Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Ουπς εσυ εισαι χειροτερη απο μενα που θελω να κανω τεστ παπ εδω και τεσσερα χρονια και δε προλαβαινω γιατι γεννοβολαω συνεχεια χιχιχι λοιπν καλως ηρθες κι απο μενα μαριογκ με το καλο ευχομαι εγω αποφασισα να μην παιρνω γιατι περισσοτερο με ενοχλουν και με χαλανε παρα το καλο που κανουν.

μμμ.. κι εμένα sagreluna μου. δηλαδη δεν παιρνεις τιποτα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιποτα τιποτα αντε στο καλο περισσοτερα συμπτωματα ειχα απο τις βιταμινες παρα απο την εγγυμοσυνη. Ο γιατρος σου ξεγεναει στο αλεξανδρα;

ναι δοξα τω Θεω

Ασε ασε sangreluna πολυ δυσκολο γιατι σχεδον ανα 4 ωρες κατι παιρνω......ειλικρινα καμια φορα λεω οτι το παιδακι μου με το καλο βεβαια θα βγει κ θα ειναι με μια χουφτα φαρμακα στο χερι κ θα πει ημαρτον ρε μανα......χαχαχαχα

Δεν ξερω μωρε εφοσον στα δινει ο γιατρος σιγουρα καπου βοηθανε.....

Βεβαια θα παω κ στην αιματολογο την τριτη για τις αντιπηκτικες κ τα salospir να δω τι γινεται

Διαφημίσεις

Sangreluna δεν έκανα εξέταση για σίδερο. Απο την γεν. αίματος κατάλαβε οτι υπάρχει πρόβλημα. Αιματοκρίτης 33 και αιμοσφαιρίνη 11. Σήμερα που πήρα τις καινούργιες απαντήσεις έχω πέσει και άλλο. Αιματοκρίτης 29 και αιμοσφαιρίνη 10!

Του έστειλα με μέιλ τα αποτελέσματα και περιμένω τυχόν νέες οδηγίες.

Για β επιπέδου έκλεισα 19 Σεπτέμβρη. Τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα. Θα την κάνω εκει που έκανα και την αυχενική διαφάνεια. Πιλάλης λέγεται, ειναι εξειδικευμένος και πιστοποιημένος και βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη. Στην αυχενική που έκανα έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Μια ωρα σχεδόν με είχε και τις έλεγξε και τις 2 πολύ διεξοδικά. Η τιμή που μου είπε ήταν για δίδυμα και ειναι η ίδια και για τις 2 εξετάσεις.

Σε ευχαριστώ marirene τελικά δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα αλλά μικρό το κακό, ελπίζω. Σημασία έχουν τα δικά σου αποτελέσματα. Ποτε θα βγουν; Έχω καλο ένστικτο για σένα, στο είχα πει εξαρχής.

Sangre τώρα είδα οτι δεν παίρνεις τίποτα. Ίσως για τα αλλά να μην ειναι ανάγκη αλλά για τον σίδηρο, αν σου δώσει ο γιατρός, να τον πάρεις. Το μωρό θα πάρει αυτο που χρειάζεται αλλά εσένα θα σε αποδυναμώσει τυχόν ελλεψη του.

Εγώ να φανταστείς είμαι εθελόντρια αιμοδοτρια. Πλην του τελευταίου χρόνου που είχα στο μυαλό μου να μείνω έγκυος. Πρόβλημα με σίδηρο και αιματοκριτη δεν είχα ποτε. Και τώρα είμαι χάλια. Ίσως βέβαια να φταίει οτι ένα δίμηνο έκανα τα πάντα εμετό. Ίσως να φταίει η δίδυμη κύηση.

Καλημερα να σου πω την αληθεια ειναι ευτυχημα που ειναι 33σε μενα ο γιατρος δεν ελπιζει για παραπανω γιατι ποτε δεν ειχα επερνα δεν επερνα μου εδωσε σιδηρο αλλα οταν ειδε πως με πειραζει επειδη τη μιση μερα ειμαι μονη μου με δυο πιτσιρικια δε με παιρνει να τη βγαζω στην τουαλετα γι αυτο το βλεπω οταν θα κατσει ο αντρας μου α χρειαστει θα δουμε εσενα μαλλον οφειλεται στα διδυμα παντως δεν ειναι προβλημαειχα και ανεβηκε χαλαρα με σιδηρο

Κοριτσια καλησπερα, με το καλο θα γινω κ εγω μανουλα στο πρωτο μου παιδακι 6/1!!![/QUOT

Συγχαρητήρια Foinix! να χεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Το πρώτο ; τι χαρά !! και τι είναι; είδατε φύλο;

Διαφημίσεις

Yota μακάρι να ειναι έτσι όπως τα λες! Αποτελέσματα λογικά απο Τρίτη θα έχω...

Sangreluna εμένα μου είχε δώσει κάτι βιταμίνες στην αρχή για την εγκυμοσύνη αλλα δεν της πήρα. Μου φάνηκαν περιττές... Λογικά όμως κάποια στιγμή θα αρχίσω σίδηρο κ ασβέστιο. Αν κ για το ασβέστιο δεν είμαι σίγουρη οτι χρειάζεται, πολλοί ειναι κατα.

Foinix με το καλο το μωράκι σου! Ξέρεις τι φύλλο ειναι;

Όσο για τη Β επιπέδου, εμένα ο γιατρός μου ειναι πιστοποιημένος όποτε κανω τα πάντα εκεί.

oi6Ip3.png

Ναι μαθαμε το φυλο σχετικα νωρις κ εχθες που εκανα την β επιπεδου επαληθευτηκε, κοριτσακι!!!!με την β επιπεδου ολα καλα κ φυσιολογικα εκτος απο το στομαχακι της που ειναι καπως μικρο κ θα κανουμε επανελγχο την τεταρτη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...