Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κανετε; Λοιπόν τα νέα μου: τα χλαμυδια δεν υπάρχουν πια ευτυχώς, βέβαια θα ξανακάνω εξέταση πριν γεννήσω για να ήμαστε σίγουροι. Ο αιματοκρίτης πηγε στο 27,7 οποτε θα βάλω δυο φιάλες αιμα. Τελικα δεν την γλίτωσα κ την Τρίτη θα μπω μεσα κ την Τετάρτη θα βγω. Ελπίζω να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ερώτημα :ροχάλιζετε τα βραδιά λόγω εγκυμοσύνης κ αν ναι ,ξέρετε κανένα κόλπο η κατάλληλη στάση ύπνου που μπορεί να βοηθάει;τον εχω ταράξει τον άντρα μου!

Sokolata 84 καλη επιτυχία κ ολα να πάνε καλα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ερώτημα :ροχάλιζετε τα βραδιά λόγω εγκυμοσύνης κ αν ναι ,ξέρετε κανένα κόλπο η κατάλληλη στάση ύπνου που μπορεί να βοηθάει;τον εχω ταράξει τον άντρα μου!

Sokolata 84 καλη επιτυχία κ ολα να πάνε καλα!

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ. Εχω πολυ άγχος.... Όσο για το ροχαλίτο δεν ξερω να σου απαντηςω. Ας κάνουν λιγο υπομονή κ αυτοί οι αντρες ολα εμείς θα τα τραβάμε; :D

Καλημέρα σας. Έχω ένα αγοράκι 3+ και 28/01/2017 έχω ΠΗΤ για το κοριτσάκι μου. Η εγκυμοσύνη μου είναι χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα και σύμπτωμα όπως ευτυχώς ήταν και η πρώτη. Με απασχολεί κάτι και θέλω τη γνώμη σας... ο μικρός πήγαινε σε ιδιωτικό παιδικό από πέρυσι και μέχρι τα Χριστούγεννα περάσαμε δύσκολά. Μετά ως εκ θαύματος ήταν οκ με πολύ απλά περιστατικά της μιας ημέρας! Είναι πολύ κοινωνικός και σε φάση που θέλει να κάνει πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα τον κλείσω μέσα και θα τον κόψω από το σχολείο κ τις διάφορες δραστηριότητες...Εσείς που έχετε κι άλλο παιδάκι τι θα κάνετε με το θέμα του σχολείου? :confused::confused::confused:

Λιντισα πραγματικα κι εγω προβληματιζομαι εχω δυο πιτσιρικια το πρωτο θ παει φετος παιδικο και δε ξερω τι να κανω ελεγα να τον παω ως τις γιορτες και μετα που θα γεννηθει το βρεφος να τον σταματησω αλλα και παλι φοβμαι αλλα και μεσα δε θελω να μεινει βαριεται ο παιδιατρος μας ειπε να κανουμε αντιγριπικο κι ολα καλα δε ξερω δεν αρρωσταινει ευκολα γενικα αλλα... Απο την αλλη σκεφτομαι πως καλυτερα αν παθει κατι τωρα που με εγγυος και μπορω να προφυλαχθω παρα μετα που μπορει να κολλησει το βρεφακι και να τρεχω στο παιδων ξερω γω ας πουν κι αλλες τη γνωμη τους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Και εμενα παει παιδικο απο πέρυσι κ ενώ δεν αρρωσταινε καθολου όταν άρχισε τον παιδικο ηταν μονίμως με μια μυξα κ έναν ηλιθιό βήχα το πουλάκι μου. Θα τον στείλω κ φέτος, ισως τον κρατήσω σπίτι για 1-2 εβδομαδες μετα την γεννα για να μην νιώσει οτι τον διώχνω για να μείνω με το μωρο. Αν δώ βέβαια οτι αρρωσταινει παλι δεν ξερω τι θα κανω, ισως καταφυγω κ εγω στην εσχάτη λύση του αντιγρίπικου. Εχουμε ίδια μερα πιθανή ημερομηνία lidisa!!! Που θα γεννήσεις;

Lidisa ειναι το κλασικό πρόβλημα που απασχολεί όλες μας που περιμενουμε το δευτερο.οσο δύσκολο κ αν ειναι κ γω νομίζω οτι θα κρατήσω τη δίκη μου στο σπίτι τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό (δεν ξερω ακομη ποσο).δεν μπορώ να το ρισκάρω..ο Γενάρης ειναι γεμάτος ιώσεις,πέρσι τέτοιο καιρό στο σχολείο της είχε ίωση γαστρεντεριτιδας ,η οποία μας τΑλαίωρησε πολυ.Χρειαζεται βέβαια βοήθεια από γιαγιά η κάποιο αλλο οικείο!

sokolata84 γεννάω στο ΓΑΙΑ! Το αντιγριπικό είναι σίγουρο ότι θα γίνει!!!! έγινε και πέρυσι (ψιλοαργά σχετικά γιατί δεν προλάβαινε να συνέλθει από την μια ίωση έπεφτε στην άλλη! γι αυτό κ μάλλον ήταν καλύτερα μετά τα χριστούγεννα)!

sangreluna νομίζω ότι να τον πας μέχρι τα χριστούγεννα είναι χειρότερο..μέχρι να προσαρμοστεί θα πρέπει να του αλλάξεις τις συνήθειες πάλι. αν δεν πήγαινε πέρυσι μπορείς να τον κρατήσεις γιατί δεν ξέρει τι χάνει....εμε΄να που του άρεσει κ έχει "παρέες" μου λές πώς μπορώ να τον σταματήσω???

lidisa καλως ηρθες και με το καλο να υποδεχτειτε και το κοριτσακι σας!

σοκολατα μου ευχομαι ολα μα ολα να σου πανε τελεια....μην ανησυχεις!!!!!

σαγκρε την καλημερα μου!!!!!!

εγω κοριτσια εχω καποια πονακια χαμηλα δεξια....εχετε κι εσεις?να μην ανησυχω?

Κοπελια αρχιζουν σιγα σιγα τα πονακια βαραινουμε... Εμας ειναι μονοδρομος ειμαι σπιτι μονη μου το πρωι με δυο δεν την παλευω οταν θα γεννησω θα κατσει ο αντρας μου ενα χρονο. Οποτε μαλλον θα το ρισκαρω

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Δυστυχως εγω εχω να σας πω πολυ δυσαρεστα νεα. Το χασαμε το μπεμπεκι μας στα καλα καθουμενα. Ενω ηταν ολα τελεια, μαλλον απο καποιο μικροβιο που κολλησα σπασαν ενα πρωι ξαφνικα τα νερα κ αφου πιστοποιησαμε με γιατρο πως δεν μενει σταγονα αμνιακου υγρου στο σακο, προκαλλεσαμε τοκετο. Περασα ολους τους πονους, γεννησα κανονικα αλλα το κυημα ηταν κατω των 24 βδομαδων οποτε κ μη βιωσιμο. Οδυνηρη η διαδικασια αλλα ηταν ατυχο. Ευχομαι σε ολες τις υπολοιπες να πανε ολα καλα σε ολες. Να ειμαι η πρωτη κ η τελευταια ατυχια εδω μεσα κ να χαρειτε ολες τα παιδακια σας με το καλο τον Ιανουαριο.

4zf9p3.png

Barbou.. Δεν εχω λόγια παρηγοριάς..ειλικρινά .φανταζομσι τι πέρασες κ τι περνάς.ευχομαι συντομα να εισαι ξανά έγκυος κ ολα να σου πάνε καλα!φαινεσαι δυνατός άνθρωπος κ θα τα καταφέρεις!

Barbou λυπάμαι παρά πολύ! Διαβάζω το μήνυμα σου ξανά και ξανά και έχω ταραχθει. Σου εύχομαι καλή δύναμη κοριτσάκι μου. Να είσαι γερή και αυτή να ειναι η τελευταία ατυχία - περιπέτεια που θα έχεις στη ζωή σου. Εύχομαι να ξαναμαθουμε νέα σου σύντομα. Φαίνεσαι δυνατός άνθρωπος. Θα σε σκέφτομαι εκεί στην Πάτρα με την ωραία σου οικογένεια ευτυχισμένη και υγιή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...