Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

υπαρχει ενας ογκος στην μητρα ο οποιος αιματωνεται υπερβολικα και αιμοραγει κάθε μερα και μεγαλωνει πραγμα πολύ επικινδυνο τοσο για τον μπεμπη μας οσο και για μενα χρειαζεται 24 παρακολουθηση αφου δεν υπαρχει θεραπεια προς το παρον και αυτό θα αφαιρεθεί όταν με το καλο γεννησω! το ευτυχες είναι ότι είναι καλοηθης!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Babyblue σιδερενια! Εύχομαι να σταματήσει να μεγαλώνει και να μην αιμορραγεί για να γυρίσεις στο σπίτι σου. Ευτυχώς δηλαδή που πήγατε Κρήτη. Προχτές σε αναζητούσα. Κάνε υπομονή και καλή επιτυχία στην β επιπέδου.

Σανγκρε κάπως έτσι με φαντάζομαι σαν μάνα σαν αυτο που περιέγραψες.

Ελιά με αγχωσες. Εγώ δεν έχω ξεκινήσει τίποτα. Παιδικό δεν θα ετοιμάσω ακόμα, μετά τους πρώτους μήνες της γέννησης. Θα αγοράσω λίκνα και θα τις έχω στο δωμάτιο μου. Πρέπει όμως να αγοράσω όλη την προίκα γιατί δεν έχω τίποτα και μια μεγάλη συρταριερα η δυο.

Αν θυμάμαι καλά μου είχε γράψει μια λίστα η Αύρα με τι χρειάζεται. Δεν θελω να ξεκινήσω ακόμα όμως γιατί φοβάμαι λίγο...

Στα αλλά νέα της ημέρας δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα απο οξύ πόνο κάτω απο το αριστερό στήθος. Μου ερχόταν τρέλα ήθελα να κλάψω αλλά σκεφτόμουν τον φίλο μου (ακόμα δεν έγινε ο πολιτικός) που πρέπει να ξυπνήσει πρωί για δουλειά. Πονούσα ήδη κάποιες μέρες αλλά χτες κορυφώθηκε. Υποψιάστηκα οτι ειναι τα πλευρά, διάβασα και στο Ίντερνετ σχετικά αλλά απο τον 8ο μήνα και μετά. Τελικά πήρα σήμερα τον γιατρό και μου επιβεβαίωσε: μυοσκελετικος πόνος, θραύση μαλακών μορίων. Depon maximum μέχρι 2 την ημέρα.

Εμένα επειδή ειναι δυο έχουν μάλλον ήδη αρχίσει και σπρώχνουν τα πλευρά.

Καλημερα μαριρεν χα σημερα σκεφτομουνα τι θυελλα αντιδρασεων ειχα οταν ειδαν πως μεγαλωνω το βρεφος. Χιχι τι χωρις πιπιλα ουτε μπιμπερο τι χωρις τηλεοραση ουτε ξενο γαλα καθολου; και γιατι δε δινεις ρυζαλευρο και φαριν λακτε; μα απο γυαλινο ποτηρι εφτα μηνων βρεφος; τοσο λεπτα το ντυνεις; τι θα το βγαλεις εξω; κι αλλα κι αλλα ακομα και τωρα ε δως του λιγη ζαχαριτσα... Τρελα κποπελια με κορδελα. Κλεινεις τα αυτια σου σε ολους

εμενα δεν αντεδρασαν ουτε στο θηλασμο, ουτε στο οτι δεν εδωσα πιπιλα... θα συμφωνησω ομως στο 'ποσο λεπτα τη ντυνεις'! χαχα

κοιταζα κατι φωτογραφιες απο το χειμωνα στο κινητο της πεθερας μου και η μικρη μου ηταν η μονη που φοραγε σκουφι ενω τα αλλα παιδακια παιζαν αμεριμνα! χαχα

πχ μια μερα η μικρη μου επεσε απο καθιστη θεση προς τα πισω κ χτυπησε το κεφαλακι της στα χαλικια κ ετρεξε λιγο αιμα...ε, η πεθερα μου εκανε λες κ επεσε απο 3 μετρα υψος... εκει αναφερομαι! ή μου λεει δεν εφαγε καλα επειδη εφαγε λιγοτερο απ' οτι συνηθως το μεσημερι αλλα την υπολοιπη μερα εχει φαει του σκασμου!

καλημερααα!!!!!

babyblue τι συμβαινει κοριτσι μου γιατι εισαι στο νοσοκομειο?να μας πεις τα νεα σου οποτε μπορεσεις!

εγω κοριτσια εχω την αλλη βδομαδα β επιπεδου

συμφωνω απολυτα μαζι σας κοριτσια...ολοι ξερουν να δινουν συμβουλες που ειναι εξω απο το χορο/.....ομως η καθεμια απο εμας ξερειε τι ειναι καλυτερο για το παιδακι της....

αφηστε τους λοιπον να λενε....εμεις ηδη βαψαμε τα δωματιο και απο σιγα σιγα ξεκιναμε τα ψωνια γιατι τα εξοδα ειναι πολλα και προσπαθουμε να μην μας πεσουν ολα μαζι....

με το καλο η Β επιπεδου! βλεπω ξεκινησατε διαδικασιες...μπραβο!

υπαρχει ενας ογκος στην μητρα ο οποιος αιματωνεται υπερβολικα και αιμοραγει κάθε μερα και μεγαλωνει πραγμα πολύ επικινδυνο τοσο για τον μπεμπη μας οσο και για μενα χρειαζεται 24 παρακολουθηση αφου δεν υπαρχει θεραπεια προς το παρον και αυτό θα αφαιρεθεί όταν με το καλο γεννησω! το ευτυχες είναι ότι είναι καλοηθης!

τι να πω babyblue! σιδερενια!

υπηρχε ο ογκος ή δημιουργήθηκε τωρα?

Στα αλλά νέα της ημέρας δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα απο οξύ πόνο κάτω απο το αριστερό στήθος. Μου ερχόταν τρέλα ήθελα να κλάψω αλλά σκεφτόμουν τον φίλο μου (ακόμα δεν έγινε ο πολιτικός) που πρέπει να ξυπνήσει πρωί για δουλειά. Πονούσα ήδη κάποιες μέρες αλλά χτες κορυφώθηκε. Υποψιάστηκα οτι ειναι τα πλευρά, διάβασα και στο Ίντερνετ σχετικά αλλά απο τον 8ο μήνα και μετά. Τελικά πήρα σήμερα τον γιατρό και μου επιβεβαίωσε: μυοσκελετικος πόνος, θραύση μαλακών μορίων. Depon maximum μέχρι 2 την ημέρα.

Εμένα επειδή ειναι δυο έχουν μάλλον ήδη αρχίσει και σπρώχνουν τα πλευρά.

τοσο εντονος ειναι ο πονος!? ελπιζω να συνηθισει συντομα το σωμα σου κ να μην εχεις αλλα θεματα....

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Μαριρεν εννοειται δεν τους περασε μα ο πρωτος ιδρωνει τοσο πολυ που μεχρι τον νοεμβρη τα χω με κοντομανικο εμενα με την πιπιλα εγινε σκοτωμος μετα βεβαια πιυ προσπαθουσαν οι αλλοι να την κοψουν με ρωτουσαν πως καταφερα να μη δωσω η με το θηλασμο μετα τον εκτο μηνα μου λεγαν αντε βρε κοπελια ξεπατωθηκες σταματα το η δε κανει καλο η μετα δε κοβεται η το παιδι θα γινει μαλθακο κλπ κλπ ασε μια φορα πηγαν να του κουμπωσουν το μπουφαν και του το βγαλα τελειως.

Καλημέρα κορίτσια! Καλημέρα marirene! Προσπαθώ να μπαίνω να μαθαίνω νέα σας όσο πιο συχνά μπορώ, αλλά δυστυχώς όχι όσο θα ήθελα!

babyblue, περαστικά! Υπομονή και θετικές σκέψεις κοριτσάκι μου και όλα θα πάνε καλά!!! Να σου στείλω κανα-δυο βιβλιαράκια που όπου και να είσαι θα γίνεις ρεζίλι επειδή θα γελάς μόνη σου; ;) Να ξεφεύγει το μυαλό σου πρέπει… ότι χρειάζεσαι, πραγματικά, στείλε μήνυμα!

Ακόμη και στις αρχές της εγκυμοσύνης μου που διάβαζα αρκετά θέματα στο forum, πολλές φορές μου φαίνονταν υπερβολικές κάποιες δηλώσεις… που να φανταστώ πως θα αισθάνομαι και εγώ λίγο καιρό μετά… απλά σας νιώθω όλες σαν… συναγωνίστριες! :oops::oops::oops: Του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε όλες εδώ και να λέμε για τα παιδάκια μας…

(οι ορμόνες μου μάλλον κάνουν κάποιου είδους πάρτυ… ξανά!)

Και μια που ανέφερα ορμόνες, έχω έναν μήνα λόγω πρόωρων συσπάσεων που παίρνω 3 χαπάκια utrogestan (προγεστερόνη) την ημέρα! Ο άντρας μου κυρίως τα έχει δει όλα! Ώρες ώρες τον λυπάμαι… αλλά δεν του το λέω!;):D

Room update: Εννοείται δεν έχω μαζέψει ούτε στυλό από το δωμάτιο ακόμη!!! Πότε θα το βάψω, μου λέτε;;; Θα χειμωνιάσει και δεν θα έχω κάνει τίποτα!

Σας φιλώ όλες!

Μη μου αγχεσαι καλη μου απαπα μαζι θα ξεγεναμε στο ρεα χαχαχα λοιπον για να ξεαγχωθεις εγω το γραφειο το κανα παιδικο στο τριτο μηνα του παιδιου χαλαρα λοιπον.

sangreluna όντως, πρέπει να ηρεμήσω λίγο... αγχώνομαι πολύ για τα πάντα! Με "κυνηγάει" ο γιατρός έτσι που με βλέπει κάθε φορά... φορτωμένη από την δουλειά και με λίστες και σημειώσεις λες και πάω να δώσω εξετάσεις, όχι να κάνω!

Μια που ανέφερες το Ρεα... πήγα να δω τα δωμάτια όταν πήγα και για την β επιπέδου... καλέ, που χωράνε μαμάδες, μωρά (αν κάνεις rooming in) και συνοδοί; Χωράνε; :tongue: Στο Ρέα είχες πάει στις προηγούμενες γέννες..; Πως σου φάνηκε;

Διαφημίσεις

Καλημερα συναγωνιστριες!

apapa στο Ρεα ειχα παει να δω φιλη αλλα ηταν σε μονοκλινο κ μου φανηκε μια χαρα το δωματιο. εσυ θελεις δικλινο ή τρικλινο? παντως αν θελεις να εχεις το μωρο στο δωματιο σιγουρα το καλυτερο ειναι το μονοκλινο ή εστω δικλινο... δεν θελω να σκεφτομαι τον καθενα να μπαινει Ιανουαριο μηνα μεσα στο δωματιο που θα εχω το νεογεννητο!

ασχετο - αλλα χθες επαθα σοκ! 30 εμφραγματα μαζεμενα! ειχε ερθει ο νονος της κορης μου για φαγητο και την τάισε με το πιρουνι ΤΟΥ!!!!!!!!!!

εννοειται οτι του ειπα οτι δεν επιτρεπεται κατι τετοιο αλλα το πιρουνι ηταν ηδη στο στομα της κορης μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ανιδεοι ανθρωποι που κυκλοφορουν!!!!!!!!!

oi6Ip3.png

Αηδηασα καλε εγω ουτε με το ικο μου το πηρουνι δε δινω στα παιδια μου αντε το πολυ πολυ μεταξυ τους κι αυτο σπανια. Λοιπον να σου πω απο τις αιθουσες τοκετου ειμαι καλλυμενη και αποπροσωπικο απο τα δωματια και απο πανω γενικα οχι τα δωματια ειναι καπως μικρα οχι πολυ αλλα αυτο με τα επισκεπτηρια εγω θα το πω ας τους βλεπουν στο διαδρομο ε θες να ξεκουραστεις θα ναι πενηντα νοματαιοι; απο την αλλη το μονοκλινο παει πανω απο 2000 και δε ξερω αν σου περισευουν.

marirene αφού δεν σου απάντησε ότι χρειάζεται για να αποκτήσει το παιδί αντισώματα να σου γίνουν τα νεύρα κρόσσια, πάλι καλά!

Όσο για τις τιμές και εκεί σοκαρίστηκα! Το δίκλινο κοστίζει 2650 και υπάρχει και άλλη μια επιλογή, το οικονομικό δίκλινο που πάλι είναι πάνω από 2000 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, μην σας πω και ψέμματα. Η διαφορά τους δεν έχει να κάνει στο μέγεθος... Απλά το κανονικό δίκλινο (superior το ονομάζουν για κάποιον άγνωστο λόγο) έχει τοίχο να σε χωρίσει από τα άλλα δωμάτια ενώ το οικονομικό είναι τα παλιά 4κλινα στα οποία έβαλαν γυάλινο διαχωριστικό (αμμοβολή - δεν βλέπεις τους απέναντι). Τις τιμές τις έχω σημειωμένες αν θέλετε να σας τις πω... το τρίκλινο νομίζω είναι κοντά στα 1500 ενώ το μονόκλινο γύρω στα 3500... Θα τα ξαναδω όμως για επιβεβαίωση...

Όπως το κόβω σε δίκλινο θα πάω. Μια -κατά κάποιον τρόπο- ενδιάμεση λύση... και ανάλογα με την "συγκάτοικο" θα κρίνω έπειτα αν θα έχω το μωρό μέσα στο δωμάτιο ή όχι. Τι να πω... :confused:... θα το δούμε εν καιρώ και αυτό :D

υπαρχει κ σάιτ που λεει τις τιμες ολων των μαιευτηριων αναλογα με την ασφαλιση που εχεις... http://www.genna.gr

για να ειμαι ειλικρινης, κ εμενα μου φαινονται υπερβολικες οι τιμες των μαιευτηριων... ειδικα οταν βαζουν κατι γυαλινα διαχωριστικα κ τα βαφτιζεις 2κλινα δωματια/φυλακες! κ ειδικα απο το ΡΕΑ που ειναι κ το πιο καινουριο κτιριο δεν περιμενα τετοια πραγματα...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...