Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

καλημερα ομορφοκοριτσα!!!!!!

πιασατε πονεμενο θεμα!!!!!

εγω δυστηχως δεν εχω καθολου χωρο στο δωματιο μου για κουνια!!!!!οποτε σκεφτομαστε να παρουμε ενα λικνο για τον πρωτο καιρο να τον εχω διπλα μου και μετα να παει μεσα στο παιδικο μοναχουλης του μολις αρχισει να κοιμαται πιο πολλες ωρες...

τι λετε κι εσεις οι δευτερομανουλες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elia και εγω στην αρχη διπλα μου θα τον εχω σε καλαθούνα (την οποια εχω απο την αδερφη μου)... την κουνια την εχω σε αλλο δωματιο. κ εννοειται θα παει εκει μεγαλωνοντας λιγο. στην αρχη την ημερα και μετα αν θελει, το βραδυ. για να ειμαι ειλικρινης η κορη μου κοιμοταν απο την αρχη μαζι μου, ουτε στην καλαθουνα καθοταν. τωρα καποια βραδια κοιμαται στην κουνια της, καποια μαζι μου. ελπιζω ο μπεμπης να ειναι πιο καλοβολος και υπναρας... θα δειξει ομως! παντως σιγουρα το λικνο που κολαει στο κρεβατι (χωρις καγκελο) ειναι το ιδανικο για αρχη!

πως εισαι εσυ κατα τ'αλλα?

oi6Ip3.png

καλημερα μανουλες!!! για κουνια δεν εχουμε δει ακομα,θεωρω οτι ειναι νωρις. οι κολλητες μου, μου εχουν δωσει καλαθουνα κ λινκο,δεν ξερω πιο θα χρησιμοποιησουμε απο τα δυο,πιο θα βολεψει θα δουμε!

κοριτσια θα ηθελα να ρωτησω εαν καποια κοπελα κανει yoga για εγκυες. επειδη ποναει αρκετα η μεση μου, σκεφτηκα να ξεκινησω μπας κ βοηθησει.

καλημερα eleniart! εκτος απο τους πονους στη μεση, πως εισαι κατα τ' αλλα?

για τη γιογκα που ρωτας εκανα εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη. εκανα πριν μεινω εγκυος κ μετα συνεχισαμε με γιογκα εγκυμοσυνης. οι ασκησεις ειναι πολυ βοηθητικες και ουσιαστικα προετοιμαζουν το σωμα για τον τοκετο. σε ανακουφιζουν σιγουρα απο πονους σε μεση και πλατη.

τωρα εκανα αλλου ειδους γυμναστικη, σταματησα το καλοκαιρι κ τωρα το σκεφτομαι να ξαναρχισω γιατι η κοιλια μου με ενοχλει στις κινησεις...θα δω ομως.

oi6Ip3.png

καλημερα eleniart! εκτος απο τους πονους στη μεση, πως εισαι κατα τ' αλλα?

για τη γιογκα που ρωτας εκανα εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη. εκανα πριν μεινω εγκυος κ μετα συνεχισαμε με γιογκα εγκυμοσυνης. οι ασκησεις ειναι πολυ βοηθητικες και ουσιαστικα προετοιμαζουν το σωμα για τον τοκετο. σε ανακουφιζουν σιγουρα απο πονους σε μεση και πλατη.

τωρα εκανα αλλου ειδους γυμναστικη, σταματησα το καλοκαιρι κ τωρα το σκεφτομαι να ξαναρχισω γιατι η κοιλια μου με ενοχλει στις κινησεις...θα δω ομως.

marirene μονο πονους στη μεση εχω κ αυτο ισως ειναι απο τα κιλα που εβαλα. γενικα ειμαι πολυ αδυνατη και εβαλα 7μιση κιλα ολα στη κοιλια κ πιστευω εχει επιβαρυνθει πολυ η μεση. Δουλευω κ σε καφε οποτε ουτε αυτο βοηθαει!!!εσυ?

Διαφημίσεις

marirene μονο πονους στη μεση εχω κ αυτο ισως ειναι απο τα κιλα που εβαλα. γενικα ειμαι πολυ αδυνατη και εβαλα 7μιση κιλα ολα στη κοιλια κ πιστευω εχει επιβαρυνθει πολυ η μεση. Δουλευω κ σε καφε οποτε ουτε αυτο βοηθαει!!!εσυ?

επειδη το σωμα προσαρμοζεται στην εγκυμοσυνη ειναι λογικο να υπαρχουν ενοχλησεις... κ εγω ειχα τη μεση μου για καμια βδομαδα το καλοκαιρι αλλα ευτυχως με αφησε. τωρα εχω μονο ενοχλησεις...κυριως οταν ειμαι καθιστη πολλες ωρες στη δουλεια. και αυτο βασανιστηριο ειναι...

oi6Ip3.png

επειδη το σωμα προσαρμοζεται στην εγκυμοσυνη ειναι λογικο να υπαρχουν ενοχλησεις... κ εγω ειχα τη μεση μου για καμια βδομαδα το καλοκαιρι αλλα ευτυχως με αφησε. τωρα εχω μονο ενοχλησεις...κυριως οταν ειμαι καθιστη πολλες ωρες στη δουλεια. και αυτο βασανιστηριο ειναι...

δυστυχως εμενα ξεκινησε απο πολυ νωρις, πριν καλα καλα μπω στον 4ο μηνα κ αποτι βλεπω δεν θα με αφησει. γιαυτο αποφασισα να ξεκινησω yoga. εμενα παλι το αντιθετο, οταν ειμαι στην δουλεια υποφερω. βλεπεις πολλες ωρες ορθοστασια!!!

Καλημέρα σας κορίτσια. Κάναμε κι εμείς τη β' επιπέδου και είναι όλα καλά!!! Η μπεμπούλα είναι πολύ ζωηρή και την καταλαβαίνω όλη μέρα ακόμα και όταν δεν είμαι ήρεμη! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να περάσει γρήγορα ο καιρός για να δούμε τα μωρά μας!

Καλημέρα κι από μενα! Καναμε κι εμεις τη β επιπεδου κι ολα καλα! Πολυ τρεξιμο τους τελευταίους. μηνες, μετακομιση γαμος και δουλεια!! Και τωρα ετοιμάζουμε τα του μπεμπη. Επειδη ημαστε επαρχια δεν εχει μαγαζι με καροτσια κι αναγκαστικα θα παραγγειλω χωρις να το δω, κοιταω κατι ελαφρυ με καθισμα που να γινετε πορτ μπεμπε και καθισμα αυτοκίνητου αλλα να αντεχει και σε χωματόδρομο σαν το kiddo jazz. Το εχει δοκιμασει καποια?Καποιο αλλο που να σας εχει βολεψει?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα πως είστε? Εμείς μια χαρά ετοιμάζουμε το σπίτι μας επιτέλους μπήκαν όλα σε μια τάξη, αρχίσαμε να φτιάχνουμε και το δωμάτιο του μικρού, αλλάξαμε τα φύλλα της ντουλάπας, που ήταν καθρέφτης τώρα έχει μείνει το βάψιμο είμαι ανάμεσα σε αποχρώσεις του γκρι η του μπεζ. Την κούνια από την αρχή θα την βάλω στο παιδικό δωμάτιο και για τους πρώτους 6 μήνες λέω να χρησιμοποιησω το λίκνο next to me που σιγουρα θα βοηθήσει και στον θηλασμό θα μου το δανείσει μια φίλη,έχω βέβαια καλαθουνα με βάση που είχα αγοράσει στο πρώτο μωράκι, η αλήθεια είναι ότι νιώθω κάπως περίεργα αυτές τις μέρες που ανοίγω τις κούτες με τα βρεφικά.

καλημέρα!

Καλημέρα κι από μενα! Καναμε κι εμεις τη β επιπεδου κι ολα καλα! Πολυ τρεξιμο τους τελευταίους. μηνες, μετακομιση γαμος και δουλεια!! Και τωρα ετοιμάζουμε τα του μπεμπη. Επειδη ημαστε επαρχια δεν εχει μαγαζι με καροτσια κι αναγκαστικα θα παραγγειλω χωρις να το δω, κοιταω κατι ελαφρυ με καθισμα που να γινετε πορτ μπεμπε και καθισμα αυτοκίνητου αλλα να αντεχει και σε χωματόδρομο σαν το kiddo jazz. Το εχει δοκιμασει καποια?Καποιο αλλο που να σας εχει βολεψει?

σιγα σιγα ολοκληρώνονται και οι Β επιπέδου! καλή αρχή με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! εγω καρότσι έχω το bugaboo και είμαι σούπερ ευχαριστημένη! είναι πανάκριβο βέβαια αλλά δεν συγκρινεται με κανένα άλλο που έχω δοκιμάσει. και πηγαίνει τέλεια και σε χωματόδρομο και σε χαλίκια!

Κορίτσια καλησπέρα πως είστε? Εμείς μια χαρά ετοιμάζουμε το σπίτι μας επιτέλους μπήκαν όλα σε μια τάξη, αρχίσαμε να φτιάχνουμε και το δωμάτιο του μικρού, αλλάξαμε τα φύλλα της ντουλάπας, που ήταν καθρέφτης τώρα έχει μείνει το βάψιμο είμαι ανάμεσα σε αποχρώσεις του γκρι η του μπεζ. Την κούνια από την αρχή θα την βάλω στο παιδικό δωμάτιο και για τους πρώτους 6 μήνες λέω να χρησιμοποιησω το λίκνο next to me που σιγουρα θα βοηθήσει και στον θηλασμό θα μου το δανείσει μια φίλη,έχω βέβαια καλαθουνα με βάση που είχα αγοράσει στο πρώτο μωράκι, η αλήθεια είναι ότι νιώθω κάπως περίεργα αυτές τις μέρες που ανοίγω τις κούτες με τα βρεφικά.

καλημέρα babyblue! πώς να μην νιώθεις περίεργα! είναι τόσο άγριο αυτό που έχεις βιώσει!

και εσείς θέμα με την ντουλάπα ε? και εμείς το Σάββατο τη δώσαμε σε λουστραδόρο να μας αλλάξει χρώμα... έχουμε και εμείς αρκετές ετοιμασίες γιατί χώρος δεν υπάρχει! έχω μάθει να απλώνομαι με τα πράγματά μου... παραγγείλαμε και εμείς τα επιπλα για το δωμάτιο της κόρης μας, αλλα έχουν παράδοση 3 μηνες! οποτε θα ειμαστε τυχεροι να τα εχουμε τα Χριστουγεννα. θελω να παρω και μια συρταριερα για το υπνοδωματιο μας ωστε να αδειασω τη μιση ντουλαπα στο βρεφικο για τον μπεμπη... ηδη εχω αρχισει τις μετακινησεις πραγματων! τα υπολοιπα (κουρτινες, λευκα ειδη κτλ) εχω καιρο να τα κανω...οταν παρω αδεια, θα εχω απλετο χρονο.

oi6Ip3.png

οσο για τα χρωματα, ταιριαζουμε! το βρεφικο (οπου θα γινει του μπεμπη τωρα) ειναι ενα γκρι ανοιχτο με λευκα έπιπλα και σκεφτομαι να παρω μπλε σκουρες (navy - οχι γαλαζιο) κουρτινες ή γκρι αν δεν βρω. της μικρης το δωματιο σκεφτομαι να το κανω μπεζ με γκρι κ ροζ λεπτομερειες...

oi6Ip3.png

καλημέρα και πάλι! μόνη μου τα γράφω...μόνη μου τα διαβάζω! :(

χθες εγινε επιτελους το ραντεβου με την παιδοκαρδιολογο....ολα καλα! τωρα μας μενει η Β επιπέδου την Πέμπτη :P

oi6Ip3.png

καλημέρα και πάλι! μόνη μου τα γράφω...μόνη μου τα διαβάζω! :(

χθες εγινε επιτελους το ραντεβου με την παιδοκαρδιολογο....ολα καλα! τωρα μας μενει η Β επιπέδου την Πέμπτη :P

καλημερα κ εγω εδω ειμαι!! με το καλο και η β επιπεδου!! πολυ χαιρομαι που ειναι υγιεστατα ολα τα μωρακια της παρεας!! μου εδωσες ωραια ιδεα με το blue navy, θα ταιριαξει ομορφα με ενα ανοιχτο γκρι, σε μπεζ αποχρωσεις βρησκω πιο ομορφες ταπετσαριες αλλα σημερα ειδα και με ναυτικο θεμα πολυ ομορφες! Λευκα επιπλα εχουμε κ εμεις συρταριερα, κουνια και μια ομορφη ντολαπιτσα που δεν ξερω τι να την κανω, το προηγομενο δωματιο δεν ειχε ντουλαπα και ειχαμε παρει ολο το σετ, τωρα λεω να την μεταποιησω σε κατι αλλα δεν εχω καταληξει! απο καροτσι, ειναι το μονο που δεν εχω οποτε σκεφτομαι να κλεισω στο stokke xplory που μου αρεσει παρα πολυ και να βαλω μονο ατο στην λιστα δωρου μιας και με ρωτανε ολοι αν εχω κανει η αν θα κανω και το πολυ πολυ δινω μονο την διαφορα που θα χρειαστει αν δεν σμπληρωθει το ποσο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...