Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Barbu ειλικρινά λυπάμαι πολυ κοριτσι μου!!! Υπομονή κ κουράγιο. Εύχομαι γρήγορα να ξανά μείνεις εγκυος!!! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Ολα για κάποιο λόγο γινονται, δυστυχώς. Όταν έχασα κ εγω το πρωτο μου μωρακι δεν το καταλάβαινα αλλα αργότερα πείστηκα πως ετσι επρεπε να γίνει... Κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια! σημερα γυρισα στη δουλεια μετα απο τις διακοπες μας και σας διαβασα....

Barbou δεν υπαρχουν λογια...λυπαμαι πραγματικα!

sokolata84 πολυ χαιρομαι για τα παλιο-χλαμυδια... οσο για τη μεταγγιση, ελπιζω να παει καλα και να μην χρειαστεις αλλη!

Καλημέρα σας. Έχω ένα αγοράκι 3+ και 28/01/2017 έχω ΠΗΤ για το κοριτσάκι μου. Η εγκυμοσύνη μου είναι χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα και σύμπτωμα όπως ευτυχώς ήταν και η πρώτη. Με απασχολεί κάτι και θέλω τη γνώμη σας... ο μικρός πήγαινε σε ιδιωτικό παιδικό από πέρυσι και μέχρι τα Χριστούγεννα περάσαμε δύσκολά. Μετά ως εκ θαύματος ήταν οκ με πολύ απλά περιστατικά της μιας ημέρας! Είναι πολύ κοινωνικός και σε φάση που θέλει να κάνει πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα τον κλείσω μέσα και θα τον κόψω από το σχολείο κ τις διάφορες δραστηριότητες...Εσείς που έχετε κι άλλο παιδάκι τι θα κάνετε με το θέμα του σχολείου? :confused::confused::confused:

Lidisa με το καλο!

οσο για το θεμα σχολειου, εμενα η μικρη μου ειναι 2 κ δεν την εχω στειλει ακομα παιδικο, αν και περασε εντονα απο το μυαλο μου. σκεφτομαι ομως οτι ειναι πιο ασφαλες για ολους μας να αρχισει παιδικο του χρονου, στα 3... κ η δικη μου ειναι πολυ κοινωνικη και δραστηρια και ξεδινει στην παιδικη χαρα καθημερινα για 2-3 ωρες.

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou - it's an angel

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's magaki (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01 - it's a boy!

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01 - it's a girl! (2ο)

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

Lidisa ΠΗΤ 28/01 (Γαία) - it's a girl! (2ο)

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

Barbou λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα...

marirene αν δεν είχε πάει ήδη μια χρονιά ούτε εγώ θα τον έστελνα, τώρα όμως είναι δύσκολο. θα κάνει πισωγύρισμα αν μείνει σπίτι! Βασικά βλέποντας και κάνοντας θα πάει το θέμα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Ευχαριστώ για όλα τα λόγια συμπαράστασης.. μόνο ο χρόνος θα γιατρέψει τον πόνο...

Marirene μου, δεν με ενοχλεί αυτό που έγραψες. Έτσι και αλλιώς δε θέλω να σας μαυρίζω τη ψυχή στην κατάστασή σας, οπότε αν θέλετε μπορείτε να με σβήσετε και εντελώς. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά σε όλες. Χάρηκα πολύ για όσο σας γνώρισα εδώ και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον ίσως σε κάποια άλλη ομάδα εγκυμοσύνης!

4zf9p3.png

Marirene το βρήκα πολυ συγκινητικό αυτο που έβαλες στο πίνακακι για τη barbou..

Barbou εννοείται πως σε θελουμε στο γκρουπ,ελπιζω συντομα να συμμετέχεις κ σε κάποιο επόμενο,στο ευχομαι ολόψυχα!

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Σε λίγες ώρες μπαίνω μεσα για την μετάγγιση. Ελπίζω κ εύχομαι να πανε ολα καλα κ να ειναι η πρωτη κ τελευταία φορά που μπαίνω σε τέτοια διαδικαςια.

καλημερα!

sokolata84 ολα καλα να πανε! περιμενουμε νεα σου μετα το τελος τησ διαδικασιας...

εγω σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο...θα κανω την αμνιοπαρακεντηση. ενα αγχος το εχω! και βλεπω συνεχεια περιεργα ονειρα...

oi6Ip3.png

Γεια σας κοριτσακια ελπιζω να πατε ολες καλα με τις εξετασεις σας εγω χτες πηρα τα αποτελεσματα του αιματολογικου και με εκπληξη ειδα πως εχω σιδηρο33!!!!!χωρις νσ παιενω συμπληρωμα στα καλα μου εχω 3χωρις να μαι εγγυος! Το ανησυχητικο λιγο ηταν που βρηκαν πολυ βλεννα στα ουρα... Δεν εχω παρει ακομα τον ντοκ αλκα ξερει καμμια αν αυτο ειναι κακο;

Διαφημίσεις

Τελικα δεν ειναι τιποτα κοριτσια ο τραχηλος τοβπαραγει τυχαια απο αυτο ηρεμησα αλλα φοβαμαι βρε κοριτσια εχω συνεχεια ενα βαρος χαμηλα και τσιμπηματακια κι ο γιατρος μου ειπε να ζητησω στηβ επιπεδου να με δουν απο κατω ... Ουφ αλλο που δε θελω να ανησυχω...

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ χθες εκανα την αμνιο κ είμαι με άδεια σπίτι σήμερα... Τωρα περιμένουμε τα αποτελέσματα και ελπίζω μονο για ευχάριστα!

Sangreluna και εγώ έχω πετρώματα και τσιμπήματα και πονάκια, ενώ στην πρώτη δεν είχα τίποτα... Αλλα πιθανόν λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης η μήτρα να ειναι "εκπαιδευμένη"... οπως κ να 'χει, μην αγχώνεσαι! Τη Β επιπέδου ποτέ την έχεις; Να σου φύγει η ανησυχία;

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...