Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Marirene μη στενοχωριέσαι καθόλου. Τον τελευταίο χρόνο 4 φίλες μου είχαν αυξημένες τιμές στην αυχενική. Πολύ αυξημένες. Πέθαναν απο την αγωνία τους. Έκαναν και οι τέσσερις αμνιο και βγήκε αρνητική. Η δε μια έκανε αμνιο σε πολύ προχωρημένη κύηση αφού πρώτα η εξέταση αίματος που είχε στείλει στο εξωτερικό είχε βγει και αυτή χάλια. Όλων των κοριτσιών οι αμνιο ήταν καλές, όλες γέννησαν γερά μωρά. Αυτή με την αμνιο στους 7,5 μήνες γέννησε πριν μια βδομάδα μια κούκλα. τζάμπα η αγωνία που τράβηξαν. Στατιστικες τιμές ειναι δεν λένε τίποτα. Για 4 βδομάδες να απασχολείται με αλλά πράγματα. Μην στριφογύριζε ις το μυαλό σου εκεί. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο εγγυώμαι.

Εμένα με τρέλαναν με τις πιθανότητες και τα σύνδρομα. Το Αποτελέσμα ήταν να πάθω άρνηση και να μην είμαι σίγουρη αν θέλω την εγκυμοσύνη. Οι πιθανότητες μου έλεγα για προγεννητικό θάνατο ειναι με 52 τοις εκατό για μονοζυγωτικά με ίδιο σάκο και ίδιο πλακούντα! Ακόμα και τώρα που αποδείχτηκε οτι μοιράζονται μόνο τον ίδιο πλακούντα έχω 25 τοις εκατό πιθανότητες για 1 πολύ επικίνδυνο σύνδρομο το ¨υποκλοπης¨ η αλλιώς ¨μεταγγισης¨ δίδυμων, το οποίο ειναι επικίνδυνο και για τα δυο και θα πρέπει να ελέγχομαι κάθε δυο εβδομάδες. Η αγωνία δεν έχει τέλος. Δεν το σκέφτομαι, είμαι σίγουρη οτι όλα καλά θα πάνε και συνεχίζω έτσι, γιατί παραλίγο να τρελαθώ.

Όλα καλά θα πάνε marirene!

Babyblue μου δίνεις ελπίδες οτι μπορεί να ειναι και τα δικά μου αγοράκια και να έκανε λαθος στην αυχενική! Επίσης σε ζηλεύω που σου κάνει την μετακόμιση η μαμά σου. Χτες ήταν η δικιά μου και έχω πεθάνει. Οσο και να προσεχείς ειναι απίστευτα κουραστικό. Και οι προηγούμενες μέρες και οι επόμενες. Τώρα βλέπω τις κούτες και με πιάνει απελπισία.

Καλωσορίζω, επιπλέον, τις καινούργιες υποψήφιες μανούλες Γεναρη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!! Χάθηκα κ εγω! Λοιπόν ούτε τα δικά μου νέα ειναι ευχάριστα, πήρα τα αποτελέσματα της κολπικης καλλιέργειας και μου βρήκαν ελάχιστη πιθανότητα για χλαμυδια!!! Απο που εμφανίστηκαν οέο;;; Δεν ειχα ποτε επαφές χωρις προφύλαξη εκτός απο τον άντρα μου και δεν είχαμε ποτε συμπτωματα που να μας οδηγήσουν στο να ψαχτούμε. Κολπικη καλλιέργεια δεν έκανα ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσυνη κ πιστέψτε με αν ήξερα τις πιθανότητες θα το έκανα καθε χρόνο. Θα πάρω αντιβίωση για 12 μερες και μετα θα ξανακάνω καλλιέργεια γτ πρέπει να φύγει. Αν δεν φύγει θα πρέπει να γεννήσω με καισαρικη οπωσδήποτε γτ θα κολλήσει το μωρο και επισης αυτο ευθύνεται για αποβολες και πρόωρο τοκετό. Έχετε ακούσει κοπέλα με αυτο το θεμα κ στο τελος να πήγαν ολα καλα!!! Ειμαι φουλ αγχωμένη!!!!

Αχαχαχα πηγατε κρητη και το μετανιωσε ειπε καλυτερα κοπελι παρα κοριτσι μετα συγχωρησεως ωρε συντεκνε χαχαχαχα

Ευχαριστω για τις ευχες λοιπον το ονομα σημαινει ματωμενο φεγγαρι στα ισπανικα σε πολυ ελςυθερη μεταφραση.

Λοιπον σοκολατα μου το χω περασει στην πρωτη μου εγγυμοσυνη δεν ειναι τιποτα φευγει για πλακα και τσαμπα ανησυχεις

Μαριεν ολα θα παν καλα πιθανοτητα ειναι οχι βεβαιοτητα.

Yota σ ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λόγια! Εχω διαβάσει κ εγω αντίστοιχες περιπτώσεις... Ελπίζω συντομα λοιπον να επιβεβαιωθούν οι ελπίδες μας! Όπως κ στη δική σου περίπτωση, πλέον κ η δική μου εγκυμοσυνη θεωρείται υψηλού κινδύνου, με ενα μονο εύρημα εκτος φυσιολογικών ορίων. Θα πρεπει λοιπον, εκτος απο την αμνιο, να κάνω μια καλη β΄ επιπέδου κ να δω κ εμβρυοκαρδιολόγο. Υπάρχουν δλδ συγκεκριμένα βήματα γι αυτες τις περιπτώσεις. Δεν θα ασχοληθώ καν με τις πιθανότητες εμβρυϊκού θανάτου κ πρόωρης γεννάς....

Πάντως καλά κανεις κ δεν πολυ διαβάζεις στο ιντερνετ, γιατι όλο απογοητευτικά δεδομένα υπάρχουν που δεν ξέρω κ ποσο επιστημονικά ειναι! Βήμα βήμα και με αισιοδοξία, θα φτάσεις στο τέλος της εγκυμοσύνης σου!

Sokolata ελπίζω να σου περάσει συντομα με την αντιβίωση...μην πανικοβαλεσαι. Εχουμε δρόμο μέχρι τη γεννα και ειμαι σίγουρη οτι θα εισαι καλά μέχρι τότε!

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον σοκολατα μου το χω περασει στην πρωτη μου εγγυμοσυνη δεν ειναι τιποτα φευγει για πλακα και τσαμπα ανησυχεις

Μαριεν ολα θα παν καλα πιθανοτητα ειναι οχι βεβαιοτητα.

Αχ βρε sangreluna δεν μπορεις να φανταστείς τι σκέψεις περνάνε απο το μυαλό μου! Στην αρχή ειχα μια παλινδρόμη μετα έμεινα εγκυος στο βασιλιά μου και με πολυ αιμα και άγχος και ξάπλα τελικα τον πήρα στην αγκαλιά μου και τωρα αυτο! Εςυ πως το ξεπεράσες; Γεννήσες φυσιολογικά; Ξανά εμφανίστηκε απο τότε; Σορυ για τις ερωτήσεις!!!

Yota σ ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λόγια! Εχω διαβάσει κ εγω αντίστοιχες περιπτώσεις... Ελπίζω συντομα λοιπον να επιβεβαιωθούν οι ελπίδες μας! Όπως κ στη δική σου περίπτωση, πλέον κ η δική μου εγκυμοσυνη θεωρείται υψηλού κινδύνου, με ενα μονο εύρημα εκτος φυσιολογικών ορίων. Θα πρεπει λοιπον, εκτος απο την αμνιο, να κάνω μια καλη β΄ επιπέδου κ να δω κ εμβρυοκαρδιολόγο. Υπάρχουν δλδ συγκεκριμένα βήματα γι αυτες τις περιπτώσεις. Δεν θα ασχοληθώ καν με τις πιθανότητες εμβρυϊκού θανάτου κ πρόωρης γεννάς....

Πάντως καλά κανεις κ δεν πολυ διαβάζεις στο ιντερνετ, γιατι όλο απογοητευτικά δεδομένα υπάρχουν που δεν ξέρω κ ποσο επιστημονικά ειναι! Βήμα βήμα και με αισιοδοξία, θα φτάσεις στο τέλος της εγκυμοσύνης σου!

Sokolata ελπίζω να σου περάσει συντομα με την αντιβίωση...μην πανικοβαλεσαι. Εχουμε δρόμο μέχρι τη γεννα και ειμαι σίγουρη οτι θα εισαι καλά μέχρι τότε!

Σε ευχαριστω πολυ!!! Εύχομαι να ξεπεράσουμε ολα μας τα προβλήματα!!! Ουφφφφ η καθεμιά με τις ανυσηχιες μας!!! Ειλικρινά εύχομαι το 2017 να εχουμε υγιή κ τέλειομηνα μωρακια!!!

Βρε σοκολατα μου εμενα σε καθε ελεγχο μου βρισκαν στα ουρα διαφορα αφου ειχα φτασειδυο φορες για καλιεργια και η απαντηση ηταν ετυχε το δειγμα μαλιστα την τελευταια φορα ηταν ογδοος μηνας και πανικοβληθηκα αλλα ο γιατρος με καθησυχασε. Και οχι δε ξαναπαρουσιασα ποτε και ηταν περιεργο γιατι ποτε δεν ειχα θεμα απο κατω μου

Βρε σοκολατα μου εμενα σε καθε ελεγχο μου βρισκαν στα ουρα διαφορα αφου ειχα φτασειδυο φορες για καλιεργια και η απαντηση ηταν ετυχε το δειγμα μαλιστα την τελευταια φορα ηταν ογδοος μηνας και πανικοβληθηκα αλλα ο γιατρος με καθησυχασε. Και οχι δε ξαναπαρουσιασα ποτε και ηταν περιεργο γιατι ποτε δεν ειχα θεμα απο κατω μου

Ούτε εγω ειχα ενοχλήσεις, τωρα παρουσιάστηκε ενα τσουξιμο και γι'αυτο έκανα καλλιέργεια. Δεν πήρες δλδ κατι για να φυγει;

Διαφημίσεις

Οχι δε χρειαστηκε...κοιτα μπορει εσενα να χρειαζεται αυτο δεν σημαινει κατι συμβαινει πολυ συχνα και σπανια ειναι κατι σοβαρο.

Καλημέρα!!! Εγω εχω πεθάνει στο ξυσιμο... Μεχρι πληγή πρέπει να εχω κανει. Τι να πω! Ετσι ξαφνικά πια να έρχονται ολα. Σήμερα ειναι το 4ο χάπι που παίρνω ελπίζω να δώ βελτίωση και να περάσουν οι μερες να παω να κανω την καλλιέργεια να τελειώνω! Δεν αντέχω αλλες αναποδιες!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy! (2ο)

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - it's a boy! (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - it's a boy! (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01 - it's a boy! (2ο)

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - it's a boy! (2ο)

oi6Ip3.png

καλημερα κοριτσια! πληθαινουν τα αγορακια στη λιστα μας!

σημερα ζυγιστηκα και εχασα 600 γρ!! ουαου! στην πρωτη εγκυμοσυνη μονο επαιρνα!

τι αλλα εσεις κοριτσια? πως ειστε σημερα?

sokolata αρχισες αντιβιωση? ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχεις προβλημα... θα περασει ευκολα.

oi6Ip3.png

καλημεεεεεεεεεεερα!!!!!

μαριρενε πες μας το κολπο!!!!κι εγω θελω να χανω αντι να παιρνω!!!!!

τι κανετε κοριτσια μου!!!!!????????πως τα πατε με την ζεστη???

μπανακια και διακοπες το προγραμμα λεει????

τι ομορφα που χρωματιζεται σιγα σιγα το πινακακι μας!!!!!

σοκολατα μου μην ανησυχεις!!!!ολα καλα θα ειναι και θα περασει και η φαγουρα συντομα!!!!!

elia εχω εντονες καουρες και ναυτιες στην αρχη...τωρα καπως τα συμπτωματα εχουν ηρεμησει, αλλα στις εντονες ζεστες ειναι πιο εντονα. οποτε τρωω μικροτερες ποσοτητες απο πριν.... και παραδοξως δεν εχω και ιδιαιτερη προτιμηση στα γλυκα αυτη την περιοδο.

οσο για μπανακια που λες, σταματαω Παρασκευη τη δουλεια κ φευγουμε διακοπουλες. πρωτα ομως θα παω στο γιατρο, να μου δωσει το οκ....

εχω και εντονες κραμπες αυτες τις μερες, σκληραινει η κοιλια μου και τεντωνεται....

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...