Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Επέστρεψα! :D:D:D

Sweetalecia, καλώς ήρθες! Όπως μπορείς να δεις ρωτάμε τα πάντα εδώ, οπότε νιώσε άνετα να ρωτήσεις ότι θέλεις :D

marirene, καλή επιτυχία σήμερα με την β' επιπέδου!!!!

Εγώ έκανα την Δευτέρα την εξέταση για καμπύλη σακχάρου. Τα αποτελέσματα βγήκαν μια χαρά ευτυχώς! Όλοι μου λέγανε για την γλυκόζη και προσπαθούσαν να με προετοιμάσουν (όντως είναι λίγο αηδία)... κανένας δεν με είχε προετοιμάσει όμως για αυτό που θα ακολουθούσε με την μικρή. Το τι κλωτσιά έφαγα, στρίμωγμα, στριφωγύρισμα, δεν λέγεται!!!! Πραγματικά ήταν λες και "ντοπαρίστηκε" το παιδί!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι πάλι! :)

Διάβασα που συζητούσατε για την δουλειά και σήμερα θα πάρω το χαρτί από τον γιατρό μου με την αναμενόμενη μέρα τοκετού ώστε να υπολογιστεί η άδεια μου πριν... να του πω (αν συμφωνήσει βέβαια και ο ίδιος και αν γίνεται!) να σημειώσει κάποιες μέρες πιο μετά; Βασικά σκεφτόμουν για να μπορέσω να κάτσω περισσότερο μετά τον τοκετό...

Κανονικά είναι 56 μέρες πριν από την αναμενώμενη ημερομηνία. Ειδικά όσες έχουν ήδη παιδάκι... αντέχεται το να πηγαινοέρχεσαι όταν μπεις στον 8ο; Φοβάμαι μην το κάνω και μετά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και το μετανιώσω :confused:

καλημερα!

Sweetalecia, καλώς ήρθες! Όπως μπορείς να δεις ρωτάμε τα πάντα εδώ, οπότε νιώσε άνετα να ρωτήσεις ότι θέλεις :D

Εγώ έκανα την Δευτέρα την εξέταση για καμπύλη σακχάρου. Τα αποτελέσματα βγήκαν μια χαρά ευτυχώς! Όλοι μου λέγανε για την γλυκόζη και προσπαθούσαν να με προετοιμάσουν (όντως είναι λίγο αηδία)... κανένας δεν με είχε προετοιμάσει όμως για αυτό που θα ακολουθούσε με την μικρή. Το τι κλωτσιά έφαγα, στρίμωγμα, στριφωγύρισμα, δεν λέγεται!!!! Πραγματικά ήταν λες και "ντοπαρίστηκε" το παιδί!!! :lol:

σ' ευχαριστω πολυ apapa!

εμενα αυτο που με ειχε σοκαρει στην καμπυλη ζαχαρου ηταν οτι ειχα ενα 10λεπτο να πιω αυτη την αηδια! μπλιαξξξξ....

Εγώ είμαι πάλι! :)

Διάβασα που συζητούσατε για την δουλειά και σήμερα θα πάρω το χαρτί από τον γιατρό μου με την αναμενόμενη μέρα τοκετού ώστε να υπολογιστεί η άδεια μου πριν... να του πω (αν συμφωνήσει βέβαια και ο ίδιος και αν γίνεται!) να σημειώσει κάποιες μέρες πιο μετά; Βασικά σκεφτόμουν για να μπορέσω να κάτσω περισσότερο μετά τον τοκετό...

Κανονικά είναι 56 μέρες πριν από την αναμενώμενη ημερομηνία. Ειδικά όσες έχουν ήδη παιδάκι... αντέχεται το να πηγαινοέρχεσαι όταν μπεις στον 8ο; Φοβάμαι μην το κάνω και μετά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και το μετανιώσω :confused:

τωρα σχετικα με την αδεια... πλεον ειναι λιγο δυσκολο να το κανουν αυτο...για 2-3 μερες οκ, αλλα τι αξια εχει?! υπολογιζεις 56 μερες χωρις την ημερα τοκετου, αυτη τη βαζεις στις 63 μερες μετα τη γεννηση. πρεπει - αν θυμαμαι καλα - να κλεισεις ραντεβου σε κεντρο μανας κ παιδιου του εοπυυ, να πας τη βεβαιωση του γυναικολογου σου και δεν θυμαμαι αν ζητανε και υπερηχο μαζι... εγω ειχα στειλει τη μητερα μου γιατι ημουν σε φαση ακινησιας τοτε κ πρεπει να της ειχα δωσει τη β επιπεδου... επισης, μου ειχαν πει να κλεισω ραντεβου με γυναικολογο του εοπυυ σε ημερομηνια που θα ειμαι ηδη σε αδεια. οχι νωριτερα...

τωρα αν με τη δουλεια σου μπορεις να κανονισεις ωστε να δουλεψεις περισσοτερο ειναι αλλο θεμα, εμενα δεν το δεχονται.

oi6Ip3.png

Ούτε εμένα το δέχονται. Είναι πολύ τυπικοί σε αυτό το κομμάτι γιατί φοβούνται. Βασικά και ο γιατρός φοβάμαι ότι θα με στραβοκοιτάξει μόλις του το πω... από τις αρχές μου φωνάζει να ξεκουράζομαι περισσότερο :(

Από την μία ανυπομονώ να σταματήσω (ειδικά κάθε πρωί στον ηλεκτρικό) και από την άλλη σκέφτομαι όλες τις εκκρεμότητες στην δουλειά και τον χαμό που γίνεται.

Με 56 μέρες πριν ουσιαστικά σταματάω αρχές Νοεμβρίου!!! Θα πάρει "φωτιά" το forum :lol::lol::lol:

καλως σας βρηκα !!

Εμενα ο γιατρος μου, μου εχει υπολογισει περιπου στις 10/10 να κανω τη καμπυλη σακχαρου. Δεν εχω ξανακανει στο παρελθον και ολοι μου λενε γθα τη γλυκοζη που σου δινουν οτι ειναι χαλια! Τρομερο παντως που αντεδρασε το μπεμπακι..τρομερή η φύση..:-) Εγω κοριτσια επειδη ασχολουμαι με την ζαχαροπλαστικη και η δουλεια μου ηταν σε εργαστηριο ζαχαροπλαστικης με πολλες ωρες ορθοστασια, μολις εμαθα για την εγκυμοσυνη σταματησα..

Διαφημίσεις

Ούτε εμένα το δέχονται. Είναι πολύ τυπικοί σε αυτό το κομμάτι γιατί φοβούνται. Βασικά και ο γιατρός φοβάμαι ότι θα με στραβοκοιτάξει μόλις του το πω... από τις αρχές μου φωνάζει να ξεκουράζομαι περισσότερο :(

Από την μία ανυπομονώ να σταματήσω (ειδικά κάθε πρωί στον ηλεκτρικό) και από την άλλη σκέφτομαι όλες τις εκκρεμότητες στην δουλειά και τον χαμό που γίνεται.

Με 56 μέρες πριν ουσιαστικά σταματάω αρχές Νοεμβρίου!!! Θα πάρει "φωτιά" το forum :lol::lol::lol:

με τι ασχολεισαι? καθε μερα με τον ηλεκτρικο?!?!?!? δραμα.... εγω ευτυχως παιρνω το αυτοκινητακι μου και ειμαι ενα 15 απο το σπιτι.

ο γιατρος σου δε νομιζω να σε στραβοκοιταξει, αλλα δυσκολα να συμφωνησει... ειναι πλεον τυπικοι. κ εσυ, πιστεψε με, δυσκολα θα αντεξεις στη δουλεια και τον 8ο μηνα της εγκυμοσυνης.

εγω με την κανονικη μου αδεια (εχω υπολοιπο 2 ολοκληρες βδομαδουλες) θα βγω τελη νοεμβρη...

καλως σας βρηκα !!

Εμενα ο γιατρος μου, μου εχει υπολογισει περιπου στις 10/10 να κανω τη καμπυλη σακχαρου. Δεν εχω ξανακανει στο παρελθον και ολοι μου λενε γθα τη γλυκοζη που σου δινουν οτι ειναι χαλια! Τρομερο παντως που αντεδρασε το μπεμπακι..τρομερή η φύση..:-) Εγω κοριτσια επειδη ασχολουμαι με την ζαχαροπλαστικη και η δουλεια μου ηταν σε εργαστηριο ζαχαροπλαστικης με πολλες ωρες ορθοστασια, μολις εμαθα για την εγκυμοσυνη σταματησα..

ζαχαροπλαστικη?!?!?! ωραια!

σταματησες με αναρρωτικη αδεια ή παραιτηθηκες?

oi6Ip3.png

Γειά σας και από έμας!! Τι κάνετε κορίτσια? Τι καλό θα φάτε σήμερα? Πεινάτε και εσείς συνέχεια η η εγώ έπαθα στέρηση τόσο καιρό στο νοσοκομείο? Πλέον είμαι συν 1,5 κιλό από το αρχικό βάρος αλλά είχα χάσει και 2 στο νοσοκομείο οπότε στην ουσία είμαι συν 3,5 από την μέρα που βγήκα πολλά δεν είναι για 10 μέρες? Ευτυχώς δεν τρώω γλυκά γίνεται να πήρα τόσο βάρος μόνο με φαγητό? Εγώ έχω Δευτέρα ραντεβού για καμπύλη ζαχαρου

γεια σου babyblue! πως δε γινεται να βαλεις τοοοσα κιλα! χαχα

λογικα ειναι και κατακρατηση, ειναι και πολλα αλλα, αλλα ειναι αρκετα ευκολο να παρεις κιλα χωρις να το καταλαβεις!

πως εισαι κατα τ΄αλλα?

εγω σε αντιθεση με εσενα, εχω μια συνεχη επιθυμια για γλυκα!!! πολυ ασυνηθιστο για εμενα...

oi6Ip3.png

ζαχαροπλαστικη?!?!?! ωραια!

σταματησες με αναρρωτικη αδεια ή παραιτηθηκες?

ημουν γραφιστρια αλλα η αγαπη μου για τη δημιουργια γλυκων με κερδισε, οποτε σπουδασα κ ζαχαροπλαστικη :-) δεν πηρα αναρρωτικη αδεια..παραιτηθηκα γιατι το κλιμα δεν ηταν πολυ καλο, οποτε το σκεφτομουν λιγο καιρο νωριτερα..πριν μαθω οτι ημουν εγκυος..οποτε η εγκυμοσυνη ηταν η αφορμη..

τωρα φτιαχνω για φιλους/συγγενεις γλυκακια για γενεθλια/παρτυ μεχρι οσο μπορω..πριν βαρυνω πολυ.

Εσεις κοριτσια ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα?

Sweetalecia να φτιάξεις και για εμας γλυκακια!! εχω επιθυμησει καροτ κεικ.... κ πηγα σε ενα μαγαζι με καπ κεικς να παρω κ ειχε κλεισει! χαχα

και μηλοπιτα εχω λιγουρευτει αυτες τις ημερες!

εγω εχω να ζυγιστω καιρο, πιστευω πρεπει ενα 4αρακι να το εχω τσιμπησει! εσυ εχεις παρει?

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Πω πω μηλόπιτα πόσο καιρό έχω να φάω με ωραίο ζεστό τσαγακι!!sweetalecia δεν μας λες καμιά εύκολη συνταγή? Θυμάμαι παλιά είχα βρει μια συνταγή που απλά τοποθετουσες αψητα τα μήλα σε φέτες μέσα στον χυλό πάρα πάρα πολύ εύκολη.

Γενικά τα γλυκά δεν με τρελαίνουν μου αρέσει πάρα πολύ η μπουγάτσα το γαλακτομπουρεκο και το ψωμοειδη όπως κέικ τσουρέκι κτλ.

Καλησπερα κοριτσια. Τι κανουν οι φουσκωμενες κοιλιτσες??? Εμεις φουσκωνουμε συνεχεια. Απο κιλακια εχουμε παρει περιπου 8 κ ολα στη κοιλια, πουθενα αλλου δεν εβαλα! Εμεις αυριο παντρευομαστε!!! Οσο για την αδεια, ειναι ενα θεμα κ για μενα. Δουλευω σε καφετερια,οποτε μεχρι τον 8 μηνα δεν ξερω πως θα την παλεψω. Εχω προσαρμόσει αρκετα τα ωραρια μου, αλλα κ παλι οι 8 κ οι 9 ωρες ορθοστασια ειναι παρα πολλες κ το πηγαινε ελα! Θα δουμε!!!

Φτιάξτε την πανεύκολη μηλοπιτα της Αργυρούς αναποδογυριςτη μηλοπιτα 2 λεγεται και θα ξεχάσετε και το ονομα σας! Μυριζει ολο το σπιτι κεικ μηλο και κανελα.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

γεια σας!!

ναι αμε θα σας γραψω αυριο συνταγες για μηλοπιτουλα!! τωρα που βγαινουν και τα μηλα σιγα σιγα κ θ αρχισει να φθινοπωριαζει λιγο..θα ειναι οτι πρεπει !! Μυριζει και το σπιτι υπεροχα..μηλο,κανελλα,γαρυφαλλο :-)

Εγω εχω παρει περιπου 5,5 κιλα και αναρωτιομουν αν ειναι πολλα..Δεν ξερω ποσα παιρνουμε τους τελευταιους μηνες..γενικα προσεχω παντως :-)

καλημερα κοριτσια! πως ειστε?

εμεις χθες ειδαμε τον μπεμπη μας! στο 3d έμοιαζε πολύ στην κόρη μας! :)

ολα καλα κατα τ'αλλα! πολυ ηρεμησα...

eleniart ισως θα μπορουσες να συνενοηθεις με το γιατρο σου για καποια αναρρωτικη αδεια. στην πρωτη εγκυμοσυνη, ειχα αποκολληση και στον εοπυυ εστειλα τη μητερα μου με τη γνωματευση του γιατρου μου και μου γραψαν κανονικα αδεια 15 μερες. αν δεις οτι βαραινεις πολυ, καντο.

Sweetalecia στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει πολλα στην αρχη, κ μετα επαιρνα 500 γρ ανα μηνα μαξ...βεβαια εφτασα συνολικα +15 κιλα.

ολα ειναι σχετικα... οσο λιγοτερα παρεις, τοσο καλυτερα για εσενα!

αλλα παλι, εγω δυσκολευομαι πολυ να κανω διαιτα σε αυτη τη φαση...και δεν θελω κιολας! θα την κανω μετα, μια και καλη.

πιστευω τους τελευταιους μηνες τρως λιγοτερο γιατι εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια σου και δυσκολευεσαι... απο την αλλη, εχουμε και τα Χριστουγεννα μπροστα μας, οποτε μια προσοχη τη θελει!

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...