Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Λενια περιμενεις τριδυμα;;;;;!!!!!!!! Κι εγω τρελενομαι που περιμενω τριτο;;;;; ουφ με το καλο κοπελια καλα κουραγια πως ειναι για πες μας.

Nαι περιμένω τριδυμακια!!!!! Με το καλο sangreluna να σου πάνε όλα τέλεια!!! Πόσο μηνών είσαι; να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Ακόμα είναι νωρίς προς το παρόν αλλά όταν πήγα στον πρώτο υπέρηχο περίμενα να δω με πολύ αγωνία ένα σάκο με εμβρυικα στοιχεία είχα πολύ αγωνία ρωτάω το γιατρό υπάρχει κάτι; μου λέει βλέπω 3 σάκους με εμβρυικα στοιχεία έμεινα ξαφνιάστηκα πήρα απίστευτη χαρά ήταν κάτι που δεν το περιμενα πότε δεν μου είχε τύχει ήταν μαγικό ακόμα περισσότερο όταν άκουσα για πρώτη φορά της καρδούλες τους έκλαιγα μα αυτή τη φορά ήταν δάκρυα χαράς και όχι λύπης όπως είχα βιώσει στης προηγούμενες εγκυμοσυνες.

Σήμερα θα πάω να τα δω τα γλυκάκια μου!!!!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον πεμπτο ειμαιω17 εβδομαδα ευχαριστω πωπω τρια θα περιμενουμε νεα σου λπιζω να χεις βοηθεια.

Με το καλό!!!!

Όταν επιστρέψω το βράδυ θα σας πω τα νέα μου

Ναι ευτυχώς θα έχω βοήθεια

8wEXp2.png[/url]

Καλημέρα marirene καλα ήμαστε! Εςυ; Μόλις γύρισα απο τις τράπεζες που πήγα κ τωρα ήρθα στο μαγαζί και πίνω καφεδάκι!! Περιμένουμε νέα σου Λενια!! Δλδ φυσιολογική σύλληψη έγινε; Αυτο κ αν ειναι θαύμα!! Συγχαρητήρια κ παλι συγχαρητήρια κ εύχομαι μια τελιομηνη κυηση!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα marirene καλα ήμαστε! Εςυ; Μόλις γύρισα απο τις τράπεζες που πήγα κ τωρα ήρθα στο μαγαζί και πίνω καφεδάκι!! Περιμένουμε νέα σου Λενια!! Δλδ φυσιολογική σύλληψη έγινε; Αυτο κ αν ειναι θαύμα!! Συγχαρητήρια κ παλι συγχαρητήρια κ εύχομαι μια τελιομηνη κυηση!!!

Oχι sokolataki μου με εξωσωματική είναι

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

εγώ είμαι ήδη εδώ και 3 μέρες στον 5ο! Σε 15 μέρες πάω για β'επιπέδου... έχουμε πιάσει όλο τον Ιανουάριο από 1/1 ως 31/1.

Λένια μου με το καλό τα μωράκια σου!!

4zf9p3.png

Μarirene και sangreluna με το καλο τα μωρακια σας!!!

Με το καλο και τα τριδυμακια σου!

Μαριεν λες να κανω λαθος 17 εβδομαδα ειμαι εσυ;

οχι καλε...αστειευομενη το ειπα. απλα εγω ειμαι 31/1...

oi6Ip3.png

τι μαγαζι εχετε sokolata?

sangreluna λες οτι εισαι στον 5ο και εγω μολις μπηκα στον 4ο... μηπως να αλλαξω μηνα??? χαχα

Εχουμε μαγαζί με υπολογιστές κ συστηματα ασφαλείας(κάμερες-συναγερμους) και κάνουμε κ service

Oχι sokolataki μου με εξωσωματική είναι

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Οποτε σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πανε ολα καλα! Θα εχεις περάσει πολλα αλλα τουλαχιστον τωρα εχεις μια ωραία χωροδια απο καρδούλες μεσα σου!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

εγώ είμαι ήδη εδώ και 3 μέρες στον 5ο! Σε 15 μέρες πάω για β'επιπέδου... έχουμε πιάσει όλο τον Ιανουάριο από 1/1 ως 31/1.

Λένια μου με το καλό τα μωράκια σου!!

Εγω αυριο κλείνω την 15η εβδομαδα οποτε ειμαι αρχές του 4ου μηνα. Καλε πως πέρασε ετσι ο καιρος! Για ποτε θα παει Γενάρης ούτε που θα το καταλάβουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...