Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

το πρωτο μου ειναι κ εχω τρελαθει απο την αγωνια. μου εδωσαν 8/1, 3/1, και με την papp-a 1/1. Δεν εχω ιδεα.... Ο γιατρος μια χαρα μας ειδε. ειπε πως ειναι μεγάλο μωρο και βαρυ. Μου ειπε πως στη Β- επιπεδου ολα θα ξεκαθαρισουν και πως απο την στιγμη μου το μωρο ειναι υγιεστατο να μην μας ανησυχει η τιμη. Αλλωστε η papp-a ηταν καθησυχαστική. μαλιστα σε ενα γραφημα που ειχαμε στα αποτελεσματα της αυχενικης μας εξηγησε ότι στο υψος ειναι πανω απο το μέσο όρο, στο ανώτερο όριο άρα λόγικα η αυχενικη θα ειναι λίγο υψηλοτερη. Β- επιπεδου ποτε κανουμε?

μην ανησυχείς η πητ αλλάζει συνέχεια. και εμένα είναι μεγάλο το μωρό και άλλαξε η πητ απο 28/1 σε 21/1. Η πητ αλλάζει συνεχώς με τις μετρήσεις, η σωστή πητ όμως έιναι αυτή που έχεις με βάση την τελευταία περίοδο σου. Την β επιπέδου την κάνουμε ανάμεσα στην 21η και 25η εβδομάδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβως σοκολατα εμενα μου διναν στο πρωτο πητ δυο βδομαδες πριν και τελικα γεννησα μια μερα μετα με προκληση.

Sangre συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κοριτσι.

Ολα να πανε κατ ευχην! Πολλα φιλια!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ευχαριστω κοπελια κι εσυ οτι καλυτερο για το κοριτσακι σου να το κρατησεις γερο στην αγκαλιτσα σου πατε καλυτερα διαβασα. Οποτε γραφεις διαβαζω τα νεα σου να ξερεις φιλακια πολλα στα ζουζουνια σου.

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!!!!

κοριτσια ζοριζομαι απο την ζεστη???? πειτε μου οτι δεν ειμαι η μονη!!!!

πινω νερα ,τρωω φρουτακια κανω ντουζακια αλλα νιωθω πολυ hot mama!!!!

χα χα χα!!!!!η δουλιτσα καλα κρατει,και ετοιμαζομαι για διακοπουλες το δεκαπενταυγουστο!!!!!οποτε θα κανω και το πρωτο μου μπανακι!!!!!παλι καλα!!!!!

ειστε καλα κοιλιτσες μου?????

καλησπερα και απο εμας!

ειχα ενα αρκετα ξεκουραστο σαββατοκυριακο, δεν εκανα σχεδον τιποτα!

Αγγελινα νομιζω το λιγοτερο ειναι που αλλαζει η ΠΗΤ.... σημασια εχει οι εξετασεις να ειναι καλες και το μωρακι υγιες!

sokolata μπραβο για την αυχενικη σας! ελπιζω να μην χρειαστεις μεταγγιση και να καταφερεις με διατροφη και συμπληρωμα να ανεβει ο αιματοκριτης σου!

babyblue εσυ πως εισαι? ορισατε τη μετακομιση?

elia και εγω δουλιτσα...ευτχυως μειναν 2 βδομαδες μονο μεχρι την αδεια μου!

ο προϊσταμενος μου με ρωτησε αν ειμαι εγκυος! του το ειπα λοιπον και εφυγε κ αυτο απο πανω μου!

oi6Ip3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Εμενα το σαββατοκύριακο μου ηταν λιγο κουραστικό! Εχω αρχίσει να ζαλιζομαι αρκετά λόγο του αιματοκρίτη και νιωθω αρκετά κουρασμένη όλη μερα. Επισης για τους εμετους μου καταλαβα οτι ευθύνεται η σοκολάτα και προσπαθώ να την αποφύγω όσο μπορώ αλλα με τραβάει ρε γμτ!!! Σε ευχαριστω πολυ marirene ελπίζω να τα καταφέρω!!

Καλημέρα, καλημέρα!!

Πολλή ζέστη βρε κορίτσια.... (elia, είδες δεν είσαι η μόνη!! :tongue:).

Sokolata, σου εύχομαι και εγώ να το ξεπεράσεις με διατροφή κ να μην χρειαστείς μετάγγιση.

Marirene όλα καλά εγώ!! Εσύ :confused:

4zf9p3.png

Διαφημίσεις

και εγω καλα....βλεπω οτι τα συμπτωματα (καουρες-ανακατωσουρες) εχουν υποχωρησει αισθητα...αλλα εχω συνεχεια φουσκωματα. τρωω ενα τοστ και η κοιλια μου φουσκωνει για ωρες και χωνευω δυσκολα...

πλησιαζει κ η μερα της αυχενικης επιτελους!

τι αλλα νεα εσυ Barbou?

oi6Ip3.png

κορίτσια καλημέρα!! πως ειστε? αργησα σημερα να ξυπνησω δεν κοιμάμαι καθολου καλα τα βραδυα. Ο αντρας μου υπεγραψε χθες κανονισε και ένα φρεσκάρισμα στο σπιτι γιατι εδώ και 2 χρονια που το εχουμε τελειωσει είναι κλειστο σημερα γυρισε και σιγα σιγα μαζεύουμε! πηρα και σε διαφορες μεταφορικες εταιριες και επαθα τα εγκεφαλικα μου χθες από τις τιμες που ακουσα!!

Καλησπέρα μανούλες,είμαι η Μαρία,29 χρονών κ έχω ένα αγοράκι 7,5 χρονών,ένα κοριτσάκι 3 χρονών κ είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδακι που χθες μαθαμε οτι είναι κ αυτό αγοράκι!Έχω πητ 25/1!Θα χαρώ πολύ να συμμετέχω κ εγώ στη παρέα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...