Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Οντως κι εγω αυτο ηθελα να ποσταρω τ γεννα καλα και το λητω δεν ειναι φθηνοτερο με το γιατρο απλα του ειπα κανονισου τριτο παιδι στα καπακια μη περιμενεις αμοιβη ουτε αμεσα ουτε μεγαλη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τον γιατρό μιλήσαμε και μας είπε μια χαρά τιμή... αυτό που μας μπέρδεψε είναι ότι μας είπε να υπολογίσουμε και κάτι για την μαία την οποία λέει θα την γνωρίσω στον όγδοο... Αλλά δεν κατάλαβα ούτε τι κάνει η μαία, ούτε τι θα κάνουμε όταν την γνωρίσω και ούτε ξέρω πόσο θα ήταν μια φυσιολογική αμοιβή για μαία :confused::confused::confused:

sangreluna δεν το ξέρω αυτό... πάντως για τα κόστη πήρα στο τηλέφωνο που έχουνε και ρώτησα. Θα σου εξηγήσουν εκεί αναλυτικά για όλες τις απορίες που έχεις. Το τηλέφωνο που είχα πάρει είναι το 2109495208που είναι στο λογιστήριο τους. Εγώ τους είχα ρωτήσει πχ και τι συμπεριλαμβάνεται στο κόστος γιατί ήθελα να μάθω αν για επισκληρίδιο σε χρεώνουν έξτρα (ενημερωτικά, συμπεριλαμβάνεται...).

Τιποτα εξτρα τι μαια τι τη θες θα ναι μεσα ο αντρα σου; η μαια θα σου κανει μαθηματα ανωδυνου τοκετου και θα δωσει καποιες συμβουλες σχετικες. Δεν ειχα ποτε μαια αλλα νομιζω πως 100-150ευρω ειναι καλα η οχι;

Διαφημίσεις

Apapa. Εμάς στο πρώτο παιδί η μαία μας ζήτησε 150 ευρω (ο άντρας μου της έδωσε τελικά 200 μες τη χαρα του). Τίποτε δεν έκανε,μου κρατούσε το χέρι κατα τη διάρκεια της καισαρικης κ μετα περνούσε να δει αν ειμαι καλα,πράγμα που κάνανε έτσι κ αλλιώς οι κοπέλες τις κλινικής. Πέρα απο το οτι ηταν κρύα κ ακατάλληλη γι αυτο το επάγγελμα;καθώς και πολυ μικρή σε ηλικία (23-24) η συγκεκριμένη,το εκνευριστικό ηταν οτι με υποχρέωσε ο γιατρός να την εχω γιατί συνεργαζόταν μ αυτή κ μονο.

Καλημέρα και απο μένα!

Coccinelle αφού έκανες καισαρική τι την χρειαζόσουν την μαία; Η καισαρική αποφασίστηκε τελευταία στιγμή; Θα μας τρελάνουν οι γιατροί.

Εμένα η καισαρική ειναι στάνταρακι όποτε τι να μου πει για μαία! Ωστόσο για την αμοιβή του τα χουμε πει όλα και ας ειναι κρατικός. Μου ζήτησε ακριβώς όσα ένας ιδιωτικός. Απλά στο νοσοκομειο θα έχω την δυνατότητα να έχω μονόκλινο πράγμα που στην ιδιωτική κλινική ήταν απαγορευτικό.

Κοριτσια εχω την πεποιθηση πως και στο δημοσιο πανω κατω τ ιδια πληρωνεις και κρυφα δηλ τοσα ο γιατρος και τοσα η μαια και τοσα η αναισθησια και τοσα το κατι αλλο ε νταξει στο ιδιωτικο στα λενε ξεκαθαρα απο την αρχη.

Yota1 η καισαρική αποφασίστηκε τελευταία στιγμη,αλλα και πριν που πήγαινα για φυσιολογικό δεν ηταν οτι έκανε κ κάτι..να με προετοιμάσει,να κάνουμε αναπνοές κλπ.τελοσπαντων,μια επιχείρηση εχει γίνει η τεκνοποίηση κ εκμεταλλεύονται οι γιατροί την άγνοια ,την απειρία κ το άγχος μας.

Θα ναι πολυ σημαντικό που θα χεις μονόκλινο πάντως στο νοσοκομείο,κάνει διαφορά.

Yota1 η καισαρική αποφασίστηκε τελευταία στιγμη,αλλα και πριν που πήγαινα για φυσιολογικό δεν ηταν οτι έκανε κ κάτι..να με προετοιμάσει,να κάνουμε αναπνοές κλπ.τελοσπαντων,μια επιχείρηση εχει γίνει η τεκνοποίηση κ εκμεταλλεύονται οι γιατροί την άγνοια ,την απειρία κ το άγχος μας.

Θα ναι πολυ σημαντικό που θα χεις μονόκλινο πάντως στο νοσοκομείο,κάνει διαφορά.

Μια επιχείρηση πραγματικά με μεγάλα κέρδη !! Νομίζω το δημόσιο κάνει διαφορά ανάλογα το γιατρό. Εγώ τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη, πήγα στο Αλεξάνδρα για λόγους οικονομικούς, όπου ο γιατρός μου είναι πάρα πολύ καλός και παίρνει 900 ευρώ μαζί με τον αναισθησιολόγο. Μεγάλη η διαφορά να μην πληρώσεις το νοσοκομείο και να δώσεις περίπου 1000 στο γιατρό.

Ενώ στην κόρη μου γέννησα στο Μητέρα, 1100 το νοσοκομείο , για δύο αντί για τρεις βραδιε΄ς (έφυγα μια μέρα νωρίτερα) και 2000 (γιατρός, μαία, αναισθησιολόγος, λόγω επισκληριδίου).

Διαφημίσεις

Τι κάνετε ; Δε ρωτησα καν. Πώς πάτε; Φουσκώνετε; εγώ έχω φουσκώσει πολύ!! είμαι τώρα 21+3 μέρες. Έκανα χθες τη β επιπέδου. Όλα καλά , μόνο που είδε μια ασβέστωση στην καρδούλα του μωρού μου και μου συνέστησε υπέρηχο καρδιάς. Όμως μου πε ότι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. το πιθανότερο έινια ότι θα φύγει στο 3ο τρίμηνο. Δεν τον είδα να ανησυχεί και έτσι δεν ανησυχώ ιδιαίτερα κι εγώ.

Καλημερα κοριτσια!

την Παρασκευη τελικα με πηραν για τα αποτελεσματα της αμνιο...ολα καλα! οποτε ηρεμησα αρκετα! :P

σήμερα πηγα και εκανα και εξετασεις...να δουμε πως τα παω!

1530 οι τρεις διανικτερευσεις με εοππυ ξερεις αν υπαρχει η δυνατοτητα λιγοτερων;

νομιζω υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, δεδομενου οτι εχεις καλη αναρρωση. ειδικα αν εχεις κανει κ φυσιολογικο τοκετο κ τη 2η μερα εχω ακουσει περιπτωσεις που φευγουν μετα απο συνενοηση με το γιατρο.

και εγω το σκεφτομουν να βγω νωριτερα, να ειναι ολα καλα βεβαια πρωτα! φανταζομαι οτι θα μειωθει και το κοστος αντιστοιχα...

Με τον γιατρό μιλήσαμε και μας είπε μια χαρά τιμή... αυτό που μας μπέρδεψε είναι ότι μας είπε να υπολογίσουμε και κάτι για την μαία την οποία λέει θα την γνωρίσω στον όγδοο... Αλλά δεν κατάλαβα ούτε τι κάνει η μαία, ούτε τι θα κάνουμε όταν την γνωρίσω και ούτε ξέρω πόσο θα ήταν μια φυσιολογική αμοιβή για μαία :confused::confused::confused:

ποσα δλδ σας ειπε ο γιατρος?

λογικα η μαια θα σε προετοιμασει για τον τοκετο, αναπνοες κτλ... ολη τη δουλεια - υπο φυσιολογικες συνθηκες - στο φυσιολογικο τοκετο η μαια την κανει. αρκει να ειναι καλη!

Apapa. Εμάς στο πρώτο παιδί η μαία μας ζήτησε 150 ευρω (ο άντρας μου της έδωσε τελικά 200 μες τη χαρα του). Τίποτε δεν έκανε,μου κρατούσε το χέρι κατα τη διάρκεια της καισαρικης κ μετα περνούσε να δει αν ειμαι καλα,πράγμα που κάνανε έτσι κ αλλιώς οι κοπέλες τις κλινικής. Πέρα απο το οτι ηταν κρύα κ ακατάλληλη γι αυτο το επάγγελμα;καθώς και πολυ μικρή σε ηλικία (23-24) η συγκεκριμένη,το εκνευριστικό ηταν οτι με υποχρέωσε ο γιατρός να την εχω γιατί συνεργαζόταν μ αυτή κ μονο.

φανταζομαι τωρα μπορεις να του πεις οτι απλα δεν τη θελεις κ μπορεις να εχεις και δικη σου μαια.

Καλημέρα και απο μένα!

Coccinelle αφού έκανες καισαρική τι την χρειαζόσουν την μαία; Η καισαρική αποφασίστηκε τελευταία στιγμή; Θα μας τρελάνουν οι γιατροί.

Εμένα η καισαρική ειναι στάνταρακι όποτε τι να μου πει για μαία! Ωστόσο για την αμοιβή του τα χουμε πει όλα και ας ειναι κρατικός. Μου ζήτησε ακριβώς όσα ένας ιδιωτικός. Απλά στο νοσοκομειο θα έχω την δυνατότητα να έχω μονόκλινο πράγμα που στην ιδιωτική κλινική ήταν απαγορευτικό.

Yota τι αμοιβη δλδ? σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις?

Τι κάνετε ; Δε ρωτησα καν. Πώς πάτε; Φουσκώνετε; εγώ έχω φουσκώσει πολύ!! είμαι τώρα 21+3 μέρες. Έκανα χθες τη β επιπέδου. Όλα καλά , μόνο που είδε μια ασβέστωση στην καρδούλα του μωρού μου και μου συνέστησε υπέρηχο καρδιάς. Όμως μου πε ότι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. το πιθανότερο έινια ότι θα φύγει στο 3ο τρίμηνο. Δεν τον είδα να ανησυχεί και έτσι δεν ανησυχώ ιδιαίτερα κι εγώ.

Aura και εγω εχω φουσκωσει...οχι πολυ, αλλα φαινεται ξεκαθαρα! χαχα

και κουνιεται ολη την ωρα ο μικρος! :)

εφοσον δεν ανησυχει ο γιατρος καλα κανεις κ δεν ανησυχεις κ εσυ! εγω την αλλη Δευτερα θα κανω υπερηχο καρδιας...

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl!(2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

Καλημέρα!

1200 μου είπε ο γιατρός αλλά ξέρω πως κανονικά παίρνει περισσότερα… παλαιότερα σε μια επεμβασούλα που κάναμε μαζί στο Ρέα δεν μου πήρε τίποτα! Πλήρωσα μόνο το νοσοκομείο. Για την μαία βέβαια δεν μου το είπε σαν να έχω επιλογή…. Μου ακούστηκε βέβαιο πως πρέπει να την υπολογίσω στο όλο κόστος!

Όσο σκέφτομαι πόσο κοστίζει η εγκυμοσύνη και ο τοκετός στην επαρχία, τρελαίνομαι! Η αδελφή μου στην ιδιωτική κλινική της Ρόδου για μονόκλινο έδωσε 2100 ενώ πέρυσι η ξαδέλφη μου σε δίκλινο 1500! Και ο γιατρός της κόστισε 1200… αλλά με όλες τις επισκέψεις κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης στο ιατρείο του να συμπεριλαμβάνονται! Μόνο τις εξετάσεις της πλήρωνε…

Εγώ που θα κάνω και το ποδαρικό του μήνα μπήκα στην 24η… :D:D:D τούρλα η κοιλιά λέμε! Μέρα με την μέρα έχει διαφορά! Μπορεί την μια εβδομάδα να μου κάνει πχ ένα μπλουζάκι και μετά από 3-4 μέρες να είναι στενό! :P:)

Καλα μου ακουγεται απαπαασε με επαρχια μη συγκρινεις δε παιζει και μενα μου χουν εκτος του οτι ειναι αθλιας υποδομης μετα τους ειχαν ταραξει στο φιδε και το τσαι χιχιχι νταξει λεω για αυτα που ξερω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...