Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

και εγω αγχωνομαι με τα κιλα...στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 15, τα εχασα αμεσως μεν αλλα κ παλι, για να μαζεψει το σωμα, να επανελθει στα αρχικα του θελει πολυ χρονο και κοπο!

apapa πως πας εσυ? εκανες β επιπεδου?

Ευχαριστώ marirene καλή επιτυχία και σε σας!

Κορίτσια μην αγχωθουμε και με τα κιλά. Ας είμαστε γερές εμείς και τα εμβρυακια και τα κιλά χάνονται. Μόνο την ζάχαρη να προσέξουμε λίγο μην κάνουμε κανέναν διαβήτη. Κατα τα αλλά το σώμα ξέρει, πιστεύω.

Οι Ροδιτισες μας νικάτε, μου φαίνεται!

Κατα τα αλλά αρχές Οκτώβρη κλεισαμε τον πολιτικό γάμο. Που θα βρω 1 αξιοπρεπές φόρεμα εγκυμοσύνης; Για Αθηνα μιλάμε.

σ' ευχαριστω Yota! αγχωθηκα παλι γιατι πηρα το εργαστηριο να μου στειλουν τα αποτελεσματα κ γραπτως στο μειλ μου κ μου ειπαν οτι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει ο κλασικος καρυοτυπος! μα πως ειναι δυνατον??? να εχει βγει ο μοριακος και οχι ο κλασικος??!!?!? δεν μπορω αλλη αναμονη... κ κανω και τοσες μαυρες σκεψεις....

οσο για φορεμα, μην ψαξεις εγκυμοσυνης. να βρεις ενα ωραιο αερινο που να ειναι φαρδουλο ωστε να χωραει η κοιλια σου! για εγκυμοσυνης το αποκλειω το αξιοπρεπες φορεμα γαμου...

εγω εχω βαφτιση μεσα στον Οκτωβρη...να δω κ τι καιρο θα κανει...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Apapa ψωνίζω και εγώ απο το asos ωστόσο δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να μην μου έρχεται καλά, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για επιστροφές. Επιπλέον χτες το βράδυ που κοιτούσα πόσες ώρες δεν βρήκα τίποτα να με ενθουσιάζει στα maternity μόνο στα κανονικά ρούχα σε φαρδιά γραμμή βρήκα κανα δυο αλλά δεν το διακινδυνεύω. Προτιμώ να δοκιμάσω το φόρεμα για να είμαι σίγουρη.

Ναι marirene αυτο ακριβώς: τα εγκυμοσύνης ειναι χάλια. Εκει προσανατολίζονται γενικά σε κανονικό φόρεμα. Θα παω απο βδομάδα σε κανένα πολυκατάστημα γιατί δεν το χω με το περπάτημα καθόλου. Αμάν με το εργαστήριο. Πολύ αργοί ειναι. Μην αγχώνεσαι. Αφού ο μοριακός ειναι εντάξει δεν έχεις πρόβλημα. Σε έχουν επιβαρύνει παρά πολυ με όλα αυτά. Και στο τέλος όλα καλά θα ειναι και τζάμπα το άγχος. Βέβαια υπάρχει η ασύμμετρη πληροφόρηση. Άμα λένε οι γιατροί οτι πρέπει να γίνει κάτι ποιες είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε.

marirene έκανα β' επιπέδου εγώ εδώ και 3 εβδομάδες. Όλα μια χαρά μας είπανε ότι είναι... αν και ο γιατρός δεν μου άρεσε καθόλου. Ρώτησα τον γιατρό μου μήπως να την ξανακάνω γιατί δεν μου γέμισε το μάτι ο άλλος αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται... Κράτησε 18 λεπτά, δεν μας εξήγησε τίποτα και ήταν αγενέστατος... τεσπα, μην τα σκέφτομαι και εκνευρίζομαι πάλι!

Την άλλη εβδομάδα έχω καμπύλη σακχάρου... ελπίζω να πάει καλά γιατί με τα γλυκά έχω έναν έρωτα!!!

Με το καλό τα αποτελέσματα σου! Όλα τέλεια θα είναι!!! :D

εμενα το ραντεβου μου αναβληθηκε γιατι δεν το ειχαν σημειωσει και κλεισαν αλλες να δουν την καρδιολογο! οποτε παω εγω για την επομενη βδομαδα! εχω κατι νευρααααααααααααααααααααα

περιμενα πως κ πως το ραντεβου κ αυτοι μου το πανε 1 βδομαδα μετα!

κ β' επιπεδου κλεισαμε για 29/9 που θα εχω κλεισει την 22η βδομαδα. εσεις σε ποια βδομαδα την κανατε?

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

sokolata84 πολυ καλα τα πας.. τιποτα δεν εβαλες!!! εγω εχω βαλει 7μιση κιλα. για μενα δεν ειναι πολλα, γιατι παντα ημουν αρκετα αδυνατη. ξεκινησα με 42,2 οποτε εχω περιθωριο!!ισως να ειναι κ τα κιλα που μου ελειπαν!!!

marirene εμεις κλωτσαμε παρα πολυ, κυριως την νυχτα, μολις ξαπλωσω!!

Β' επιπέδου και εμείς στο τέλος της 24ης εβδομάδας...

Όσο για κίνηση, μου δίνει και κάτι γερές ώρες ώρες... έχει πλάκα! Τώρα πια, στην 25η, την νιώθω και κατά την διάρκεια της ημέρας. Να είσαι στην δουλειά, να θέλεις να είσαι σοβαρή και να έχεις το σποράκι να σε "σκουντάει"...:lol::lol::lol:

Καλημέρα! Χτες κάναμε β επιπέδου! Όλα καλά! Τα κορίτσια ειναι 490 η μια και 500 γραμ. η άλλη! Δόξα τω Θεω όλα φυσιολογικά μέχρι στιγμής. Ένα μόνο με ανησυχεί. Το μήκος τραχήλου ειναι 29mm. Εσάς που κάνατε ποσό ήταν κορίτσια;

Marirene απο αναβολή σε αναβολή ρε κορίτσι μου! Πάντως για τον υπέρηχο καρδιάς και εμένα πρότεινε να κάνω χωρίς να δει κατι χτες. Αυτή ειναι και η δικιά σου περίπτωση η είδε κατι; Διότι εγώ σκέφτομαι να μην κάνω, θα δω βέβαια τι άποψη έχει και ο γιατρός μου γιατί δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Πάντως και εγώ αφού συμπλήρωσα την 22η εβδομάδα έκανα β επιπέδου. Χτες ήμουν 22+3

Καλημέρα! Χτες κάναμε β επιπέδου! Όλα καλά! Τα κορίτσια ειναι 490 η μια και 500 γραμ. η άλλη! Δόξα τω Θεω όλα φυσιολογικά μέχρι στιγμής. Ένα μόνο με ανησυχεί. Το μήκος τραχήλου ειναι 29mm. Εσάς που κάνατε ποσό ήταν κορίτσια;

Marirene απο αναβολή σε αναβολή ρε κορίτσι μου! Πάντως για τον υπέρηχο καρδιάς και εμένα πρότεινε να κάνω χωρίς να δει κατι χτες. Αυτή ειναι και η δικιά σου περίπτωση η είδε κατι; Διότι εγώ σκέφτομαι να μην κάνω, θα δω βέβαια τι άποψη έχει και ο γιατρός μου γιατί δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Πάντως και εγώ αφού συμπλήρωσα την 22η εβδομάδα έκανα β επιπέδου. Χτες ήμουν 22+3

Yota μια χαρα μεγαλωνουν τα κοριτσια σου! :)

αν δεν σου ειπε κατι ο γιατρος για τον τραχηλο, μην ανησυχεις. λογικα αν ηταν ανησυχητικο θα σου ελεγε για ξεκουραση.

εγω το υπερηχοκαρδιογραφημα το κανω λογω της αυξημενης αυχενικης πτυχης... την τελευταια φορα στον υπερηχο, δεν ειχε δει κατι, ολα φυσιολογικα ηταν, αλλα ειναι το πρωτοκολλο. και καπου πρεπει να διαβασα οτι το προτεινουν και σε διδυμες κυησεις που ειναι πιο αυξημενες οι 'επιπλοκες' στην καρδια...δεν ειμαι και σιγουρη ομως. δεν θελω να σε αγχωσω... ο γιατρος δεν δικαιολογησε την προτροπη του αυτη?

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl!(2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

Ναι αυτο ακριβώς μου είπε, οτι ειναι το πρωτόκολλο για τις δίδυμες κυήσεις. Θα δω τι θα πει και ο γιατρός μου. Την Πέμπτη θα τον δω, στο τηλέφωνο μου είπε όλα καλά χωρίς να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες.

κατα τ' αλλα Yota πως εισαι? οι πονοι που ειχες περασαν? απο ετοιμασιες εχεις κανει τιποτα?

εσεις που εχετε και αλλα παιδακια (2-3 ετων) να υποθεσω οτι θα παρετε κρεβατακι για το μεγαλυτερο κ θα κρατησετε την κουνια για το μπεμπε?

oi6Ip3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγω εχω πάρει 6 κιλά απ την αρχή της εγκυμοσύνης κ ολα μετα το πρώτο τρίμηνο...!

Αυτο που ρωτάς marirene με τα κρεβατάκια πολυ μ εχει προβληματίσει.κατεληξα νομιζω ομως στο οτι θ αφήσω στη μεγαλη μου τη κούνια της που ανοίγει (κ γίνεται σαν καναπεδάκι) κ θα πάρω μια δεύτερη για το μωράκι .δεν θέλω να κάνω όλες τις αλλαγές μαζεμένες κ μπορεί κ να της κακοφανεί να της πατουμε το κρεβάτι της.σε κανα χρόνο θα την πάω σε μεγάλο κρεβάτι κ η μικρη θα πάρει το δικό της.ετσι το σκέφτηκα..

καλημερα!

εγω Coccinelle προσανατολιζομαι σε κρεβατι...μου φαινεται περιττο να παρω 2η κουνια! να την κανω τι μετα? ακομα κ αυτη που εχω που γινεται κρεβατι/καναπεδακι εχει διασταση 70*140, δεν ειναι δλδ πολυ ανετη! κ η μικρη μου θελει το χωρο της! αν ο μπεμπης τη χρησιμοποιησει και σαν κρεβατι εχει καλως...αλλιως με το καλο, στο 3ο! χιχι

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...