Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

apapa, οντως εσυ εισαι πιο μπροστα, οποτε λογικο να εχεις πιο μεγαλη κοιλια! κ ουτως ή αλλως, παιζει ρολο και το υψος και ο σωματοτυπος για το μεγεθος της κοιλιας...

παντως αυτο με τα ρουχα, ασε...απο τωρα προβληματιζομαι για το χειμωνα. οκ, εχω 2 τζιν εγκυμοσυνης, εχω κολαν κ φαρδιες μπλουζες, αλλα τα παπουτσια πως θα τα βαζουμε?!!??! χαχαχα

και μπουφαν/παλτο σιγουρα θα πρεπει να παρουμε...

για το γιατρο ρωταω γιατι κ σε μας, δεν μας λεει τιμη λογω γνωριμιας, αλλα και στην πρωτη, κατι δωσαμε, οποτε να ξερω περιπου που κυμαινονται οι τιμες! κ ευτυχως, ουτε επισκεψεις πληρωνουμε... ειδικα αν σε ξεγεννησει ο ιδιος, μου φαινεται καπως να σου παιρνει κ επισκεψη.

oi6Ip3.png

Μπράβο marirene, αυτά ειναι υπέροχα νέα! Σε είχα στο μυαλό μου οτι σήμερα θα είχες νέα.

Όσο για τον γιατρό στο Αλεξάνδρα και θα πάρει 1200. Όπως προείπα δεν ανέφερε για μαία γιατί θα κάνω καισαρική λόγω των δίδυμων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο αναισθησιολόγος.

καλημερα! πως ειστε?

βγηκαν οι εξετασεις μου και α) πρεπει να παρω τον ενδοκρινολογο τηλεφωνο... και β) στη γενικη ουρων εμφανιζονται μικροοργανισμοι. ευτυχως τους ειπα να μου κανουν και καλλιεργεια αλλα τα αποτελεσματα θα τα εχω Τεταρτη απόγευμα. Είναι κάτι οι μικροοργανισμοί? Διαβασα οτι σημαινουν ουρολοιμωξη αλλα εγω δεν εχω καμια ενοχληση...

Yota δλδ με διδυμα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γεννησεις φυσιολογικα? εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα καισαρικη εν τελει (ευτυχως ειχα καλη αναρρωση) αλλα τωρα λεω αν ολα ειναι καλα να προσπαθησω για φυσιολογικο τοκετο. θα δειξει ομως...

oi6Ip3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Marirene γιατί πρέπει να πάρεις τον ενδοκρινολόγο; Γενικά αντιμετωπίζεις πρόβλημα με θυρεοειδή η τώρα προέκυψε κάτι; Για τα ουρά μην ανησυχείς μπορεί να έφταιγε το κυπελακι. Για καλο και για κακό πίνει πολύ νερό και πήγαινε συνέχεια τουαλέτα ώστε αν ειναι ουρολοίμωξη να την προλάβεις στην αρχή, αφού ακόμα δεν νιώθεις ενόχληση.

Μπράβο που θα δοκιμάσεις φυσιολογικά θα έχεις καλο γιατρό. Λίγοι το κάνουν. Στα δίδυμα σπάνια ειναι οι συνθήκες ιδανικές για φ.τ. και συνήθως αυτο συμβαίνει στα μωρά με ξεχωριστό σάκο και πλακούντα. Εμένα έχουν κοινό πλακούντα και ακόμα και αν έχουν σωστή θέση αφενός ειναι επικίνδυνο να γεννηθούν φυσιολογικά αφετέρου τα παίρνουν πριν την ωρα τους διότι έτσι λέει το πρωτόκολλο.

Κατα τα λοιπά πολύ άγχος μέχρι την Δευτέρα που ειναι β επιπέδου για το αν μεγαλώνουν το ίδιο η αυξήθηκε η διαφορά βάρους. Δεν ησυχαζουμε ποτε ε;

Επιπλέον ο πόνος στα πλευρά αν και σαφώς μειώθηκε, εξακολουθεί να υπάρχει σταθερά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα και Νάρα έχω ξεχάσει πως ειναι να μην πονάς. Ψυχολογία χάλια. Στα όρια θλίψης.

Διαφημίσεις

Yota ΝΑΙ, εχω υποθυροειδισμο, οποτε παρακολουθω το θυροειδη, ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη. βεβαια, τον πηρα τηλεφωνο τον ενδοκρινολογο κ μου ειπε οτι ειναι καλες οι τιμες, οποτε 'νο προμπλεμ'!

τη Δευτερα εχεις Β επιπεδου? ολα καλα θα ειναι! εγω εχω υπερηχο με καρδιολογο την ιδια μερα... κ μετα θα κλεισουμε μερα για τη Β επιπεδου.

τωρα για τον πονο, κριμα βρε παιδι μου! τοσο εντονος και απο τοσο νωρις... ελπιζω να σε αφησει συντομα!

oi6Ip3.png

καλημερα κοριτσια! πως ειστε?

εγω κοιμηθηκα χαλια το βραδυ... ξυπνησα με ενοχληση, ενιωθα τουμπανο την κοιλια μου, σαν να ειχα παραφαει, κ μια ελαφρυα αισθηση να τα βγαλω :(

oi6Ip3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

μαριρενε μου!!!!!ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα!!!!το παθαινω κι εγω...αλλα οταν τρωω κατι παραπανω και οντως εχω φοβερη δυσπεψια και δεν μπορω να κοιμηθω καθολου μετα!!!!!

elia εγω και ενα τοστ να φαω παλι θα το παθω... απλα χθες ειχα φαει πολυ νωρις, 7.30 το απογευμα. απλα δεν ειναι μονο αυτο, ειναι κ μια αισθηση πονου/ενοχλησει/κραμπας... δεν ξερω πως να το περιγραψω. θα δω πως θα παει κ ισως παρω το γιατρο...

εσυ πως εισαι? ολα καλα? οι ετοιμασιες ξεκινησαν?

oi6Ip3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!! Είμαι πάρα πολύ.χαρούμενη σήμερα πήραμε εξιτήριο θα με παρακολουθεί ο γιατρός κάθε 3 μέρες και θα είμαι σε πλήρη ακινησία αλλά στο σπίτι μου επιτέλους είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!! Πως είστε εσείς τα μωράκια σας ο δικός μας με έχει τρελάνει στις τούμπες!! Σήμερα στον υπερηχο ζύγιζε 660 γραμμάρια μεγαλώνει το μπουμπουκακι μας!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! Τι κανετε κοριτσάκια μου;;; Βλέπω κάποιες έκαναν βΒ΄ επιπεδου!!! Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα κ καλα αποτελέσματα σε όλες τις υπόλοιπες!!!! Χάθηκα λιγο αλλα έτρεχα! Ξεκινήσαμε παιδικο και είχαμε εβδομαδα προσαρμογής αλλα ολα καλα! Τα δικά μου νέα, εβαλα τελικα αιμα κ ο αιματοκρίτης απο 27,7 πηγε 32 αλλα ο γιατρός λεει πως ειναι ακομα χαμηλός, οποτε θα συνεχίσω διατροφη με μοσχαρι και μου έδωσε κ ενα χάπι για να μείνει σταθερός. Απο κιλα χάλια μονο 400γρ. Και περιμένω να παω αυριο να δώ αν ειναι ολα καλα με το μωρο κ μετα δεν θα με νοιάζει καθολου αν ειναι ολα καλα που δεν πήρα κιλα. Οι εμετοι συνεχίζονται οχι καθε μερα αλλα ακομα κανω ειδικά οταν φάω σοκολατα. Και επισης εχω τρελό θεμα με διαρροιες!!!!! Αυριο θα εχω νεότερα που θα κανω κ την αυχενικη!!!

Κορίτσια μου καλημέρα!! Είμαι πάρα πολύ.χαρούμενη σήμερα πήραμε εξιτήριο θα με παρακολουθεί ο γιατρός κάθε 3 μέρες και θα είμαι σε πλήρη ακινησία αλλά στο σπίτι μου επιτέλους είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!! Πως είστε εσείς τα μωράκια σας ο δικός μας με έχει τρελάνει στις τούμπες!! Σήμερα στον υπερηχο ζύγιζε 660 γραμμάρια μεγαλώνει το μπουμπουκακι μας!!

σιδερενια! σιγουρα στο σπιτακι σου ειναι καλυτερα!

κ εμενα ειναι πολυ κινητικος! απο βαρος θα σου πω στη Β επιπεδου.

Καλημέρα!!!!! Τι κανετε κοριτσάκια μου;;; Βλέπω κάποιες έκαναν βΒ΄ επιπεδου!!! Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα κ καλα αποτελέσματα σε όλες τις υπόλοιπες!!!! Χάθηκα λιγο αλλα έτρεχα! Ξεκινήσαμε παιδικο και είχαμε εβδομαδα προσαρμογής αλλα ολα καλα! Τα δικά μου νέα, εβαλα τελικα αιμα κ ο αιματοκρίτης απο 27,7 πηγε 32 αλλα ο γιατρός λεει πως ειναι ακομα χαμηλός, οποτε θα συνεχίσω διατροφη με μοσχαρι και μου έδωσε κ ενα χάπι για να μείνει σταθερός. Απο κιλα χάλια μονο 400γρ. Και περιμένω να παω αυριο να δώ αν ειναι ολα καλα με το μωρο κ μετα δεν θα με νοιάζει καθολου αν ειναι ολα καλα που δεν πήρα κιλα. Οι εμετοι συνεχίζονται οχι καθε μερα αλλα ακομα κανω ειδικά οταν φάω σοκολατα. Και επισης εχω τρελό θεμα με διαρροιες!!!!! Αυριο θα εχω νεότερα που θα κανω κ την αυχενικη!!!

sokolata ποσο ειναι το πρωτο σου? πως του φαινεται ο παιδικος? εμεις απο Σεπτεμβρη λεμε να την ξεκινησουμε.

τωρα γιατι ειναι χαλια να εχεις παρει μονο 400 γρ, δεν το καταλαβαινω! εμενα μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το να πρεπει να χασεις μετα ενα σωρο κιλα! το σωμα επανερχεται πιο ευκολα... εφοσον εχεις κ εμετους ακομα, απολυτα φυσιολογικο μου ακουγεται!

oi6Ip3.png

Γειά σας κορίτσια! Κι εμείς ξεκινήσαμε πάλι σχολείο και μπαίνουμε σιγά σιγά στο χειμερινό μας πρόγραμμα αν και κουράζομαι πολύ περισσότερο τώρα γιατί ο μικρός κοιμάται σχολείο και μου έρχεται duracell σπίτι!!! εγώ από τη δουλειά είμαι κομμάτια και κοιμάμαι από τις 10 το βράδυ! β επιπέδου έχουμε την άλλη βδομάδα και περιμένω πως πως! στο θέμα του ύπνου έχω μεγάλη διαφορά από την πρώτη εγκυμοσύνη στην οποία κοιμόμουν μέχρι τον 9 σαν πουλάκι! τώρα από τον 3ο δεν βολεύομαι με τίποτα και έχω πάρει λιγότερα κιλά (όχι ότι είναι λίγα τα 6 σχεδόν που έχω πάρει τώρα:shock:).

babyblue σιδερένια!

Lidisa τελικα ξεκινησατε, ε? καλη αρχη! να ρωτησω κατι που εχω απορια σχετικα με το προγραμμα των παιδικων σταθμων? τι επιλογες εχουμε ως προς την ωρα επιστροφης των παιδιων στο σπιτι? εμενα μετα το φαγητο κοιμαται, οποτε ή θα πρεπει να επιστρεψει σπιτι μετα το φαγητο αρα κατα τις 2 ή να κοιμηθει εκει και να ερθει σπιτι κατα τις 5? εσενα τι ωρα επιστρεφει Lidisa?

παντως σχετικα με τον υπνο, κ εγω βλεπω διαφορες σε σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη...νομιζω οτι η κοιλια μου αυτη τη φορα ειναι πιο πεταχτη και πιο ψηλα και δυσκολευομαι στην καθημερινοτητα μου, στο σκυψιμο, στο να βαλω παπουτσια, να κοιμηθω στο πλαι κτλ....

oi6Ip3.png

Καλημέρα σας. Marirene εγώ τον παίρνω γύρω στις 15:30. Τρώνε στις 12:30 και κοιμάται 13:30 με 14:30 συνήθως. Να τον παίρνεις 17:00 νομίζω ότι είναι πολύ αργά. Τώρα για το τι θα κάνουμε όταν γεννήσω δεν ξέρω. Σίγουρα θα τον κρατήσω λίγες μέρες και μετά βλέποντας και κάνοντας πώς θα είναι κ με τις ιώσεις φέτος! Του αρέσει τόσο πολύυυυυυυυυυ που δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει αν του πω ότι δεν θα πάει λόγω του μωρού και ότι δεν θα πρέπει να βλέπει τους φίλους του. Γιατί αν είναι να τους βλέπει τα απογεύματα σε σπίτια πάλι το ίδιο είναι . Όλα τα μικρόβια θα μεταφέρονται! :confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...