Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα marirene!!

Μάλλον οι υπόλοιπες έχουν πάει για μπανάκι.....

Εγώ εδώ δουλειά, (πλέον φαίνομαι από χλμ έγκυος και το έχουν καταλάβει όλοι). Μια χαρά είμαι!!! Εσύ? Όλα καλά?

4zf9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο ξαναπες το...εδω στη δουλεια εγω προσπαθω καθε μερα να φοραω φαρδια για να μην φαινομαι, αλλα ολοι το εχουν καταλαβει. οποτε σημερα θα το πω κ στον υπευθυνο, να μην το εχω αλλο αγχος.

κατα τ'αλλα καλα, αν κ χθες κ σημερα εχω πιο εντονες ναυτιες...πιθανολογω λογω περισσοτερης ζεστης.

oi6Ip3.png

Yota μου, το είχα πει πως δεν κάνει να κουράζομαι, αλλά η εταιρεία είναι πολυεθνική και δεν είναι κ για πολλές πολλές χάρες. Άσε που από την προηγούμενη εγκυμοσύνη γύρισα στη δουλειά τον Οκτώβρη του 2015. Τι να πω τώρα? Ξαναφεύγω? :confused:

Είναι όμως καλά εδώ.. σε γραφείο κάθομαι όλη την ώρα...έχουν καταλάβει και οι γύρω εγκυμοσύνη και τα έχω όλα έτοιμα... με πάει, με φέρνει σύζυγος γιατί δουλεύουμε και μαζί. Το βασικό είναι να μην σηκώνω καθόλου τη μπέμπα μου...το οποίο και το έχω κόψει τελείως.

Εσύ Yota? Πως πάνε οι διδυμούλες μας?

Marirene ευτυχώς τις αναγούλες και τις ζαλάδες τις έχω ξεχάσει εντελώς. Αλλά σε περνάω και 4 εβδομάδες περίπου!!

4zf9p3.png

Διαφημίσεις

Yota οχι, δεν την εκανα ακομα...τελευταια εμεινα!

Barbou, Σεπτεμβρη του '15 γυρισα εγω στη δουλεια, χιχι...

ελπιζω κ εγω σιγα σιγα να τις ξεχασω τις καουρες κ τις αναγουλες, να απολαυσω τις διακοπες μου!

μολις εφαγα αλλα τελικα το φαγητο ηταν λιγο...πειναω ακομα!

oi6Ip3.png

Καλά πάνε οι διδυμουλες, ευχαριστώ! Εντάξει αν είστε μαζί με τον σύζυγο ειναι τέλεια. Σιγά σιγά κορίτσια υπομονή! Εγώ έχω άδεια αναρρωτική λόγω της επικινδυνότητας, ήταν και πολύ απαιτητική η δουλειά μου με εξυπηρέτηση κοινού και άγχος. Ναι πες μας πως ειναι ο Γενάρης αν και εγώ θα γεννήσω σίγουρα Δεκέμβρη λόγω προωροτητας.

Marirene εγώ ξεμπέρδεψα με τις αναγούλες και τους εμετούς πριν μια βδομάδα. Όποτε βάσει ΠΗΤ κοντευεις και εσύ!

γεια σας κοριτσια και αγορια!!! Επιτελους βρηκα γιατρο!! Οποτε θα γεννησω στο γεννεσις στη θεσσαλονικη! Εγω μαγνησιο και προγεστερονη δεν παιρνω. Μονο σιδηρο ασβεστιο φυλικο οξυ και κανω ενεσεις καθε απογευμα γιατι πιθανον εχω θρομβοφιλια. Η κορη μου ειναι χοντρη και ψηλη!!! ( τιποτα πια δεν μου πηρε). Αρχες αυγουστου που αλλαζουμε μηνα θα ξαναπαμε στον γιατρο. καλος μου φανηκε και ασχοληθηκε 1 ωρα μαζι μας. Ακομη δεν νιωθω τιποτα, ουτε φρρρρ ουτε τιποτα. Ο γιατρος μου ειπε την 21η εβδομαδα θα την καταλαβαινω. Διακοπες θα παμε στην Παργα και στα Ιωαννινα στις 9/8.. Επισης εχω αλλαξει Πητ 3 φορες... τελικα ποτε γενναω και ποτε αλλαζω μηνα????

Διαφημίσεις

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy! (2ο)

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - it's a girl! (1ο)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - (2ο)

oi6Ip3.png

Έκανα και εγώ ενέσεις στην πρώτη εγκυμοσύνη...είχε λυσσάξει ο πρώην γιατρός μήπως έχω θρομβοφιλία...τελικά τσάμπα ταλαιπωρήθηκα. Κ για καισαρική λύσσαξε (κλασσικά) που επίσης τσάμπα με έβαλε. Τελοσπάντων τέλος καλό, όλα καλά! Εύχομαι Αγγελίνα μου να πάνε και σε εσένα όλα κατ'ευχήν και να νοιώσεις ασφάλεια με τον καινούργιο γιατρό!

Όσον αφορά τη γέννηση τον Ιανουάριο, το πρώτο το γέννησα 12/1. Τι να πω? Μάλλον σαν ζευγάρι την ίδια εποχή λειτουργούμε και δημιουργούμε. :P

Ωραία είναι να γεννάς Γενάρη. Μόνο που θέλει λίγο προσοχή με το μπεμπάκι λόγω του κρύου. Δεν έχεις και στο τέλος εγκυμοσύνης ζέστες οπότε είναι η καλύτερη εποχή. Μόνο που περνάς Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά με το άγχος μήπως δεν προλάβεις να κάνεις γιορτές...χαχαχα

4zf9p3.png

ΤΙ πητ σου εδωσε αυτος ο γιατρος? το πρωτο σου ειναι, σωστα? με το θεμα της αυχενικης, τι σας ειπε? ολα καλα?

το πρωτο μου ειναι κ εχω τρελαθει απο την αγωνια. μου εδωσαν 8/1, 3/1, και με την papp-a 1/1. Δεν εχω ιδεα.... Ο γιατρος μια χαρα μας ειδε. ειπε πως ειναι μεγάλο μωρο και βαρυ. Μου ειπε πως στη Β- επιπεδου ολα θα ξεκαθαρισουν και πως απο την στιγμη μου το μωρο ειναι υγιεστατο να μην μας ανησυχει η τιμη. Αλλωστε η papp-a ηταν καθησυχαστική. μαλιστα σε ενα γραφημα που ειχαμε στα αποτελεσματα της αυχενικης μας εξηγησε ότι στο υψος ειναι πανω απο το μέσο όρο, στο ανώτερο όριο άρα λόγικα η αυχενικη θα ειναι λίγο υψηλοτερη. Β- επιπεδου ποτε κανουμε?

Γεια σας κορίτσι τι κάνετε;;;; κάναμε κ εμείς την αυχενική χθες και η τιμή ήταν πολύ καλη, σε 5 μέρες θα βγει και η pappA. Βέβαια κάναμε μια ώρα γτ το μωρό δεν ήταν σε καλή θέση και ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις. Είχε αράξει και όσο και αν προσπαθούσε ο γιατρός να το αλλάξει θέση αυτό εκεί αναίσθητο. Φύλο δεν μάθαμε γτ όπως σας ξαναείπα δεν θέλω να ξέρω. Το θέμα είναι με εμένα... έχω το στίγμα και γενικά είχα χαμηλό αιματοκρίτη πάντα, εχθές έκανα εξετάσεις και ο αιματοκρίτης πήγε 28,8 οπότε θα χρειαστεί να βάλω αίμα. Θα το προσπαθήσω με την διατροφή στην αρχή μπας και ανεβεί γτ δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αυτη και βλέπουμε. Ελπίζω σε μια εβδομάδα να δω διαφορά, αλλιώς θα αρχίσω να πίνω αίμα σαν την Bella στο twilight. Πάντα ήθελα να γίνω βρυκόλακας... ευκαιρία είναι... χαχαχαχα

όσο για το θέμα της τουαλέτας σας ευχαριστώ γ τις απαντήσεις, πάντα ήμουν δυσκοίλια και τώρα με το σίδηρο έχει επιδεινωθεί η κατάσταση έως και 1 φορά την εβδομάδα, μπορει κ παραπάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...