Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Αντε babyblue καλη αρχή κοριτσι μου! Εγω σήμερα πήγα ξανά στο γιατρο γτ ειχα κατι ενοχλήσεις απο κατω και κάναμε κολπικη καλλιέργεια, αντε να δούμε τι θα βγει! Μου έδωσε να κανω κολπικες πλυσεις και μου έδωσε κ υποθέτα. Οι καουρες με έχουν πεθάνει αυτές τις μερες, δεν μπορώ να χωνέψω το μοσχαρι οχι οτι το χώνευα πριν αλλα τωρα ειναι ακομα πιο δύσκολο και δεν μπορώ να κανω διαφορετικά. Πρέπει να το τρώω καθε μερα!!! Μπλιάχ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλημέρα!! πως ειστε? αργησα σημερα να ξυπνησω δεν κοιμάμαι καθολου καλα τα βραδυα. Ο αντρας μου υπεγραψε χθες κανονισε και ένα φρεσκάρισμα στο σπιτι γιατι εδώ και 2 χρονια που το εχουμε τελειωσει είναι κλειστο σημερα γυρισε και σιγα σιγα μαζεύουμε! πηρα και σε διαφορες μεταφορικες εταιριες και επαθα τα εγκεφαλικα μου χθες από τις τιμες που ακουσα!!

μετακομιση αθηνα-κρητη κανεις....εδω στην αθηνα αλλαζεις περιοχη και ζητανε ποσα!

Καλησπέρα μανούλες,είμαι η Μαρία,29 χρονών κ έχω ένα αγοράκι 7,5 χρονών,ένα κοριτσάκι 3 χρονών κ είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδακι που χθες μαθαμε οτι είναι κ αυτό αγοράκι!Έχω πητ 25/1!Θα χαρώ πολύ να συμμετέχω κ εγώ στη παρέα σας!

καλως ηρθες Mariadimi! με το καλο και το τριτο σου παιδακι!

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy! (2ο)

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

Mariadimi ΠΗΤ 25/01 - it's a boy! (3ο)

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - (2ο)

oi6Ip3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Αντε babyblue καλη αρχή κοριτσι μου! Εγω σήμερα πήγα ξανά στο γιατρο γτ ειχα κατι ενοχλήσεις απο κατω και κάναμε κολπικη καλλιέργεια, αντε να δούμε τι θα βγει! Μου έδωσε να κανω κολπικες πλυσεις και μου έδωσε κ υποθέτα. Οι καουρες με έχουν πεθάνει αυτές τις μερες, δεν μπορώ να χωνέψω το μοσχαρι οχι οτι το χώνευα πριν αλλα τωρα ειναι ακομα πιο δύσκολο και δεν μπορώ να κανω διαφορετικά. Πρέπει να το τρώω καθε μερα!!! Μπλιάχ!!!

και εγω σημερα ειμαι χειροτερα! πιστευω ειναι η ζεστη που με επηρεαζει...

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

mariadimi Καλως ηρθες στην παρεα μας! σοκολατιτσα εγω τρελενομαι για μοσχαρι αρκει να είναι μαγειρεμενο ωρες να εχει σχεδόν λιωσει. κ εγω δεν το χωνευω ευκολα τα κρεας όπως και τα φασολάκια κ τα οσπρια σημερα θα φαμε ρεβυθια κοκκινιστα με χοντρο ξινο. Το καταλαβαινω ότι στοιχιζει η μετακομιση αλλα κατω από 1000 πουθενα δεν βρηκα είναι μαλλον ακριβα τα εισητηρια τους τι να πω!

babyblue εχει να κανει κ με τον ογκο των πραγματων, φανταζομαι ομως οτι ενα φορτηγο φτανει... οπως κ με το αν χρειαστειτε γερανο κτλ... ελπιζω παντως να βρεις κατι που να σας συμφερει

oi6Ip3.png

Χαχαχα δε φανταζεσαι πες καλυτερα... Αρχισα αργα το σπορ κιειπα να ξεμπερδευω τσακα τσακα η αληθεια τρια ηθελα αλλα παραηρθαν κοντα τεσπα ελπιζω ως εδω το καλο οτι τωρα γινομαστε τριτεκνες και ολο και κατι καλο βγαινει περα απο το λαδι μας...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες,είμαι η Μαρία,29 χρονών κ έχω ένα αγοράκι 7,5 χρονών,ένα κοριτσάκι 3 χρονών κ είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδακι που χθες μαθαμε οτι είναι κ αυτό αγοράκι!Έχω πητ 25/1!Θα χαρώ πολύ να συμμετέχω κ εγώ στη παρέα σας!

Καλωσήρθες στην παρέα μας !! Με το καλό το 3ο σου παιδάκι ! Τόσο μικρή με 2 παιδάκια κι ένα ακόμα να ρχεται! Μπράβο σου! Πώς νιώθεις;

Εγώ περιμένω το 2ο κορίτσι κατά πάσα πιθανότητα. Έχω μια κορούλα 11 σχεδόν μηνών.

Χαχαχα δε φανταζεσαι πες καλυτερα... Αρχισα αργα το σπορ κιειπα να ξεμπερδευω τσακα τσακα η αληθεια τρια ηθελα αλλα παραηρθαν κοντα τεσπα ελπιζω ως εδω το καλο οτι τωρα γινομαστε τριτεκνες και ολο και κατι καλο βγαινει περα απο το λαδι μας...

χαχαχαχα τι κάνεις sagre? τα νεύρα καλύτερα; εμένα καλύτερα ναι. έχω ηρεμήσει . μάλλον ειναι που πέρασε το πρώτο 3μηνο. Τώρα άρχισα να το νιώθω το μωράκι.

Να σε ρωτήσω , πώς ήταν όταν γεννήθηκε το 2ο παιδάκι σου, έχοντας ήδη ένα μικρό παιδί, πόσο ήταν τότε ο μεγάλος σου; πώς τα κατάφερνες;

προσπαθώ να φανταστώ πώς θα ναι, με ένα νεογέννητο και την κόρη μου 16 μηνών που θα ναι το Γενάρη..

Sokolata , σε καταλαβαίνω! Κάθε μέρα μοσχάρι;;;;; δύσκολο. κανένα ψαράκι , κανένα όσπριο με ρυζάκι δεν επιτρέπεται; τα αυγά έχω ακούσει είναι καλά για τον αιματοκρίτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...