Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Χα λοιπον εμεις θα τον περνουμ μια μετα το φαγητο και θα κοιμαται αν δε θελει να φαει κι αλλο με το μωρο θα σταματησει οχι για το μωρο για γιορτες και καλα και μετα θα αργησει λιγο να γυρισει δε σκοπευω να τον κλεισω αλλο το σπιτι ενος παιδιου πιυ η μητερα του ξερει αλλο τοσα ζουζουνια μαζεμενα αλλιως θα αντιδρασει ασχημα προς το πιτσιρικι και δε το θελω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Καλημέρα σας. Marirene εγώ τον παίρνω γύρω στις 15:30. Τρώνε στις 12:30 και κοιμάται 13:30 με 14:30 συνήθως. Να τον παίρνεις 17:00 νομίζω ότι είναι πολύ αργά. Τώρα για το τι θα κάνουμε όταν γεννήσω δεν ξέρω. Σίγουρα θα τον κρατήσω λίγες μέρες και μετά βλέποντας και κάνοντας πώς θα είναι κ με τις ιώσεις φέτος! Του αρέσει τόσο πολύυυυυυυυυυ που δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει αν του πω ότι δεν θα πάει λόγω του μωρού και ότι δεν θα πρέπει να βλέπει τους φίλους του. Γιατί αν είναι να τους βλέπει τα απογεύματα σε σπίτια πάλι το ίδιο είναι . Όλα τα μικρόβια θα μεταφέρονται! :confused::confused:

εσενα κοιμαται λιγο... εμενα ενα 2ωρακι το χτυπαει το μεσημερι! το 5 κ σε μενα φαινεται πολυ...για πρωτη χρονια ειδικα! τωρα βεβαια μιλαω για του χρονου, αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη! οποτε λογικα θα την παιρνω κατα τις 1.30 ωστε να κοιμαται σπιτι. το φαγητο αν δεν κανω λαθος το σερβιρουν νωρις, σωστα?

Χα λοιπον εμεις θα τον περνουμ μια μετα το φαγητο και θα κοιμαται αν δε θελει να φαει κι αλλο με το μωρο θα σταματησει οχι για το μωρο για γιορτες και καλα και μετα θα αργησει λιγο να γυρισει δε σκοπευω να τον κλεισω αλλο το σπιτι ενος παιδιου πιυ η μητερα του ξερει αλλο τοσα ζουζουνια μαζεμενα αλλιως θα αντιδρασει ασχημα προς το πιτσιρικι και δε το θελω.

sangreluna χωρις κομματα και τελειες δυσκολευομαι να βγαλω νοημα τι γραφεις!

εννοεις οτι εσυ που εχεις 2 παιδια δεν εχει νοημα να τα κλεισεις σπιτι? για το μωρο? βεβαια, εσυ ηδη εχεις μια εμπειρια με το 1ο κ το 2ο κ πως συνυπηρξαν στις αρχες...

sangreluna ποσο χρονων ειναι εσενα τα παιδακια σου?

φανταζομαι οτι εφοσον υπαρχει εστω κ ενα αδερφακι, ειναι δυσκολο να εξασφαλισουμε περιβαλλον χωρις ιους...ο θηλασμος ομως βοηθαει πολυ στο να μην αρρωστησει το μικρο! εγω στην κορη μου αρρωσταινα, κ αυτη απλα ειχε μυξουλες... ειναι βεβαια κ δυσκολος ο μηνας που γενναμε. την κορη μου τη γεννησα Αυγουστο και μεχρι να μπουμε στο χειμωνα με τις ιωσεις ειχε περασει το δυσκολο πρωτο 3μηνο...

oi6Ip3.png

σιδερενια! σιγουρα στο σπιτακι σου ειναι καλυτερα!

κ εμενα ειναι πολυ κινητικος! απο βαρος θα σου πω στη Β επιπεδου.

sokolata ποσο ειναι το πρωτο σου? πως του φαινεται ο παιδικος? εμεις απο Σεπτεμβρη λεμε να την ξεκινησουμε.

τωρα γιατι ειναι χαλια να εχεις παρει μονο 400 γρ, δεν το καταλαβαινω! εμενα μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το να πρεπει να χασεις μετα ενα σωρο κιλα! το σωμα επανερχεται πιο ευκολα... εφοσον εχεις κ εμετους ακομα, απολυτα φυσιολογικο μου ακουγεται!

Καλημέρα!!! Ο γιος μου γίνεται 3 το Νοέμβριο. Πηγαίνουμε απο περσυ τον Αύγουστο παιδικο και δεν σταματήσαμε καθολου. Επειδή αλλάξαμε ομως τωρα παιδικο επειδή περάσαμε με προγραμμα δυσκολεύεται λιγο να συνηθίσει, αλλο κτήριο, άλλη δασκάλα, αλλο προγραμμα, αλλα παιδιά, λογικό ειναι.. Όσο για τα κιλα η ανυσηχια μου ηταν αν παίρνει το παιδί βάρος γι'αυτο και θορυβήθηκα... Εσενα ποσο ειναι το παιδακι σου;

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Έκανα και εγω την βΒ΄ επιπεδου και όλα μια χαρά!!! Το μωρακι μας 21 εβδομαδων ακριβώς ειναι 467γρ, οποτε ο γιατρός μου είπε οτι δεν τον νοιάζει καθολου που δεν πήρα ούτε 1 κιλό αφού μεγαλωνει το μωρο. Θα γεννήσω λεει κ πιο ευκολα... Χαχαχαχα για να δούμε!!! Όσο για τον αιματοκρίτη επαναληπτική παλι την Δευτέρα και θα κανω καθε δυο εβδομαδες επανέλεγχο... Πφφφφ ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανά βάλω αιμα!! Κάναμε 1,5 ωρα στην εξέταση γτ ΠΑΛΙ το παιδί μου δεν κουνιοταν!!!! Να σε τρελενει αυτο το παιδί! Μα να μην κανει τπτ;;;; Μονο οταν πήγαμε να το δούμε στο προσωπο για να δούνε πως ειναι και να βγάλουμε κ φωτο έβαλε και τα δυο χερια στη μούρη, αν ειναι δυνατόν!!! Λες και ειναι σταρ και δεν θελει φωτο απο παπαρατσι ενα πράμα Χαχαχαχαχα :)

Κορίτσια μου καλημέρα!! Είμαι πάρα πολύ.χαρούμενη σήμερα πήραμε εξιτήριο θα με παρακολουθεί ο γιατρός κάθε 3 μέρες και θα είμαι σε πλήρη ακινησία αλλά στο σπίτι μου επιτέλους είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!! Πως είστε εσείς τα μωράκια σας ο δικός μας με έχει τρελάνει στις τούμπες!! Σήμερα στον υπερηχο ζύγιζε 660 γραμμάρια μεγαλώνει το μπουμπουκακι μας!![/QUOT

Σου εύχομαι κοριτσι μου να σου πανε ολα καλα!!!!!! Να μην κουράζεσαι και να κανεις θετικές σκέψεις!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?? Φουσκωνουν οι κοιλιτσες σας? Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο για να μπαινω,δουλευω αρκετα κ δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεξω, οποτε εχω χασει πολλα επεισοδια!!! Εμεις ειμαστε 5,5 μηνων,την προηγουμενη εβδομαδα καναμε Β΄επιπεδου κ πηαγαν ολα μια χαρα!! Εχει ενα μηνα που κλωτσαμε αβερτα κ εχουμε πλεον κανει την παρουσια μας αισθητη!!! Απο κιλα πως πατε εσεις, βαλατε???

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?? Φουσκωνουν οι κοιλιτσες σας? Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο για να μπαινω,δουλευω αρκετα κ δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεξω, οποτε εχω χασει πολλα επεισοδια!!! Εμεις ειμαστε 5,5 μηνων,την προηγουμενη εβδομαδα καναμε Β΄επιπεδου κ πηαγαν ολα μια χαρα!! Εχει ενα μηνα που κλωτσαμε αβερτα κ εχουμε πλεον κανει την παρουσια μας αισθητη!!! Απο κιλα πως πατε εσεις, βαλατε???

Καλημέρα!! Εγω την παρασκευη κλείνω τον 5ο αλλα απο κινήσεις δεν εχω πολλές!! Γενικά εμενα εινα λιγο υσηχο το μωρακι μου!!! Το νιωθω αλλα σαν χάιδεμα πιο πολυ. Εγω απο κιλα ειχα βάλει 400γρ και σήμερα που ζυγίστηκα έχασα τα 300γρ. Δλδ ειμαι +100γρ!! Θα παω να γεννήσω κ θα βγω απο την κλινική μοντέλο!!!! Εςυ ποσα πήρες;

Κορίτσια μου μια ερώτηση!!! Ξέρετε για το κινέζικο ημερολογιο; Όσες έχετε μάθει φύλο ειναι όντως αυτο που λεει στην καθεμιά το ημερολογιο; Ετσι για πλάκα θελω να δώ αν όντως ισχύει.

Καλημέρα! Σοκολάτα άσε τα κινεζικά ημερολόγια. Αφού είπες οτι θέλεις να ναι έκπληξη.

Eleniart έχω πάρει μέχρι στιγμής στην 22η βδομάδα 2,5 κιλά. Αλλά το πρώτο τρίμηνο είχα εμετούς όποτε είχα χάσει 3 και ειναι σαν ουσιαστικά να έχω πάρει 5,5, αφού αναπλήρωσαν και τα χαμένα.

Σήμερα έχουμε β επιπέδου. Το άγχος μου έχει κορυφωθεί.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Καλημέρα!!! Ο γιος μου γίνεται 3 το Νοέμβριο. Πηγαίνουμε απο περσυ τον Αύγουστο παιδικο και δεν σταματήσαμε καθολου. Επειδή αλλάξαμε ομως τωρα παιδικο επειδή περάσαμε με προγραμμα δυσκολεύεται λιγο να συνηθίσει, αλλο κτήριο, άλλη δασκάλα, αλλο προγραμμα, αλλα παιδιά, λογικό ειναι.. Όσο για τα κιλα η ανυσηχια μου ηταν αν παίρνει το παιδί βάρος γι'αυτο και θορυβήθηκα... Εσενα ποσο ειναι το παιδακι σου;

σκορπιος ο γιος? πως εχει παρει τον ερχομο του νεου μελους?

εμενα η μικρη μου εκλεισε τα 2 τον Αυγουστο.

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Έκανα και εγω την βΒ΄ επιπεδου και όλα μια χαρά!!! Το μωρακι μας 21 εβδομαδων ακριβώς ειναι 467γρ, οποτε ο γιατρός μου είπε οτι δεν τον νοιάζει καθολου που δεν πήρα ούτε 1 κιλό αφού μεγαλωνει το μωρο. Θα γεννήσω λεει κ πιο ευκολα... Χαχαχαχα για να δούμε!!! Όσο για τον αιματοκρίτη επαναληπτική παλι την Δευτέρα και θα κανω καθε δυο εβδομαδες επανέλεγχο... Πφφφφ ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανά βάλω αιμα!! Κάναμε 1,5 ωρα στην εξέταση γτ ΠΑΛΙ το παιδί μου δεν κουνιοταν!!!! Να σε τρελενει αυτο το παιδί! Μα να μην κανει τπτ;;;; Μονο οταν πήγαμε να το δούμε στο προσωπο για να δούνε πως ειναι και να βγάλουμε κ φωτο έβαλε και τα δυο χερια στη μούρη, αν ειναι δυνατόν!!! Λες και ειναι σταρ και δεν θελει φωτο απο παπαρατσι ενα πράμα Χαχαχαχαχα :)

μπραβο για τη Β επιπεδου! μια χαρα το μωρακι! κ να μην σε απασχολει καθολου το βαρος σου..εφοσον δεν παιρνεις κ μεγαλωνει το μωρο, ολα καλα!

μπραβο και για τη δικη σας Β επιπεδου! με το καλο!

και εμενα κλωτσαει πολυ εντονα, καμια σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη!

κιλα εχω βαλει 3...δυστυχως! :( στις διακοπες εγινε το κακο!

Καλημέρα! Σοκολάτα άσε τα κινεζικά ημερολόγια. Αφού είπες οτι θέλεις να ναι έκπληξη.

Eleniart έχω πάρει μέχρι στιγμής στην 22η βδομάδα 2,5 κιλά. Αλλά το πρώτο τρίμηνο είχα εμετούς όποτε είχα χάσει 3 και ειναι σαν ουσιαστικά να έχω πάρει 5,5, αφού αναπλήρωσαν και τα χαμένα.

Σήμερα έχουμε β επιπέδου. Το άγχος μου έχει κορυφωθεί.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

καλη επιτυχια Yota! ελπιζω να σε καθυσηχασει η εξεταση! τα κοριτσακια σου θα εχουν μεγαλωσει πολυ! κ εγω σημερα εχω ραντεβου με την καρδιολογο και εχω ενα αγχος... αυριο λοιπον θα εχουμε νεα κ οι 2 μας!

oi6Ip3.png

Καλημέρα σε όλες!!!! :D Μου λείψατε!

Foinix και εγω απο Ρόδο ειμαι αλλα μένω χαλκιδικη!!!

Και εγώ από Ρόδο είμαι αλλά μένω Αθήνα! :D Κάτι έχει ο Ιανουάριος και μας "τραβάει" τις Ροδίτισσες φαίνεται!

eleniart εγώ έχω πάρει φόρα στα κιλά!!!! Ζυγίστηκα χθες που άλλαζα εβδομάδα (25+1 σήμερα) και είμαι συν 7... δεν με βλέπω να πιάνω τον στόχο των 12 που ονειρικά σκεφτόμουν το πρώτο τρίμηνο...

babyblue σιδερένια! Ξεκουράσου, κάνε θετικές σκέψεις και δες επανάληψη τα φιλαράκια (άσχετο, αλλά εγώ όταν θέλω να μου φτιάξω την διάθεση φιλαράκια βλέπω!) :D

Ευχαριστώ marirene καλή επιτυχία και σε σας!

Κορίτσια μην αγχωθουμε και με τα κιλά. Ας είμαστε γερές εμείς και τα εμβρυακια και τα κιλά χάνονται. Μόνο την ζάχαρη να προσέξουμε λίγο μην κάνουμε κανέναν διαβήτη. Κατα τα αλλά το σώμα ξέρει, πιστεύω.

Οι Ροδιτισες μας νικάτε, μου φαίνεται!

Κατα τα αλλά αρχές Οκτώβρη κλεισαμε τον πολιτικό γάμο. Που θα βρω 1 αξιοπρεπές φόρεμα εγκυμοσύνης; Για Αθηνα μιλάμε.

Ευχαριστώ marirene καλή επιτυχία και σε σας!

Κορίτσια μην αγχωθουμε και με τα κιλά. Ας είμαστε γερές εμείς και τα εμβρυακια και τα κιλά χάνονται. Μόνο την ζάχαρη να προσέξουμε λίγο μην κάνουμε κανέναν διαβήτη. Κατα τα αλλά το σώμα ξέρει, πιστεύω.

Οι Ροδιτισες μας νικάτε, μου φαίνεται!

Κατα τα αλλά αρχές Οκτώβρη κλεισαμε τον πολιτικό γάμο. Που θα βρω 1 αξιοπρεπές φόρεμα εγκυμοσύνης; Για Αθηνα μιλάμε.

Για κατάστημα δεν ξέρω αλλά αν δεις στο asos.com στην ενότητα Sales ειδικά έχει ΠΟΛΥ καλές τιμές για φορέματα γενικά και έχει και για γάμο! Το κόστος είναι τόσο που αξίζει το ρίσκο του ότι δεν θα το δοκιμάσεις. Επίσης η εξυπηρέτηση είναι φανταστική! Μέσα σε μια εβδομάδα θα το έχεις και αν δεν σου αρέσει το αλλάζεις.... νομίζω με μια επιβάρυνση επιπλέον στο στέλνουν εξπρες. Ότι έχω πάρει μου έχει βγει πολύ καλό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...