Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Χαχαχα δε φανταζεσαι πες καλυτερα... Αρχισα αργα το σπορ κιειπα να ξεμπερδευω τσακα τσακα η αληθεια τρια ηθελα αλλα παραηρθαν κοντα τεσπα ελπιζω ως εδω το καλο οτι τωρα γινομαστε τριτεκνες και ολο και κατι καλο βγαινει περα απο το λαδι μας...

Σίγουρα κατι καλό θα βγει!Τα παιδιά είναι ευλογία!Οσο για το λάδι....πολυ ικανοποιητική παραγωγή....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχες καλη εγκυμοσυνη ως τωρα πηγαινουν σχόλειο τα μικρα σου;

Σε συγκριση με τις άλλες 2 εγκυμοσύνες μου αυτή είναι η χειρότερη....είχα αναγούλες,εμετούς,εξάντληση κ υπνηλία!Κ με 2 θηριακια στο σπιτι....άσε...τι να σου λέω...Ο μεγάλος μου τωρα θα πάει δευτερα δημοτικού κ η μικρή θα ξεκινησει παιδικό!

Καλωσήρθες στην παρέα μας !! Με το καλό το 3ο σου παιδάκι ! Τόσο μικρή με 2 παιδάκια κι ένα ακόμα να ρχεται! Μπράβο σου! Πώς νιώθεις;

Εγώ περιμένω το 2ο κορίτσι κατά πάσα πιθανότητα. Έχω μια κορούλα 11 σχεδόν μηνών.

Καλώς σας βρήκα Aura!Να σου ζήσει η κορούλα σου!Ξεκίνησα από νωρίς!Νιωθω πολυ πολυ ευτυχισμένη!Ηθελα να κάνω μεγαλη οικογενεια κ τωρα που το ονειρο πραγματοποιείται ειμαι πολύ χαρουμενη!Κ πολύ κουρασμένη βεβαια...

Καλημερα παλι καμια εδω λοιπον μαριαντιμι αν εισαι εδω μπες για μια καλημερα ποια με ρωτησε οταν γεννηθηκε το δευτερο μαγκακι μ2 το πρωτο ηταν 22 μηνων σε ηλικια που εκοβε την πανα κι αρχιζε να μιλαει τα πραματα ηταν τραγικα δυσκολα αλλα για λιγο για 2-3 μηνες υπομονη και κατανοηση περναει γρηγορα δειξε οσο περισστερη προσοχη μορεις στο πρωτο και βαλτο απο την αρχη στο παιχνιδι πχ φερε μου μια πανα η τι νομιζεις οτι εχει το αδερφακι σου και κλαιει η ξυπνησε θα του πας να του πεις πρωτος καλημερα;

Οκ το βρηκα η αουρα ηταν ναι λοιπον γυρω στο εξαμηνο με τους σωστους χειρισμους δε θα χοραινεις να τα βλεπεις να παιζουν και γυρω στο χρονο παρε βαθια ανασα γιατι θα χουν γινει ομαδα χμ συχνα εναντιον σου χαχαχα κι αυτο εινσι καλο.

Διαφημίσεις

Ωραια μιλαω μονη μου... Λοιπον σε οσες μπειτε πιο μετα καλημερα[/QU

Καλημέρα μανούλες και μωράκια στις κοιλίτσες ! Τι κάνετε; Πώς πάτε με τη ζέστη; Λίγο καλύτερα.. ε; φυσάει λίγο εδώ, στα Νότια.. καλά το σπίτι μας είναι σαν φάρος. το σπίτι των ανέμων.. τώρα το καλοκαίρι το ευχαριστιόμαστε.. κι ας χτυπούν οι πόρτες μπαμ μπουμ..

Σαγκρε μου σ ευχαριστώ για όλες αυτές τις όμορφες εικόνες που μοιράστηκες! Ναι, εγώ ρωτάω για το 2ο ! έχω τόση περιέργεια κι ανυπομονώ να ρθει η ώρα που θα τις βλέπω να παίζουνε μαζί.. να χουν γίνει κι ομάδα; δεν βρίσκω πιο συγκινητικό..

Άρα λες.. υπομονή το 1ο τρίμηνο είναι πακετάκι μετά στρώνει η κατάσταση ε;

εμένα θα ναι ακόμα πιο μικρή τότε η Λενιώ μου, θα ναι 16 μηνών το πουλάκι μου. Ανυπομονώ για να δούμε για να δούμε.. πώς θα αντιδράσει..

Καλώς σας βρήκα Aura!Να σου ζήσει η κορούλα σου!Ξεκίνησα από νωρίς!Νιωθω πολυ πολυ ευτυχισμένη!Ηθελα να κάνω μεγαλη οικογενεια κ τωρα που το ονειρο πραγματοποιείται ειμαι πολύ χαρουμενη!Κ πολύ κουρασμένη βεβαια...

Γεια σου Mariadimi! Πολύ σε χαίρομαι που σαι κεφάτη με τα παιδάκια σου. Είναι ωραίες οι μεγάλες οικογένειες. Κι εγώ τρία ονειρευόμουν . Τώρα δεν ξέρω.. μου ρθε λίγο σύντομα το δεύτερο και με βρήκε λίγο κουρασμένη. Μποορεί να το σκεφτώ και για τρίτο δεν το αποκλείω αλλά ούτε λόγος αυτή τη στιγμή. Τα δύο σκέφτομαι και τη δουλειά και μου φτάνουν και μου περισσευουν.. χιχιχιχι Να μαστε καλά να ναι κι εκείνα καλά πρώτα από όλα, και όλα τα άλλα θα ρθουνε.

Και τώρα sagreluna.. (αλήθεια τι θα πει το όνομά σου;) μιλάω εγώ μόνη μου..

Ε να συνεχίσω όμως αφού με έπιασε η πάρλα.. να πω τι έκανα από το πρωί, έτσι να τα δω και γραμμένα. Ξύπνησα γύρω στις 7 παρα 20 από την κόρη μου που δίψασε.. μέχρι να ξανακοιμηθεί εγώ ξαγρύπνησα.. Έτσι τελείωσα ένα μυθιστόρημα πυο διάβαζα αυτές τις μέρες κι ανυπομονούσα να δω τι θα γίνει στο τέλος , "Η μέθοδος της Ορλεάνης" Ευγενία Φακίνου. Πολύ καλό.

Και το τελείωσα.. μετά ξυπνησε ο σύζυγος να πάει για τη δουλειά .. 8 ..σηκώθηκα κι ε΄γω, έκανα γαλατάκι στην Ελένη που χε στο μεταξύ ξυπνήσει βέβαια. Αλλά δεν το ήπιε. Μόνο 100 μλ μπορέι και λιγοτερο. Μετά το σπρώχνει, τέλος. Είναι δυνατή προσωπικότητα η κόρη μου. Δεν κάνει ό,τι της λέω. Κάνει αυτό που θέλει. Καλό αυτό για το μέλλον.

Μετά , πήγαμε παρέα για ψώνια και μετά παιδική χαρά λίγο να παίξει κι εγώ να κάτσω λίγο στη σκιά. Πέθανα λίγο από τη ζέστη πέρα δώθε παρά το καπέλο και τα γυαλιά.

Έπειτα σπίτι, μαγείρεμα φαγητό μπεμπας. Κοτοπουλο σουπα με λαχανικά.

Μαγείρεμα δικό μας φαγητό. Φακόρυζο. ωραίο βγήκεε.

και τώρα ψήνω μια τυρόπιτα στριφτή που μου μπήκε η ιδέα να την φτιάξω πρώτη φορά. Με έτοιμο φύλλο βέβαια δεν ξε΄ρω να ανοίγω. Ναι, το παράκανα λίγο; ε μπορεί.

Αυτά τώρα κοιμάται το που΄λάκι μου. Να πάω λίγο να ξαπλώσω πριν ξυπνήσει.

Εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα;

Διαφημίσεις

γεια σου Aura! εμενα ολα αυτα που περιγραφεις τα κανει αλλος! χαχα

παιδικη χαρα δλδ και φαγητο... η μικρη μου ειναι οπως κ η δικη σου, δυνατη προσωπικοτητα και επιμονη. κανει τα παντα για να περασει το δικο της! γαλα ουτε η μικρη μου το λατρευει, αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα. δεν με θυμαμαι ποτε να πινω εγω γαλα! το σιχαινομαι! αυτη την περιοδο λοιπον, δεν ξερω για ποιο λογο, η κορη μου δεν με αφηνει να φυγω απο το σπιτι...ξυπναει ενω ετοιμαζομαι για τη δουλεια, και θελει να ξαπλωσουμε παρεουλα στο κρεβατι, να της δωσω εγω το γαλα της κτλ...

oi6Ip3.png

γεια σου Aura! εμενα ολα αυτα που περιγραφεις τα κανει αλλος! χαχα

παιδικη χαρα δλδ και φαγητο... η μικρη μου ειναι οπως κ η δικη σου, δυνατη προσωπικοτητα και επιμονη. κανει τα παντα για να περασει το δικο της! γαλα ουτε η μικρη μου το λατρευει, αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα. δεν με θυμαμαι ποτε να πινω εγω γαλα! το σιχαινομαι! αυτη την περιοδο λοιπον, δεν ξερω για ποιο λογο, η κορη μου δεν με αφηνει να φυγω απο το σπιτι...ξυπναει ενω ετοιμαζομαι για τη δουλεια, και θελει να ξαπλωσουμε παρεουλα στο κρεβατι, να της δωσω εγω το γαλα της κτλ...[/QU

Μήπως έχει καταλάβει η κόρη σου ότι κάτι αλλάζει στη ζωή σας; ότι η μαμά σκέπτεται και ένα άλλο μωράκι;

Καλησπερα κοριτσια!

Mariadimi καλωσηρθες και με το καλο το νινακι σου!

Χαθηκα λιγο τελευταιως γιατι αρρωστησε η κοπελα που φυλαει τη μικρη μου και γινεται ενας χαμος. Προσπαθω να τα φερω ολα σε μια ισορροπια.

Καλα βρε Aura εμενα μου εκανε εντυπωση το "να παιξει η Ελενη στην παιδικη χαρα κ να κατσω εγω στη σκια". Ποσο μηνων ειναι κ παιζει μονη στις κουνιες; Εγω νομιζω την αποκολληση την επαθα απο την πολλη παιδικη χαρα στην οποια σχεδον συμμετειχα κ εγω.

Marirene, η αγωνια σου θα τελειωσει σημερα ε; Περιμενουμε νεα σπο αυχενικη. Ε;

Sangreluna ηθελα να σε ρωτησω κ εγω πως ειναι να ερχεται δευτερο, αλλα με προλαβαν. Οπως το φανταζομουν.

Babyblue ισχυει αυτο που λες. Ειναι ακριβα τα εισητηρια για τα φορτηγα.

Ουφ!!! Εγραψα σε ολες οσες ειχα στο μυαλο μου!!!!

4zf9p3.png

Aura το εχω σκεφτει αυτο που λες...αλλα δεν της πολυμιλαω ακομα γι αυτο. ισως βεβαια η γιαγια της να προσπαθει περισσοτερο να τη βαλει στο κλιμα, δεν ξερω. παντως για αγχος αποχωρισμου μου φαινεται πολυ αργα...

Barbou σε 1 ωρα ειναι το ραντεβου μου!

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...