Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Συμφωνω και παλι σοκολατα τιποταδε γινεται με το ζορι αλλα θα ηταν κριμα αν καποια ηθελε και δε θηλασε λογω αγνοιας διαβαστε ενημερωθειτε κι αμφισβητηστε τα παντα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοκολατα μου ουτε λογος εννοειται εκανες το κάλυτερο μη το συζητας οσο για το δευτερο θα ναι λιγο πο δυσκολα γιατι εκ τωνπραγματων δε μπορεις να σε τοσο αφοσιωμενη αλλα με το πεισμα ολα γινονται υπολογισε λιγο και τη ζηλια του πρωτου. Οι γιατροι δε κοιτανε μονο την ευκολια μα και το συμφερον τους δε φανταζεστε τι χρημα διακυβευεται απο το οο θεμα και ποσο δολοφονικο ειναι αυτο για τα βρεφη και τη μετεπειτα ζωη τους.

Καλά για την ζήλια δεν το συζητώ!!! Ο γιος μου ειναι κολλημένος με εμενα οποτε μαλλον θα εχουμε λίγες ζήλιες!!! Μακάρι να τα καταφέρω με αποκλειστικό θηλασμο τουλαχιστον για το πρωτο 6μηνο κ βλέπουμε πως θα παει.

Διαφημίσεις

Αχ τι καλα!! Εμενα μαλλον τέλη Σεπτέμβρη θα μου πει να κανω! Στις 22 Αυγούστου εχω ραντεβού και μαλλον θα μου πει κ για την Β΄επιπέδου. Πάντως πριν λίγες μερες περιμέναμε να κάνουμε την αυχενικη κ τωρα μιλάμε για την Β΄ επιπέδου. Αποστευτο πως περνάει ο καιρος!

Γεια σας κορίτσια! Σας γράφω απο τη θάλασσα! Ήρθαμε διακοπές κ ξεκουράζομαι!!

Κιλά προς το παρόν δεν έχω πάρει...τωρα στις διακοπές ίσως τσιμπήσω κανένα! Τα συμπτώματα (καούρες, ναυτίες) σχεδόν έχουν εξαφανιστεί αλλα παραμένουν τα έντονα φουσκώματα!

Όσο για το θηλασμό, θήλασα 10 μήνες την κόρη μου, δεν άντεξα παραπάνω!

Κ συμφωνώ, η ενημέρωση ειναι το παν... Δυστυχώς πολλές κοπέλες επηρεάζονται από γιατρούς, μαίες κ μαμαδοπεθερες που λίγο ασχολούνται με το άθλημα... Αν κ σιγά σιγά αλλάζει όλο αυτό! Εγώ κ σε καλο μαιευτήριο έτυχα κ σε καλο παιδίατρο που ήταν υπέρ του θηλασμού κ το περιβάλλον ήταν υπέρ!

Ραντεβού έχω 30/8, θα κανω αμνιο...νομίζω η Β επιπέδου θα γίνει αργότερα.

oi6Ip3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Σε όσες ειναι σε διακοπές εύχομαι να περνάτε υπέροχα. Εγώ εδώ στην Αθηνα, πρέπει στη γειτονιά να είμαστε οι μόνοι!

Καινούργια γειτονιά πλέον, έγινε η μετακόμιση, είμαστε εξαντλημένοι και σωματικά και οικονομικά.

Ξεκινήσαμε και τα χαρτιά για τον γάμο και το μόνο που μένει ειναι να βρούμε στρώμα που χρειαζόμαστε καλο και οικονομικό. Α και κουρτίνες γιατί τα παράθυρα ειναι πολλα!

Παιδικό δωμάτιο δεν θα ετοιμάσω διότι λέω τα κορίτσια να τα έχω δίπλα μου σε λίκνα τον πρώτο καιρό. Μετά σιγά σιγά θα το φτιάξω!

Στα ιατρικά τώρα! Ο γιατρός μου είπε θα με δει 31 Αυγούστου! Μέχρι τότε θα έχει περάσει πάνω απο 1,5 μήνας χωρίς υπέρηχο! Εντωμεταξύ είμαι στην 18η εβδομάδα και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα! Ο δε προγεννετιστης που μου έκανε την αυχενική είπε οτι το πρωτόκολλο στην περίπτωση μου λέει οτι απο την 16η έως την 26η εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε υπέρηχο κάθε δυο εβδομάδες για να ελέγχουμε για το σύνδρομο μετάγγισης δίδυμου.

Έχω αγχωθεί διότι δεν ξέρω τι να κάνω. Να παω μόνη μου να κάνω υπέρηχο; Ο γιατρός μου είπε οτι επειδή η αυχενική μου ήταν καλή δεν χρειάζεται νωρίτερα. Για β επιπέδου δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα. Εντωμεταξύ δεν τις έχω ακούσει έχω όμως κάτι πονάκια χαμηλά.

Εσείς τα έχετε ακούσει τα μωρά σας; Πονάτε καθόλου;

Κιλά δεν έχω πάρει ακόμα αλλά λόγων των Εμετων του α τριμήνου είχα χάσει 3 όποτε τώρα τα πήρα πίσω.

Σας φιλώ όλες (aura που χάθηκες, είσαι καλά;)

Γιωτα μη συγκρινεις με εμας εχει δυο σαφως μικροτερα ναι εγω το νοιωθω κανονικα τωρα θα ελεγα να εμπιστευεσαι το γιατρο σου και αυτο που μας λες α το πεις σε εκεινον αν δε τον εμπιστευεσαι να αλαξεις γιατρο το ντοκ μας η τον πιστευουμε με κλειστα ματια η τον αλαζουμε

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλα κορίτσια μου!!! Καλη Παναγία να εχουμε!!! Εύχομαι να έχουμε όλες τέλειομηνες εγκυμοσύνες κ να κρατήσουμε στα χερια μας υγιή κ γερά μωρακια!!! Να μας εχει καλα όλους η Παναγίτσα μας! Χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κανετε;;; Εγω αυριο επιτέλους εχω ραντεβού!!!! Αντε να δούμε τι θα γίνει γτ εχω πολυ άγχος για τις εξετάσεις που εχω να κανω. Να σας πω βρε κορίτσια έχετε νεύρα ή μονο εγω αρπαζομαι με το παραμικρό κ ειδικά με τον άντρα μου. Νομιζω πως κ που περιφέρεται μεσα στο σπίτι με ενοχλεί!!!

Αχαχα σοκολατα καλα κουργια πες του χαχαχα ετσι ειναι λοιπον αναλογως το μωρο στο πρωτο ημουν ηρεμοτατη στο δευτερο σκοτωνα ανθρωπο τωρα νταξει μεση κατατασταση

Αχαχα σοκολατα καλα κουργια πες του χαχαχα ετσι ειναι λοιπον αναλογως το μωρο στο πρωτο ημουν ηρεμοτατη στο δευτερο σκοτωνα ανθρωπο τωρα νταξει μεση κατατασταση

Καλα στο πρωτο ήμουν μονο κλάμα κ άγχος. Τωρα όμως ειμαι στην τσιτα συνεχεια να φανταστείς ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ το βράδυ απο την υπερένταση. Τι να πω;;; Οχι οτι δεν μου δίνει άλλοθι για τα νεύρα μου αλλα πριν την εγκυμοσυνη απλα δεν θα με απασχολούσε το τι γίνεται. Ειμαι ήρεμη σαν άνθρωπος. Τωρα εχω σεληνιαστει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...