Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Με το καλο φοινικακι ολα κάα να πανε εχεις κσλη εγγυμοσυνη ροδο ε; σε ζηλευω μου αινεται πως εχω αρχισει κι εγω να τρογομαι να φυγω σαν να με στενευει η πρωτευουσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou - it's an angel

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - (1ο)

foinix ΠΗΤ 06/01 - it's a girl! (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl!(2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

Mariog ΠΗΤ 08/02 - (1ο)

oi6Ip3.png

καλημερα κοριτσια! πως ειστε? καλη βδομαδα να εχουμε! πως τα περασατε το σκ?

εγω αρκετα ηρεμα...ξαπλα την περισσοτερη ωρα μετα τις οδηγιες του γιατρου. σημερα ξαναρθα στη δουλεια και περιμενω πως κ πως τα αποτελεσματα! το Σαββατο ηθελα να παρω τηλεφωνο αλλα κρατηθηκα...

oi6Ip3.png

Γεια σας και απο μένα! Marirene ευχαριστούμε για το πινακακι, τελικά μαζευτήκαμε κάμποσες. Καταλαβαίνω την αγωνία σου... Υπομονή και θα μάθεις σύντομα

Σήμερα ενδεχομένως να μπορούσες να τους πάρεις. Χαλαρά με την δουλειά.

Οι υπόλοιπες που χαθήκατε; babyblue πως ειναι η Κρήτη; Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα σου.

Διαφημίσεις

Σαγκρε μου καλή επιτυχία!!!!!να μπεις να μας πεις τα ευχάριστα μετά!!!!

Εγώ κορίτσια θα την κάνω ιδιωτικα στα Χανιά δεν έχουμε πουθενά αλλού να μην πληρώνουμε και μου είπαν κάνει κοντά στα 200 ευρώ.

Μαριρενε μου όλα καλά θα ειναι κοριτσάκι μου!

Υπομονή marirene!

Elia πολύ ακριβό μου φαίνεται. Ούτε εγώ δεν θα δώσω τόσα που ειναι διπλός. Κάνε παζάρι η ψάξε και άλλου. Αν ειναι το μόνο που κάνει τότε δεν έχεις επιλογή.

Διαφημίσεις

Ελια πιο πολυσε συμφερει να ρθεις αθηνα να την κανεις εγω εδωσα 100 νταξει κοριτσακια ολα τελεια και αγορι σιγουρα και βαρυς βαρυς ολα καλα αλλα μου καναν ενα κοψοχολιασμα αλλο πραμα ουφ

Εχουμε παει πενουμε αριθμο μας λε το κοστος και φωναζω τον αντρα μου να πληρσει με την πιστωτικη βρε βαζει τοβπιν το ξανα βαζει τιποτα μη αποδεκτη η καρτα τωρα; ετυχε να χω πανω μου μετρητα γιατι θα πηγαιναμε σουπερ τα δινω και λεω τ εγινε εχει καποιο προβλημα η καρτα; απ οσο ξερω οχι βρε και να χουμε σκασει βρε και να θελουμε να παμε σουπερ μετα τεσπα ηθελε ο μ1κηρομπογιες παμε πλαισιο παιρνουμε και ω του θαυματος η καρτα λειτουργει!!!!! Παμε μετα σουπερ κανενα θεμα... Δηλ αν δεν ειχε τυχη να χωμετρητα θα ακυρωνα την εξεταση η θα περιμενα τον αντρα να παει σπιτι να τα φερει και να ρθει κι αυτο γιατι δε ξερω και πριν απο υπερηχο που εγω ηθελα να πεσω να πεθανω απο τη σαστιμαρα μου κατα τα αλλα βογγηξα κανονικα ζουλα απο δω ζουλα απο κει εκσνε κι ενα κολπικο για να μαστε καλυμενη.ο τραχηλος μου ειναι τοσο καλος που φαινεται λες κι εχω κανει καισαρικη αθικτος. Αλλα βρε κοριτσια ετσι ανασκελα βογγηξα απο τη μεση μου κανονικα εσας σας ποναει μου πε ο ντοκ να περνω βιταμινη β και μαγνησιο

Καλημέρα!

Εμένα πονάνε φρικτά τα χέρια μου απο τον ώμο και κάτω. Ίσως να φταίει που τα πλακώνω επειδή κοιμάμαι στο πλάι. Πάντα κοιμόμουν μπρούμυτα και τώρα δεν βολεύομαι καθόλου. Διάβασα οτι ανάσκελα δεν κάνει να κοιμόμαστε και κοιμάμαι επίθεση το πλείστον δεξιά γιατί αριστερά νιώθω οτι πλακώνω την καρδιά μου.

Κατα τα αλλά η κάθε ¨φιλη¨ μου που συναντώ και δεν έχει κάνει παιδί μου λέει να μην γίνω το ένα να μην γίνω το άλλο και η αδερφή της έκανε εκείνο η η τάδε γνωστή της έκανε το άλλο. Και να μην είμαι υπερβολική και να είμαι χαλαρή και να αφήνω τα μωρά για να πηγαίνω διακοπές! Και αλλά πολύ ωραία μέχρι που θα ξεχάσω τους τρόπους μου και θα στείλω καμία στο διάολο άμα μου το ξαναπαίξει ειδήμων επειδή έχει δει απο την κολλητή της.

ΘΑ ΓΙΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...