Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

5σεπτεμβριου μαριεν μου να δουμε τι θα δουμε μωρε φοβαμαι μην ερθει κανα πρωορο περισσοτερο γιατι θα ναι αδυνατο να τρεχω με τα αλλα δυο σπιτι. Μετα σκεφτομαι δυο μηνες ειναι μονο θα περασουν αλλα πλεον τα βραδυα βογκαω απο τη μεση μου και δεμπορω να κομηθω με τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5σεπτεμβριου μαριεν μου να δουμε τι θα δουμε μωρε φοβαμαι μην ερθει κανα πρωορο περισσοτερο γιατι θα ναι αδυνατο να τρεχω με τα αλλα δυο σπιτι. Μετα σκεφτομαι δυο μηνες ειναι μονο θα περασουν αλλα πλεον τα βραδυα βογκαω απο τη μεση μου και δεμπορω να κομηθω με τιποτα.

Εγω είχα θέμα με τη μεση μου στις διακοπές... Ευτυχώς για λίγες μέρες. Δεν ξέρω τί να σου πω... Βοήθεια με τα παιδιά δεν έχεις;

oi6Ip3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μαριρενε καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Όλα να είναι τέλεια!

Σαγκρε μην ανησυχείς!!! Γιατί να πας πρόωρα!??! Όλα καλά θα πάνε και θα γέννησεις στην ώρα σου!

Κι εγώ πονάω στην μέση και στην πλάτη! Και όταν με πιάσει δεν μπορώ ούτε να σταθώ. Αλλά τι να κάνεις...? Υπομονή...

Καλησπερα κοριτσια στην ομορφη παρεα σας......

Συγνωμη εξαρχεις που γραφω στην δικη σας ομαδα αλλα σας ακολουθω καιρο κ βλεπω οτι εχετε δημιουργησει μια ομορφη παρεα που θα ηθελα να συμμετασχω...

Εγω εχω πητ 8/2 ακομα φυλο δεν ειδαμε τωρα διανυω την 17 βδομαδα κ την Δευτερα εχω ραντεβου να ξαναδουμε το μπεμπε.....

Εχω γενικα ανησυχιες λογω του οτι εχω ατελη διαφραγματικη μητρα αλλα ελπιζω στα καλυτερα......

Barbou στεναχορωθηκα πολυ κοριτσι μου οντως ο χρονος θα γιατρεψει τα παντα.....

Δυστυχως το περασε το ιδιο κ αδερφη μου στον 5 μηνα.....

Ευχομαι καμια μανουλα να μην το ζησει αυτο.....

Mariog καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλο το μωράκι σου! Το πρώτο σου ειναι; Τι σημαίνει η ατελής διαφραγματική μήτρα;

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια! Πως είστε;

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Mariog καλώς όρισες! Με το καλο! Μην ανησυχείς για την διαφορά και εγώ έχω ΠΗΤ 20 Γενάρη αλλά 99% θα γεννήσω Δεκέμβρη.

Marirene εύχομαι καλά αποτελέσματα! Πως ήταν η αμνιοπαρακέντηση; Πόνεσε;

Σοκολάτα τι κανεις; Πως πήγε η μετάγγιση;

Κορίτσια και εγώ έχω πόνους και τραβήγματα χαμηλά. Αν κουραστώ νιώθω οτι θα μου πέσουν! Ο γιατρός λέει οτι βαρύνει η μήτρα ειναι φυσιολογικό να μην ανησυχώ.

Χτες πήγα και με είδε επιτέλους μετά απο 50 μέρες.

Όλα καλά μέχρι στιγμής. Είμαι στην 20η εβδομάδα. Ειναι κοριτσάκια σίγουρα (δεν φύτρωσαν τίποτα όπως της baby blue)! Η μια ειναι 370 γραμμάρια και η άλλη 330. Αυτή η διαφορά βάρους εμένα με ανησύχησε αλλά ο γιατρός είπε οτι αν ήταν πάνω απο 100 γραμμάρια θα υπήρχε πρόβλημα. Και του λέω ¨αν ειναι το σύνδρομο στην αρχή;¨ και μου είπε γι αυτο θα το παρακολουθούμε.

Άντε τώρα αγωνία πάλι μέχρι την επόμενη φορά που θα ειναι το β επιπέδου σε 2 βδομάδες.

Κατα τα αλλά χαμηλός αιματοκρίτης, μου άλλαξε τον σίδηρο και μου έκοψε το φυλλικό οξύ.

Ασβέστιο συνεχίζω κανονικά. Πηγα σήμερα για εξετάσεις γεν. αίματος, γεν. ούρων και σάκχαρο και αναμένω αποτελέσματα.

Yota καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! Η διαφορά βάρους πάντως δεν μου φαίνεται μεγάλη...πάντα στα δίδυμα το ενα δεν βγαίνει μεγαλύτερο; Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!

Η αμνιοπαρακέντηση δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου, καμία σχέση με τη λήψη τροφοβλαστη, αλλά η αίσθηση της βελόνας στην κοιλιά είναι αηδιαστική!

Όσο για συμπληρώματα, εγώ παίρνω μονο φυλλικό. Σίδηρο και ασβέστιο δεν έχω αρχίσει ακόμα. Τωρα θα κανω και εγώ επαναληπτικές εξετάσεις.

oi6Ip3.png

Εγώ sangreluna ποσό σίδηρο είχα; Φεριτίνη αν θυμάμαι ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά κ αιματοκρίτη 37, αν θυμάμαι καλά. Γενικά πάντα έχω καλο αιματοκρίτη. Σε αυτή την εγκυμοσύνη όμως έπεσε στο 37 νωρίς.

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια για το καλωσόρισμα..

Marirene ναι το πρωτο μου ειναι...

Δεν ξερω κοριτσια παντως σας βλεπω οτι δεν παιρνετε κ πολλα συμπληρωματα ε;

Εγω εδω κ κανα μηνα εκτος που επαιρνα εξαρχεις φυλλικο κ εκανα innohep τωρα παιρνω κ 2 φορες την ημερα σιδηρο κ ασβεστιο κ salospir....

Ατελης διαφραματικη ειναι οταν ειναι καρδιοσχημη η μητρα κ οι μισοι γιατροι λεγανε να κανω υστεροσκοπηση κ οι αλλοι οτι δεν ηταν αναγκαιο....

Αλλα μετα απο μια παλινδρομη που ειχα 6 βδομαδων το πασχα αποφασισα να την κανω αλλα με πρόλαβε ξανα η εγκυμοσυνη...

Ουπς εσυ εισαι χειροτερη απο μενα που θελω να κανω τεστ παπ εδω και τεσσερα χρονια και δε προλαβαινω γιατι γεννοβολαω συνεχεια χιχιχι λοιπν καλως ηρθες κι απο μενα μαριογκ με το καλο ευχομαι εγω αποφασισα να μην παιρνω γιατι περισσοτερο με ενοχλουν και με χαλανε παρα το καλο που κανουν.

Καλησπέρα φίλες μανούλες !!

τι κάνετε;;;;; ακούω και ευχάριστα και δυσάρεστα. Barbou λυπάμαι κορίτσι μου. Μερικές φορές δεν είναι να γίνουν κάποια πράγματα. Εύχομαι να χεις δύναμη κι αισιοδοξία για το μέλλον.

Έχω καιρό πολύ να σας γράψω. Σας διάβαζα σποραδικά. Ο λόγος που απείχα;

Αρχές Αυγούστου περάσαμε μια ιωσούλα με την κόρη μας, η πρώτη ήταν. Κι έπειτα φύγαμε για διακοπές. Έχουμε 1 εβδομάδα που επιστρέψαμε,. Και τώρα την Κυριακή τη βαπτίζουμε την μονάκριβή μας ! Οπότε φαντάζεεστε ετοιμασίες.

Είμαι καλά. Η εγκυμοσύνη προχωρά καλά. Τώρα το νιώθω πιο σίγουρα το μωράκι, που είναι σίγουρα μπέμπα. Και δεύτερη μπέμπα έρχεται !!

Στις διακοπές ήταν αρκετά καλά. Χάρηκα τη θάλασσα. Είχα βοήθεια από τη μαμά μου και τη γιαγιά μου και μετά από την πεθερά μου. Να ναι καλά με ξεκούρασαν.

Τώρα εδώ πίσω στο πρόγραμμά μας. Χάρηκα που ξαναβρήκα το σπίτι μας. Γιατί σαν το σπίτι σου πουθενά δεν είναι.

Ξεκίνησα πάλι τη δουλειά, λίγες ώρες την εβδομάδα.

Ακούω για β επιπέδου. πότε πέρασε ο καιρός; νεράκι φεύγει σ' αυτή την εγκυμοσύνη. στην πρωτη μετρούσα τις μέρες, τις εβδομάδες. τώρα μετρώ τους μήνες.. και τ' άστρα.. χιχι

Εγώ έκλεισα για 9 Σεπτέμβρη ευτυχώς μου έκλεισε ο γιατρός μου στο Νοσοκομείο (Αλεξάνδρα(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...