Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ όσον αφορά τον θηλασμό στην αρχή έλεγα 40 μέρες, μετά 2 μήνες και τελικά τα κατάφερα για 10 μήνες αποκλειστικά...Μόνο καλά έχω δει από τον θηλασμό και έχω μετανοιώσει που δεν το κράτησα παραπάνω... θα προσπαθήσω σίγουρα σε αυτή.

Πάσχουμε από σωστή ενημέρωση στην Ελλάδα για το θηλασμό και όχι μόνο στις μητέρες....χρειάζεται ενημέρωση και στο περιβάλλον της.

4zf9p3.png

Θηλαζες αποκλειστικα εννοεις δεν εδινες ξενο γαλα οχι δεν ετρωγε τιποτα αλλο το πσιδι ε; ναι οντως κι ςγω στο πεωτο πηρα 7κι εχασα 14στο δευτερο μου μειναν 3... Αυτο βεβαια αν δεν σαβοριαζεις

Ναι βρε sangreluna μεχρι 23 μηνων έπινε μονο δικό μου γαλα. Δεν έφαγε ποτε ρυζαλευρο - κρέμες έτοιμες και γενικά δεν τα ήθελε αυτά στο στομα του. Όπως κ τα αλεσμένα φαγητά με ΤΙΠΟΤΑ!!! Αρχίσαμε να τρώμε κανονικα 8 μηνων κ σε κομματάκια μισό λιωμένα. Θηλασε μεχρι 31 μηνων αλλα έπινε κ φρέσκο το στηθος το ειχε για παρηγοριά τους 2 τελευταίους μήνες. Αν δεν εμενα εγκυος δεν ξερω μεχρι που θα φτάναμε.

Σοκολάτα μου!!!! Πόσο χαίρομαι που το λες.... Με έχουν ζαλισει!!!!

Γνώμη μου ειναι όπως ειπαν κ τα κορίτσια να μην ακούς κανενα!!! Και εγω δεν ειχα ιδιαίτερη συμπαράσταση στο θηλασμο κ όλοι μου έλεγαν δώσε λιγο ξένο να ξεκουραστείς λιγο. Αντε 6 μηνων πηγε φτάνει μεγάλωσε! Κανε αυτο που θες εςυ κ αυτο που ειναι σωστό για σένα. Βέβαια εντάξει αν πάρεις πολλα απλα θα πάρει λιγο παραπάνω χρόνο να τα χάσεις. Και δεν μένουν όλες με τα κιλα της εγκυμοσυνης πια, αν θες να τα χάσεις τα χάνεις! Μια τα ξενύχτια, μια το τρέξιμο, μια να μην προλαβαίνεις να φας με ενα μωρο ουυυυυυ μια χαρά τα χάνεις τα περισσότερα!!!

Εγώ όσον αφορά τον θηλασμό στην αρχή έλεγα 40 μέρες, μετά 2 μήνες και τελικά τα κατάφερα για 10 μήνες αποκλειστικά...Μόνο καλά έχω δει από τον θηλασμό και έχω μετανοιώσει που δεν το κράτησα παραπάνω... θα προσπαθήσω σίγουρα σε αυτή.

Πάσχουμε από σωστή ενημέρωση στην Ελλάδα για το θηλασμό και όχι μόνο στις μητέρες....χρειάζεται ενημέρωση και στο περιβάλλον της.

Καλα τα λες καθολου ενημέρωση δεν εχουμε. Εγω οτι εμαθα απο ψάξιμο το εμαθα!! Βέβαια ειχα και μια καλη μαία στην κλινική η οποία με βοήθησε αρκετά στο πως να κρατάω το μωρο και πως να καταλαβαίνω οτι πινει.

Διαφημίσεις

Καλά εδώ είναι και Πάτρα και από σεμινάρια, μαίες και άλλα τέτοια πάσχουμε.... Κ εγώ όλα μόνη μου τα έψαξα και τα έμαθα...δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή...όλοι ήταν με την εύκολη λύση.....δώσε ξένο γάλα, να πάρεις το χάπι να σταματήσει το γάλα, κ.λ.π.

Παρηγοριά είχα βρει στην ομάδα εθελοντών υποστήριξης μητρικού θηλασμού Πάτρας και με στήριξε πάρα πολύ και η πεθερά μου, όσο και αν ακούγεται παράξενο (να'ναι καλά η γυναίκα)!!

4zf9p3.png

Κοριτσια ειμαι εγγυος απο τοτε που ο δευτερος ηταν 10 μηνων και τον θηλαζω ακομα εδω και πεντε μηνες σοκολατα ουτε εμενα πηρε τιποτα τεχνητο για κρεμουλα ετρωγε βρωμη κουακερ για γιαυρτι αυτο με την πετσα και απο τον εβδομο κομματακια μονος του.

κοριτσια μου !!!!! καλημερααα!!!!!μεγαλη κουβεντα αυτη που ειπατε!!!!να μην ακουμε κανεναν....σιγουρα μονο η μανουλα ξερει το καλυτερο για το μωρο της!!!αλλωστε οπως εχω ξαναπει οταν κλεινει η πορτα μονο η μανουλα μενει να τα βγαλει περα!!!

οσο για το θηλασμο....θαυμαζω ολες εσας που θηλαζετε τοσο πολυ και ευχομαι να αξιωθω για οσο μπορω να θηλασω το μωρο μου!!!!!εγω σαν μωρο θηλαζα για 1 χρονο και η μαμα μου ειχε ξεχασει τι σημαινει παιδιατρος καλα καλα!!!!!

Οσο για το θηλασμο εμενα ετυχε να θηλαζει η νυφη μου αλλιως η πεθερα ρωτουσε τη μαρκα θα τουωδωσετε και η μανα μην τυχον και δεν το κοψεις θα παθεις μαστιτιδα... Τοοοοοσο καλα

Διαφημίσεις

Θα πρεπε να γραψω βιβλιο χιλιοι και ενας μυθοι για το θηλασμο. Διαβασα προσφατα πως αν το βρεφος δε θηλασει τις πρωτες 24 ωρες αυξανεται κατα 80 % η πιθανοτητα ΣΑΘ ουσιαστικα ο θηλασμος ειναι το πρωτο εμβολιο του μωρου γιατι διοχετευει στον οργανισμο του ολα τα ιδιαιτερα αντισωματα της μανας αναλογα με αυτα που εχει αναγκη.

Όλα έτοιμα, γρήγορα και εύκολα τα θέλουν οι λειτουργοί υγείας: προγραμματισμένες καισαρικές και κατευθείαν φόρμουλες και σκόνες.

Εγώ έπαθα μια γερή μαστίτιδα, λόγω άγνοιας. Το μόνο φάρμακο και ανακούφιση σε αυτό ήταν ο πολύωρος θηλασμός...έτσι και μου πέρασε σε 2 μέρες...μετά ρυθμίστηκε η παραγωγή και όλα καλά!

4zf9p3.png

Sangreluna και εγω δεν ειχα προβλημα να τον θηλαζω όσο θα ήμουν εγκυος αλλα πονούσα τοσο πολυ στην κοιλια καθε φορά που θηλαζε και ειπα τέρμα άλλωστε τον θηλασα όσο περισσότερο μπορουςα. Το χρέος μου το έκανα και ελπίζω να του έδωσα οτι καλύτερο μπορουςα! Ελπίζω να θηλασει κ το νεο μωρακι μας τοσο ευκολα κ χωρις προβλήματα όπως ο πρώτος μου. Ούτε πόνεσα, ούτε ματωμένες θηλές ειχα, ούτε αρρώστησε ευκολα, ούτε, ούτε,... Εντάξει είχαμε τρέλα ξενύχτια αλλα οκ αμα γίνεσαι μητέρα αυτά εχεις.

Κορίτσια να θηλασετε όσο μπορείτε!!!!! Ειναι μαγικό!! Και αν δεν μπορέσετε να θηλασετε δεν ειστε κακές μανούλες ούτε παει να πει πως δεν προσπαθήσατε, γτ ακούγονται κι αυτά δυστυχώς! Η καθεμιά μια οτι μπορεί κ όσο μπορεί! Πανω απ'ολα όμως ενημερωθείτε για να μπορέσετε να το κάνετε σωστά χωρις προβλήματα.

Σοκολατα μου ουτε λογος εννοειται εκανες το κάλυτερο μη το συζητας οσο για το δευτερο θα ναι λιγο πο δυσκολα γιατι εκ τωνπραγματων δε μπορεις να σε τοσο αφοσιωμενη αλλα με το πεισμα ολα γινονται υπολογισε λιγο και τη ζηλια του πρωτου. Οι γιατροι δε κοιτανε μονο την ευκολια μα και το συμφερον τους δε φανταζεστε τι χρημα διακυβευεται απο το οο θεμα και ποσο δολοφονικο ειναι αυτο για τα βρεφη και τη μετεπειτα ζωη τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...