Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Yota εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη πλακωνα το αριστερο μου χερι που εχει κ επικονδυλιτιδα... ανασκελα ομως γιατι δεν κανει να κοιμομαστε? εγω εχω διαβασει οτι το καλυτερο ειναι να κοιμομαστε στο πλαι στην αριστερη πλευρα για την καλυτερη κυκλοφορια... υπερβολη ομως το θεωρω να προσπαθω να ελεγξω το πως κοιμαμαι!

όσο για τις φιλες...θα ακουσεις πολλα και απο αυτες που εχουν ηδη παιδια! εκει να δεις 'εξειδικευση' στις συμβουλες! χαχα

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχαχαχα γιωτα να λανεις οτι σου πει το μητρικο σου ενστικο... Καμμια δε ξερει για το δικο σου παιδι. Και η συμβουλη που δινω παντα σε πρωτομανουλες κλεισε τα αυτια σου με ωτοασπιδες εσυ ξερεις μονο. Κοπελια μεγαλωσα παιδι απο 3ημερων μονη μου χωρι να χω ξαναπιασει μωρο στα χερια μου. Πιστεψε με ξερεις.

Οταν κι αν εχεις καμια απορια οταν γεννηθει με το καλο μπες και ρωτα μας να σου πουμε ιδεες για το τι καναμε με τα δικα μας λυση δε θα σου πει καμια μονο εσυ την ξερεις

εγω δεν καταλαβαινω γιατι 'πρεπει' να ξερουμε... πως ειναι δυνατον να ξερεις πως να φροντισεις ενα βρεφος ή να μεγαλωσεις ενα παιδι... ακους το ενστικτο σου κυριως και φυσικα, διαβαζεις, ενημερωνεσαι, συζητας.

εγω ηθελα να ειμαι μονη μου με το μωρο μου και δεν καταλαβαινω γιατι να εχουμε βοηθεια απο μαμαδες τον πρωτο καιρο (και αναλογα φυσικα με την αδεια σου απο τη δουλεια)...κουβαλανε τα δικα τους οι παλαιοτερες γεννιες που εμενα προσωπικα στα περισσοτερα με βρισκουν αντιθετη! κ οι μαμαδες/πεθερες δεν μπορω να πω οτι με βοηθανε, αντιθετα μου προκαλουν περισσοτερο αγχος... φυση ηρεμη και χαλαρη εγω, δεν μπορω τις υπερβολες τους! ...ειπα κ το παραπονο μου!

oi6Ip3.png

Καλησπέρα και από εμένα…. Και εγώ για την αριστερή πλευρά έχω διαβάσει και ανάσκελα μπορείς απλά ανασηκωμένη.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα και εγώ την β επιπέδου… κοριτσάκι περιμένουμε!:D:D:D

Αλήθεια, έχετε αρχίσει τα… εφόδια; Αυτές τις μέρες πρέπει να αδειάσω το δωμάτιο-γραφείο για να το βάψουμε και να ετοιμαστεί για την μικρή σιγά σιγά. Το σκέφτομαι και κουράζομαι…. Γολγοθάς μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Ελα βρε απαπα χαθηκες ολα καλα; μπραβο για την κορακλα μαριεν συμφωνω στο τριτο παιδι κι εχω χεστει απειρες φορες με τους παπουδογιαγιαδεςγια ποικιλα θεματα εννοειται σπανια ζηταω βοηθεια κι εννοειται δεποεω να καταλαβω πως ζουμε ακομα ετσι που μας μεγαλωσαν

apapa με το καλο το κορτισακι σας!!! χαθηκες...

αχ, ετσι οπως τα εγραψες μου θυμησες τις ετοιμασιες της πρωτης εγκυμοσυνης...κ εμεις το γραφειο διαμορφωσαμε ως παιδικο...κ τωρα θα πρεπει να εκτοπισουμε τελειως το γραφειο σαν χωρο για το 2ο παιδικο! για την ακριβεια, λεμε να μεταφερουμε τη μικρη μας στο διπλα δωματιο κ να αφησουμε το βρεφικο για τον μπεμπη με λιγες αλλαγες (πχ χρωμα κουρτινας κ χαλι). στο μυαλο μου τα εχω ολα 'ετοιμασει' αλλα ειμαι σε αναμονη ακομα...

οσο για καινουριες αγορες, θελω πολυ βασικα πραγματα, δλδ ρουχαλακια, μπουρνουζακια, λιγα λευκα ειδη γιατι τα περισσοτερα ειναι κοριτσιστικα. ευτυχως εχω και καποια ουδετερα! καροτσι, επιπλα κτλ ειμαστε κομπλε! αλλα ο,τι θελεις, ρωτα! μου αρεσουν πολυ αυτες οι ετοιμασιες!

sangreluna εγω εργαζομαι, οποτε απο περσι το Σεπτεμβρη που επεστρεψα δουλεια, τις εχω καθημερινα σπιτι κ με τρελαινουν! απο τη μια, νιωθω τεραστια σιγουρια και ασφαλεια για τη φροντιδα της μπουμπους μου, αλλα απο την αλλη, βλεπω τα αγχη τους (αν εφαγε, ποσο εφαγε, να μην χτυπησει, να μην πεσει κτλ) και την υπερβολη τους και εκνευριζομαι! κ εχω αυτο το παραπονο...ποσο καλυτερα θα ηταν για ολους μας, αν διπλα μου ειχα χαλαρες γιαγιαδες...

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - it's a girl! (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl!(2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

Mariog ΠΗΤ 08/02 - (1ο)

oi6Ip3.png

αγαπες μου καλημέρα!! τι κανετε κορίτσια? αχ!! μου λειψατε! εμεις εδώ και περιπου ένα μηνα ειμαστε στο νοσοκομειο και θα φυγουμε από εδώ όταν με το καλο γεννηθεί το μωρακι. Το σημα δεν είναι καλο με αποτέλεσμα να σας διαβαζω αλλα να μην μπορω να συνδεθω!! σημερα εχουμε την β επιπεδου στις 12 και πρωι πρωι φυγαμε από το νοσοκομειο γιατι η εξεταση θα γινει αλλου αλλα δυστυχως θα γυρισουμε πισω το μεσημερι! marirene σου ευχομαι μεσα από την καρδια μου τα καλυτερα αποτελέσματα για το μωρακι σου!! ελπιζω τωρα που συνδεθηκα να μην αποσυνδεθεί και να τα λεμε!!

Διαφημίσεις

babyblue τί συναίβει? γιατί θα είσαι όλο αυτό το διάστημα στο νοσοκομείο?

περιμένουμε και τα νέα σου από τη Β επιπέδου!

σ' ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου! ακομα στην αναμονη ειμαι...

καλημερα!!:)

oi6Ip3.png

Καλημερα μαριρεν χα σημερα σκεφτομουνα τι θυελλα αντιδρασεων ειχα οταν ειδαν πως μεγαλωνω το βρεφος. Χιχι τι χωρις πιπιλα ουτε μπιμπερο τι χωρις τηλεοραση ουτε ξενο γαλα καθολου; και γιατι δε δινεις ρυζαλευρο και φαριν λακτε; μα απο γυαλινο ποτηρι εφτα μηνων βρεφος; τοσο λεπτα το ντυνεις; τι θα το βγαλεις εξω; κι αλλα κι αλλα ακομα και τωρα ε δως του λιγη ζαχαριτσα... Τρελα κποπελια με κορδελα. Κλεινεις τα αυτια σου σε ολους

καλημερααα!!!!!

babyblue τι συμβαινει κοριτσι μου γιατι εισαι στο νοσοκομειο?να μας πεις τα νεα σου οποτε μπορεσεις!

εγω κοριτσια εχω την αλλη βδομαδα β επιπεδου

συμφωνω απολυτα μαζι σας κοριτσια...ολοι ξερουν να δινουν συμβουλες που ειναι εξω απο το χορο/.....ομως η καθεμια απο εμας ξερειε τι ειναι καλυτερο για το παιδακι της....

αφηστε τους λοιπον να λενε....εμεις ηδη βαψαμε τα δωματιο και απο σιγα σιγα ξεκιναμε τα ψωνια γιατι τα εξοδα ειναι πολλα και προσπαθουμε να μην μας πεσουν ολα μαζι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...