤΕΛΕΙΑ! Να την κάνετε, αξίζει!:D

Επίσης, να σας πω εγώ τα κιλά που έχω πάρει να πάρετε κουράγιο! Μέχρι τώρα 8! Και η μικρή είναι μόνο 990 γρ. Το περίεργο είναι πως αν και πολλά κιλά, δεν φαίνονται πχ στο πρόσωπο ή στα μπράτσα... η κοιλιά μου όμως όπως έχω ξαναπεί είναι τεράστια. Με έχουν ρωτήσει από το αν είμαι στις μέρες μου μέχρι αν έχω δίδυμα... η αντίδραση μου είναι ανάλογη της διάθεσης μου εκείνη την στιγμή. Κάποιες φορές γελάω και κάποιες απλά απαντάω πως πρέπει να κόψω τις μπύρες :twisted::tongue:

Καλημέρα! Σοκολάτα άσε τα κινεζικά ημερολόγια. Αφού είπες οτι θέλεις να ναι έκπληξη.

Eleniart έχω πάρει μέχρι στιγμής στην 22η βδομάδα 2,5 κιλά. Αλλά το πρώτο τρίμηνο είχα εμετούς όποτε είχα χάσει 3 και ειναι σαν ουσιαστικά να έχω πάρει 5,5, αφού αναπλήρωσαν και τα χαμένα.

Σήμερα έχουμε β επιπέδου. Το άγχος μου έχει κορυφωθεί.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

Καλημέρα!! Ενα γκάλοπ ηθελα να κανω καλε αφού κ παλι 50-50 θα ειναι!!! Πάντως πέφτουν πολλα στοιχήματα για το τι θα κανω και όσο περνάει ο καιρος χαίρομαι ακομα πιο πολυ που πήρα αυτή την απόφαση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...