Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

καλημερα κ εγω εδω ειμαι!! με το καλο και η β επιπεδου!! πολυ χαιρομαι που ειναι υγιεστατα ολα τα μωρακια της παρεας!! μου εδωσες ωραια ιδεα με το blue navy, θα ταιριαξει ομορφα με ενα ανοιχτο γκρι, σε μπεζ αποχρωσεις βρησκω πιο ομορφες ταπετσαριες αλλα σημερα ειδα και με ναυτικο θεμα πολυ ομορφες! Λευκα επιπλα εχουμε κ εμεις συρταριερα, κουνια και μια ομορφη ντολαπιτσα που δεν ξερω τι να την κανω, το προηγομενο δωματιο δεν ειχε ντουλαπα και ειχαμε παρει ολο το σετ, τωρα λεω να την μεταποιησω σε κατι αλλα δεν εχω καταληξει! απο καροτσι, ειναι το μονο που δεν εχω οποτε σκεφτομαι να κλεισω στο stokke xplory που μου αρεσει παρα πολυ και να βαλω μονο ατο στην λιστα δωρου μιας και με ρωτανε ολοι αν εχω κανει η αν θα κανω και το πολυ πολυ δινω μονο την διαφορα που θα χρειαστει αν δεν σμπληρωθει το ποσο!

το σκουρο μπλε ξεφευγει λιγο απο το συνηθισμενο γαλαζιο...που σχεδον ολοι βαζουν στα αγορακια! απο την αλλη ομως, θα δυσκολευτουμε να βρουμε λευκα ειδη. οσο για ταπετσαρια, το ειχα ψαξει στην κορη μου και δεν συμφερει...και μπορεις πολυ ευκολα να τη βαρεθεις μετα, ειδικα αν μεγαλωσει το παιδι. εγω το ειχα απορριψει εν τελει. εχω βρει και στο etsy.com πολυ ομορφα καδρακια για τον τοιχο.

την ντουλαπα μπορεις να την κρατησεις προς το παρον στην αποθηκη. ισως στο μελλον να τη χρειαστειτε...

σκεφτεσαι δλδ να κανεις λιστα δωρων σε κπ συγκεκριμενο καταστημα?

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το σκουρο μπλε ξεφευγει λιγο απο το συνηθισμενο γαλαζιο...που σχεδον ολοι βαζουν στα αγορακια! απο την αλλη ομως, θα δυσκολευτουμε να βρουμε λευκα ειδη. οσο για ταπετσαρια, το ειχα ψαξει στην κορη μου και δεν συμφερει...και μπορεις πολυ ευκολα να τη βαρεθεις μετα, ειδικα αν μεγαλωσει το παιδι. εγω το ειχα απορριψει εν τελει. εχω βρει και στο etsy.com πολυ ομορφα καδρακια για τον τοιχο.

την ντουλαπα μπορεις να την κρατησεις προς το παρον στην αποθηκη. ισως στο μελλον να τη χρειαστειτε...

σκεφτεσαι δλδ να κανεις λιστα δωρων σε κπ συγκεκριμενο καταστημα?

Θα το ψαξω λιγο ακομα ετσι κ αλλιως εχουμε χρονο! στο πρωτο μωρακι ειχα κανει λιστα στο λητω και το prenatal εχουμε φιλους και συγγενεις σε αρκετα μερη της Ελλαδας και ολοι ρωτουσαν τοτε για λιστα γιατι ηταν πιο ευκολο απο τα να στελνουν δωρσ οποτε εκανα 2 για να τους βολεψω ολους! τωρα παλι ολοι ρωτανε αλλα εγω εχω τα παντα, οποτε λεω να βαλω μονο το καροτσι και να το πω στους στενους συγγενεις που εχουμε στην θεσσαλονικη και στους φιλους και κουμπαρους που ειναι αθηνα

τότε μια χαρά, εφόσον και οι ίδιοι θέλουν τη λίστα, καλά θα κάνεις... βάζει ο καθένας το ποσό που θέλει και παίρνεις το καροτσι!

τα αυτοκόλλητα τοιχου ειναι σιγουρα πιο πρακτικα...τα ξεκολας οποτε τα βαρεθεις και δεν αφηνουν σημαδι στον τοιχο

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και περιμένω το πρωτο μου παιδακι με ΠΗΤ 25/01/17. Καλώς σας βρήκα ! Είσαστε πολύ ωραια παρεα!!

καλημερα και σε σενα Sweetalecia! με το καλο το παιδακι σου! ξερεις αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι?

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

Sweetalecia ΠΗΤ 25/01 - it's a girl! (1ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl! (2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

με το καλο! εχεις κανει Β επιπεδου?

Ευχαριστώ πολύ !! Μέχρι στιγμής όλη μου η εγκυμοσυνη εχει κυλησει πολύ ομαλά..χωρις εμετους,καουρες κ ζαλαδες. Δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου η μικρουλα μου. Ναι εκανα χθες Β επιπεδου και ηταν ολα μια χαρα !! Τωρα εχω αρχισει σιγα σιγα την ερευνα για τον βασικο εξοπλισμο..καροτσια,κρεββατακια κτλ.. Αλλα δεν εχω ψωνισει κατι ακομα, περιμενω να συμπληρωθουν οι 7 μηνες προληπτικά :-) Εσεις εχετε ξεκινησει καθολου ετοιμασιες?

Διαφημίσεις

εμεις επειδή έχουμε τον βρεφικο εξοπλισμό (κούνια, αλλαξιέρα, καρότσι) από την κόρη μου, παραγγείλαμε κρεβατάκι γι αυτην. θα κρατήσουμε το βρεφικό για τον μπέμπη με αλλαγές στις κουρτίνες κ το χαλί και θα φτιάξω το 2ο υπνοδωμάτιο για την κόρη μου. Εχουμε επιπλεον και καποια αλλα πραγματα να παρουμε για να ειμαστε πιο ανετα... οποτε, κουρτινες, χαλί, λευκα είδη και ρουχαλάκια για τον μπέμπη θα τα πάρω όταν βγω σε άδεια. δεν υπάρχει λόγος να τρέχω από τώρα.

oi6Ip3.png

Ευχαριστώ πολύ !! Μέχρι στιγμής όλη μου η εγκυμοσυνη εχει κυλησει πολύ ομαλά..χωρις εμετους,καουρες κ ζαλαδες. Δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου η μικρουλα μου. Ναι εκανα χθες Β επιπεδου και ηταν ολα μια χαρα !! Τωρα εχω αρχισει σιγα σιγα την ερευνα για τον βασικο εξοπλισμο..καροτσια,κρεββατακια κτλ.. Αλλα δεν εχω ψωνισει κατι ακομα, περιμενω να συμπληρωθουν οι 7 μηνες προληπτικά :-) Εσεις εχετε ξεκινησει καθολου ετοιμασιες?

Καλώς ήρθες!!!!!!! Με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου!!!!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!! Εμένα ακόμα η δουλειά καλά κρατεί!!!!! Πλέον νιώθω τον μπεμπη κάθε μέρα με κλωτσαει και χαίρομαι σαν παιδί!!!!!! Έχω αρχίσει και έρευνα αγοράς για τα πράγματα του!!!! Κυρίως μέσω ίντερνετ γιατί με την δουλειά δεν προλαβαίνω! Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε ήδη μωράκι!!!

Το καθίσματακι αυτοκίνητου που κουμπώνει και στο καρότσι, πρέπει να πάρω και βάση για να κουμπώνει και στο αυτοκίνητο? Πως γίνεται? Έχω λίγο μπερδευτεί!

elia και εγω στη δουλεια ειμαι :(, αλλα ειναι τοσο βαρετα αυτη τη βδομαδα!

σχετικα με το καθισμα αυτοκινητου, τα περισσότερα βγαίνουν και με την αντίστοιχη βάση isofix. με αυτη τη βαση ειναι πολύ εύκολη η εφαρμογή του στο αυτοκίνητο και δεν χρειάζονται οι ζώνες. θα πρεπει ομως να βεβαιωθεις οτι το αυτοκινητο σου παίρνει βάση isofix. αν ειναι καινουριο, θα παίρνει σιγουρα.

τωρα αναλογα το καροτσι που θα παρεις, μπορεις να βρεις κ αντιστοιχο καθισμα αυτοκινητου που να εφαρμοζει σε αυτο. να ξερεις ομως οτι δεν ειναι για μεγαλες βολτες, ειδικα τους πρωτους μηνες.... τουλαχιστον εμενα αυτο μου ειχαν πει στο καταστημα.

εγω ειχα καθισμα αυτοκινητου το οποιο δεν ταιριαζε στο καροτσι. το καροτσι ομως ηταν με καλαθουνα για τους πρωτους μηνες και 4,5 μηνων το αλλαξα στο κανονικο καθισμα. βεβαια αν αγορασεις και καροτσι και καθισμα αυτοκινητου θα σου ελεγα να τα παρεις ωστε να ταιριαζουν.

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...