Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Οποτε σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πανε ολα καλα! Θα εχεις περάσει πολλα αλλα τουλαχιστον τωρα εχεις μια ωραία χωροδια απο καρδούλες μεσα σου!!!!

Παλεύουμε 8 Χρόνια μέσα στα οποία έχω 1 αποβολή 2 παλινδρομες, αλλά Ο Θεός Δόξα το Θεό και Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντο με βοήθησαν και μου έδωσαν 3 πλασματάκια!!!

Τώρα έχω 3 γλυκές καρδούλες μου ειμαι ετοιμη να δώσω τη ζωή μου

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλεύουμε 8 Χρόνια μέσα στα οποία έχω 1 αποβολή 2 παλινδρομες, αλλά Ο Θεός Δόξα το Θεό και Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντο με βοήθησαν και μου έδωσαν 3 πλασματάκια!!!

Τώρα έχω 3 γλυκές καρδούλες μου ειμαι ετοιμη να δώσω τη ζωή μου

Αχ βρε κοριτσι μου το φαντάστηκα οτι θα εχεις περάσει διάφορα!! Τωρα θα δεις που ολα θα πανε καλα! Η αγία Ειρηνη εχει βοηθήσει πολυ κόσμο κ θα βοηθήσει κ εσένα!

κορίτσια καλημέρα!! πως ειστε δεν εχουμε ιντερνετ ακομα στο σπιτι!!

Λενια μου τι είναι υπεροχο αυτό που σου συμβαινει 3 μωράκια μαζι ευχομαι ολοψυχα όλα να πανε υπεροχα αυτή την φορα!

εμεις προσπαθουμε να βαλουμε το σπιτι σε μια σειρα αλλα εχω πελαγωσει! χθες το βραδυ ξυπνησα με αιμα και τρομερο πονο στην κοιλια πηγαμε αμεσως στο νοσοκομειο ευτυχως ηταν σπαστικη κολιτιδα αλλα υποφερω ακομα! το εχει περασει άλλη μανουλα αυτό? ο πλακουντας είναι επιπωματικος και αυτό εξηγει την συχνη αιμοραγια εχει δει καποια στην αυχενικη πρόβλημα με τον πλακουντα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

sokolata Αθηνα μενετε?

babyblue μετακομισες κιολας?! μπραβο σου! ελπιζω συντομα να βολευτειτε!

μην κουραζεσαι ομως!

για τον πλακουντα στην αυχενικη, οχι δεν ξερω αν παρουσιαζει καποιο προβλημα...αλλα τι ειδουν προβλημα εννοεις? παιρνωντας οι μηνες, και προς το τελος τον κοιταζουν για να δουν τι βαθμου ειναι (δλδ ποσο εχει 'γερασει'). εγω πχ εχω οπισθιο πλακουντα, αλλα δεν ενοχλει καπου.

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

κ εγω εχω οπισθιο χαμηλο και επιπωματικο από ότι καταλαβα ο πλακουντας καλυπτει τον τραχηλο αν αυτό δεν αλλαξει κανει αυτόματα αδυνατο τον φυσιολογικο τοκετο εκτος αυτό υπαρχουν και αλλοι κίνδυνοι ο γιατρος μου ειπε ότι καποιες φορες λειτουργει σαν μπαλονι που όταν φουσκωνει ανεβαινει προς τα επανω ελπιζω να αλλαξει η κατασταση. Απλα διαβασα ασχημα πραγματα στο ιντερνετ και αγχοθηκα λιγο!

τα πραγματα μας είναι όλα πλεον κατω αλλα σε ένα σπιτι που δεν γνωριζω ποτε θα είναι σε θεση να κατοικηθεί χθες εψαχνα επι 3 ωρες σαγιονάρες σε κουτες!! δεν εγραψαν σε ΚΑΜΙΑ τι περιεχει!!

ΛΕΝΙΑ μου!!!!!

σου ευχομαι ολα να σου πανε υπεροχα!!!!ειμαι κι εγω απο εξωσωματικη αλλα εχω μονο ενα εμβρυακι !!!!και ηδη το αγαπω!!!!!

να σκεφτεσαι θετικα και να ξεκουραζεσαι πολυ πολυ το χρειαζεσαι!!!!!

η αυχενικη γινεται απο την 11 εως την 14 εβδομαδα!

γινεται κοιλιακα και δειχνει σχεδον τα παντα αλλα το κυριοτερο δειχνει αν υπαρχουν γενετικες ανωμαλιες!!μετα το τελος της εξετασης θα σου ζητησουν να δωσεις λιγο αιμα και μολις βγουν τα αποτελεσματα υπερηχου+αιματος θα σε καλεσουν να σου τα πουν!!!!

κ εγω εχω οπισθιο χαμηλο και επιπωματικο από ότι καταλαβα ο πλακουντας καλυπτει τον τραχηλο αν αυτό δεν αλλαξει κανει αυτόματα αδυνατο τον φυσιολογικο τοκετο εκτος αυτό υπαρχουν και αλλοι κίνδυνοι ο γιατρος μου ειπε ότι καποιες φορες λειτουργει σαν μπαλονι που όταν φουσκωνει ανεβαινει προς τα επανω ελπιζω να αλλαξει η κατασταση. Απλα διαβασα ασχημα πραγματα στο ιντερνετ και αγχοθηκα λιγο!

τα πραγματα μας είναι όλα πλεον κατω αλλα σε ένα σπιτι που δεν γνωριζω ποτε θα είναι σε θεση να κατοικηθεί χθες εψαχνα επι 3 ωρες σαγιονάρες σε κουτες!! δεν εγραψαν σε ΚΑΜΙΑ τι περιεχει!!

αχ, αυτο το ιντερνετ! μεινε σε αυτα που σου λεει ο γιατρος! ξερω και αλλες κοπελες με επιπωματικο πλακουντα που στην πορεια ανεβηκε...

ΛΕΝΙΑ μου!!!!!

σου ευχομαι ολα να σου πανε υπεροχα!!!!ειμαι κι εγω απο εξωσωματικη αλλα εχω μονο ενα εμβρυακι !!!!και ηδη το αγαπω!!!!!

γινεται κοιλιακα και δειχνει σχεδον τα παντα αλλα το κυριοτερο δειχνει αν υπαρχουν γενετικες ανωμαλιες!!μετα το τελος της εξετασης θα σου ζητησουν να δωσεις λιγο αιμα και μολις βγουν τα αποτελεσματα υπερηχου+αιματος θα σε καλεσουν να σου τα πουν!!!!

ΛΕΝΙΑ ολοι οι υπερηχοι γινονται κοιλιακα πλεον, μονο σε περιπτωση που θελουν να δουν τον τραχηλο κοιτανε κολπικα. η αυχενικη εξεταζει συγκεκριμενους παραγοντες (υγρο στον αυχενα, ρινικο οστο, καρδιακη λειτουργια και αρκετα αλλα πραγματακια) που συνδυαστικα με 2 ορμονες (τη χοριακη και την παπ-Α), την ηλικια της μαμας και το ιστορικο της, δινουν πιθανοτητες για χρωμοσωματικες ανωμαλιες.

να προσθεσω οτι πρεπει να γινεται απο πιστοποιημενο γιατρο και οχι τον κλασικο γυναικολοκο.

oi6Ip3.png

ΛΕΝΙΑ μου!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης σου εύχομαι τα καλύτερα με γερό παιδάκι. Έτσι είναι από τη στιγμή που μαθαίνουμε την ύπαρξη τους τα αγαπάμε και κάνουμε τα πάντα για να είναι καλά!!!

Μέχρι και τώρα που είμαι 8 εβδομάδων κάνει κολπικό υπέρηχο πότε θα ξεκινήσουν οι κοιλιακή σε δύο εβδομάδες που θα πάω θα τον ρωτήσω βαρέθηκα τον κολπικό και από την άλλη μην πάθουν κάτι τα μωρακια μου θα τρελαθώ.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!για την ενημέρωση

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου! Λένια συγχαρητήρια και με το καλο! Η αδερφή του κολλητού μου έχει τρίδυμα απο εξωσωματική, όλα πήγαν τέλεια και ειναι και τα τρία υγιέστατα και κουκλια!

Μικροπροβλήματα ειναι αυτά κορίτσια μην διαβάζετε στο Ίντερνετ και όλα θα ξεπεραστούν. Μην ξεχνάτε οτι κλείσαμε όλες το πρώτο τρίμηνο χωρίς απώλειες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

sokolata Αθηνα μενετε?

babyblue μετακομισες κιολας?! μπραβο σου! ελπιζω συντομα να βολευτειτε!

μην κουραζεσαι ομως!

για τον πλακουντα στην αυχενικη, οχι δεν ξερω αν παρουσιαζει καποιο προβλημα...αλλα τι ειδουν προβλημα εννοεις? παιρνωντας οι μηνες, και προς το τελος τον κοιταζουν για να δουν τι βαθμου ειναι (δλδ ποσο εχει 'γερασει'). εγω πχ εχω οπισθιο πλακουντα, αλλα δεν ενοχλει καπου.

Όχι Χαλκιδικη μένουμε marirene

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης σου εύχομαι τα καλύτερα με γερό παιδάκι. Έτσι είναι από τη στιγμή που μαθαίνουμε την ύπαρξη τους τα αγαπάμε και κάνουμε τα πάντα για να είναι καλά!!!

Μέχρι και τώρα που είμαι 8 εβδομάδων κάνει κολπικό υπέρηχο πότε θα ξεκινήσουν οι κοιλιακή σε δύο εβδομάδες που θα πάω θα τον ρωτήσω βαρέθηκα τον κολπικό και από την άλλη μην πάθουν κάτι τα μωρακια μου θα τρελαθώ.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!για την ενημέρωση

Λενια μην αγχωνεσαι δεν παθαίνουν κατι απο τον κολπικο υπέρηχο τα μωρακια σου. Εγω ειχα συγχρόνως και κολπικο κ κοιλιακο υπέρηχο στην αυχενικη γιατι το μωρο δεν ειχε σωστή θέση και δεν μπορούσε να το μετρήσει ο γιατρός. Για μια ωρα κάναμε εναλλάξ τους υπέρηχους και αυτο εκει αναισθησία να μην κουνιέται καθολου!!!

Καλημέρα αγαπημένες μου! Λένια συγχαρητήρια και με το καλο! Η αδερφή του κολλητού μου έχει τρίδυμα απο εξωσωματική, όλα πήγαν τέλεια και ειναι και τα τρία υγιέστατα και κουκλια!

Μικροπροβλήματα ειναι αυτά κορίτσια μην διαβάζετε στο Ίντερνετ και όλα θα ξεπεραστούν. Μην ξεχνάτε οτι κλείσαμε όλες το πρώτο τρίμηνο χωρίς απώλειες!

Όντως εχεις δίκιο τα δύσκολα τα περάσαμε και ευτυχώς όλες συνεχίζουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...